بحث فرهنگ و تاریخ ایران به همین چند سال اسلامی که داریم بر نمی گرده که شما اینطوری قضاوت میکنید!!! فرهنگی ما غنی ترین فرهنگ دنیا بوده زمانی و بالای 2500 سال سابقه داره و زمانی که این اروپاییان به جز یونان و رم تمدنی نداشتند ایرانیان در بهترین و دموکراسی ترین حالت ممکن زندگی می کردند نمونه بارزش هم کوروش کبیر بود که عدالت و مساوات رو در همه جا روانه داشت وقتی میگیم عدالت و مساوات به معنای واقعی هستش و همه جور آزادی میشه ... پس لطفا وقتی از تاریخ ایران صحبت میکنید خواهش میکنم تحریف نکنید چند صد سال بلکه بگید چند هزار ساله، در مورد این فرهنگ سازی هم بنده همین مورد رو اشاره کردم بله وقتی فرهنگ ما از ریشه (به خاطر عقاید خشک و سنتی گرا) با اینگونه مسائل برخورد میکنه نمونه بارزش هم همین گشت های ارشاد که بارها دیدم بی مورد برخورد کردند و جوانهای مردم رو به باد کتک گرفتند، من نمیخوام بحث سیاسی کنم اصلا هدف من هم این نیست اما مجبور شدم این مثال رو بزنم تا بهتر به عمق فاجعه ای که الان در آن گرفتار هستید بشید، وقتی میگم فرهنگ سازی خودمان می کنیم یعنی قسمت بیشتری از اون اعتقادات که بیشتر جنبه منفی گرا و خشک مانند هستند (این اعتقادات خشک و سنتی ایرانیان رو نزد خارجیان وحشی نشان داده اند) رو باید کنار بزاریم و یک دریچه نو به زندگانی خودمان باز کنیم و با تربیت فرزندان مان با سیستم جدید و آرماگرا زمینه پیشرفت و از بین بردن عقاید پوچ و بیهوده را بسازیم برای همین کار هم از هیچ عملی نباید دریغ کنیم بهترین نمونه برای شروع هم همین بازی های ویدویی هستش .مطمئنید ؟ یا دارید شوخی میکنید ؟
این حرف شما امکان داره به نظر شما ؟ شما میگی نمی شه یه آدمی رو که 20 سال با یه فرهنگ زندگی کرده رو با 10 جلسه تغییر داد اونوقت انتظار داری یه فرهنگی که برمیگرده به چند صد سال پیش رو واسه این که بازی ها و باقی دنیا دارن به سمت س*ک*س و n*u*d*i*t*y میرن تغییر داد ؟ گفتم بازی چون که بحث این تاپیک مربوط به این میشه اگر نه فقط مساله این نیست.
من میگم این مسائل فکر جوان هارو خراب میکنه ، تغییر میده ، گمراه میکنه ......
مساله مهم حاصل این فکر خراب شده ، گمراه شده هست .... آخه انقدر نگید آدم آدم یه کمی هم به معنی واقعی کلمه آدم توجه کنید که یه آدم باید چه جوری باشه ( نمی خوام درس اخلاق و دین بدم ).
آخرین ویرایش: