تمام بازی ها در next gen موجود است www.nextgen.ir با ***وارد شوید اشتباهی هیتلر شده.کسی از دوستان جایی رو تو تهران میشناسه که فیفا 12 رو تو قاب اصلی و با کیفیت عالی بفروشه؟و کیفیت دیسک بازی هم ورباتیم اصل باشه ؟؟؟؟؟؟
کسی از دوستان جایی رو تو تهران میشناسه که فیفا 12 رو تو قاب اصلی و با کیفیت عالی بفروشه؟و کیفیت دیسک بازی هم ورباتیم اصل باشه ؟؟؟؟؟؟
آره قابل اعتماده .کیفیت کارش هم واقعا عالیه.دوستان این فروشگاه pinata.ir داره فیفا12 رو پیش فروش میکنه.به نظرتون قابل اعتماد هست؟
از همه واردتر nextgen هست خیابان ولیعصر پاساز تخت جمشیددوستان تعمیرکار تو تهران سراغ دارید بدم برد درایو رو عوض کنه صفحه اخر تاپیک خواندن کی zia گفت 20 تومن بردشه (ص26)
مشکلمم تو همون صفحه مطرح کردم
بله کاملا انسان های شریی هستند و بنده بطور کامل اعتماد دارم!دوستان این فروشگاه pinata.ir داره فیفا12 رو پیش فروش میکنه.به نظرتون قابل اعتماد هست؟
360shop.ir بازی ها ش چطوره ؟
سلام اگر که میخوای واسه آپدیت درایو xbox استفاده کنی به نظر من به درد نی خوره واگر هم خواستی تهیه کنی تو گوگل یه سرچی بکن پیدا میشهبا سلام و خسته نباشید.
دوستان یه سوالی داشتم . می خواستم بدونم من xbox360 sata adaptor رو از کجا می تونم بخرم؟ البته اگه فروشگاه اینترنتی باشه بهتره.
موفق باشید
یعنی تو این سایت کسی یه فروشگاه که با قیمت مناسب اسلیم بفروشه سراغ ندارهدوستان اگه میشه یه فروشگاه برای خرید کنسول معرفی کنید در ضمن من شهرستان زندگی میکنم در ضمن بگیذ بهترین مدل اسلیم چه مدلیه:d:d