معرفی و آموزش برنامه ها psp

كسي يه برنامه براي Psp سراغ داره كه بتونه بجاي آدم كنور بده يا مثلاً درساي تخصصي رو اون بخونه و ما درساي عمومي رو بخونيم ؟
;)
ولي اين ATrac 3 Plus رو اگه ميتونيد لطف كنيد و استاد كنيدش

1.سعی کن وقت کنی
2.اگر یه موقع خوشمون نیومد! میتونیم دوباره بکنیمش 1.5؟؟؟
اره منم میخوام بدنم بعدا میشه دوباره به 1.50 تبدیلش کرد .
راستی یه خبر برای 1.50 ها

ورژن devhook 0.50 رو اصلا نصب نکنید چون این ورژن فقط برای 2.71 se هست و psp شما رو تبدیل میکنه 2.71 منم شانس اوردم پاکش کردم یعنی کامل نریختم
مواظب باشید

اما من نصبش كردم از طريق اين لينك و مشكلي هم پيش نيومدش.
http://www.psp-hacks.com/file/929
33 مگابايته و وقتي ريختم ، توي SYSTERM زده بودش ورژن= 2.82
الته چون من كابل PSP رو ندارم با دوهوكي كه توي سايت dl.QJ هستش اجرا كردم كه ورژن beta هستش ، نميدونم ، شايد به خاطر اون بوده باشه

آموزش نصب devhook 0.51 : (این برنامه فقط برای ورژن 1.5 و 2.71SE هست)
1- تمام فایلهای مربوط به ورژن قبلی devhook را از مموری پاک کنید.
2-فایلهای devhook جدید را در فولدرهای مربوطه(روی فولدر نوشته) کپی کنید.
3-ورژن 3.01 را دانلود کنید(توجه! نگفتم آپگرید کنید! فقط دانلود کنید!)
4-PSARDumper را دانلود کنید و در مموری کپی کنید.
5-با استفاده PBP Unpacker فایل DATA.PSAR را از ورژن 3.01 خارج کنید و DATA.PSAR را در مموری خود کپی کنید.
6-PSARDumper را در پی اس پی اجراء کنید و دکمه x را بزنید. وقتی کارش تمام شد خودش به منو اصلی برمیگردد.
7-حالا درون مموری یک فولدر با نام F0 ایجاد شده آن را به فولدر 301 در dh منتقل کنید.
8- فایل reboot.bin را از فولدر 301 به فولدر F0 منتقل کنید.
9- حالا devhook را اجرا کنید و به FLASH ROM بروید و install dh to flash1 را انتخاب کنید.(چیزهای دیگه را دستکاری نکنید!)
10-در آخر در منوی devhook قسمت FIRMWARE را باز کنید و 3.01 را انتخاب کنید.
حالا devhook را باز کنید و برید حال کنید.

باور کنید فعلا وقط نمیکنم
----------------------------
بچه ها Pro 6 می هوام احرا کنم اولش می یاد زبونش رو انتحاب می کنم علامت konami هم می یاد بعد صفحه سیاه می شه و هیچی نمی یاد اشکاب از چی
احتمالا از بازی
----------------------------
بچه ها اگه من یه دوربین واسه psp بگیرم برنامش واسه 1.5 هست؟
1.50 هم digital camera images داره
----------------------------------
اجرای تمام بازی ها در 2.71 با سرعت 333
برای اینکار باید توسط devhook هر fw رو که دلتون میخواد مثلا 2.60 رو با سرعت 333 بالا بیارین , بعد توسط reconfigure فریم وار 2.71 رو انتخاب کنید !
------------------
3.1 رو اگه شد تا امشب امتحان میکنم !

میلاد جان منم اشکلال همون اون یکی میلاد رو دارم
اون تو خارج بازی رو گرفته منم توی ایران اما باز هم بازی بالا نمیاد
برای تو بالا میاد؟
بعدش دمو رو نشون میده؟
تنظیمات دستگاه رو بگو شاید شد

فکر کنم همه دارندگان پی اس پی از اینکه اسپیکر های این دستگاه در هنگام پخش موسیقی صدای زیادی نداره ناراحت هستند. ولی با این برنامه که براتون میزارم دیگه صدای پی اس پی از اونچه که میخواهید هم بیشتر میشه. البته این برنامه با خود پی اس پی کاری نمیکنه و روی پی اس پی هم نصب نمیشه و روی کامپیوتر نصب میشه و صدای mp3 ها را زیاد میکنه (دسی بل را افزایش میده). طرز کار باهاش هم خیلی ساده هست. که تو شکل براتون توضیح دادم.
این هم لینک دانلود:http://prdownloads.sourceforge.net/mp3gain/mp3gain-win-full-1_2_5.exe?download

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    39.3 KB · مشاهده: 108
  • 2.JPG
    2.JPG
    45.1 KB · مشاهده: 106
  • 3.JPG
    3.JPG
    45.3 KB · مشاهده: 107
1.50 هم digital camera images داره
نه نمیشه.
برای استفاده از دوربین باید ورژن بالای 1.5 باشه.احتمالا 3.چون برنامه های مورد نیاز و جانبی دستگاه فقط روی ورژن 3 وجود داره.
اون Digital Camera Images هم برای اینه که اگر دوربینی داشتین که مموری استیک میخورد دیگه لازم نباشه فایلهاشو منتقل کنین و خلاصه برای نمایششون رو LCD بزرگ دستگاه دچار مشکل بشین.
اونجا برای خوندن فایلهای درون فولدر DCIM هستش.
باتشکر....

برای devhook .51 احتیاجی نیست تمام اون کارایی رو که اون بالا گفته بکنید خیلی راحت با ای برنامه که میگم فقط با داشتن eboot ver 3.1 یا حتی 3.2 که امروز اومده بدون نیاز به رایت کردن فلش بدون درد سر ورژن 3.1 یا 3.2 رو emulate کنین دیگه دوربین هم روش کار میکنه وبازیهای جدید
http://dl.qj.net/3.01-DevHook-Firmware-Installer-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/11615/catid/151
اگر هم با بعضی از ایزوها مشکل داشت می تونین فایلهای ورژن 2.71 رو از فولدر :\ms0\dh\271 کپی کنید توی این جدیده برای بعضی از بازیها از 2.71 استفاده کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or