معنی بازی رایانه ای چیست به چه منظور تولید میشود؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اها من از نظر یک انسان به این قضیه نگاه کردم ایرانی غیر ایرانی نداره.
نه اتفاقا داره شما رو چون با این تفکر پرورش دادن الان فکر میکنید فقط نظر شما دید یک انسان به قضیه است و همه انسانهای خوب (که بشه اسم انسان روشون گذاشت ) به قضیه بصورت جیز و اخ و غیره نگاه میکنند و همه کسانی که بیمار هستند برعکس حال میکنند با قضیه . در صورتی که اگه پدر و مادر شما naturist بودندالان شما دقیقا برعکس فکر میکردید .توجه کنید که من حکم خوب یا بد نمیدم به این قضیه منظورم فقط اینه که نمیشه گفت از دید یک انسان پس بهتره که حکم کلی ندیم . در واقع اگه به دموکراسی اعتقاد داشته باشیم نظر هر کس به اندازه خودش یعنی فقط یک حق رای محترمه و نمیتونه جمله بالا رو بعنوان حکم صادر کنه .بهترین راه بحث اینکه شما اول بیای قضیه رو فارغ از مذهب فرهنگ و عرف و ... بررسی کنی بعد در اخر یه جمله اضافه کنی که مثلا از نظر من قضیه جیزه یا اخه یا هر چیزی که دوست داشته باشی بگی

نه تنها من و شما به عنوان یک فرد مسلمان و ایرانی
ببخشید این نوشته شما ایراد داره چون بقول دوستمون {کوروش} بازیساز ها بازیها رو برای جوامعی که دمکراسی در اونها حاکم هست تولید و عرضه می کنند !
واقعا اینقدر به پول نیاز داشتند که بخوان همچین بازیی بسازند!؟
دوست عزیز به صحبتهای من دقت نکردی من گفتم حریص بودن در بدست آوردن پول

ببخشید این نوشته شما ایراد داره چون بقول دوستمون {کوروش} بازیساز ها بازیها رو برای جوامعی که دمکراسی در اونها حاکم هست تولید و عرضه می کنند !
خوب مگه ایران چه جور کشوریه :laughing: البته بحث سیاسی ممنوع . من ادامش رو هم نوشتم شما فقط همین تیکه رو نقل قول کردی ...!
نظر هر کس به اندازه خودش یعنی فقط یک حق رای محترمه و نمیتونه جمله بالا رو بعنوان حکم صادر کنه
من اصلاً نظر شخصی ندادم ، به نظر شما فقط من هستم که از دیدن این صحنه ها ناراحت میشم. منظور من رو از دیدن صحنه شما گویا درست درک نکردید . من میگم چیزی که الان در بازی ها شاهد هستیم مناسبه و میتونه قابل تحمل باشه و البته در بعضی موارد به قول بعضی از دوستان لازم چون که بازی شبیه سازی شده دنیای واقعی هست. ولی بحث ها سر ازدیاد این قضیه شکل گرفته که در صورت ازدیاد واقعاً افتضاح خواهد شد، به طوریکه این بازی کردن شما ممکنه هیچ فرقی با دیدن فیلم های P*O*R*N نمیکنه. توی خیابون راه میرید فکر شما با دیدن فلان کس یا چیز منحرف میشه، میاید خونه با دیدن فیلم که ماشالله این صحنه ها توی فیلم ها داره به حد کمالش نزدیک میشه باز هم فکرتون رو با این موارد پرورش میدید حالا دیگه وقت بازیه .... آخه لازمه ؟ لازمه تو بازی هم فکر شما از این مسائل به دور نباشه ؟
نه اتفاقا داره شما رو چون با این تفکر پرورش دادن الان فکر میکنید فقط نظر شما دید یک انسان به قضیه است و همه انسانهای خوب (که بشه اسم انسان روشون گذاشت ) به قضیه بصورت جیز و اخ و غیره نگاه میکنند و همه کسانی که بیمار هستند برعکس حال میکنند با قضیه . در صورتی که اگه پدر و مادر شما naturist بودندالان شما دقیقا برعکس فکر میکردید
اون عده ای که شما میگی naturist هستند چند نفر هستند توی دنیا ؟ این دسته اقلیت رو تشکیل میدند نه اکثریت . مگه فقط خانواده ی من و خود من از این مسائل نگران هستیم شما فکر کردی تو کشور های غربی مادرها و خانواده ها از دیدن این صحنه ها توسط فرزندان خود ناراحت و نگران نمیشن .. شما فکر کردی که مادران و پدران ایرانی فقط مادر پدر واقعی هستند؟ اگه اینطور بود رنکینگ به هیچ وجه به وجود نمی اومد من از طرف کسی حرف نمیزنم و این حق رو هم ندارم ولی حقیقتیست که باید گفت.
سازنده ها هم به هیچ وجه به فکر ساختن بازی برای عده اقلیت نیستند اینو شما از من بهتر میدونی.
بهترین راه بحث اینکه شما اول بیای قضیه رو فارغ از مذهب فرهنگ و عرف و ... بررسی کنی بعد در اخر یه جمله اضافه کنی که مثلا از نظر من قضیه جیزه یا اخه یا هر چیزی که دوست داشته باشی بگی
سازنده ها هم به هیچ وجه به فکر ساختن بازی برای عده اقلیت نیستند اینو شما از من بهتر میدونی.
هیچ فرهنگی به جز مواردی بسیار اندک که تمام دنیا اون ها رو ترد کردند از برهنگی آشکار در جامعه خوششون نمیاد . آخه شما به عنوان یه انسان یه حرمت هایی داری یه مرزهایی داری الکی که نیست.
هیچ مذهبی هم از این موضوع حرفی نزده ، پس میشه با این دیدها هم به این مساله پرداخت.

جدیدا طرفدارای Age of Conan به خاطر کم شدن سایز سینه های پراتوگیست به سازنده شکایت کردن. گفتم بگم آخه ته خندست. سینه ی پراتوگیست چه تاثیری توی گیم پلی داره؟ آرموری رو میبره بالا:laughing: یا... M-----ation؟
بهترین راه بحث اینکه شما اول بیای قضیه رو فارغ از مذهب فرهنگ و عرف و ... بررسی کنی بعد در اخر یه جمله اضافه کنی که مثلا از نظر من قضیه جیزه یا اخه یا هر چیزی که دوست داشته باشی بگی
نمیخواستم بحث کنم اما Classification رو برای بوق نساختند که همچین حرفی رو میزنید. بچه های بی سی در حد یک شخص که تازه به یک دین گرویده تعصب دارن روی چیزهایی که معنیشم نمیفهمند.(البته منظورم اکثریتشونه)

تو کشور های غربی مادرها و خانواده ها از دیدن این صحنه ها توسط فرزندان خود ناراحت و نگران نمیشن
اتفاقا یک عکس از دِمی مور دیدم که داشت با دوست پسرش راه میرفت و شوهر او (باریس ویلیس) همراه دوتا دخترش در جلوی اونها راه میرفتن!:eek:

بچه های بی سی در حد یک شخص که تازه به یک دین گرویده تعصب دارن
اگه شما منظورت اسلام هست یک 15 دقیقه فیلم ف*ت*ن*ه ببین همه چی دست میاد;)

یک احساسی به من میگه این تاپیک قفل میشه و کسایی که شرکت کردن اخطار میگیرن و همش میافته گردن metalgearsolid4

آخرین ویرایش:
اگه شما منظورت اسلام هست یک 15 دقیقه فیلم ف*ت*ن*ه ببین همه چی دست میاد;)
یک نمونه.
شما متوجه منظور من نشدید. این چرت و پرها از دستورات "خدا"(که بیشترشون قبولش ندارید) نیست(یکم لای اون کتابه رو باز کنی میفهمی. زنای محصنه فقط نکوهش شده، فقط) و یکم، جون جیگر یکم توی همین انترنت بگردی و چهارتا مقاله در مورد رلیجنیزم توی دنیا بخونی متوجه میشی ایران از لاییستترین کشورها هم لاییست تره;) و نیودیتی در همه جای جهان کمی تا قسمتی برای بچه های کوچیک نکوهیدست.
لطفا اگه پاسخی داره توی صفحه ی پروفایلم بده اصلا ربطی به بازی و اینجور چیزها نداره این بحث.
شرمنده از منحرف شدن بحث.

اتفاقا یک عکس از دِمی مور دیدم که داشت با دوست پسرش راه میرفت و شوهر او (باریس ویلیس) همراه دوتا دخترش در جلوی اونها راه میرفتن!:eek:
با یه گل بهار نمیشه:laughing: تو کشور خود ما هم از این موارد هست این که دلیل نمیشه
من گفتم که اینها مربوط به دسته اقلیت میشن.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز به صحبتهای من دقت نکردی من گفتم حریص بودن در بدست آوردن پول

فرقی نمیکنه این حرفتون هر جفتش یکیه حالا شما اومدین میگین حریص بودند اما این رو در نظر نگرفتید این بازی ها در اصل ناشر آنچنانی ندارند همین بازی Playboy رو یک ناشر ناشناس منتشر کرد بحث ما اینجا سر این موضوع هستش که این صحنه ها باید باشند توی بازی یا نباشند نه اینکه بخواهیم سر مسئله حرص پول این حرف ها صحبت کنیم درسته که پول هم ممکنه یک عامل در به وجود آوردن این صحنه ها بوده باشه اما بازی های کامپیوتری همونطوری که دوستان گفتند یک دنیای مجازی هستش که باید دنیای واقعی رو وارد دنیای مجازی کنیم بدون کم و کاستی های آن خوب در این دنیای واقعی ما چیا داریم ؟! خانواده - شغل - فرزند - دوست - دشمن - و ... خوب در این بین یک نکته هم هست و اونهم عشق و نفرت هست که در بازی هایی مثل The sims بصورت س*ک*س نشون داده میشه تا هیجان بازی رو برای بازی کنندگان ببرند بالا حالا اینکه از دنیای واقعی وارد دنیای مجازی شده هنر سازندگان رو میرسونه که چقدر با این موضوع روشنفکرانه و عادلانه برخود کردند شما توی بازی میتونید با کسی که دوستش دارید س*ک*س داشته باشید هم میتونید نداشته باشید و این به خود شما مربوط میشه البته من با cut-scense هایی که در بعضی بازها میسازند کاری ندارم اما کلا اگر هم در بازی های معروف صحنه هایی به صورت nudity شاهد آن هستیم کمه (منظورم مراحل که باید اینچنین بازی کنیم در طول بازی هست) آنچنان نیست که بخواهیم کل بازی های کامپیوتری رو زیر سوال ببریم .

تنها دلیل باسه ساخت بازی تفریح سالمه.... entertainmant یا همون سرگرمی.
آهــــــــــــآ !
حرف ما هم همینه ولی تفریح سالم رو شما چی معنی میکنی ؟
شما به س*ک*س و صحنه های افراطی میگی تفریح سالم ؟؟؟:confused:
پس چه بهتر به جای اون روز خودمان محیط خودمان رو با شرایط روز دنیا وفق بدیم
مطمئنید ؟ یا دارید شوخی میکنید ؟
این حرف شما امکان داره به نظر شما ؟ شما میگی نمی شه یه آدمی رو که 20 سال با یه فرهنگ زندگی کرده رو با 10 جلسه تغییر داد اونوقت انتظار داری یه فرهنگی که برمیگرده به چند صد سال پیش رو واسه این که بازی ها و باقی دنیا دارن به سمت س*ک*س و n*u*d*i*t*y میرن تغییر داد ؟ گفتم بازی چون که بحث این تاپیک مربوط به این میشه اگر نه فقط مساله این نیست.
من میگم این مسائل فکر جوان هارو خراب میکنه ، تغییر میده ، گمراه میکنه ......
مساله مهم حاصل این فکر خراب شده ، گمراه شده هست .... آخه انقدر نگید آدم آدم یه کمی هم به معنی واقعی کلمه آدم توجه کنید که یه آدم باید چه جوری باشه ( نمی خوام درس اخلاق و دین بدم ).

آخرین ویرایش:
تو کشور خود ما هم از این موارد هست این که دلیل نمیشه
من گفتم که اینها مربوط به دسته اقلیت میشن.

?please example

مشکل شما اینه که عقل شما به چشمتونه و تا نبینید باور نمیکنید.
نیازی هست که من برم واسه شما مثال بیارم... نیازی هست واقعاً.
به نظر شما اون دسته از آدم هایی که توی کشور های دیگه از این دست رفتار ها رو دارن تو ایران نیستند؟
به نظر شما بعضاً از مردم ایران تا حالا تحت تاثیر این موارد نبودن؟
من نمونه ندارم به شما نشون بدم ولی اگه یه کمی سرچ بزنید تو گوگل یا هر روش دیگه میفهمید.
اگه حرفی ندارید و حرفاتون تموم شده لطفاً پست الکی ندید.... این تاپیک بحثش چی بود چی شد.

آخه بحث سر اینه که شما از اول گفتید از نگاه مسلمانی و ایرانی بعد قضیه رو کج کردید یک ور دیگه !
بحث اصلی این تاپیک این بود که آیا مساله س*ک*س در بازی باشه یا نه ؟
و جواب دیگران این بود بدلیل اینکه این بازیها simulator هستند باید باشه که حداقل انسان حس واقع گرایانه بودن بازی رو در بازی مربوطه ببینه !
درجه بندی هم لازمه به شرطی که رعایت و نظارت وجود داشته باشه !
که همون طور شما میگید مساله ی بی بند وباری تک و توک هست مساله ی نادیده گرفتن rating هم کمیاب میباشد !

به نظر من بستگی به طرز تفکر بازی ساز داره مثلا یک شرکت بازیه ***y beach رو میسازه و یکی دیگه هم metal gear solid رو میسازه.
هدف هر دو ایجاد سرگرمی بوده ولی من میرم سراغ mgs یکی دیگه میره سراغ ***y beach.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or