grooss
کاربر سایت
بروبچ الان ارزانترین جایی همچنین مطمئن ترین جا که 360 کر j میروشه کجاس؟همراه با قیمت
ببخشید میشه بگید رو چه حسابی میگید درایو هیتاچی آشغاله؟... پس مایکروسافت میاد از سال 2007 تولید درایو سامسونگ رو متوقف می کنه که به مردم درایو هیتاچی آشغال رو بفروشه؟ ... من خودم هیتاچی دارم داره عینه هلو کار می کنه... درایو سامسونگ فقط برای xboxlive از هیتاچی بهتره...2007 درايوش آشغاله hitachi است
به نظر شما هومن یا nextgen کنسول را قسطی میدهند؟
فکر کنم ماله دوست هومن باشهبه این فروشگاه هم یه سری بزنید، ضرر نداره.
فروشگاه Sea Soft
خ جمهوری - تقاطع حافظ - ساختمان علاءالدین - طبقه اول - واحد 128
آره اینطوری که من فهمیدم تولیدات 2007 هیچگونه مشکل گرمایی ندارنببخشید میشه بگید رو چه حسابی میگید درایو هیتاچی آشغاله؟... پس مایکروسافت میاد از سال 2007 تولید درایو سامسونگ رو متوقف می کنه که به مردم درایو هیتاچی آشغال رو بفروشه؟ ... من خودم هیتاچی دارم داره عینه هلو کار می کنه... درایو سامسونگ فقط برای xboxlive از هیتاچی بهتره...
تو خوندن سی دی ها ضعیف عمل میکنه؟ببخشید میشه بگید رو چه حسابی میگید درایو هیتاچی آشغاله؟... پس مایکروسافت میاد از سال 2007 تولید درایو سامسونگ رو متوقف می کنه که به مردم درایو هیتاچی آشغال رو بفروشه؟ ... من خودم هیتاچی دارم داره عینه هلو کار می کنه... درایو سامسونگ فقط برای xboxlive از هیتاچی بهتره...
میگم داره عینه هلو کار می کنه شما میگی تو خواندن دیسک ها ضعیف عمل می کنه؟ :laughing:تو خوندن سی دی ها ضعیف عمل میکنه؟
امکانات اضافش را بگو سامسونگاینکه میگم سامسونگ بهتره واسه امکاناتش هست نه اینکه هیتاچی ها خراب باشن:biggrin1: