معرفی و آموزش برنامه ها psp

نوشته شده توسط SUPERMHR:
میلاد آموزشش یکم سوتی ذاشت که من اصلاح میکنم و کاملترش میکنم.
آره , جای دکمه ها رو قرو قاطی گزاشتم دیگه حاله درست کردنشونو نداشتم بازم مرسی که درستشو نوشتی

وقتی devhook ver .45 رو نصب میکنم برای vre 2.6 درست کار میکنه ولی وقتی 2.71 رو مزارم بعد از start صفحه سیاه میشه وpsp خاموش میشه دقیقا مثل راهنماهایی که تو سایت qj.net و غیره هست عمل میکنم فایل reboot.bin ورژن 2.71 رو هم از خودتون گرفتم .مشکل چیه؟ لطفا یک راهنمایی step by step به من بدید فکر کنم فایل reboot (ver 2.71(که به من دادین مشکل داره اگر میشه اونم دوباره برام بذارید مرسی

نوشته شده توسط m_unknown_r:
وقتي سرعت سي پي يو رو ميذارين رو 222 مگا هرتز از قدرته پي اس پي كم نميشه؟
چرا تاثیر که داره برای کارای سنگین کم میاره مثلا اگه با سرعت 222 یه فلش رو بالا بیاری که حجمش زیاد باشه دستگاه قفل میکنه و پیغام میده و یا در باز های سنگین هم سرعت بازی کم میشه !
Reebot که به من دادین مشکل داره اگر میشه اونم دوباره برام بذارید مرسی
اون ریبوت مشکل نداره چون خودم ازش استفاده میکنم و هم من و هم محمدرضا برات آپلود کردیم

در ضمن :این Devhook ورزن جدیدش با سرعت 333 قاطی میکنه و مشکل داره

البته وقتی با سرعت22 کار می کنید تازه میشه سرعت عادی سی پی یو که خود سونی تنظیمکرده.غلت کم آوردن سیستم در بازیها اینه که هم باید بازی رو اجرا کنه و هم ورژن 2.71 رو امولیت کنه.

نوشته شده توسط vandad:
من یک سوال داشتم !
Cso چه فرقس با Ciso میکنه ؟
هیچ فرقی Ciso همون Cso هستش , یعنی وقتی ما یه ISO رو میخوایم فشرده کنیم باید نوع فرمت فشرده شده رو Ciso قرار بدیم بعد که فایل ما فشرده شد , پسوندش Cso میشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or