معرفی فروشگاه های معتبر در زمینه عرضه Xbox 360 و لوازم جانبی

• Thread starter Thread starter Rajer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از فتحی نخر که نه پیچای مادر بورد رو میبنده و دو سه تاشو کارخونه اضافه داده روش برا فتحی و هم درایو دی وی دی من رو عوض کرده بود و من چون کرمان هستم دستم به جایی بند نیست
خیلی نامرده

مگه میشه کابل VGA که کابل به این مهمی برای اتصال xbox به مانیتور هست تو ایران نباشه؟؟؟!!!!
کابل VGA اصل پیدا نمیشه،ولی نوع high copy موجوده که اونم مثل همونه- کیفیتش که با کابل VGA میگیرن فرق انچنانی نداره!

این wireless adaptor قیمتش چنده ؟ کجا میشه پیداش کرد ؟اگه فروشگاه اینترنتی که اینو داره, میشناسید لطفا معرفی کنید .
اگه کسی تجربه کار کردن باهاشو داره ,بگه آیا مشکلی داره یا نه ؟ مثلا قطع و وصل نمیشه ؟

دوستان مسئله عجیبی که پیش اومده اینکه فروشگاه دیسی برای اولین بار غیرفعال شده و وقتی به این لینک مراجعه می‌کنیم با پیغام "پایان کار فروشگاه" مواجه میشیم. کسی از دوستان خبر نداره چرا ناگهانی و بعد از این همه سال تجربه این تصمیم غیر منتظره رو بدون اطلاع قبلی گرفتن؟ البته من احتمال میدم که سایت توسط عده‌ای هک شده باشه.

میخواستم ببینم از پاساژ پایتخت بگیرم مطمئنه ؟ کدوم مغازش بیشتر ؟ اختلاف قیمتاش چقدره نسبت به توپخونه ؟
در ضمن کابل اچ دی ام آی کدومش از همه بهتره ؟ همون اصل مایکروسافت خوبه ؟

آخرین ویرایش:
میشه یه چندتا فروشگاه خوب به جز کنج و فتحی به من معرفی کنید و آدرسشونو بدید ؟؟؟(تو توپخونه نباشه)
این فروشگاه سونی که میگید همونیه که تو پایتخته؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or