معرفی و آموزش برنامه ها psp

نوشته شده توسط grooss:
بچه ها یه خواهش میشه اینا رو کامل بگید منم که دارم psp برام میفرستن بعدا استفاده کنم

مارم دریابید :confused::(

اموزشها رو با عکس
اموزششو با عکس برات میزارم

فعلا نه اما ریموت کنترل برای کنترل کردن تلویزیون ها و وید یو ها ورسیور ها و... حتی اکس باکس هست.
آره...اونو دیدم.
اگه اونی هم که Slip-knot گفت باشه خوب میشه.
باتشکر...

آموزش برنامه ی DEVHOOK 0.41a with wifi fix

DEVHOOK 0.41a with wifi fix
8130_devhook.jpg

البته استفاده از این برنامه خیلی راحته ولی بنا به درخواست این اموزشو میزارم !قابلیت های برنامه :
با این برنامه میشه تو FW 2.5 -FW 1.5 رو اجرا کنید و از قابلیت های آن استفاده کنید , مثل قابلیت اجرای بیشتر بازی ها تعویض بکگراند , اینترنت و اجرای بازی های کپی و... ولی بدیش اینه که با خاموش کردن کامل PSP باز PSP به حالت اول برمیگرده که زیاد هم مهم نیست!!!
دانلود DEVHOOK با حجم 13.2 مگابایت
آموزش استفاده از برنامه :
بعد از دانلود برنامه اون رو از حالت فشرده خارج کنید. بعد از خارج کردن از حالت فشرده 5 فایل ضاهر میشن که 4چهارتاشون فایل متنی هستند و یه دونه هم پوشه, با اون فایل های متنی کاری نداریم . اسم اون پوشه MS_ROOT هست که تو خودشم 2 تا پوشه دیگم به نام های PSP و dh قرار داره , باید هردوتای اونا رو تو مموری PSP خودتون کپی کنید .(فقط در مموری نه در پوشه ی خاصی)
حالا PSP رو روشن کنید بد در قسمت Game تو زیر شاخه ی Memory Stick برنامه رو اجرا کنید (DEVHOOK0.40)
32379_01.JPG

بعد این صفحه باز میشه :
devhook-02.jpg

8 تا گزینه داره که با 1 و 8 کا رنداریم که Start و Exit هستند.
در اونجا تنظیمات رو به حالت زیر تغییر بدهید :
(بادکمه ی دایره وارد میشید با مثلث بر میگردید)
در UMD SELECT با دکمه ی دایره همون UMD Disk رو انتخاب کنید
در UMD Mount بستگی به فعالیت شماداره اگه از UMd استفاده میکنید UMD Disk و یا اگر از ISO (مثلا بازی های کپی) ISO Noumd رو انتخاب کنید
در UMD version دومی یعنی 2.00<-- 2xx رو انتخاب کنید
بعد Firmware رو به 2.00+2.50 تغییر بدید
حالا CPU Clock رو از 222mhz به 333mhz تغییر بدین
در Boot Select اولین یعنی reboot xmb رو انتخاب کنید
حالا در بالا رو Start کلیک کنید , دستگاه دوباره راه اندازی میشه این نشان دهنده ی اتمام عملیات هست .
البته با تشکر از محمدرضا.

راستی از اون آدرسی که گذاشتی ممنون ولی مرد مومن مال تهرانپاسه!!من توی مقدس هستم.
اون آموزش رو هم که محمدرضا انگلیسیش رو گذاشت....
باتشکر....

نه !

نوشته شده توسط slip_knot:
ترخدا یک برنامه هتس که میتونی آهنگی رو که خواستی رو در هنگاه بازی کردن گوش کنی اونو داری؟
قربونت برم
نه فعلا چنین برنامه ای رو نساختن

ممنون

ببخشید یه سوال دیگه
ورژن 2.01 کپی خور میشه
و این بازی های جدید که فقط روی ورژن 2.0و 2.5 اجرا میشن اون برنامه بطور کامل اجراشون میکنه

X5

برنامه ی X5
این برنامه مخصوص FW 2.00 به بالا هست که تو اونا برنامه ی مرور گر اینترنت هم هست و این برنامه هم مخصوص صفحات ذخیره شده مرور گر برای راحتی کار هست.
(از این برنامه تو FW 1.5 هم میشه استفاده کرد , اگر برنامه ی Devhook رو نصب کرده باشید)
دانلود X5 با حجم 1.18 مگابایت

بعد از دانلود برنامه اون رو از حالت فشرده خارج کنید, بعد از خارج کردن برنامه از حالت فشرده 2فای فشرده ی دیگه به نام های aqua و dark استخراج میشن , که یکی از اونها رو به دلخواه از حالت فشرده خارج کنید.(این دو فایل زیاد باهم تفاوتی ندارند , یکی از تفاوتاشون در رنگه)
خوب بعد از اینه یکی از اونها رو از حالت فشرده خاج کردین مثلا aqua بعد 5 تا فایل دیگه باز به وجود میان :
اول فایل تصویری X5 رو در مموری PSP پوشه ی PHOTO کپی کنید
بعد در مموری خود در پوشه ی PSP یه پوشه دیگه با نام COMMON بسازید بعد پوشه ی X5 رو در ان کپی کنید.
حالا PSP رو روشن کنید و در قسمت Network واردInternet Browser شوید.
در اونجا از قسمت File (در گوشه پایین سمت چپ) اولین گزینه یعنی Address Entry رو انتخاب کنید.
بعد از ورود ادرس سایتو بدین :
file:/psp/common/x5/index.html
x5_v200-screen.jpg

این برنامه ازقسمت های مختلفی تشکیل شده که نیازی به توضیح ندارن , بعضی از قابلیت های برنامه :
Address Book (Redesign).
AOL Instant Messenger (New Dialog).
Dock (Redesign).
Finder (Redesign).
iCal (Redesign).
iPhoto.
iTunes.
Mail (New Dialog).
MSN Messenger (New Dialog).
QuickTime Player.
Safari (Redesign).
System Preferences (Redesign).
Yahoo! Messenger New Dialog

نوشته شده توسط Sony:
ببخشید یه سوال دیگه
ورژن 2.01 کپی خور میشه
و این بازی های جدید که فقط روی ورژن 2.0و 2.5 اجرا میشن اون برنامه بطور کامل اجراشون میکنه
از ورزن 2.00 به بالا رو نمیشه دانگرید کرد(کپی خور) حتی 2.01
اره با برنامه ی DevHook میشه بازی های ورژن 2.0 و 2.5 رو توی 1.5 اجرا کرد به تور کامل البته بیشتر بازی ها

نوشته شده توسط SUPERMHR:
راستی از اون آدرسی که گذاشتی ممنون ولی مرد مومن مال تهرانپاسه!!من توی مقدس هستم.
اون آموزش رو هم که محمدرضا انگلیسیش رو گذاشت....
باتشکر....

از بابت ادرس همینو بلدم که بهترشو جایی ندیدم
از بابت اموزش هم از همه کسانی که زحمت میکشند متشکرم

کمکککککککک

دوستان شرمنده من هر وقت میام کمک میخوام !!!!
من ور پن دستگاهم 1.5 و بازی GTA رو خریدم بازی کنم که با MPH loader که تو خودش بود بازی بدون دردسر بالا میاد ولی مشکل اینجاس که تا میام سیو کنم بازیرو از بازی خارج میشه هرکی میتونه کمک کنه ممنون میشم .....:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or