معما ها به Resident Evil 6 باز خواهند گشت!

• Thread starter Thread starter hmd2009
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hmd2009

کاربر سایت

15379261388713475447.jpg

درود

در طی نمایش رزیدنت اویل 6 در E3 کارگردان بازی آقای Hiroyuki Kobayash در مورد درخواست فن ها برای برگرداندن بعضی از المان هایی که در رزیدنت اویل های کلاسیک استفاده شده بود اظهار داشت:

با توجه به گله و شکایات فن های قدیمی بازی نسبت به تمرکز بیشتر روی قسمت اکشن بازی در رزیدنت اویل 4 و 5 ما سعی کردیم در رزیدنت اویل 6 بعضی از المان های کلاسیک را به بازی برگردانیم برای همین منظور شما دوباره معما ها را در بازی خواهید دید! معماهایی که در سری های اولیه رزیدنت اویل بودند را به خاطر میاورید؟!!

به علاوه ما هیولایی بنام Ustanak در بازی خواهیم داشت که نمسیس جدید خواهد بود زیرا مبارزه ی آن با جیک و شری خیلی شبیه به صحنه هایی است که ما در مبارزات جیل و نمسیس در رزیدنت اویل 3 دیده ایم.
او با سرعت بسیار زیادی تقریبا در همه جای بازی بدنبال شما خواهد بود علاوه بر اینکه این هیولای جدید فوق العاده قوی سریع و خشن است که مناسب ترین گزینه در بسیاری از موارد اجتناب از درگیری با او میباشد !
Kobayashi در مورد سوال فن هایی که در مورد بازگشت جیل و کلر پرسیده بودند سکوت کرد و نظری نداد. اخبار بیشتر در مورد رزیدنت اویل 6 در آینده!

Ustanak یک اسلحه بایولوژیکی طبیعی B.O.W هست که در کنار Carla Radames برای شکار jake Muler کار میکنه این یک کلمه به زبان صربستانی است که از کلمه uprising به معنی قیام گرفته شده!

آخرین ویرایش:
چند بار هم گفتم و باز هم میگم. اون چیزی که نمسیس رو جاودانه کرد این ها بودن ..

1- طراحی خوفناکش
2- تم مخصوصش
3- هدفش (که برای اعضای استارز ساخته شده بود) و سماجت بیش از حدش در انجام ماموریتش
4- اتمسفر عالی بازی
5- موجودی منحصر بقرد که تا اون زمان کمتر به نظیرش دیده شده بود. یعنی چون نمسیس اون موقع تازگی داشت این هم یکی از دلایل ترسناکیش محسوب میشد.
6- و مهمترین دلیل این بود که نمسیس انواع حالات ترس رو توی خودش داشت. (که توضیحش مفصله)

من شخصا معتقدم که یکی از دلایلی که فن های کلاسیک بازی دیگه از بازی های امروزی نمیترسن همین نمسیس بود. چون به نوعی ترس رو توی درونشون کشته.

الان اینا میخوان با یه تعقیب کردن جیک, نمسیس رو برگردونن؟ واقعا به تظرتون میشه؟

یعنی این سناریوی جیک نابوده!! گیم پلیش رو دیدم، یه چیزی اونورتر از فاجعه است!!
این Aim گرفتنش هم کلا دیگه اون سنگینی RE4 و 5 رو نداره، تو هیچ کدوم ازسناریوها. CODـی ای شده کلا!!
اصلا بعد نمایشش امسال تو E3 کلا ناامید شدم.

من شخصا معتقدم که یکی از دلایلی که فن های کلاسیک بازی دیگه از بازی های امروزی نمیترسن همین نمسیس بود. چون به نوعی ترس رو توی درونشون کشته.
یعنی احد من این حرفت رو طلا باید بگیرم. زمانی که نمسیس رو دیدم ماهی 3 4 بار کابوسش رو میدیدم. یه چیز وحشتانکی شده بود. وقتی ترسش به قولی برام از بین رفت دیگه از هیچی نترسیدم. خوفناک بود اون زمان. رو دستش نبود. شب ها از خواب میپریدم هی احساس میکردم الان پشته سره فلانه بیثاره :دی!

وعده سر خرمن به این می گن هنوز به قولشون برای ترسناک کردن بازی عمل نکردن و زدن زیرش می خوان معما رو برگردونن
نمسیس؟؟؟
جوک گفتن دیگه

معما تو سرشون بخوره.
دلمون به قسمت Leon خوش بود که با دیدن نمایش E3 کلا از بازی ناامید شدم. :|
اون 2تای دیگه هم که از الان وضعیتشون معلومه.:-&

شرمنده ها اما به نظر من تا وقتی قرار باشه هر تم اکشنی تو بازی وجود داشته باشه از خوف ناک بودن بازی کم میکنه.
به نظر من تنها چیزی که برای یک بازی وحشتناک جون میده سکوت مطلق در تاریکیه جوری که آدم هر لحظه انتظار یه چیزه ترسناک رو بکشه.

تریلر e3 منو خیلی نامید کرد کلا با این تریلر خواستن کل COD و Geow رو بخوابونن انگار :|
سرعت بازی خیلی زیاد بود اصلا مناسب یه همچین بازی ای نیست اینا با این گیم پلی عمرا بتونن از این Ustanak یه نمسیس بسازن

چند بار هم گفتم و باز هم میگم. اون چیزی که نمسیس رو جاودانه کرد این ها بودن ..

1- طراحی خوفناکش
2- تم مخصوصش
3- هدفش (که برای اعضای استارز ساخته شده بود) و سماجت بیش از حدش در انجام ماموریتش
4- اتمسفر عالی بازی
5- موجودی منحصر بقرد که تا اون زمان کمتر به نظیرش دیده شده بود. یعنی چون نمسیس اون موقع تازگی داشت این هم یکی از دلایل ترسناکیش محسوب میشد.
6- و مهمترین دلیل این بود که نمسیس انواع حالات ترس رو توی خودش داشت. (که توضیحش مفصله)

الان اینا میخوان با یه تعقیب کردن جیک, نمسیس رو برگردونن؟ واقعا به تظرتون میشه؟
من به عنوان یک فن قدیمیه این سری، که اتفاقن RE3 رو به خاطر ترسیدن زیاد نرفتم :دی.
و RE2 و RE4 و RE1 رو بازی کردم.
میگم از این جدیدا اصلن نمیترسم.
یعنی این سناریوی جیک نابوده!! گیم پلیش رو دیدم، یه چیزی اونورتر از فاجعه است!!
این Aim گرفتنش هم کلا دیگه اون سنگینی RE4 و 5 رو نداره، تو هیچ کدوم ازسناریوها. CODـی ای شده کلا!!
اصلا بعد نمایشش امسال تو E3 کلا ناامید شدم.
کلن جیک حالا هیچی، اصلن سیستم تیراندازی و Aim بازی اینقدر مسخره شده :دی.
باز هم صد رحمت به RE5 . . .

پ.ن : من هنوز تو کف دوبل اسلحه گرفتن های لیان هستم :|. چی فکر کردن اینجوری کردن بازی رو؟ سازنده هاش موقع ساخت پ*د بودن :|.

پ.ن : من هنوز تو کف دوبل اسلحه گرفتن های لیان هستم :|. چی فکر کردن اینجوری کردن بازی رو؟ سازنده هاش موقع ساخت پ*د بودن :|.

یه بنده خدایی گفت دویدنش مثل دخترا شده!:|:d
کلا ببینیم این ایدا چیکاره-س وگرنه ..........
==================
اسم این جونوره چیه؟ اوستا ناک؟ چه جور اوستایی هست؟ اوستا بنا؟ لول
ولی لامصب با ابهته!:d

این RE که دیگه به اون دوران باز نمیگرده ولی ما به همینش هم راضی هستیم دی
من هنوز نفهمیدم چرا شما اون دو نقطه رو قبل از دی نمیزاری:دی
===============================================================
توی RE5 که معما وجود خارجی نداشت,RE4 هم شاخ ترین معماش این بود که باید اعداد 1234 رو به ترتیبی که اون می خواد می گفتی که جوابش می شد 1234:دیالبته هنوز نفهمیدم اون تلفن(:دی)ه که از توش یه الماس(:دی)ه و باید درش می اوردیم رو چه جور حل کردم:دی
باید دید این یکی چه می کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or