معرفی فروشگاه های معتبر در زمینه عرضه Xbox 360 و لوازم جانبی

• Thread starter Thread starter Rajer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
salam man mikhastam begam kodom yeki az drive ha behtare Samsung ya lg ya hitachi ? va che farghi daran ?
360 پریمیوم و core فقط دوتا درایو دارند: samsung-toshiba و LG-hitachi که ما به اختصار میگیم: سامسونگ و هیتاچی... ;)
اگه فقط می خواهید با کنسولتون بازی کنید انتخابتون 2007 هیتاچی هست... ولی اگه می خواهید به XBOXLIVE هم وصل شوید بهتره که 2006 سامسونگ بگیرید... ;)
نکته: از سال 2007 تولید درایو های سامسونگ فعلا متوقف شده ;)

آخرین ویرایش:
نه جانم اصلا Xbox 360 جعبه آبی نداریم شاید رنگ زدن :laughing:
شایدم رنگش رفته آبی شده
شاید جعبش روبروی تور آفاب بوده
در ضمن رجیون چه J چه UC چه PAL همه گی اگه پرمیوم باشه رنگش سفیده

کنسول ویژه جام جهانی ابی بود فکر کنم:):biggrin1:

بله منم اینو میگم :دی
ولی در کل کسی که اهل Online نیست یا اصلا امکانش رو نداره،
سام با هیتاچی فرقی نداره، هر چی کنسول جدیدتری هم بگیره بهتره :؟

سام واسه کسیه که بازی های xbox رو میخواد انجام بده خوبه!

کنسول ویژه جام جهانی ابی بود فکر کنم:):biggrin1:

حالا مثلا چند نفر از کسایی که سامسونگ دارند بازی ها xbox رو بازی می کنند؟ :p
به نظر من این عاقلانه نیست که فقط برای بازی کردن بازی های xbox بری سامسونگ 2006 بخری... :cool:

گیر نده دیگه امین
کی اینجا می دونه ویژه جام جهانی چیه :biggrin1:
نه خب گفتم فقط بگم:biggrin1:

لا مثلا چند نفر از کسایی که سامسونگ دارند بازی ها xbox رو بازی می کنند؟ :p
به نظر من این عاقلانه نیست که فقط برای بازی کردن بازی های xbox بری سامسونگ 2006 بخری... :cool:

منم همین نظر رو دارم و اگه بخوام بخرم هیتاچی میگیرم!

360 پریمیوم و core فقط دوتا درایو دارند: samsung-toshiba و LG-hitachi که ما به اختصار میگیم: سامسونگ و هیتاچی...
البته اگه منظورتون درايواي هك شده باشه بيشتر از دو درايو هست چون خيلي وقت پيش در اصل ما سه تا درايو داشتيم كه علاوه بر سامسونگ و هيتاچي فيليپس هم بود. الان هم بنكيو در اليت بكار ميره پس بيشتر از دو درايو هست;)
4l41e21.jpg

نکته: از سال 2007 تولید درایو های سامسونگ فعلا متوقف شده
ببخشيد من به طور كلي ميگم وقتي از چيزي اطلاع نداريد و اطلاعاتون فقط بنا بر گفته اين و اون هست چيزي رو با قاطعيت نگيد. من قصد ناراحت كردن كسي رو ندارم و اگه كسي ناراحت شد عذرخواهم ببينيد اين گفته هيچ صحت نداره و من خودم دستگاه 2007 درايو سامسونگ از نزديك ديدم ولي حيف كه دوربين همراه نبود تا عكس بگيرم در خصوص اينكه بعضي ها ميان ميگن درايو تعميري هست يا ميان عوض ميكنن بهتره بدونيد هيچ گاه نميشه دستگاهي كه درايو هيتاچي داره روش سامسونگ بست چون اطلاعات مربوط به درايو و نوع اون در قسمتي از Main هست كه قبلا طاهرجان در اون خصوص چيزايي رو مطرح كرده بودن
موفق باشيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or