معرفی فروشگاه های معتبر در زمینه عرضه Xbox 360 و لوازم جانبی

• Thread starter Thread starter Rajer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان یه فروشگاه یا تعمیرکار معتبر در تهران برای jtag کردن ایکس باکس که قیمت معقولی داشته باشه والبته خودتون هم اونجا ایکس باکس تون jtag کرده باشید معرفی کنید .
ممنون.

سلام دوستان گل

میخواستم یه مغازه مطمئن و بسیار با وجدان که همه کنسول هاش با کیفیت باشه و بشه بهش اطمینان کرد رو تو شیراز بهم بگین.+ادرس
ممنون

---------- نوشته در 11:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:55 PM ارسال شده بود ----------

لطفا اگه میشه با ادرس بهم بگین

دنبال یه سایت هستم که لوازم جانبی کاملی از XBOX داشتم.. 2صفحه قبل رو چک کردم اصلا کامل نبودن. .!!!همش چیزایی که توی بازار پرفروش ه گذاشتن اینکه درست نیست!!!
چطوری کامیار؟ :)
من این رو کاملاً ترین فروشگاه لوازم جانبی می‌دونم، البته ازش خرید نکردم و کیفیت کار رو نمی‌دونم!
لوازم جانبی xbox - فروشگاه اینترنتی بانیان

---------- نوشته در 09:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:36 PM ارسال شده بود ----------

البته سایت بالا کلاً یه قلم کالا هم موجود نداره و فقط عکس گذاشته تا حرس آدم‌ــو در بیاره :دی
این سایت هم هست که فک کنم موجودی داشته باشه :دی

فروشگاه اینترنتی البرز

سلام
آقا من یه دونه xfps میخام سریعاً واسه mw2 بازی کردن
واسه بازی های شوتر در حد حرفه ای
اگر همچین وسیله ای تو این فروشگاهتون هست بگید بیام تهران بخرم
البنه اگر xim3 رو دارید که چه بهتر ولی در کل ممنون میشم اگر راهنماییم کنید بگید چه جوری میتونم این تبدیل رو پیدا کنم
ممنون میشم اگر با من در ارتباط باشید واسه خرید این وسیله چون الان 1 ماه هست تو سایت های مختلف و همه جا گشتم ولی پیداش نکردم
خداحافظ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or