معرفی و آموزش برنامه ها psp

ir shell v.3 اومد و میشه روی ورژن 1.5 و 2.71se هم نصبش کرد ! محیط خیلی زیبایی هم داره :biggrin1: (میشه گفت این برنامه یه جور سیستم عامل برای پی اس پی هست)
irshell-v22-screenshot.jpg

این هم لینک دانلود:
http://www.psp-hacks.com/downloads/pspirshell30.zip

خوب بعد چجوري اجراش كنم ؟
طرز كارش چطوره؟

وقتی وارد برنامه میشی یه منو داره که برای دریافت فایل دایره برای فرستادن فایل ضبدر و واسه خارج شدن از برنامه مثلث رو باید فشار بدی اگه بخوای فایل بفرستی بعد از زدن ضبدر یه منو اون پایین واز میشه که فایل مورد نظر تو توش پیدا کن بعد ضربدر رو بزن تا بفرسته خلاص :biggrin1:

اقایون ببخشید اگه سوالم ابتدایه
قضیه این 2.71se چیه لینکه دانلود میشه بزارید یعنی با این دوهوک نمی خواد
لطفا لینکو با یه توضیح قابل فهم بزارید

وقتی وارد برنامه میشی یه منو داره که برای دریافت فایل دایره برای فرستادن فایل ضبدر و واسه خارج شدن از برنامه مثلث رو باید فشار بدی اگه بخوای فایل بفرستی بعد از زدن ضبدر یه منو اون پایین واز میشه که فایل مورد نظر تو توش پیدا کن بعد ضربدر رو بزن تا بفرسته خلاص :biggrin1:

این با wifi میفرسته نه با ir

آقا چطوری cpu رو 333 کنم؟؟؟ من دوهوکم 0.46 هستش... ولی وقتی میخوام با 333 بالا بیارم هنگ میکنه...برنامه ای چیزی هست که بشه راحت با 333 اجرا کرد؟؟؟

آقای pouche
آگر همین پکیجی که مال dvehook گذاشتی دانلود کنیم دیگه لازم نیست اون دانلود قبلی که مال dvehook گذاشته بودی دانلود کنی
دوست گرامی آیا من از شما سوالی در این مورد کردم که شما روزی یک بار جوابش را تکرار میکنی؟؟؟؟:mad: :mad: :mad: سایت پی اس پی هک اول این پکیج devhook 0.5 به صورت چند دانلود جداگانه گذاشته بود که چند ساعت بعدش همه را به صورت یک پکیج برای دانلود گذاشت و هر دوی آنها را من برایتون لینک گذاشتم. حالا نمیدونم به چه دلیل شما این جمله را که "اگر همین پکیجی که مال dvehook گذاشتی دانلود کنیم دیگه لازم نیست اون دانلود قبلی که مال dvehook گذاشته بودی دانلود کنی" برای من تکرار میکنی؟؟؟؟؟ :mad: :mad: :mad: مثل اینکه فقط میخوای یه چیزی گفته باشی :mad: :mad: :mad: در ضمن نام کاربری من pouyache هست نه pouche دیگه این اشتباه را تکرار نکن.خواهشمندم مدیران سایت رسیدگی کنند.

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها خسته نباشید
من GTA liberty city رو ریختم و با لودر خودش بازش کردم اما وقتی سیو می کنم صفحه گیر
می کنه و بعد از چند ثانیه خاموش می شه می خواستم بدونم مشکل از کجاست
با تشکر:biggrin1:

مشکل از لودر شما هست با devhook اجراش کن درست میشه .

چرا میزنی آقای pouyache اشتباهی که من کردم فقط این بود که اون کلمه کنی که آخر جملم گذاشته بودم باید جاش کنیم می ذاشتم یعنی جمله ی من پرسش از شما بوده نه جواب

اقایون ببخشید اگه سوالم ابتدایه
قضیه این 2.71se چیه لینکه دانلود میشه بزارید یعنی با این دوهوک نمی خواد
لطفا لینکو با یه توضیح قابل فهم بزارید
se یا همون اسپیکال ادیشن (f.w 2.71 هستش که هکرها درون اون تغییراتی دادن) یعنی PSP خودتون رو به 2.71 اپگرید میکنید و در توی 2.71 میتونید بازی ها وتمان برنامه ها رواجرا کنید.
لینک دانلود اتوماتیک

در موقع اپگرید به نکات زیر دقت کنید :
2.71se فقط روی 1.50 نصب میشه !
شارژ psp باید کامل باشه
مادربرد ta082 نباشه
--------------------------------
ببخشید العان وقط ندارم بعد اگه ننتونستید, اموزش کاملش رومیزارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or