معما ها به Resident Evil 6 باز خواهند گشت!

• Thread starter Thread starter hmd2009
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hmd2009

کاربر سایت

15379261388713475447.jpg

درود

در طی نمایش رزیدنت اویل 6 در E3 کارگردان بازی آقای Hiroyuki Kobayash در مورد درخواست فن ها برای برگرداندن بعضی از المان هایی که در رزیدنت اویل های کلاسیک استفاده شده بود اظهار داشت:

با توجه به گله و شکایات فن های قدیمی بازی نسبت به تمرکز بیشتر روی قسمت اکشن بازی در رزیدنت اویل 4 و 5 ما سعی کردیم در رزیدنت اویل 6 بعضی از المان های کلاسیک را به بازی برگردانیم برای همین منظور شما دوباره معما ها را در بازی خواهید دید! معماهایی که در سری های اولیه رزیدنت اویل بودند را به خاطر میاورید؟!!

به علاوه ما هیولایی بنام Ustanak در بازی خواهیم داشت که نمسیس جدید خواهد بود زیرا مبارزه ی آن با جیک و شری خیلی شبیه به صحنه هایی است که ما در مبارزات جیل و نمسیس در رزیدنت اویل 3 دیده ایم.
او با سرعت بسیار زیادی تقریبا در همه جای بازی بدنبال شما خواهد بود علاوه بر اینکه این هیولای جدید فوق العاده قوی سریع و خشن است که مناسب ترین گزینه در بسیاری از موارد اجتناب از درگیری با او میباشد !
Kobayashi در مورد سوال فن هایی که در مورد بازگشت جیل و کلر پرسیده بودند سکوت کرد و نظری نداد. اخبار بیشتر در مورد رزیدنت اویل 6 در آینده!

Ustanak یک اسلحه بایولوژیکی طبیعی B.O.W هست که در کنار Carla Radames برای شکار jake Muler کار میکنه این یک کلمه به زبان صربستانی است که از کلمه uprising به معنی قیام گرفته شده!

آخرین ویرایش:
دو تا بحث هست

یکی اینکه این بازی رو جدا از اصل RE بررسنیم و به عنوان یک IP جدا بهش نگاه کنیم که قطعا موفقیت های روکسب خواهد کرد و از RE5 هم بهتر خوهد شد

ولی اگر بخوایم اون رو با اصل RE مقایسه کنیم قطعا خیلی از اصلش دور شده و تو این زمینه خیلی ضعیف عمل کرده

بهتره داستان کرس و جیل کلر و شری و بقیه رو تو همین رزیدنت اویل 6 تموم کنند حداقل با خاطره ی خوش دیگه خداحافظی کنیم از رزیدنت اویل البته اگه قراره رزیدنت ویل 7 هم اکشن ساخته بشه!

خودمونیم ها!
یا کامل اکشن بسازین یا کاملا ترسناک!
این کثافت بازیا دیگه به کجا بنده؟
نصفش ترسناک-کمدی
نصفش اکشن-تخیلاتیک

یادم میاد .. کد ورونیکا که تازه برای دریم کست امده بود و گرفته بودم بازی میکردم .. یه جا اینقدر سوت و کور بود و ترسناک ..یهو یه زامبی پرید وسط ..منم ناخداگاه از ترس پریدم کنسول رو خاموش کردم برای اینکه توسط زامبی خورده نشم ..هاهاهاها 2 روز کامل به این کارم میخندیدم
حالا این ریزیدنت های جدید ..........

بهتره داستان کرس و جیل کلر و شری و بقیه رو تو همین رزیدنت اویل 6 تموم کنند حداقل با خاطره ی خوش دیگه خداحافظی کنیم از رزیدنت اویل البته اگه قراره رزیدنت ویل 7 هم اکشن ساخته بشه!

دیگه اون سبک رزیدنت ایول از دست رفته !
وقتی از اصل دور شد دیگه هیچوقت هیچکس نمیتونه برش گردونه

دوست عزیز حالا شما چرا انقدر حرص میخوری؟؟ هرکی دوست نداره بازیشو اومد نگیره
بذار جمله-تو تصحیح کنم:
من حرص نمیخورم،
کل بازیسنتر حرص میخورن.
در ضمن من یکی از فنای RE هستم.پس شگ نکن بازیشو میگیرم.ولی آدم نباید منکر مشکلاتش بشه.;)

دوست عزیز حالا شما چرا انقدر حرص میخوری؟؟ هرکی دوست نداره بازیشو اومد نگیره

حرص میخوریم چون ما با رزیدنت اولیل وقتی تو دوارن اوجش بود ( از رزیدنت اویل 1) بزرگ شدیم حالا داریم با چشای خودمون نابودیشو میبینیم!

بذار جمله-تو تصحیح کنم:
من حرص نمیخورم،
کل بازیسنتر حرص میخورن.
در ضمن من یکی از فنای RE هستم.پس شگ نکن بازیشو میگیرم.ولی آدم نباید منکر مشکلاتش بشه.;)
اتفاقا چون شما big fan رزیدنت هستید نباید این آشغالای جدید بازی کنید

اتفاقا چون شما big fan رزیدنت هستید نباید این آشغالای جدید بازی کنید
ببینم مشکلت چیه؟
من اگر بگیرمش فقط و فقط به خاطر شخصیت ایدا و اون یه ذره داستانی که قراره بهش مربوط باشه میگیرمش.
الان مشکل حله؟
ببینم چندتا RE بازی کردی؟

ببینم مشکلت چیه؟
من اگر بگیرمش فقط و فقط به خاطر شخصیت ایدا و اون یه ذره داستانی که قراره بهش مربوط باشه میگیرمش.
الان مشکل حله؟
ببینم چندتا RE بازی کردی؟
مهم نیست من چندتا RE بازی کردم مهم اینه که بازی نیومده جوسازی الکی شده شما از کجا میدونی داستان بازی چطوره فقط و فقط بخاطر اون میخوای بازیش کنی اگه گیر شما داستانشه بازیش اومد من برای شما cut scenesمیفرستم حله؟؟

كجايي ميكامي كه اينا ايولو تبديل به call of evil كردن واقعا تاسف واره خجالتم نميكشن ميگن معما هم گذاشتيم ملتو مسخره كردن با اين حرفاشون :d

کپکام با اجازت فقط میتونم بگم زرشک ................ ضعیف ترین نمایش نمایشگاه امسال رو داشت هوش مصنوعی زامبی ها در حد گوجه بود حتی بخوایم این بازی رو در ژانر اکشن هم بگنجونیم کاملا یک بازی عادی بود. کپکام و سری رزیدنت اویل خیلی وقته که مرده . فقط باید با خاطرات گذشته این بازی همزاد پنداری کنیم .....................

این بازی از اولش هم بی پدر و مادر بود
حدودا فکر میکنم 15 نسخه مختلف برای کنسولهای مختلف و هر بار با کارگردانی متفاوت ساخته شده

این بازی باید تو همون سه یا 4 نسخه اول تموم میشد میرفت پی کارش
به نظر من دیگه نباید به این بازی به دید یک re نگاه کرد
اصلا باید با یک دید جدید بهش نگاه کرد و گرنه مجبوریم وسط بازی هی ناسزا به سازنده هاش بگیم

این سازنده های ژاپنی تا کی میخوان re ، mg و dmc بسازن ؟

من موندم چه عکس العملی به این نشون بدم؟! تا کی می سازیم؟ تا وقتی شما Call of Duty می سازین! "این ژاپنی" ها همون کسایی بودن که با خلق ماریو صنعت گیم رو تو دهه ی هشتاد میلادی از رکود نجات دادن. ژاپن مهد گیمه دوست عزیز! شما ذره ای از خلاقیت ژاپنی ها رو توی بازی های غربی نمی تونی پیدا کنی.
خیلی از بازی های خاص ژاپنی ان. دیگه نمی خوام مثال ها رو شروع کنم که واقعا انتهایی ندارن.

بگذریم، به نظر من تنها نکته ی رزیدنت اویلی این تریلر همین Ustanak بود. من نمی دونم توی رزیدنت اویل موتور سواری و اسنو موبیل سواری چیکار می کنن؟! دوتا تفنگ های لیون که بماند!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or