معرفی فروشگاه های معتبر در زمینه عرضه Xbox 360 و لوازم جانبی

• Thread starter Thread starter Rajer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من خودم از آقا طاهر شنیدم که در سال 2007 درایو سامسونگ تولید نمیشه... شما میشه بگی کجا با چشم های خودت دیدی؟... یارو پشت کنسولو بهت نشون داد بعد زد به برق درایو رو باز کرد بهت نشون داد که سامسونگ هست؟... عجب مغازه دار توپی بوده یارو...

من خودم از آقا طاهر شنیدم که در سال 2007 درایو سامسونگ تولید نمیشه... شما میشه بگی کجا با چشم های خودت دیدی؟...

پس اگه ميشه همين الان بپرس !!!! من هم قبلا باهاشون صحبت كرده بودم در اين مورد منظور ايشون اين نبود كه به هيچ عنوان ديگه 2007 درايو سامسونگ نيست بلكه صحبت ايشون بدليل كميابي بيش از حد اين مدل و كار نكردن ايشون با اين مدل بوده OK !!!
شما اگه مشهدي يك جا با هم قرار بزاريم تا بريم از نزديك ببينيم چه بسا كه دير هم شده چون ديگه دستگاهي براشون نمونده ولي خودم تا اخرين لحظه ميتونستم بگيرم ولي چون حودم تا اون موقع ازين حرفا ميزدم نگرفتم كه الان هم دارم چوبشو ميخورم

یارو پشت کنسولو بهت نشون داد بعد زد به برق درایو رو باز کرد بهت نشون داد که سامسونگ هست؟... عجب مغازه دار توپی بوده یارو...
اولا ايشون يكي از دوستان من هستند ثانيا من به قصد خريد رفته بودم ثالثا اگه حتي براي خريد هم نبود ايشون براي نشون دادن فرض غلط من دستگاه رو باز كرد Ok
همه كه مثل بعضي از مغازه دارها تو تهران نيستن.....

اولا ايشون يكي از دوستان من هستند ثانيا من به قصد خريد رفته بودم ثالثا اگه حتي براي خريد هم نبود ايشون براي نشون دادن فرض غلط من دستگاه رو باز كرد Ok
همه كه مثل بعضي از مغازه دارها تو تهران نيستن.....
شما اگه دوباره ایشون رو دیدی و کنسول رو نفروخته بود حتما عکس بگیر okay؟...

نه عزیزم من تهران هستم... من خودم رو در رو باهاشون صحبت کردم بحثمون هم کلی بود نه برای اینکه ایشون تو کارش نیستند...

من هم ميدونستم تهران هستي چون اكثر كاربران اين سايت از بچه هاي تهران هستند خلاصه قصد جسارت نداشتم ولي منظور من هم اين نيست كه بگم آقاطاهر تو كار 360 نيست بلكه منظورم اينه من تا آخرين صحبتهايي كه باهاشون داشتم گفتن ما با اين مدل كار نكرديم و ازين مدل هم نياورديم پس از كجاي صحبتهاي ايشون ميشه استنباط كرد كه گفته باشن 2007 درايو سامسونگ نيست!!
موفق باشيد

شما اگه دوباره ایشون رو دیدی و کنسول رو نفروخته بود حتما عکس بگیر okay؟...

اتفاقا ازون روز نحس!! گفتم مثل همون دستگاه برام بياره كه هنوز خبري نيست چون گفته يارو با اتوبوس دستگاهها رو فرستاده ماشاءالله بنزين هم كه سهميه بندي شده خدا عاقبت مارو بخير كنه!!!

من هم ميدونستم تهران هستي چون اكثر كاربران اين سايت از بچه هاي تهران هستند خلاصه قصد جسارت نداشتم ولي منظور من هم اين نيست كه بگم آقاطاهر تو كار 360 نيست بلكه منظورم اينه من تا آخرين صحبتهايي كه باهاشون داشتم گفتن ما با اين مدل كار نكرديم و ازين مدل هم نياورديم پس از كجاي صحبتهاي ايشون ميشه استنباط كرد كه گفته باشن 2007 درايو سامسونگ نيست!!
موفق باشيد
من میگم داشتم با ایشون به صورت کلی صحبت می کردم... ایشون گفتن که درایو سامسونگ اصلا در سال 2007 تولید نشده نه اینکه ایشون تو کارش نیست... بعد هم مطمئن باشید که اگه سامسونگ 2007 وجود داشت ایشون هم حتما میاوردند...
البته یه چیز دیگه هم بگم یه بر چسب جیز زیاد سختی نیست برای عوض کردن... چون از روی برچسب هم نمیشه فهمید که درایو دستگاه چیه... ;)
بهتره بحث رو تموم کنیم...

من میگم داشتم با ایشون به صورت کلی صحبت می کردم... ایشون گفتن که درایو سامسونگ اصلا در سال 2007 تولید نشده نه اینکه ایشون تو کارش نیست... بعد هم مطمئن باشید که اگه سامسونگ 2007 وجود داشت ایشون هم حتما میاوردند...
البته یه چیز دیگه هم بگم یه بر چسب جیز زیاد سختی نیست برای عوض کردن... چون از روی برچسب هم نمیشه فهمید که درایو دستگاه چیه... ;)
بهتره بحث رو تموم کنیم...
براي پايان بحث فقط چند تا نكته رو بگم
آوردن دستگاه از چه نوعي به من و شما مربوط نميشه بلكه اون چيزي كه در بازار هست و تاجرها از دبي ميارن و ساير مسائل پشت پرده مربوط ميشه ثانيا همون طور كه گفتم اين مدل كميابه و گير آوردنش هم ....
مگه قرار بود ما از روي برچسب بفهميم درايو دستگاه چيه!!!!!!!!!:eek::confused: اصلا هيچ جاي جعبه و دستگاه بغير از خود درايو مگه برچسبي داره كه روش مدل درايو رو ذكر كرده!!!!!

مگه قرار بود ما از روي برچسب بفهميم درايو دستگاه چيه!!!!!!!!! اصلا هيچ جاي جعبه و دستگاه بغير از خود درايو مگه برچسبي داره كه روش مدل درايو رو ذكر كرده!!!!!
ما از رویه برجسب می فهمیم که تاریخ دستگاه ماله کی هست... هیچ جایی هم اسم درایو دستگاه نوشته نشده... ;)
end the DISCUSSION

درایو هیتاچی توی بعضی از بازی های کپی مشکل داره انو همه میدونند که سامسونگ توی کپی حرف نداره پس ماهم چون ایران زندگی میکنیم و با کپی سرکار داریم از این نظر سامسونگ بهترین گزینه هست و اینکه dvd 5 میخونه و ixterme داره .

در مورد بحث 2007 هم بگم فقط 3 صفحه دارید کل کل میکنید دوستان سامسونگ 2007 ایران نداریم
فعلا داره با هیتاچی کار میکنه این موضوع هم کش ندید شمایی که دیدی سامسونگ 2007 هست خوب چرا نخریدی پس تا وقتی نخریدی این حرفو نزن
من که توی انبار بازار اشنا دارم نیست حالا میخوای توی مشهد باشه ;)

این موضوع هم کش ندید شمایی که دیدی سامسونگ 2007 هست خوب چرا نخریدی پس تا وقتی نخریدی این حرفو نزن
از اون موقع پس من دارم قصه ليلي و مجنون تعريف ميكنم:laughing: شما بهتره كمي پستهاي بالا رو با دقت بخون بعد همه چيز گيرت مياد.
من که توی انبار بازار اشنا دارم نیست حالا میخوای توی مشهد باشه
شما يعني آمار كل كنسولهاي تهران رو داري؟!! درست هست كه شما با تناسب به موقيعتي كه داريد دستگاه هم زياد سراغ داريد اما اين دليل نميشه كه بيان بگين همچين دستگاهي اصلا وجود نداره همين الان فروشگاه مكس گيم داره 2007 درايو سامسونگ رو ميده 500(انصافا آدمهاي باحالي هستن و فكر كنم لااقل مكس گيم ديگه دستگاه نميندازه) من ميگم اصلا همه حرفهاي من نادرست خودتون بريد اونجا ببينيد كه آيا هست يا نه؟!

از اون موقع پس من دارم قصه ليلي و مجنون تعريف ميكنم:laughing: شما بهتره كمي پستهاي بالا رو با دقت بخون بعد همه چيز گيرت مياد.

شما يعني آمار كل كنسولهاي تهران رو داري؟!! درست هست كه شما با تناسب به موقيعتي كه داريد دستگاه هم زياد سراغ داريد اما اين دليل نميشه كه بيان بگين همچين دستگاهي اصلا وجود نداره همين الان فروشگاه مكس گيم داره 2007 درايو سامسونگ رو ميده 500(انصافا آدمهاي باحالي هستن و فكر كنم لااقل مكس گيم ديگه دستگاه نميندازه) من ميگم اصلا همه حرفهاي من نادرست خودتون بريد اونجا ببينيد كه آيا هست يا نه؟!
دوست عزیز مکس گیم تمام اون کنسولهایی که داره ساخت کره هست وبرای کره هست
همه اونها رو 420 خریده و همه هم 2006 هست
دیگه زیاد توضیح نمیدم چون .........

از اون کنسول هم خواستی بگو بهت بدم
چون .......

همين الان فروشگاه مكس گيم داره 2007 درايو سامسونگ رو ميده 500(انصافا آدمهاي باحالي هستن و فكر كنم لااقل مكس گيم ديگه دستگاه نميندازه)
شما از کجا مطمئنی که درایو اون کنسول عوض نشده؟ فکر می کنی درایو رو عوض کردن کار سختیه؟ ماشاالله کنسول های داخل ایران هم به خاطا کپی خور انقدر درش بازو بسته شده که آدم نمی فهمه اصلا نو هست یا دسته دوم دیگه بقیش بماند ... !

شما از کجا مطمئنی که درایو اون کنسول عوض نشده؟ فکر می کنی درایو رو عوض کردن کار سختیه؟ ماشاالله کنسول های داخل ایران هم به خاطا کپی خور انقدر درش بازو بسته شده که آدم نمی فهمه اصلا نو هست یا دسته دوم دیگه بقیش بماند ... !

سلام به همگي
من مطمئن نيستم چون كنسولهاي مكس گيم رو هم از نزديك نديدم و قبول دارم ادم از نزديك چيزي رو نديده نميتونه با قاطيعت چيزي رو بگه اما من يكبار دستگاه 2007 رو از نزديك ديدم و بنظرم نمي اومد كه تعميري باشه در ضمن كره هم بود ولي نظر من اينه آقا هومن هم خيلي محترمانه جواب دادن و منطق خودشونو دارن و بحث ما جدي نيست. خلاصه هر كي صلاح ملك خويش داند و اگه اين وضع همينجور ادامه پيدا كنه من هم از اقا هومن خريد خواهم كرد و چندبار كه تلفني با ايشون صحبت كردم خيلي مودبانه جوابهاي من رو دادن.
در ضمن اقا اشكان قبلا هم طاهرجان در مورد تعويض درايو چيزهايي گفته بودن كه اگه اشتباه نكرده باشم گفته بودن نميشه درايو سامسونگ رو بروي دستگاهي كه درايو هيتاچي هست بست پس فرض امكان تعويض درايو بسيار غلط هست از طرفي تمام اون دستگاهها كره هست پس ميشه احتمال داد واقعا درايوها رو تعويض نكرده باشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or