معنی بازی رایانه ای چیست به چه منظور تولید میشود؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
مطمئنید ؟ یا دارید شوخی میکنید ؟
این حرف شما امکان داره به نظر شما ؟ شما میگی نمی شه یه آدمی رو که 20 سال با یه فرهنگ زندگی کرده رو با 10 جلسه تغییر داد اونوقت انتظار داری یه فرهنگی که برمیگرده به چند صد سال پیش رو واسه این که بازی ها و باقی دنیا دارن به سمت س*ک*س و n*u*d*i*t*y میرن تغییر داد ؟ گفتم بازی چون که بحث این تاپیک مربوط به این میشه اگر نه فقط مساله این نیست.
من میگم این مسائل فکر جوان هارو خراب میکنه ، تغییر میده ، گمراه میکنه ......
مساله مهم حاصل این فکر خراب شده ، گمراه شده هست .... آخه انقدر نگید آدم آدم یه کمی هم به معنی واقعی کلمه آدم توجه کنید که یه آدم باید چه جوری باشه ( نمی خوام درس اخلاق و دین بدم ).
بحث فرهنگ و تاریخ ایران به همین چند سال اسلامی که داریم بر نمی گرده که شما اینطوری قضاوت میکنید!!! فرهنگی ما غنی ترین فرهنگ دنیا بوده زمانی و بالای 2500 سال سابقه داره و زمانی که این اروپاییان به جز یونان و رم تمدنی نداشتند ایرانیان در بهترین و دموکراسی ترین حالت ممکن زندگی می کردند نمونه بارزش هم کوروش کبیر بود که عدالت و مساوات رو در همه جا روانه داشت وقتی میگیم عدالت و مساوات به معنای واقعی هستش و همه جور آزادی میشه ... پس لطفا وقتی از تاریخ ایران صحبت میکنید خواهش میکنم تحریف نکنید چند صد سال بلکه بگید چند هزار ساله، در مورد این فرهنگ سازی هم بنده همین مورد رو اشاره کردم بله وقتی فرهنگ ما از ریشه (به خاطر عقاید خشک و سنتی گرا) با اینگونه مسائل برخورد میکنه نمونه بارزش هم همین گشت های ارشاد که بارها دیدم بی مورد برخورد کردند و جوانهای مردم رو به باد کتک گرفتند، من نمیخوام بحث سیاسی کنم اصلا هدف من هم این نیست اما مجبور شدم این مثال رو بزنم تا بهتر به عمق فاجعه ای که الان در آن گرفتار هستید بشید، وقتی میگم فرهنگ سازی خودمان می کنیم یعنی قسمت بیشتری از اون اعتقادات که بیشتر جنبه منفی گرا و خشک مانند هستند (این اعتقادات خشک و سنتی ایرانیان رو نزد خارجیان وحشی نشان داده اند) رو باید کنار بزاریم و یک دریچه نو به زندگانی خودمان باز کنیم و با تربیت فرزندان مان با سیستم جدید و آرماگرا زمینه پیشرفت و از بین بردن عقاید پوچ و بیهوده را بسازیم برای همین کار هم از هیچ عملی نباید دریغ کنیم بهترین نمونه برای شروع هم همین بازی های ویدویی هستش .

آخرین ویرایش:
من اصلاً نظر شخصی ندادم
دقیقا مشکل همینه که نظر شخصی ندادید بلکه حکم کلی دادید
ولی بحث ها سر ازدیاد این قضیه شکل گرفته که در صورت ازدیاد واقعاً افتضاح خواهد شد
از نظر شما افتضاح خواهد شد . حتی اگه یک نفر هم وجود داشته باشه که از نظرش افتضاح نباشه شما نمیتونید حکم کلی بدید
توی خیابون راه میرید فکر شما با دیدن فلان کس یا چیز منحرف میشه
منظورتون رو نمیفهمم شما با سردار رادان نسبتی دارین؟
حالا دیگه وقت بازیه .... آخه لازمه ؟ لازمه تو بازی هم فکر شما از این مسائل به دور نباشه ؟
بحث لزوم نیست اینجا .ممکنه من بشخصه سراغ این بازی نرم ولی شما باز داری بجای کسان دیگه تصمیم میگیری
اون عده ای که شما میگی naturist هستند چند نفر هستند توی دنیا ؟ این دسته اقلیت رو تشکیل میدند نه اکثریت . مگه فقط خانواده ی من و خود من از این مسائل نگران هستیم شما فکر کردی تو کشور های غربی مادرها و خانواده ها از دیدن این صحنه ها توسط فرزندان خود ناراحت و نگران نمیشن .. شما فکر کردی که مادران و پدران ایرانی فقط مادر پدر واقعی هستند؟ اگه اینطور بود رنکینگ به هیچ وجه به وجود نمی اومد من از طرف کسی حرف نمیزنم و این حق رو هم ندارم ولی حقیقتیست که باید گفت.
شما مطمئنی مطلب من رو کامل خوندی من گفتم شما اگه فرزند یک خانواده naturist بودید برعکس به قضیه نگاه میکردید شما توانایی رد این جمله رو ندارید و بجای اون برای من دلیل میاری که چرا رنکینگ بوجود اومده .کلا فرق فلسفه و سفسطه اینجا معلوم میشه در واقع همون قضیه معروف ارتباط اقای گودرزی و ...

هیچ فرهنگی به جز مواردی بسیار اندک که تمام دنیا اون ها رو ترد کردند از برهنگی آشکار در جامعه خوششون نمیاد . آخه شما به عنوان یه انسان یه حرمت هایی داری یه مرزهایی داری الکی که نیست.
هیچ مذهبی هم از این موضوع حرفی نزده ، پس میشه با این دیدها هم به این مساله پرداخت
شما طبق معمول یک حکم کلی صادر کردید صحیحش میشه اینکه شما بهنوان کاربر دارای شناسه MetalGearSolid4 و هم فکراتون برای انسان بودن یه حرمتهایی داری مرزهایی که الکی نیست(هم فکراتون میتونن 1 نفر باشند یا چند میلیارد) این صحیحتره
نمیخواستم بحث کنم اما Classification رو برای بوق نساختند که همچین حرفی رو میزنید. بچه های بی سی در حد یک شخص که تازه به یک دین گرویده تعصب دارن روی چیزهایی که معنیشم نمیفهمند.(البته منظورم اکثریتشونه)
اگه منظورتون از classification همون رده بندی بازیهاست اصلی ترین شاخص در گروه بندی یا رده بندی یافته های علمی و روانشناسی و جامعه شناسیه کلا شاخص های علمی و نه مذهبی و فرهنگی و عرفی . من کجا به اصطلاح classification رو رد کردم شما بهتر اول عمیقا مطلب من رو میخوندید بعد اگه نقدی داشتید مینوشتید

آخرین ویرایش:
یک نکته ی دیگه در ادامه ی صحبت های آقا کوروش اینه که حیای دخترهای ایرانی بیشتر از پسرها هست (همون حرفی که biohazard زد) برای همین شما(metalgearsolid4) با این مسئله(س*ک*س و...) راحت کنار نمیایید !

آخرین ویرایش:
مشکل من با ایشون و اون دوست دیگه که ازش نقل قول کردم اصلا سر خوب یا بد بودن این مطلب نیست .من هیچ موضوعی رو رد یا تائید نکردم .مشکل من نوع نتیجه گیری ایشون و برهان هایی که برای بحث میارن و دلایل ایشونه که برای من عجیبه . برای من پذیرش حرف کسی که خشک مذهب باشه و یک دفعه بگه بده چون دینم بهم میگه بده کاملا قابل قبول تره تا دلایلی که این دوستمون در تایید یا رد این قضیه میارن

پ.ن:کلا من معدود کسانی رو دیدم که هم زبانم باشند و توانایی بحث معقول و منطقی رو داشته باشند نمیگم اصلا نیست ولی خیلی کمه

من میگم این مسائل فکر جوان هارو خراب میکنه ، تغییر میده ، گمراه میکنه ......
مساله مهم حاصل این فکر خراب شده ، گمراه شده هست .... آخه انقدر نگید آدم آدم یه کمی هم به معنی واقعی کلمه آدم توجه کنید که یه آدم باید چه جوری باشه ( نمی خوام درس اخلاق و دین بدم ).
به به به...شما فکر میکنید جوانها الان منحرف نیستند؟(البته از نظر شما)اگه همین بازی ها هم نیاد این قدر چیزای دیگه هست تا جوان ها رو منحرف کنه...مشکل شما اینه س*ک*س رو به قول بچه ها اخ و جیز میدونید در صورتی که این مساله الان برای همه ی جوانهای دنیا یک مساله ی حل شدست و اون رو یک جز جداناپذیر از زندگیشون میدونن(البته در حد تعادل)

دقیقا مشکل همینه که نظر شخصی ندادید بلکه حکم کلی دادید
دوست عزیز نمی دونم شما به چی مشکل داری من نظر خودم رو گفتم کجای حرف من یه حکم کلی بود؟
از نظر شما افتضاح خواهد شد حتی اگه یک نفر هم وجود داشته باشه که از نظرش افتضاح نباشه شما نمیتونید حکم کلی بدید
...............

شما مطمئنی مطلب من رو کامل خوندی من گفتم شما اگه فرزند یک خانواده naturist بودید برعکس به قضیه نگاه میکردید
من هم گفتم که این عده اقلیت هستند نه اکثریت و فکر نمیکنم هیچ سازنده ای واسه اقلیت بازی بسازه ( شما خودت اگه سازنده باشی این کار رو میکنی ؟ )
بحث لزوم نیست اینجا .ممکنه من بشخصه سراغ این بازی نرم ولی شما باز داری بجای کسان دیگه تصمیم میگیری
من فکر نمیکنم که تو جملاتم واسه کسی تصمیمی گرفته باشم حقیقتیه که باید گفته بشه.
ما با هم دعوا که نداریم. نظر شخصی میدیم.

شما طبق معمول یک حکم کلی صادر کردید صحیحش میشه اینکه شما بهنوان کاربر دارای شناسه MetalGearSolid4 و هم فکراتون برای انسان بودن یه حرمتهایی داری مرزهایی که الکی نیست(هم فکراتون میتونن 1 نفر باشند یا چند میلیارد) این صحیحتره
دوست گرامی شما داری از naturist صحبت میکنی ... خوب کدوم فرهنگی این رو قبول داره به جز تعداد معدود ؟ کدوم مذهبی این رو قبول داره ؟ این حکم کلی نیست...
من هم هیچ رابطه ای با هیچ کسی ندارم و خواهش اسمی از کسی اینجا نبرید و پای سیاست رو هم وسط نکشید.

لطفا وقتی از تاریخ ایران صحبت میکنید خواهش میکنم تحریف نکنید چند صد سال بلکه بگید چند هزار ساله
بحث تاریخی ممنوع. الان این حرفا چه ربطی داره به موضوع تاپیک ؟
نمونه بارزش هم همین گشت های ارشاد که بارها دیدم بی مورد برخورد کردند و جوانهای مردم رو به باد کتک گرفتند،
نظر آقای کاوه کاملاً مورد احترامه ولی هیچ ربطی به تاپیک نداره !!!!. بحث سیاسی و تاریخی خواهشاً ممنوع.

مشکل من با ایشون و اون دوست دیگه که ازش نقل قول کردم اصلا سر خوب یا بد بودن این مطلب نیست .من هیچ موضوعی رو رد یا تائید نکردم .مشکل من نوع نتیجه گیری ایشون و برهان هایی که برای بحث میارن و دلایل ایشونه که برای من عجیبه . برای من پذیرش حرف کسی که خشک مذهب باشه و یک دفعه بگه بده چون دینم بهم میگه بده کاملا قابل قبول تره تا دلایلی که این دوستمون در تایید یا رد این قضیه میارن

پ.ن:کلا من معدود کسانی رو دیدم که هم زبانم باشند و توانایی بحث معقول و منطقی رو داشته باشند نمیگم اصلا نیست ولی خیلی کمه

این موضوع اصلاً به یه کشور خاص مربوط نمیشه. پس لطفاً بسطش ندید به کشور ایران

آخرین ویرایش:
من ترجیح میدم دیگه جواب ندم البته نه به دلیل دعوا همون طور که شما گفتید دعوا نداریم ولی اشکالات اساسی به این بحث شما وارده که در حوصله این سایت نیست .کلا من هرچی بگم شما نظر خودتون رو حقیقت میدونید و درصدی احتمال اشتباه برای خودتون قائل نیستید مثل این جمله
حقیقتیه که باید گفته بشه.
وقتی مبنای فکری مشترکی نداریم و سعی نمیکنیم حرف همدیگه رو بفهمیم جایی برای بحث باقی نمیمونه
از نظر من حقیقت نسبیه و تنها حقیقتی که مطلقه خداست البته نظر شخصی من اینه و انتظار ندارم شما هم اون رو قبول کنید ولی وقتی هیچ نقطه اشتراک و مبنا و اصول مشابهی در بحث وجود نداره نمیشه بحث کرد

آخرین ویرایش:
بحث تاریخی ممنوع. الان این حرفا چه ربطی داره به موضوع تاپیک ؟
ربطش به این حرف شما بود که گفتید: :arrowd:
... شما میگی نمی شه یه آدمی رو که 20 سال با یه فرهنگ زندگی کرده رو با 10 جلسه تغییر داد اونوقت انتظار داری یه فرهنگی که برمیگرده به چند صد سال پیش رو واسه این که بازی ها و باقی دنیا ...
وقتی میگم فرهنگ سازی باید صورت بگیره از طریق خودمون برای همین بود که نگید این چه ربطی داره به تاریخ مون دقیقا این صحبت های شما از باور های سنتی شما نشات میگیره که نشون میده شخصی با ایده های خشک و سنتی گرا هستید و از تغییر و تحول در اطرافتان میترسید که همچنین نظری رو در مورد بازی های رایانه ای میدید!!! بهتره با چشم باز به اطرافتان بنگرید تا ببینید که دنیا همون 4 دیوار خونه شما نیست و خیلی بزرگتر از اون چیزی که در مدرسه یا دانشگاه به شما و ماها یاد ( خوروندن) دادند .

من از شما معذرت میخوام اگه باعث آزرده خاطریه شما شدم
این فقط یه بحث و دادن نظر
از شما ممنونم دوست عزیز
به نظر این تاپیک هم داره از مسیرش منحرف میشه و به بحث های دیگه کشیده میشه
گفتم دیگه ادامه نمیدم ولی نمیشد این رو جواب ندم
خواهش میکنم اصلا دلیلی برای معذرت خواهی وجود نداره :rose: مطمئنا کسی هم با بحث مودبانه شما و کاربرهای دیگه ازرده خاطر نمیشه ;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or