معرفی و آموزش برنامه ها psp

یک برنامه هست با نام Irshell که کار اصلیش فرستادن فایلها برای پی اس پی های دیگه است.با این برنامه میشه آهنگهارو در بازی هم گوش کرد اما ممکن وسط بازی قاطی کنه.

New Nintendo 64 Emulator from Daedalus

شبیساز N64 با برنامه ی Daedalus (ورژن جدید )

Daedalus.png

قابلیت های اضافه شده :
New DynaRec engine, resulting in significant performance improvements
[+] New front end - ability to toggle a couple of options (more to come)
[+] Save game first pass (eeprom4k, eeprom16k and mempak)
[^] Various interpreting engine optimisations
[~] Use .png file format for background images, save ~380KB
[~] Stripped out unnecessary code, save ~250KB

دانلود برنامه برای FW 1.00
دانلود برنامه برای FW 1.50
دانلود source
بعد از دانلود برنامه (من FW 1.50 رو دانلود کردم)اون رو از حالت فشرده خارج کنید , که بعد از استخراج 2 پوشه ی دیگه ضاهر میشه با نام های Daedalus و Daedalus% که اون دو پوشه رو باید در مموری PSP خود در پوشه ی Game کپی کنید.
(شما باید بازی N64 یا روم مورد نظر رو در پوشه ی Rooms که توی پوشه ی Daedalus هست رو کپی کنید - اشکال نداره که روم Zip باشه-)
حالا با روشن کردن PSP برنامه رو اجرا کنید.
یه صفحه ی سفید رنگ ضاهر میشود که 3 تا گزینه داره که شما گزینه ی اول یعنی Select rom رو با دکمه ی Start انتخاب کنید یه صفحه ی دیگه باز میشه که بازی مورد نظر رو میتونید توش با دکمه ی ضربدر انتخاب کنید بعد وترد قسمت Rom setting میشید که در اونجا باز دکمه ی استارتو بزنید .
حالا برنامه شو ع به کار میکند و بعد از عوض کردن فرمت zip روم به tmp شروع به اجرای بازی میکنه !
اشکالات برنامه :
نداشتن صدا در بازی
و frams پایین
پیشرفت ها :
توانستن ضخیره ی بازی
داشتن بک گراند در سیو ها و منو ها
بهبود گرافیک بازی ها

سلام تنبل جان خسته نباشي
من اين برنامه ي شبيسازو نصب كردم اجرام شد دستد درد نكنه ولي سرعتش پايينه , حالا ميشه باهاش بازي كرد درضمن من بازي super mario 64 رو اجرا كردم

معرفي اولين مجله فارسي پي اس پي توسط

pspupdates.qj.net وب سايت

به دليل استقبال بي سابقه شما از اين مجله اين وب سايت معروف كه در سرچ گوگل بعد از
وب سايت اصلي پي اس پي قرار دارد به معرفي اين مجله پرداخته است

اميدوارم كه با همكاري دوستان بتوانيم اين مجله را در مدت زمان كمتري براي انتشار آماده كنيم
من يك مژده براي دوستان بازديدكننده دارم كه در اولين فرصت آن را به اطلاع عموم خواهم رساند
لينك دانلود مجله از وب سايت پي اس پي آپديت

http://dl.qj.net/first-persian-psp-magazine-psp-magazines-wallpapers/pg/12/fid/8294/catid/209

:: اولين مجله فارسي پي اس پي *::

دوستان طبق وعده اي كه داده بودم بلااخره اولين مجله آماده شد
اميدوارم كه از اون خوشتون بياد براي من حتماً ميل بزيند و مقالات ، انتقادات و پيشهنادات
خودتون را برام بفرستين .

MediaCenterPSP

برنامه ی MediaCenterPSP که در ضاهر شباهت زیادی به ویندوز (مدیا سنتر ) داره !
این برنامه بیشتر یه برنامه ی جانبی برای استفاده از قابلیت های مرور گرو داره که برای تمامی ورزن های PSP قابل اجراست .(البته از ورژن 2 به پایین رو باید از برنامه ی Devhook استفاده کنید)
دانلود MediaCenterPSP با حجم 0.49 مگابایت
بعد از دانلود برنامه رو از حالت فشرده خارج کنید بعد پوشه ی MCP را در پوشه ی COMMON واقع در پوشه ی PSP کپی کنید.
حالا برنامه ی ممرور گر PSP رو اجرا کنید و مسیر زیر رو به اون بدید:
file:/psp/common/mcp/start.html

8311_mediacenterpsp.jpg

Device Hook Sample Launcher v0.41d

برنامه ی Device Hook
تغییرات :
Emulating firmware 2.00/2.50 at the time of loadModule, a bug with illegitimate memory access has been corrected preventing it from freezing.
The “UMD VERSION” switch was made effective
دانلود برنامه Device Hook

irshell

برنامه Irshell که قابلیت های زیادی داره که یکی از اون قابلیت ها به قوله محمد رضا اینه که میشه موقع استفاده ی UMD به اهنگ های دلخواه خودتوگوش بدید و جالب اینجاست که میشه از کنترول هدفون هم برای کنترل اهنگ ها ازش استفاده کنید .
بعضی از قابلیت های دیگه ی این برنامه :(دیگه ترجمشون نمیکنم چون میشه ازش یه چیزایی فهمید)
Support PSP Headphone Remote Control for mp3 playback. You can use it to control mp3 playback while playing UMD games/homebrews without the need to switch back to iR Shell.
2. The mp3 playlist now supports both MP3 file and directory selection. If the playlist consists of directories, the MP3 player will play all files in the directories. The order they're played back is determined by the order you copy the mp3 files to the directory, not the order they're listed. There is no limit on how many files can reside in a MP3 directory which means you can play unlimited number of songs. However, the playlist size is still being set to 10. The Puase/Remote button (R+CROSS) can be used to start playback for playlist.
3. Added support on Application/Save Icon & Background picture preview.
4. A new photo viewer supporting BMP, PNG & JPEG file format is added. Refer to Photo Viewer section below for details.
5. Added another 4 shortcuts for homebrew apps (R+Analog UP, R+Analog RIGHT, R+Rnalog LEFT, R+Analog DOWN). Total of 5 shortcut including original Analog RIGHT. App Icons & Background Pics for shortcut homebrews can be added by copying the EBOOT.PBP from the app% directory to the corresponding HOMEBREW directories and name it as EBOOT%.PBP. The HOMEBREW Shortcut directory has been restructured. Refer to the actual directory structure for details.
6. Added Copy & Paste functions under File Manipulation.
7. Added support on User Supplied PBP Plugins. A PMP Mod 2.0 Player sample is included in the distribution. To actiavte a user PBP Plugin, goto DIR View and select a file with extension matching the plugin will automatically launch it. For example, select a movie file movie.pmp under DIR view will automatically start the PMP player and playback the movie. For details on implementing your own plugin, refer to this post in my forum. http://www.phpbber.com/phpbb/viewtopic.php?t=214&mforum=irshell
8. The /IRSHELL/SNAPSHOT dir is moved to /PSP/PHOTO/SNAPSHOT.
9. Added a list of other customisable options under iR Configurator.
بعد از دانلود برنامه اون رو از حالت فشرده خارج کنید و تمام پوشه ها رو تو مموری PSP خود کپی کنید.
کار کردن با این برنامه یکمی گیج کنندست بعد از این که برنامه رو اجرا کردین دکمه ی Start رو بزنید که بتونین از راهنمای دستگاه استفاده کنید.
دانلود irshell

ببخشید من نمی تونم همه ی صفحه ها رو بخونم ( خیلی زیاده )
میشه بگی قیمت خودش و بازی هاش چه قدره ؟
گرافیکش چه جوریه ؟
اگه قبلا گفتی میشه بگی کدوم صفحه هاست ؟

نوشته شده توسط Capcom:
با سلام.
یکی لطف کنه امولوتر PSone و Game Boy Advenc رو برای PSP بزاره.البته ورژنهای جدیدش.
ممنون میشم.
شبیه ساز PS1 که هنوز درست حسابی کار نمیکنه !!!
دانلود شبیه ساز پلی استیشن 1 با نام PSPSOne Alpha Build

791_DSC01656_small.jpg

شبیه ساز گیم بوی ادونس که بد نیست میشه باهاش بازی کرد !!!
1- GBA Emulator for PSP
2- اینم جدید ترین ورزن شبیه ساز GBA با نام PSPVBA v1.0.1

8450_GBA.jpg

3- اینم شبیه سازیه که من خودم باهاش کار میکنم و میشه گفت همهی بازی هام اجرا میمنه ولی سرعتش یکم پایینه !
PSP GBA v1.1 Gameboy Advance Emulator with source
181_pspgbayepwrags_small.jpg

4-اینم VBAPSP v0.04 Gameboy Advance Emulator

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or