معما ها به Resident Evil 6 باز خواهند گشت!

• Thread starter Thread starter hmd2009
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hmd2009

کاربر سایت

15379261388713475447.jpg

درود

در طی نمایش رزیدنت اویل 6 در E3 کارگردان بازی آقای Hiroyuki Kobayash در مورد درخواست فن ها برای برگرداندن بعضی از المان هایی که در رزیدنت اویل های کلاسیک استفاده شده بود اظهار داشت:

با توجه به گله و شکایات فن های قدیمی بازی نسبت به تمرکز بیشتر روی قسمت اکشن بازی در رزیدنت اویل 4 و 5 ما سعی کردیم در رزیدنت اویل 6 بعضی از المان های کلاسیک را به بازی برگردانیم برای همین منظور شما دوباره معما ها را در بازی خواهید دید! معماهایی که در سری های اولیه رزیدنت اویل بودند را به خاطر میاورید؟!!

به علاوه ما هیولایی بنام Ustanak در بازی خواهیم داشت که نمسیس جدید خواهد بود زیرا مبارزه ی آن با جیک و شری خیلی شبیه به صحنه هایی است که ما در مبارزات جیل و نمسیس در رزیدنت اویل 3 دیده ایم.
او با سرعت بسیار زیادی تقریبا در همه جای بازی بدنبال شما خواهد بود علاوه بر اینکه این هیولای جدید فوق العاده قوی سریع و خشن است که مناسب ترین گزینه در بسیاری از موارد اجتناب از درگیری با او میباشد !
Kobayashi در مورد سوال فن هایی که در مورد بازگشت جیل و کلر پرسیده بودند سکوت کرد و نظری نداد. اخبار بیشتر در مورد رزیدنت اویل 6 در آینده!

Ustanak یک اسلحه بایولوژیکی طبیعی B.O.W هست که در کنار Carla Radames برای شکار jake Muler کار میکنه این یک کلمه به زبان صربستانی است که از کلمه uprising به معنی قیام گرفته شده!

آخرین ویرایش:
عزیز شما مثل اینکه سنسورت روی این MAX PAYNE گیر کرده ها :d خواهشا دیگه اینجا بیخیال شو. :)
والا من فکر کنم سنسور شما روی راک استار گیر کرده!:دی
حاجی مگه من فقط گفتم مکس پین؟! :دی

. Splinter Cell و DMC و Max Payne و خیلی بازی های دیگه ...

این حساسیت یه سری از دوستان فن راک استار هست تا توی هر تاپیک اسم یکی از بازی های راک استار رو میاریم آمپرشون 180درجه میزنه بالا ! :|

نکنه شما هم از حزب مخالفین RE6 هستید ؟؟؟؟؟؟ اگه مشکلی هم هست تا حلش کینم تا با هم بخندیم
...
الان من باید بگم نکنه شما جزو فن های RE6 هستی بعد شما اینو بهم میگی...
ببین داداش,شما تا حالا فاجعه ای به نام RE5 بازی کردی؟تا حالا فاجعه ای به نام COJ:Cartel رو بازی کردی؟این یکی ممکنه شباهتی نداشته باشه ولی شباهت زیادی باهم دارن...
شما در اول بازی میتونی بین 3 تا کاراکتر یکی رو انتخاب کنی...شبیه یه بازی ای نیست؟
شما وقتی کریس رو انتخاب کنی بازی اکشنه,وقتی اون یکی(جک بود؟اسمشو یادم رفت:دی)رو انتخاب کنی بازی زیادی اکشنه,وقتی لئون رو انتخاب می کنی بازی باز هم اکشن داره,یعنی شما چیزی به نام Survival رو در کنار Horror نداری,به جاش Action رو داری.این یعنی چی؟ کجاش اون RE ای که 2 تا زامبی میدیدی باید 800 تا پا قرز میگرفتی فرار کنی از دستشون که البته نمیتونستی اونقدر پا قرز بگیری.کجاس اون نمسیس؟که عکسشم نگاه کنی تا 6 ماه کابوس میبینی؟دیگه چه برسه به اینکه تو یه بازی باش برخورد کنی!
کجاس اون فضا های تاریک تو RE5?کجاس تاریکی تو قسمت جک(حالا هرچی:دی)ه RE6؟
کجاست حس ترس؟لعنتی,یاد اون صحنه های خنده دار RE5 افتادم گریم گرفت:(
...

چی بگم والله

اون موقعی که اویل 3 اومده بود همه ازش ایراد میگرفتن که تکراریه و فلان و بسار !!

حالا اون رو دارن میزنن تو سر اویل 6 !!!!!!!!

تا دیروز همه میگفتم چرا اویل 4 و 5 run and gun نیستند حالا امروز میگن نشونه گیری و تیراندازی شماره 6 ---- سنگینی نداره ! حرفه ای نیست !!

---

یعنی نیمه پر لیوان به اف رفته دیگه با این نگاه خشن و بد بینانه تون ! :d

آخرین ویرایش:
چی بگم والله

اون موقعی که اویل 3 اومده بود همه ازش ایراد میگرفتن که تکراریه و فلان و بسار !!

حالا اون رو دارن میزنن تو سر اویل 6 !!!!!!!!

تا دیروز همه میگفتم چرا اویل 4 و 5 run and gun نیستند حالا امروز میگن نشونه گیری و تیراندازی بازی سنگینی نداره ! حرفه ای نیست !!

---

یعنی نیمه پر لیوان به اف رفته دیگه با این نگاه خشن و بد بینانه تون ! :d

من نگفتم چرا Run And Gun نداره رزیدنت اویل 5 ! این رزیدنت اویل 6 چیزی نیست که ما انتظارشو داشتیم نمیدونم چرا قبول نمیکنید شما! شاید شما اکشن پسندی! شما اولین رزیدنت اویلی که بازی کردی چند بوده ؟ خداییش من اون زامبی های کور رو که به زور راه میرفتن رو به این زامبیهایی که دستشون مشعل میگیرنو ترجیح میدم بازی خیلی مشکل داره تو همون ترلر سناریو لیان زامبی از رو پله ها لیز میخوره میاد بالا امیدوارم حداقل این باگ های ضایع رو بگیرن. من فقط رزیدنت اویل 6 رو به خاطر داستانش بازی میکنم اصلا از گیم پلی بازی خوشم نمیاد دست رزیدنت اویل 5 رو هم از پشت بسته دیگه وقتی تو رزیدنت اویل بریم ماشین سواری و متور سواری دو روز دیگه طرفدارای NFS هم از بازی خوششون میاد. یه وقت دیدی چند سال دیگه کلا همه ی ماموریت ها با ماشین باشه دیگه :d

اینقدر فکر و خیال نکنید که فقط خودتون RE بازی کردید

من تمام نسخه های شماره دار + نسخه های فرعی مهم مثل VERONICA و .... همه رو رفتم .

اونم کی ؟ تازه نزدیک به تاریخ عرضه اش ، نه اینکه الان بشینم با شبیه ساز بازی کنم !

تمام این خاطراتی که میگی ما 3 برابرش رو داریم ، ولی برای اون موقع بود ، الان اوضاع فرق کرده ، نسل گیمرها فرق کرده ، باید انتظاراتمون رو منطقی کنیم . و یه خورده هم کوتاه بیایم .

با کوبیدن و انقادهای خرکی هم هیچ موقع گیمر هارد کور نمیشیم !!

من تمام نسخه های شماره دار + نسخه های فرعی مهم مثل VERONICA و .... همه رو رفتم .
اونم کی ؟ تازه نزدیک به تاریخ عرضه اش ، نه اینکه الان بشینم با شبیه ساز بازی کنم !
تمام این خاطراتی که میگی ما 3 برابرش رو داریم ، ولی برای اون موقع بود ، الان اوضاع فرق کرده ، نسل گیمرها فرق کرده ، باید انتظاراتمون رو منطقی کنیم . و یه خورده هم کوتاه بیایم .
بله با نشون دادن چهار تا صحنه سینمایی، هر بازی اسمش RE نمیشه;)
واقعا؟ وضع فرق کرده؟ انتظارامون رو منطقی کنیم؟ یا بهتره بگیم هر چی اونا دادن بهمون بپسندیم؟ کوتاه بیاییم؟ میشه بگی ما از کی داریم کوتاه میایی؟ اره درست فکر کردی از شماره چهارم! چندسال میشه؟

بله با نشون دادن چهار تا صحنه سینمایی، هر بازی اسمش RE نمیشه;)
واقعا؟ وضع فرق کرده؟ انتظارامون رو منطقی کنیم؟ یا بهتره بگیم هر چی اونا دادن بهمون بپسندیم؟ کوتاه بیاییم؟ میشه بگی ما از کی داریم کوتاه میایی؟ اره درست فکر کردی از شماره چهارم! چندسال میشه؟

خوب یعنی چی الان ؟ یعنی با شماره 4 هم مشکل داری ؟ اگه اینجوریه که گیم رو ببوسی بزاری کنار که راحت تری داداش من ...

خوب یعنی چی الان ؟ یعنی با شماره 4 هم مشکل داری ؟ اگه اینجوریه که گیم رو ببوسی بزاری کنار که راحت تری داداش من ...
یعنی چی؟ یعنی همونی نوشتم.عینک بخوای داریم
بله مشکل دارم.نه تنها من بلکه خیلیای دیگه مشکل دارن! چیه؟ عجیبه برات؟
تازه-شم نمیدونستم شما مجمع تشخیص مصلحت گیمرایین;)

یعنی چی؟ یعنی همونی نوشتم.عینک بخوای داریم
بله مشکل دارم.نه تنها من بلکه خیلیای دیگه مشکل دارن! چیه؟ عجیبه برات؟
تازه-شم نمیدونستم شما مجمع تشخیص مصلحت گیمرایین;)

چرا قاطی میکنی دایی ؟

داریم بحث میکنیم خیر سر کلمون !!

---------------------------

تشخیص مصلحت چیه !!!!!!!
لفظ میای چرا ؟!!!!!!

-----------------

قبلا هم گفتم بازم میگم ، RE4 نماد یک جهش موفق از نسل قدیم به نسل جدید بود که تونست همه رو راضی نگه داره ، چه قدیمی چه جدید ، و تا چند سال پیش خیلیها حتی به عنوان بهترین RE میشناختش ( هنوزم خیلی ها هستن ...) ---- ولی چند وقته که دیگه ملت از اونم دارن ایراد میگیرن !! که این خودش جای بحث که چرا واقعا ؟!!!!!!

-----------------
ولی از اونجا که پایه بحث منطقی نیستی ، بحث رو همین جا تموم میکنیم ، هر کی به نظر خود ...

----
خوش باشی

من هم با شماره 4 مشکل دارم . همه چیز از شماره 4 شروع شد و به وخامت کشید
جهش که باید تو نسل خودش اتقاق بیفته !
کپکام میتونست RE رو تموم کنه و ریبوتش کنه , بعد هر کاری میخواست سر بازی در بیاره
البته بعدها همه از دوربین باز برای TFS و ... استفاده کردن

آقا شما کارت درسته که قبل از عرضه بازی کردی آورین و End رزیدنت اویل هستی و ما هیچی اصلا! این افکار بچه گونه رو دور بریز من هیچ وقت ادعای گیمر هاردکوری و اینا رو نکردم . شما اگه رزیدنت اویل تبدیل به ریسینگ هم بشه کوتاه بیا ما نمیایم. هرچند بازی میکنیم ولی انتقاد هم میکنیم! انتقاد ها خرکی نیست این فکر شما هست که اونارو خرکی فرض میکنه! فکر کردی که شما تمام نسخه های شماره دارو فرعی رو بازی کردی من نشستم نگاه کردم یا تاره میخوام از رزیدنت اویل 6 بازی کردن رزیدنت اویل رو شروع کنم!!!!!! این بازی خیلی خیلی قشنگ تر از حرفا میتونست ساخته بشه! حداقل بعد از اون رزیدنت اویل 5 اکشن این باید به درخواست فن های قدیمی فول هارور ساخته میشد که نشد که هیچی اکشن تر هم شد! من خودم یکی از بزرگترین طرفدارای رزیدنت اویل هستم فن پیج دارم و همیشه کپکام رو حمایت کردم و میکنم اما انتقاد هم میکنم و امیدوارم اون رزیدنت اویلی که همیشه انتظارشو میکشیدم رو رو یک روز ببینم.

چرا قاطی میکنی دایی ؟

داریم بحث میکنیم خیر سر کلمون !!

---------------------------

تشخیص مصلحت چیه !!!!!!!
لفظ میای چرا ؟!!!!!!

-----------------

قبلا هم گفتم بازم میگم ، RE4 نماد یک جهش موفق از نسل قدیم به نسل جدید بود که تونست همه رو راضی نگه داره ، چه قدیمی چه جدید ، و تا چند سال پیش خیلیها حتی به عنوان بهترین RE میشناختش ( هنوزم خیلی ها هستن ...) ---- ولی چند وقته که دیگه ملت از اونم دارن ایراد میگیرن !! که این خودش جای بحث که چرا واقعا ؟!!!!!!

-----------------
ولی از اونجا که پایه بحث منطقی نیستی ، بحث رو همین جا تموم میکنیم ، هر کی به نظر خود ...

----
خوش باشی
بله داریم بحث میکنیم و بحث باید دو طرفه باشه.RE عالیه ولی منکر مشکلاتش هم نباید بشیم.
میرسیم به شماره 4:
شماره 4 یه دوربین جدید رو به بقیه دوربین ها اضافه کرد که در حال حاضر یکی از پرکاربردترین دوربین ها هست ولی داستان چی؟ المان های ترس چی؟ وقای خود میکامی شخصا میگه من با RE4 مرتکب یه اشتباه شدم اونوقت چی میگی؟ وقتی میگه دوربین مناسب این سبک نبود چی؟ ترس بازی کجا رفت؟ داستانش میباست اسپین آف میبود ولی نبود.CV میباست جای شماره 4 باشه چون داستانش ربط داشت به سری اصلی.

ببین اینی که میگی همه، همه از قضا از یه دوربین جدید و یه اکشن جدید لذت میبردن نه از یه RE!

=================================
چشم من اصل منطق تو کارم نیست و همه منو به عنوان ترولگر سایت میشناسن.من هم دارم از خوبیاش میم و هم از بدیاش! ولی شما چی؟ شاعر میگه:
تو مو میبینی و من پیچش مو.....
موفق باشی!

ذهن من چیه برادر من ، فروم میخونی هر کی میاد : اویل 6 به گند کشیده شده !! آشغال به تمام معنا شده !! بازی نکنی بهتره و .... !!!!!! اینا چه نوع انتقادی هست از نظر شما ؟؟ اینا خرکی نیست برادر من ...

ایشالله 7 رو S HORROR میسازن ببینم چی میشه ...

ذهن من چیه برادر من ، فروم میخونی هر کی میاد : اویل 6 به گند کشیده شده !! آشغال به تمام معنا شده !! بازی نکنی بهتره و .... !!!!!! اینا چه نوع انتقادی هست از نظر شما ؟؟ اینا خرکی نیست برادر من ...

ایشالله 7 رو S HORROR میسازن ببینم چی میشه ...

اسم اون برادر رو هم بیار که بدونم با من هستی شما یا محمد :d من الانم اصلا نمیگم رزیدنت اویل 6 آشغال شده و به گند کشیده شده و بازی نکنی بهتره . بازی به عنوان یک بازی اکشن فوق العاده زیباست صحنه های تعقیب و گریز با ماشین و متور میتونه خیلی هیجان انگیز باشه اما ----------------> به عنوان یک بازی ترسناک نه به هیچ عنوان. رزیدنت اویل 7 نه چر اراه دور بریم همین Downfall مون داره میاد ببنید اینو چطوری میسازن. اگه 6 خوب فورش کنه 7 از 6 هم اکشن تر میشه احتمالا!

آخرین ویرایش:
حاجی چند نفر به یه نفر ؟!!!!!

من الان خودمو خفه هم کنم که به علت تعدد نفرین ، شما مار جارو میکنید که !!:d

شماها یادتون نیست اویل 4 اومده ملت سر و دست میشکوندش براش ؟؟؟ همین فن های خرکی اویل میگم

PEACE جان تا قبل این پست که فقط داشتی متلک و تیکه مینداختی به ما !!!:d

من داشتم دلیل و فکت میاوردم وسط .|

--------

HMD2009 داداش من نظرات یوزرها تو فروم رو میگم برادر :d

محمد کیه ؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or