Bazicenter_PSP
کاربر سایت
كمتر ببندنوشته شده توسط Queen:عزیزم من که ورژن psp رو بالاتر بردم هیچ نیازی به بازی کپی شده ندارم چون مایه دارم سی دی ارجینال میخرم حالشم می برم
تند تند هم ورژنم رو آپدیت میکنم چون به نرمافزار هایی که به قسمت اینترنتش اضافه میشود نیاز دارم مثل ویدیو آنلاین که تویه ورژن 2.71 هست خیلی هم حال میده
ما جام جهانی رو آنلاین با psp نگاه میکنیم شما برید با تلویزیون صاایران نگاه کنید
شما مايه دارين و براي هر بازي 40 , 50 تومن پول ميدين پس مشكل دارين چون ادم اقل اينكارو نميكنه
به قول معروف shut up pleas بابا . اگه هم مایه داری بذار تو جا یخی آلاسکاشو بخور.:angry:نوشته شده توسط Queen:عزیزم من که ورژن psp رو بالاتر بردم هیچ نیازی به بازی کپی شده ندارم چون مایه دارم سی دی ارجینال میخرم حالشم می برم
تند تند هم ورژنم رو آپدیت میکنم چون به نرمافزار هایی که به قسمت اینترنتش اضافه میشود نیاز دارم مثل ویدیو آنلاین که تویه ورژن 2.71 هست خیلی هم حال میده
ما جام جهانی رو آنلاین با psp نگاه میکنیم شما برید با تلویزیون صاایران نگاه کنید
آخرین ورزن برنامه ی CrazyPaint :نوشته شده توسط SUPERMHR:بهترین برنامه نقاشی هم که الان وجود داره Crazy Paint هست که حدس میزنم یکم بعد میلاد بیاد لینکشو بده!!!
باتشکر....
؟