معرفی و آموزش برنامه ها psp

من کربن رو که بازی میکنم خیلی روون اجرا نمیشه...با 222 بازی میکنم...چیکار باید کنم که مشکل حل بشه؟؟

شما یه بار مموری رو defragment کن که سرعت خوندنش زیاد بشه بدش اگه نشد روی 333 اجرا کن ولی با این کار باید درست بشه چون من 222 اجرا میکنم .

شما یه بار مموری رو defragment کن که سرعت خوندنش زیاد بشه بدش اگه نشد روی 333 اجرا کن ولی با این کار باید درست بشه چون من 222 اجرا میکنم .
حاجی اینکاری که گفتی یعنی چه؟؟؟؟؟:biggrin1: :biggrin1: من مموریم تقریبا نو هستش.... بعدشم اگه رو 333 باشه مشکل ایجاد نمیشه؟؟؟

سلام بچه ها خسته نباشید
من GTA liberty city رو ریختم و با لودر خودش بازش کردم اما وقتی سیو می کنم صفحه گیر
می کنه و بعد از چند ثانیه خاموش می شه می خواستم بدونم مشکل از کجاست
با تشکر:biggrin1:

آقای groos این برنامه ای که برای رابطه psp با بقیه چیزها گذاشته بودی بعد از دانلود باید چیکارش کرد

باید پاکش کنی از نو دانلود کنی:biggrin1: اول از حالت فشرده خارجش کن (با win rar ) بعد فایل هایه داخل پوشه PspIrda debug را کپی کن در مسیر رو به رو : m:/psp/game
mدرایو منه شاید مال تو چیز دیگه ای باشه :biggrin1:

باید پاکش کنی از نو دانلود کنی:biggrin1: اول از حالت فشرده خارجش کن (با win rar ) بعد فایل هایه داخل پوشه PspIrda debug را کپی کن در مسیر رو به رو : m:/psp/game
mدرایو منه شاید مال تو چیز دیگه ای باشه :biggrin1:
خوب بعد چجوري اجراش كنم ؟
طرز كارش چطوره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or