معرفی و آموزش برنامه ها psp

salam mikhastam bedoonam ke akharin version psp 2/5 hast ?:d
bad in ham mikhastam bedoonam ke verion 2/5 bazi haye copy ejra mikone ?:d

salam bebakshid mishe ye tozihi bedid dar bareye in fw 1 ya fw ............... man taze kharidam nemidoonam chi e chie :d

ye soal aia mishe ba in barname ke man linke downloadesh ro gozastam psp varsion 2/5 ........... ro downgrade kard ? :d

http://dl.qj.net/dl.php?fid=8391

salam ye soal daram man agar masalan alan psp ro kharidam mikham bazeshkonam va ye bazi ham kharidam umd disk mizaramesh too psp 2roste ? ba ham khode bazi ejramishe yani manzooram ineke agar download konimke bayad ooniso file oo ina 2rost konim agar cd ums bashe ham in jangoolak baziharo bayad anjam bedim ya na ?

ye soal dige ham in ke agar versioan 2/5 cd copy umd nemikhoone mikham bekhoone chi kar konam ? :d

psp هاي فريم وير 1.5 فقط ميتونن بازي ها رو به صورت كپي اجرا كنند
فريم وير هم سيستم عامله پي اس پي است.
تا ورزن 2.71 اومده.
بازي هاي كپي بايد رو مموري كپي بشن و از روي مموري خونده شن..

پس این سی دی های یو ام دی چیه یا تویه این پک های 45000 هزار تومنی بازی پی اس پی که می خریم چیه ؟

psp_UMD_med.jpg

قانون شماره 5) لطفاً در هنگام ارسال پست٬ در صورت مطرح کردن و یا پاسخ دادن به چند مطلب آنها را در یک پست ارسال نمایید و از زدن چند پست خودداری فرمایید. اگر مطلبی را ارسال کرده اید و بعد از ارسال پست با مطلب جدیدی رو به رو شدید پست قبلی را ویرایش و مطلب جدید را به آن اضافه کنید ولی اگر مدتی از زمان ارسال پست گذشته بود و یا مطلب مهم بود آن را جداگانه ارسال کنید.
من کار ندارم ولی به قوانین توجه کن تا رستگار شوی!!
ما چیزی به نام Umd کپی نداریم.بازیهای کپی در اصل اطلاعات روی Umd هستش که به صورت یک فایل با پسوند Iso وجود دارن.
برای اینکار ورژن دستگاه شما باید حتما 1.5 باشه.در غیر اینصورت هیچی.
سوال دیگه ای هم داری اول توی تاپیک جستجو کن و بعدش بیا مطرح کن.باور کن خسته نمیشی..
باتشکر...

سلام
من تازه عضو شدم
psp منfirmware 2.6 داره ميتونم اين و downgrade کنم model 1004
من پست ارو از صفحه 1 خوندم تا اينجا ولی هرکي يچيزی ميگه يکی ميگه ميشه يکی ميگه نميشه
لطفاً راهنمای کنيد
من memory stick 2 گيگ اي ميخوام بخوارم ميشه بگين قيمتش چنده و از کجا ميشه خريد؟با قيمته مناسب ؟ کجاشو ميدونم مناسب اشو نميدونم
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or