معرفی و آموزش برنامه ها psp

نوشته شده توسط T_A_M_B_A_L:
در قسمت umd Select نوع بازی خودتون رو مشخص کنید (iso)
umd mount رو روی iso anyumd قرار بدین
umd version رو روی 2.00 بزارید
firmware هم رو اخرین ورژن بزارید مثلا 2.71
cpu clock هم 333 یا 222
boot select هم XMB باشه

یعنی هر بار که Devhook رو تنظیم و استارت می کنیم یا با UMD می شه بازی کرد یا با یک iso :confused:

نوشته شده توسط P_S_P:
یعنی هر بار که Devhook رو تنظیم و استارت می کنیم یا با UMD می شه بازی کرد یا با یک iso :confused:
ببین برای اجرای بازی شما ISO یا همون بازی مورد نظر خودتون رو انتخاب میکنید بعد اون بازی اجرا میشه ولی حتمایه UMD باید تو دستگاه باشه حالا فرقی نمیکنه چی باشه , بعد لازم نیست هر دفعه تنظیم کنید یه بار که تنظیم کنید کافیه!

نقل و قول از P_S_P
Devhook V 0.2x با Devhook V 0.4x فرق می کنه یعنی من که Devhook 0.44 دارم می تونم باهاش بازی های کپی رو بیارم
بله این 2 تا ورزن با هم فرق میکنن ورزن 2.x اگه منظوتون 22 باشه فقط مخصوص اجرای ISO (بازی ها است بدون umd) که البته دیگه بازی های جدید رو نمیتونه اجرا کنه ! 44 تمام بازی ها رو میتونه اجرا کنه (ولی حتما باید umd داشته باشید) بعد ورزن دستگاه شما رو به طور فرضی بالا میبره

Djsp

اینم برنامه ای که خیلی ها دونبالش بودن , برنامه ای برای Equalizer (افزایش صدا) کردن صدا برای فایل ها ی صوتی با فرمت MP3
دانلود DJSP
بعد از اجرا کردن برنامه دکمه ی استارت رو بزنید و فایل صوتی خود را انتخاب کنید .
برای Equalizer کردن هم دکمه یO رو بزنید و وارد تنظیمات شین !
چند تا screenshot از برنامه :

20p4ndl.jpg

20p4paq.jpg

20p4pl1.jpg

20p4q5h.jpg

20p4qo8.jpg

نکته :
این برنامه فقط قابلیت اجرای فایل های صوتی با فرمت MP3 که فقط در پوشه ی Music باشه رو داراست .
و با تشکر از محمد رضا و محمد حسین

آخرین ویرایش:
ببین برای اجرای بازی شما ISO یا همون بازی مورد نظر خودتون رو انتخاب میکنید بعد اون بازی اجرا میشه ولی حتمایه UMD باید تو دستگاه باشه حالا فرقی نمیکنه چی باشه , بعد لازم نیست هر دفعه تنظیم کنید یه بار که تنظیم کنید کافیه!

منظورم اینه که مثلا من Most whted رو روی UMD دارم و Burnout رو iso اگر من تنظیم کرده باشم که Burnout رو بیاره برای اینکه Most wanted رو از روی UMD بازی کنم باید دوباره Devhook رو تنظیم کنم؟(ویا همینطور یک iso ی دیگه)

نوشته شده توسط P_S_P:
اگه می شه جای این Djsp رو یه ذره دقیق تر بگو چون من کل صفحه رو گشتم ولی پیداش نکردم.
اگه منظورتون لینک دانلوده جایی نداره که ! اون لینک مستقیم دانلوده و یه راست میره سر دانلود برنامه
اگه شما نمیتونید از این ادرس دانلود کنید من لینک صفحه ی مربوطه رو میدم :
http://psp-news.dcemu.co.uk/djsp.shtml

نوشته شده توسط SUPERMHR:
و البته بهترین برنامه هم Image converter 2 isja.
اونو بخرین و بعد برین و از سایت خود سونی به Plus تبدیلش کنین که کیفیتش از اینی که هست بالاتر بره.
باتشکر....
من اين برنامه رو گرفتم ولي وقتي يك VCD گذاشتم توي كامپيوتر اصلا فايل تصويريش رو توي قسمت add (يا اگه اسم ديگه اي داشت الان يادم نيست) نشون نداد و حتي يكي از فيلم هايي رو هم كه با Xillisoft تبديل كرده بودم باز نكرد

کمک کمک کمک کپک زدم کمک

آقا من بازی کینک کونگ رو دارم ولی وقتی میخوام اجرا کنم پیغام میده WARNING***DANGER***WARNING
البته این بازی فایل iso نداره و باید مثل برنامه ها اونو تو قسمته GAME کپی کنیم . میخواستم بدونم چه طوری میتونم از این بازی یه فایل iso بسازم این بازی رو هم از کنج گرفتم .:(

نوشته شده توسط Nomad_609:
آقا من بازی کینک کونگ رو دارم ولی وقتی میخوام اجرا کنم پیغام میده WARNING***DANGER***WARNING
البته این بازی فایل iso نداره و باید مثل برنامه ها اونو تو قسمته GAME کپی کنیم . میخواستم بدونم چه طوری میتونم از این بازی یه فایل iso بسازم این بازی رو هم از کنج گرفتم .:(
آموزشش رو تا شب برات میزارم !

طریقه ی درست کردن Iso از فایل اجرایی

(البته این فقط یه پیشنهاده )
برای این کار ما به پوشه ای که اخرش علامت درصد (%) هست کاری نداریم (چون فقط یه جورایی کاره راه اندازو برای 1.50 انجام میده )
بعد در یه جایی دیگه یه پوشه بانام PSP_GAME درست میکنیم جاش فرقی نمیکنه مثلا Desktop و مخلفات اون پوشه ی دوم که علامت درصد نداره از قبیل : SYSDIR - USRDIR -ICON0 -ICON1.PMF-PARAM.SFO - PIC0 و ... رو توش کپی میکنیم !
بعد فایل UMD_DATA رو هم کنار اون پوشه ای که بانام PSP_GAME درست کردیم کپی میکنیم بعد این 1 پوشه (PSP_GAME) و 1 فایل (UMD_DATA) رو داخل یه پوشه ی دیگه قرار میدیم و اسم بازی رو روی اون پوشه ی جدید میزاریم !
بعد این فایل رو با کمک برنامه ی RAR فشرده و به پسوند ISO تغییر میدیم !

میلاد آموزشش یکم سوتی ذاشت که من اصلاح میکنم و کاملترش میکنم.
در لیست اصلی برای بالا و پایین رفتن از دکمه بالا و پایین و برای سریعتر بالا پایین رفتن از چپ و راست استفاده کنید.
برای انتخاب حالت پخش در منو اصلی مربع رو فشار بدید.
برای پخش آهنگ O رو فشار بدین.
برای انتخاب نوع رقص نور L و R رو فشار بدین.
برای انتخاب نوع نمایش × رو فشار بدین.
برای فعال کردن Equilizer ، مربع رو فشار بدین.
برای ورود به تنظیمات صدا دکمه مثلت رو فشار بدین.
برای انتخاب برنامه رقص نور دکمه Select رو فشار بدین.
برای بازگشت به منوی اصلی آهنگ ها دکمه Start رو فشار بدین.
برای جلو رفتن آهنگ در هنگام پخش جهت راست رو نگه دارین.(برنامه قابلیت عقب رفتن ندارد)
برای رفتن به ابتدای موزیک سمت چپ رو فشار بدین و برای رفتن به آهنگ قبل دوبار فشار بدین(البته این دو گزینه آخر با ریموت هم انجام میشه.)
برای Pause کردن آهنگ از ریموت (همون کنترل هدفون) استفاده کنید.
و برای دی-جی رفتن!!! یا کند و تند کردن صدا از آنالوگ استفاده کنید.
باتشکر.....

( و 1 فایل (UMD_DATA) رو داخل یه پوشه ی دیگه قرار میدیم و اسم بازی رو روی اون پوشه ی جدید میزاریم !
با با من نمیفهمم منظورتون از UMD_DATA چیه ؟ این فایل اصلا کجا هست ؟بعدش من چه جوری با برنامه winrar فایل iso بسازم؟:confused::confused:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or