معرفی فروشگاه های معتبر در زمینه عرضه Xbox 360 و لوازم جانبی

• Thread starter Thread starter Rajer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
آیا کسی از فروشگاه پیناتا خرید کرده ؟ قابل اطمینانه ؟ من شهرستان هستم و میخوام اینترنتی ازش خرید کنم !!
فروشگاه اینترنتی بازیهای xbox360 :: همراه با تخفیفات ویژه :: با همکاری ایران مارکت سنتر :: تحویل در محل

ممنون

دوست عزیز این سایت که پرداخت در محل داره آدرسش هم تو سایت هست مشکل چیه الان؟

دوست عزیز این سایت که پرداخت در محل داره آدرسش هم تو سایت هست مشکل چیه الان؟

خب من شهرستان هستم , گفته با تیپاکس میفرستم و مشکلم در مورد پرداخت نیست . در مورد باز کردن و کپی خور کردنه چون بالا سر سرشون نیستم یه خورده نگرانم , اونجا بودم و میدیم چیکار میکنه خیالم جمع میشد . خودش که میگه دستگاه آک رو همون جا جلوی مشتری باز و کپی خور میکنه ولی متاسفانه فعلا وقتش رو ندارم بیام تهران .
از این لحاظ میخواستم بدونم کسی ازشون خرید کرده و قابل اعتماد هستن که من ندید ازشون بخرم .
ممنون

دنبال یه سایت هستم که لوازم جانبی کاملی از XBOX داشتم.. 2صفحه قبل رو چک کردم اصلا کامل نبودن. .!!!همش چیزایی که توی بازار پرفروش ه گذاشتن اینکه درست نیست!!!

با سلام خدمت دوستان یکی از بچه ها میشه یک مغازه درست حسابی و منصف در تهران که وجدان هم داشته باشه جنس دست دوم به مشتری نده را به من معرفی کنه؟برای خرید XBOX 360

با سلام خدمت دوستان یکی از بچه ها میشه یک مغازه درست حسابی و منصف در تهران که وجدان هم داشته باشه جنس دست دوم به مشتری نده را به من معرفی کنه؟برای خرید XBOX 360

سلام دوست عزیز.من بهت فروشگاه آسیا رو پیشنهاد میکنم.با مدیریت آقای خادمی.هم منصف و هم جنساش درست و حسابین. اگه بخوای گارانتیم داره،و البته بیمه ایران.تو جمهوریه.اینم شمارش:02166487107،09122969009(من خودم شهرستان زندگی میکنم ولی تا الان یه xbox 360 slim 250 و یه PS3 160 اش گرفتم که عالی بودن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or