مقایسه انیمیشن بازی ها .

جناب گارتال با توجه به این تاپیک و پستهای اخیر شما:
1 اگر به خودت و اطلاعاتت مطمئنی نیازی نیست با کنایه و توهین و تمسخر جواب بدی. این رو هم برای فقط این تاپیک نمیگم. اخیرا در اکثر پست هایی که خودت میزنی یا دوستانت به حمایت از شما میزنن لحن ناجوری دیده میشه.

2 نظر شخصی هرکس محترمه و شما نقش داروغه اینجا رو نداری که تعیین تکلیف کنی کی کدوم حرفش نظر شخصی بود و کدوم نبود. شما فقط میتونی حرف خود رو زیر بنویسی نظر شخصی نه اینکه بیای به کاربر بگی این حرفت نظر شخصیت بود.

3 نیما صراحتا نوشت بحث رو تمومش کنید: "خوبه توی تاپیک Gears of war هم گفتم که تاپیکهای بازی رو به VS تبدیل نکنید !!!!!!!!!!!! نیست گوش شنوا ؟! یه بار دیگه ببینیم 2 هفته بن .... " نگفت جای دیگه تاپیک بازکنید و دعوا رو ادامه بدید. اگر ادعا میکنی جمله ای مثل این دعوا نیست پس چیه :

4 اینکه شما بیای پست یک کاربر رو از یک تاپیک دیگه اینجا نقل قول کنی و بخیال خودت جواب بدی و پیروز بحث بشی کاری زشت و کاملا غیر اخلاقی ـه و واقعا برای این کار متاسف شدم. کاربرها وظیفه و توانایی این رو ندارن که تمام تاپیک ها رو چک کنن تا ببینن کجا ازشون نقل قول شده که جواب بدن.

5 امیدوارم شما و دوستانتون در رفتارتون تجدید نظر کنید در غیر این صورت دسترسیتون قطع میشه.

مشکل این هست که هر مدیری یه چیزی میگه ! پس چرا آریا تو تاپیک Forza 4 و خیلی بازیهای دیگه این جمله رو بکار میبره ؟

لطفآ بحث VS رو هم توی تاپیک مربوطه انجام بدین و اینجا فقط در مورد Forza 4 صحبت کنین !

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=31138&p=1621004&viewfull=1#post1621004

یا چرا وقتی آرش یه چیزهایی از آنچارتد 2 گفت نیما و کیوان بهش اعتبار منفی دادن به دلیل اینکه میگفتن خلاف واقع هست ( هر چند نظر شخصیش بود ولی این هم چیزی رو عوض نکرد ) ولی Navid میاد تو تاپیک گیرز میگه هر کسی میتونی هر چی دلش خواست بگه و کسی نمیتونه بگه چرا این حرفها رو میزنه !

خب حرفهاتون رو یکی کنید با تیم مدیریت تا دیگه این مشکلها پیش نیاد ! الان اگه بخوایم به کار فرخ و این تاپیک و نقل قولش ایراد بگیریم پس حرف آریا رو چیکار کنیم ( هر چند با حرف نیما هم تضادی نداره ! )

من هم نگفتم شما حرف دیگه ای گفتید. اینکه در یک بحث کسی نظر شخصی بده بخودش مربوطه نه به بقیه. شما در گفتگو بایک فرد محترم هم نمیگید "اقا/خانم ... این نظر شخصیته" چون واضحه که توهین امیزه. نظر شخصی رو خود فرد میگه نظر شخصی من اینه. وقتی کسی غیر از خود فرد میگه نظر شخصیته یعنی حرفت هیچ اعتباری نداره و بدرد خودت میخوره و نظر من یک فکت حساب میشه و نظر تو باد هوا(چه حق با اون شخص گوینده باشه چه نباشه).
در مورد بقیه صحبتها کاملا واضح نوشتم و روشنه. اگر هم شما بخواهید بحث رو ادامه بدید چون بحث کردن نیاز به حداقل هایی داره که من شما رو فاقد اونها میبینم بنابر این من همینجا اعلام میکنم شما برنده تمامی بحث هاتون با من تا زمانی که من هستم و بازیسنتر وجود داره هستید. فقط در صورت ادامه روند من برخورد لازم رو انجام میدم.
چه قدر عالی اون بحث از اول تا اخرش موجود هست . خوبه شما اومدی کامنت های اخر بحث را اینجا میزارید ولی از اول بحث را پیگیر نیستید پس از اول بحث را پیگیر بشید ببینید چگونه بحث به اونجا ها خاتمه یافته یه شخص که از اول سعی داره حرفش را به عنوان fact جا بده منم دقیقا مجبور هستم که بگم حرف شما یه نظر شخصی هست نه یک fact این حرفی هست که من زدم .
در کل من کاری با بقیه چیزی که گفتم ندارم ولی این پست را من انتظار دارم رسیدگی بشه :
به راستی که حال جمیع ماها از کامنت های شما داره بهم میخوره! خسته شدیم از بس در هر تاپیک رو باز کردیم با نور ملکوتی کامنت های کارشناسانه شما (که عجیبه نتیجه همشون هم ضعیف بودن بازی های PS3 و افت کیفی انها هست) و البته جمیع مریدانتون روشن، مضین، مفرح و هر کوفت و زهر مار دیگه ای که شما بگی شدیم. دیگه تمام حرف های شماهارو از حفظیم بخدا!

من از این فلسفه ابدوغی شماها خندم نمیگره، از ضعف اطلاعاتتون خندم میگیره که از سر ناچاری برای ایراد گرفتن از UC3 چسبیدید به موردی که اصلا هیچ اطلاعاتی ازش ندارید! از این خندم میگیره که چطور برای کوبیدن یک بازی از این به شاخه به ان شاخه میکنید و وقتی دید آنطور که باید نشد خیلی شیک و با اعتماد به نفس کامل میرید سراغ یه مبحث دیگه. مثلا یه تریلر دیگه از بازی میاد و میبیند نه انیمیشن های بازی ایراد نداره و دیگه قضیه لوس شده، میگردید کلی فکر میکنید میچسبید به یک موضوع دیگه. مثلا اینکه چرا نیتان دستش رو تو دماغش نمیکنه؟ و این رو میکنید پیرهن عثمان و چنان بزرگش میکنید که انگار ملکه الیزابت سوم به قتل رسیده و شما تنها شاهد جنایت بودید

اگر شما به این رسیدگی نمیکنید پس انتظاری از من نداشته باشید چون من حقم را و اون عدالتی که باید تو فروم حاکم بشه را طلب هستم اگر همین قدر که میتونید به من تذکر بدید انتظار دارم این تذکر را که کسی که اول این لحن صحبت را شروع کرده هم بدید . شما بگید این را من به کی گذارش بدم به آدمین ؟! اگر از تواناهای شما این خارج هست که به مذکور تذکر بدید من حتما این کار را بکنم که به ادمین گذارش بدم ؟

آخرین ویرایش:
تاپیک برای مقایسه انیمیشن بازیها ایجاد شده کوچکترین اطلاعاتی از بحث تخصصی انیمیشن درش دیده نمیشه . به جاش پست دیگران توش نقل قول میشه جواب های همیشگی....
یکی از کاربرا که معرف حضورتون همه هست قبل از ایشون پست بنده رو تو تاپیکی که خودش برای فنبوی هاش ایجاد کرده نقل قول و همراه یکی دیگه از کاربرا هر چی دلش خواست بار ما کرد . درسته نقل قول تو فروم آزاده ولی نه اینکه چون نظر یکی فرق میکنه باید پستشو توی تاپیک دیگه بیاریمُ استیضاحش کنیم!
کلا اکثر تاپیکهای اینجا رو که نگاه بکنید مشخصه که توسط یه سری افراد خاص برای مقاصد خاص خودشون ایجاد شده .
البته دقیقاً منظورم با بعضیهاس که وقتی تو تاپیکهای مورد نظرشون نمیتونن حرف اشتباه خودشون رو ثابت کنند ،به زمین و زمان برای به کرسی نشوندن حرف و عقیدشون چنگ میندازن . برای ثابت کردنش هم مورد و مثالهای زیاده موجوده .

آخرین ویرایش:
مشکل این هست که هر مدیری یه چیزی میگه ! پس چرا آریا تو تاپیک Forza 4 و خیلی بازیهای دیگه این جمله رو بکار میبره ؟

شما ایدی دوم جناب فرخ هستید؟ فارغ از اینکه هستید یا نه اریا چی گفته؟ گفته بحث رو در تاپیک VS ادامه بدین. الان مشکل شما چیه؟ ایا اریا گفته از جایی از سایت به جای دیگه نقل قول کنید؟ ایا گفته در بحث با گفتن اینکه فلان حرف نظر شخصیته تحقیر کنید؟ گفته هر جا دیدین بهتون توهین شد بجای خبر دادن به مدیر و ناظم خودتون جواب طرف رو بدین؟ ویا اینکه من گفتم حق تاپیک زدن در VS رو ندارین؟ جالبه که برای ماستمالی موضوع پای یکی از بااخلاقترین مدیر ها رو وسط میارید بدون اینکه ربطی به قضیه داشته باشه.

یا چرا وقتی آرش یه چیزهایی از آنچارتد 2 گفت نیما و کیوان بهش اعتبار منفی دادن به دلیل اینکه میگفتن خلاف واقع هست ( هر چند نظر شخصیش بود ولی این هم چیزی رو عوض نکرد ) ولی Navid میاد تو تاپیک گیرز میگه هر کسی میتونی هر چی دلش خواست بگه و کسی نمیتونه بگه چرا این حرفها رو میزنه !
فعلا که میبینید اعتبار منفی وجود نداره. حرفی هم که نوید گفته عین حقیقته خود من هم هزار بار گفتم همه حق دارن نظر شخصی خودشون رو بگن حتی اگه کسی خوشش نیاد. اخرینش هم تاپیک Borderland 2 که در اونجا گفتم از نظر مخالف استقبال میکنم. مگه نوید چیزی غیر از این گفته؟
خب حرفهاتون رو یکی کنید با تیم مدیریت تا دیگه این مشکلها پیش نیاد ! الان اگه بخوایم به کار فرخ و این تاپیک و نقل قولش ایراد بگیریم پس حرف آریا رو چیکار کنیم ( هر چند با حرف نیما هم تضادی نداره !
شما فکر میکنید اگه چند تا اسم از مدیران و ناظمها بیارید بقیه نخونده فکر میکنن حرف شما درسته و تضادی هست؟
اریا : در تاپیک VS بحث کنید و فلان تاپیک رو به بیراهه نبرید (تاپیک forza)
نیما : فلان تاپیک رو منحرف نکنید ( تاپیک geow)
نوید : کاربرها میتونن نظر شخصیشون رو بگن (واضحه که در مورد موضوع تاپیک)
کورش ( چندین بار ): کاربرها میتونن نظر شخصیشون رو در مورد موضوع تاپیک بگن و بقیه بهتره سعی کنن با سعه صدر برخورد کنن.
الان اینها با هم متضاد هستن؟ بالاخره ادم خودشو که نمیتونه گول بزنه.

اگر شما به این رسیدگی نمیکنید پس انتظاری از من نداشته باشید
شما اگر قبل از اینکه جواب بدین به من اطلاع میدادین میشد رسیدگی کرد ولی خودتون اقدام کردین و با جوابهایی که دادین و پستهایی که زدین خود شما فعلا متخلف هستید. تذکر لازم رو هم به شما دادم حالا تا ابد میتونید کش بدین که مبادا خدای نکرده کسی فکر کنه کم اوردین(طبق روال چندین ساله تون).
ضمنا اگر کسی که اون پست ها رو زد بعد از این پست من دوباره با همون لحن با شما صحبت کرد به خود من خبر بدین.

• Like
Reactions: Kainé
جناب کوروش خان دیروز تو تاپیک Gears of war 3 بعد از پاک شدن پست من ، فرخ و محسن توسط نوید این جواب رو بهمون داد :
بحث های اخلاق و آموزش اصول رفتاری و زندگی را منتقلش کنین به پروفایل هاتون ...
هر کس آزاد هستش نظری که داره را بده
کسی به نظرش گرافیک بازی خوب یا بد بوده، یا داستان براش حماسی بوده یا نبوده یا هر چیزی دیگه ...
آزاده نظرش را بگه، چون به نظرش اینطور اومده ( اشتباه یا درستش با خودشه )
شما هم میتونین خیلی منطقی تاییدش کنین یا رد، نه اینکه از اسمایلی یا الفاظی استفاده کنین که بیش از بیش نوع رفتتارتون را نشون بده ...
یک بار دیگه گفتم، برای آخرین بار میگم " نمک ریختن ممنوع "

خوب این الان یعنی چی؟؟ این پست نوید وقتی داده شد که من و محسن سعی داشتیم به بعضی دوستان بفهمونیم نظر شخصی دادن محدوده داره !!!

چرا زمانی که دوستان جد و آباد halo و gears به ترولینگ ( به اصطلاح خودشون نظر شخصی ) میکشن ما شاهد چنین برخورد هایی نیستم؟؟میشه شخص شما لطف کنه تو این 3 چهار ماهِ چند مورد از برخورد و تذکرات لازمه رو به دوستان ps فن ؛ در باب ترول کردن عناوین 360 ؛ نشون من و باقی اعضا و گروه مخوف و زیر زمینیمون بده؟؟

واقعاً جالبه وقتی کوچکترین انتقادی(نه ایراد) از انحصاری های ps3 میشه سریع با کامت هایی چون به گند کشیدی، ترول کردی ، ترور کردی ، کشتی ، جم کن برو تو تاپیک بازی های مورد علاقت و .........
پس :
هر کس آزاد هستش نظری که داره را بده
هر فرد آزاده نظرش رو بده یا آزاده که نظرش رو بر اساس اسول و معیار های عقلانی بده ؟؟؟ وحداقلِ کم کوچکترین زحمتی به خودش بده که یه دلیل هم واسه حرفش بیاره.....
چرا زمانی که یه فرد هر خزولاتی در باب عناوین انحصاری 360 میگه ؛ جواب مدیران یک جمله کوتاه ـه : نظر شخصی ـیش رو داده و به احدی مربوط نمیشه !

ولی اگه کوچکترین ایراد یا حتی انتقادی از بازی های ps3 میشه طرف یا داره ترول میکنه یا به گند میکشه و .....؟؟ لازم نیست برم دنبال پست هایی که دوستان در باب عناوینی چون halo و گیرز دادن چون بر همگان واضح مبرهنه!! (گرچه لازم باشه اینکارم واسه شفاف سازی میکنم )

آخرین ویرایش:
من گفتم اون بحث رو اونجا تموم کنید ، اگه میخواستی راجع به انیمیشن بازیها صحبت کنی باید یه تاپیک جدید میزدی حالا با یه نظر سنجی یا ... نه اینکه بیای خیلی شیک نوشته های اونجا رو انتقال بدی اینجا و واسه خودت جواب بدی !!
ضمنا این قضیه مقایسه هم خیلی داره لوس میشه ، 2 روز دیگه میخواین لباس زیر کرکتر بازیها رو هم با هم مقایسه کنید !!

چرا زمانی که دوستان جد و آباد halo و gears به ترولینگ ( به اصطلاح خودشون نظر شخصی ) میکشن ما شاهد چنین برخورد هایی نیستم؟؟میشه شخص شما لطف کنه تو این 3 چهار ماهِ چند مورد از برخورد و تذکرات لازمه رو به دوستان ps فن ؛ در باب ترول کردن عناوین 360 ؛ نشون من و باقی اعضا و گروه مخوفمون و زیر زمینیمون بده؟؟

واقعاً جالبه وقتی کوچکترین انتقادی(نه ایراد) از انحصاری های ps3 میشه سریع با کامت هایی چون به گند کشیدی، ترول کردی ، ترور کردی ، کشتی ، جم کن برو تو تاپیک بازی های مورد علاقت و .........

شما معیارتون رفتار کاربران ـه یا حرف مدیران؟ اگه رفتار کاربران ـه که شما هم میتونید مثل اونها جد و اباد بازی های طرف مقابل رو جلوی چشمشون بیارید و دعوا بیشتر بشه و ما هم تذکر بدیم و بن کنیم و در اخر اعصاب همه خرد بشه ولی اگه معیارتون رفتار مدیران ـه ( چون از نوید نقل قول نوشتید ) باید خدمتتون بگم که نوید کاملا درست گفته و خود من چندین بار در تاپیک های مختلف گفتم از نظر من نظر شخصی در مورد موضوع تاپیک ازاده و قرار نیست همه مثل هم فکر کنند و کاربران رو به سعه صدر و تحمل نظر مخالف دعوت کردم اخرین بارش در تاپیک borderlands 2. در همون تاپیک هم نوشتم اگه دوستمون جناب terova این نظر رو درمورد بازی geow گفته بود معلوم نبود چه برخوردی از طرف مقابل میشد ولی در اون تاپیک با ارامش طرفداران هیچ مشکلی پیش نیومد که هیچ ادامه تاپیک بحالت شوخی و خنده ( نه مسخره بازی ) و ملایمت و ارامش پیش رفت.
هر فرد آزاده نظرش رو بده یا آزاده که نظرش رو بر اساس اسول و معیار های عقلانی بده ؟؟؟ وحداقلِ کم کوچکترین زحمتی به خودش بده که یه دلیل هم واسه حرفش بیاره.....
چرا زمانی که یه فرد هر خزولاتی در باب عناوین انحصاری 360 میگه ؛ جواب مدیران یک جمله کوتاه ـه : نظر شخصی ـیش رو داده و به احدی مربوط نمیشه !

ولی اگه کوچکترین ایراد یا حتی انتقادی از بازی های ps3 میشه طرف یا داره ترول میکنه یا به گند میکشه و .....؟؟ لازم نیست برم دنبال پست هایی که دوستان در باب عناوینی چون halo و گیرز دادن چون بر همگان واضح مبرهنه!! (گرچه لازم باشه اینکارم واسه شفاف سازی میکنم )

ازادی بیان و فکر و عقیده, حد و مرزی نداره مگر اینکه توهینی در اون باشه یا حقی از کسی ضایع بشه. این هم که گاهی مجبور به پاک کردن پست ها میشیم بخاطر اینه که هنوز ظرفیت لازم برای ازادی بیان ایجاد نشده و مجبور به سانسور و حتی خود سانسوری هستیم در واقع ایراد از ما و ظرفیت ماست نه از خود ازادی بیان و نظر شخصی. اگر هم ظرفیت رو نداریم دلیل نمیشه سعی نکنیم اون رو ایجاد کنیم یا در سطح مسائل پیش پا افتاده ای مثل بازی و کنسول تمرین تحمل نظر مخالف رو نکنیم.

من یه چیزی رو یاداور شم چون شاید اریا یادش رفته باشه .... همین دو سه هفته پیش توی تاپیک U3 ، فرخ اومد پای انیمیشن های rage رو کشید وسط و شروع کرد به کوبیدن این بازی . پستش هم یادمه به این صورت بود ! " انیمیشن های u3 عالی هستند ولی rage یه چیز دیگس و ..... " که منجبر به دعوای من و ایشون شد که پست های من پاک شد و پست ایشون ویرایش که بعد من از اریا پرسیدم من توی پست هام توهینی نکردم چرا پاک شد ؟ گفت چون ربطی به این تاپیک نداشت و غیره ... حالا ... صحبت سره اینکه ایشون ( فرخ ) کلا دنبال کوبیدن بازی های مخالف نظرشون هست و اصلا جا و مکان و شخص براشون مهم نیست ! ( این دیگه عینا به من ثابت شده ) نمونه هاش هم تو هر تاپیکی که سره rage باشه به راحتی قابل مشاهده هست !! این بحث مقایسه انیمیشن ها هم با این وضع پست اول تاپیک هیچ هدفی نداره جز حرفایی که ذکر کردم !
اول دیشب خواستم توی این تاپیک پست بدم بعد بیخیال شدم .... الان هم که اینجا این پست رو دادم بخاطر این بود که ایشون چند دفعه مستقیما و بدون هیچ احترامی توهین می کنن ( اخریش تا جایی که یادمه تاپیک سیستم ریج بود که کیوان اخطار ثبت کرد ) !

آقا من نمی فهمم واقعا قفل کردن تا پیک اینقدر سخته؟
خواهشا مدیران این جور تاپیک ها رو قفل کنن چون جز دعوا و اعصاب خوردی چیزی نداره:|

اتفاقا راحت ترین کاره ولی این یعنی پاک کردن صورت مساله. من ترجیح میدم موضوع رو بازش کنم تا اینکه صورت مساله رو پاک کنم چون بعدا از جای دیگه و تاپیک دیگه سر باز میکنه. نمونه اش همین حرف دوستمون در مورد اعتبار منفی که خب همه میدونیم مدت خیلی زیادیه چیزی به اسم اعتبار منفی وجود نداره ولی ایشون الان داره مطرحش میکنه پس بهتره همینجا مسائل توضیح داده بشه بجای اینکه 2 سال دیگه یکی بیاد و بگه دوسال قبل فلان جا فلان حرف رو زدی.

اتفاقا راحت ترین کاره ولی این یعنی پاک کردن صورت مساله. من ترجیح میدم موضوع رو بازش کنم تا اینکه صورت مساله رو پاک کنم چون بعدا از جای دیگه و تاپیک دیگه سر باز میکنه. نمونه اش همین حرف دوستمون در مورد اعتبار منفی که خب همه میدونیم مدت خیلی زیادیه چیزی به اسم اعتبار منفی وجود نداره ولی ایشون الان داره مطرحش میکنه پس بهتره همینجا مسائل توضیح داده بشه بجای اینکه 2 سال دیگه یکی بیاد و بگه دوسال قبل فلان جا فلان حرف رو زدی.
ببخشید با این که این جا اصلا جاش نیست ولی تو تاپیک
CRYSIS برای کنسولها تائید شد !

رسما دیگه ایشون خودش می دونه اسم نمی برم کم مونده بود ما را بزنه هر چند که هر چی از دهنش در امد به ما گفت البته پست هاشون پاک شد و اخطار هم گرفت ولی فکر کنم مدیر ها هنوز بتونند پست هاشون بخونند
در کل این اصلا خوب و جالب نیست که چون مثلا یک نفر از یک بازی خوشش می ایدراه بی افتد تو کل فروم و تاپیک های سایت بقیه بازی هاراتخریب و کاربر هارا مورد تمسخر قراردهند حالا به هر نحوی و نظرشو بخواهد به دیگران تحمیل کند .

یک خواهشی هم که از مدیران دارم البته یک بار هم با اشکان مدیر سایت مطرح کردم اگه می شه یک قانونی بزاردی که بچه ها از عکس و گیف های برای مسخره کردن و جواب دادن استفاده نکنند که واقعا سبب اشفدگی تو سایت و تاپیک ها می شود نمونش هم تو همین تاپیک که لینکشو گذاشتم فراوان بود

از تمام بچه ها معذرت می خواهم می دونم اینجا جاش نبود

شما اگر قبل از اینکه جواب بدین به من اطلاع میدادین میشد رسیدگی کرد ولی خودتون اقدام کردین و با جوابهایی که دادین و پستهایی که زدین خود شما فعلا متخلف هستید. تذکر لازم رو هم به شما دادم حالا تا ابد میتونید کش بدین که مبادا خدای نکرده کسی فکر کنه کم اوردین(طبق روال چندین ساله تون).
ضمنا اگر کسی که اون پست ها رو زد بعد از این پست من دوباره با همون لحن با شما صحبت کرد به خود من خبر بدین.
من لازم ندارم بیام ثابت کنم که اون پست ها را به کی ها گذارش دادم ولی هیچ عکس العملی ندادند ! خب اون پست را الان من به شما نشون دادم انتظار دارم تذکر را به ایشون هم بدید ! پس کجاست اون تذکرتون ؟! لابد اینم هیچ ربطی به من نداره ؟
ولی در مورد قسمت دوم حرفتون باید من هم اضافه کنم که برای اولین بار تو زندگیتون یک بار فکر کنید که دارید اشتباه میکنید ! چون مدیر انجمن هستید فکر نکنید که یک پیامبر هستید که نشستید تو فروم و فکر میکنید دارید کاربرها را به راه راست هدایت میکنید ! تو عمرتون فکر کنید که مظلوم نیستید و اشتباهی میتونه از سراغ شما هم سر بزنه ! شخصا من هم تو این چند سال ندیدم شما تو بحثی بوده باشید و کم اورده باشید ! پس این قضیه میتونه دو جانبه باشه !
منم به نوبه ی خودم یک انسان هستم مثل شما ممکنه من اشاتباهی کنم همون قدر که شما هم میتونید پس سعی کنید انتقاد پذیر باشید !
ولی در مورد جمله اخر حتما این کار را میکنم و اگر کسی اون لحن را با من حرف زد 100 درصد گذارش میدم !
--------------------
اما اول از همه یک درخواست دارم که برید تاپیک انچارتد و اولین پسته من را در اون تاپیک نگاه کنید و ببینید چطور شد بحث اخرش به اونجا رسید ؟ یعنی از یه توضیح کوچک بحث به مقایسه کشید .

آخرین ویرایش:
میدونین مشکل از کجا آب میخوره؟
عدم درک " نظر شخصی چیست "

به نظر من استفاده از منجنیق در گیرز 3 نابجا بود، تا اینجا این میشه نظر شخصی، هیچ توهینی هم به هیچ شخصی نکرده ...
اما این جواب: =))، لول، lol و ... این میشه توهین ، این میشه نمک پاشی و این دیگه نمیشه به قول شما:
بعضی دوستان بفهمونیم نظر شخصی دادن محدوده داره

خوب این الان یعنی چی؟؟ این پست نوید وقتی داده شد که من و محسن سعی داشتیم به بعضی دوستان بفهمونیم نظر شخصی دادن محدوده داره !!!
این الان یعنی اینکه پست من وقتی داده شد که شما و گروهتون داشتین به سبک خودتون و با نمک پاشی، طرف را مجبور میکردین بیاد و از شما عذر بخواد که چرا به بازی محبوب شما انتقاد کرده، اما شما حتما باید به چند نکته توجه کنین:
نکته اول: شما اصلا و ابدا صلاحیت این را نداری که به کسی بفهمونی دادن نظر شخصی محدودیت داره
نکته دوم: کلا شما با هر نظری که مخالف حرفاتون باشه مخالفین، پس کلا به جز حرف خودتون و گروهتون بقیه حرف ها نظرات شخصی هستن که محدودیت دارن
راه حل: شما باید متوجه بشین که نظر شخصی بدون توهین به شخص خاصی آزاد هستش ... مخالفی، با جواب معقولانه بگو نه این غلطه، نه اینکه از صد تا واژه رنگارنگ استفاده کنی

آخه مشکل شما اینه که هر حرفی که با سلایق شما تطابق نداشته باشه را خزعبل میدونین ...
در صورتی که دفاعیه های شما خیلی بیشتر به خنده داره تا صحبت های بقیه

راستی، بهتره یه جمله ای را وقتی نقل قول میکنی همه جمله را نقل قول کنی، تغییر رنگ بدی یا بولدش کنی، نه اونی که به نفعته

بحث های اخلاق و آموزش اصول رفتاری و زندگی را منتقلش کنین به پروفایل هاتون ... [1]
هر کس آزاد هستش نظری که داره را بده [2]
کسی به نظرش گرافیک بازی خوب یا بد بوده، یا داستان براش حماسی بوده یا نبوده یا هر چیزی دیگه ...

[3]
شما هم میتونین خیلی منطقی تاییدش کنین یا رد، نه اینکه از اسمایلی یا الفاظی استفاده کنین که بیش از بیش نوع رفتتارتون را نشون بده ... [4]
یک بار دیگه گفتم، برای آخرین بار میگم " نمک ریختن ممنوع "

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: x to the z
حالا میگم اگه بشه از این بحث دراومد و یه سری بازی ها رو تک تک بیایم روشون بحث کنیم خوبه ! کلا یه چیزی هم یاد میگیریم
دوستان اجازه بدن از Infamous 2 شروع کنیم که هم خودم ازش خیلی خوشم اومد هم واقعا عالی کار کرده بودن
مدیرا اگر اجازه میدن که تاپیک رو ادامه بدیم تا رو خودش و نحوه ساختش و اجرا و .... حرف بزنیم

منم یه انتقادی دارم از مدیران و ناظمین محترم
تو تاپیک U3 پست های Gartall رو چند بار گزارش دادم که داره تاپیک رو منحرف میکنه، ولی کسی رسیدگی نکرد! :|
مسئله اصلا ایراد گرفتن ایشون نیست، خیلی ها مثل من اصلا براشون مهم نیست که کی چی میگه، همین که از بازی خوششون میاد کافیه و به حرف دیگران هم اعتنائی ندارن حالا چه گیرز باشه چه آنچارتد، ولی ایشون میاد تاپیک رو منحرف میکنه الکی میبره جلو کسی ام نبود بیاد یه تذکر بده! تا آخر آقا نیما آستین بالا زد!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or