معرفی و آموزش برنامه ها psp

DevHook Sample Launcher v0.42

8608_DevHook.jpg

ورژن جدید برنامه ی Devhook هم اومد با قابلیت های جدید :
Here's the changelog:

* Menu looks sharper with a better resolution.
* NoUMD bug fix
* UMD Emu's semaphore bug fix
* Changed Clock reset timing
* Changed contents of configuration data
* Changed loading & setting method from launcher
* Changed the config load at the time of starting into a memory course from a file.
* XMB's UMD change feature is now in an external module.
* Added a CLOCK change function to the XMB shortcut.
* Clock frequency is displayed on the XMB
* Remote control compatibility with Kprintf.
* Added Japanese localization launcher version by mok

Todo:

* FW2.00 No-UMD loading
* FW2.71 reboot
* NAND driver emulation
دانلود برنامه ی DevHook v0.42 با حجم (227 کیلو بایت)
(این یه نسخه ی اضافه شونده هست که رو ی وزن ها ی قبلی وصل میشه اگه نتونستین اینکارو بکننین بگین اموزششو بزارم)

X-Flash V10

برنامه ی X_Flash با این برنامه میتونید به حافظه ی اصلی برید و در اون تقیراتی بهید مثل عوض کردن فونت , بکگراند ها , صدا ,از بین بردن و حذف منو ها و از بین بوردن اون خط نوری که در بک گراند ها هستو 1000 چیز دیگه :)
(برای استفاده از برنامه حتملا باید شارژر وصل باشه در غیر اینصورت برنامه کار نمیکنه )
این برنامه قابلیت Backup رو هم د اره که همه چیز رو به حالت اول برمیگردونه پس اگه با این برنامه فلشتونو دست گاری کردین زیاد ناامید نشین
اگرم اموزششو خواصتین فقط بگین (کار باهش راحته)
8622_snapshot.gif

لینک دانلود برنامه :
http://dl.qj.net/dl.php?fid=8622

آخرین ویرایش:
عزیزم من که ورژن psp رو بالاتر بردم هیچ نیازی به بازی کپی شده ندارم چون مایه دارم سی دی ارجینال میخرم حالشم می برم
تند تند هم ورژنم رو آپدیت میکنم چون به نرمافزار هایی که به قسمت اینترنتش اضافه میشود نیاز دارم مثل ویدیو آنلاین که تویه ورژن 2.71 هست خیلی هم حال میده

ما جام جهانی رو آنلاین با psp نگاه میکنیم شما برید با تلویزیون صاایران نگاه کنید

كار اشتباهي ميكني

نوشته شده توسط Queen:
عزیزم من که ورژن psp رو بالاتر بردم هیچ نیازی به بازی کپی شده ندارم چون مایه دارم سی دی ارجینال میخرم حالشم می برم
تند تند هم ورژنم رو آپدیت میکنم چون به نرمافزار هایی که به قسمت اینترنتش اضافه میشود نیاز دارم مثل ویدیو آنلاین که تویه ورژن 2.71 هست خیلی هم حال میده

ما جام جهانی رو آنلاین با psp نگاه میکنیم شما برید با تلویزیون صاایران نگاه کنید
كمتر ببند :mad: شما مايه دارين و براي هر بازي 40 , 50 تومن پول ميدين پس مشكل دارين چون ادم اقل اينكارو نميكنه :-"
براي اين كه از قابليت هاي جديد ورژن 2.71 استفاده كني لازم نبود اژگريد كني (.....) كردي براي اينكار ميتونستي صبر كني تا ورزن كامل وجديد برنامه ي DevHook بياد و تمام اين قبليت ها رو تو همون ورژن 1.5 داشته باشي .

نوشته شده توسط Queen:

به قول معروف shut up pleas بابا . اگه هم مایه داری بذار تو جا یخی آلاسکاشو بخور.:angry:

2.7X PRXDecrypter for 2.6 Released
1.50 part:
- Copy __SCE__psar_dump2 and %__SCE__psar_dump2 to /PSP/GAME/ in the memory stick.

- Get the DATA.PSAR of the EBOOT.PBP of the update you want to decrypt (2.71 for example) and put it in the root of your memory stick.

- Start the program. This is simply a psardump (PSpPet) mod that will dump the firmware ENCRYPTED to /F0 and with the correct paths.
2.60 part:
- Be sure you have the F0 folder with the ENCRYPTED dump obtained in the 1.50 part.

- Copy prxdecrypt27X to /PSP/GAME/ and start the program with the eLoader.

- The memory stick will flash for some time. When it finishes to flash, restart the PSP. You’ll now have the decrypted firmware in a new created folder: /FD
Download

نوشته شده توسط T_A_M_B_A_L:
ریختن فیلم
سلام آقا میلاد .
من اون برنامه رو دانلود کردم.ولی یه مشکلی دارم : تا یک فایل تصویری رو باز میکنم پیغام میده: invalid video file
و encode video هم غیر فعاله !

میلاد جان پس چی شد قرار بود اون برنامه هایی رو که تو psp های 2 به بالا هم میاد رو لیست کنی ؟ آخه من وسط خوندن پستها بودم که که فهمیدم این برنامه هایی که میگی فقط تو 1.5 اجرا میشه پاک نا امید شدم. در ضمن میشه بگید بازی gta:lcs که باهاش میشه دانگرید کرد تو بازار چنده ؟:(

من از اول شروع میکنم:
شما برای ریختن فیلم بهتره از برنامه Image Converter 2 استفاده کنی که تنها جایی که من دیدم بفروشه فروشگاه صوت و تصویر پایتخت هستش.
اگر شما میخواین برنامه ها رو در +2 اجرا کنید هم نیاز به UMD GTA دارید.پس بهرته اول بگیریس و بعد دانگرید کنی که با یک تیر دو سه تا نشون زده باشی!!!
بهترین برنامه نقاشی هم که الان وجود داره Crazy Paint هست که حدس میزنم یکم بعد میلاد بیاد لینکشو بده!!!
باتشکر....

CrazyPaint 3 v0.5

نوشته شده توسط SUPERMHR:
بهترین برنامه نقاشی هم که الان وجود داره Crazy Paint هست که حدس میزنم یکم بعد میلاد بیاد لینکشو بده!!!
باتشکر....
آخرین ورزن برنامه ی CrazyPaint :
4774_crazypaint2.jpg

لینک دانلود :
http://dl.qj.net/dl.php?fid=4774
راستی محمد حسین از کجا فهمیدی :p ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or