xxarash666
کاربر سایت
salam man mikhastam begam kodom yeki az drive ha behtare Samsung ya lg ya hitachi ? va che farghi daran ?
360 پریمیوم و core فقط دوتا درایو دارند: samsung-toshiba و LG-hitachi که ما به اختصار میگیم: سامسونگ و هیتاچی...salam man mikhastam begam kodom yeki az drive ha behtare Samsung ya lg ya hitachi ? va che farghi daran ?
نکته: از سال 2007 تولید درایو های سامسونگ فعلا متوقف شده
نه جانم اصلا Xbox 360 جعبه آبی نداریم شاید رنگ زدن :laughing:
شایدم رنگش رفته آبی شده
شاید جعبش روبروی تور آفاب بوده
در ضمن رجیون چه J چه UC چه PAL همه گی اگه پرمیوم باشه رنگش سفیده
بله منم اینو میگم
ولی در کل کسی که اهل Online نیست یا اصلا امکانش رو نداره،
سام با هیتاچی فرقی نداره، هر چی کنسول جدیدتری هم بگیره بهتره :؟
اگه خریده که هیچی ولی اگه فقط دیده حتما یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست ... نکنه تو یگانه دیده؟ :laughing:ولی یکی از بچه ها می گفت 2007 با درایو سامسونگ دیده یا نمی دونم خریده حالا نمیدونم کودومش بود
کنسول ویژه جام جهانی ابی بود فکر کنم:biggrin1:
سام واسه کسیه که بازی های xbox رو میخواد انجام بده خوبه!
حالا مثلا چند نفر از کسایی که سامسونگ دارند بازی ها xbox رو بازی می کنند؟سام واسه کسیه که بازی های xbox رو میخواد انجام بده خوبه!
گیر نده دیگه امینکنسول ویژه جام جهانی ابی بود فکر کنم:biggrin1:
نه خب گفتم فقط بگم:biggrin1:گیر نده دیگه امین
کی اینجا می دونه ویژه جام جهانی چیه :biggrin1:
لا مثلا چند نفر از کسایی که سامسونگ دارند بازی ها xbox رو بازی می کنند؟
به نظر من این عاقلانه نیست که فقط برای بازی کردن بازی های xbox بری سامسونگ 2006 بخری...
ولی خوب تاریخ ساختشون ماله 2006 هست ... تا چند وقت دیگه هم فریمور iXtreme برای هیتاچی هم میاد خیال هممون راحت میشهمگه سامسونگ برای online بازی کردن بهتر نیست؟(خوب ادم اینو می گیره)
هیچ ربطی به انلاین باز کردن نداره درایو!مگه سامسونگ برای online بازی کردن بهتر نیست؟(خوب ادم اینو می گیره)
یه ربطایی داره... چون فعلا فقط برای سامسونگ فریمور iXtreme اومدههیچ ربطی به انلاین باز کردن نداره درایو!
اجرا میشه فقط باید روی dvd9 رایت بشه که گرون تره!آقا یه بازی از xbox رو درایو هیتاچی اجرا نمیشه؟
البته اگه منظورتون درايواي هك شده باشه بيشتر از دو درايو هست چون خيلي وقت پيش در اصل ما سه تا درايو داشتيم كه علاوه بر سامسونگ و هيتاچي فيليپس هم بود. الان هم بنكيو در اليت بكار ميره پس بيشتر از دو درايو هست360 پریمیوم و core فقط دوتا درایو دارند: samsung-toshiba و LG-hitachi که ما به اختصار میگیم: سامسونگ و هیتاچی...
ببخشيد من به طور كلي ميگم وقتي از چيزي اطلاع نداريد و اطلاعاتون فقط بنا بر گفته اين و اون هست چيزي رو با قاطعيت نگيد. من قصد ناراحت كردن كسي رو ندارم و اگه كسي ناراحت شد عذرخواهم ببينيد اين گفته هيچ صحت نداره و من خودم دستگاه 2007 درايو سامسونگ از نزديك ديدم ولي حيف كه دوربين همراه نبود تا عكس بگيرم در خصوص اينكه بعضي ها ميان ميگن درايو تعميري هست يا ميان عوض ميكنن بهتره بدونيد هيچ گاه نميشه دستگاهي كه درايو هيتاچي داره روش سامسونگ بست چون اطلاعات مربوط به درايو و نوع اون در قسمتي از Main هست كه قبلا طاهرجان در اون خصوص چيزايي رو مطرح كرده بودننکته: از سال 2007 تولید درایو های سامسونگ فعلا متوقف شده