بهترین قیمت برای کنسولها را...منظورت از هومن کدوم فروشگاه است؟:confused::confused::confused: شماره را بدهید؟ کدوم یکی بهتر است؟
بهترین قیمت برای کنسولها را...منظورت از هومن کدوم فروشگاه است؟:confused::confused::confused: شماره را بدهید؟ کدوم یکی بهتر است؟
قیمت حافظه 20gb چقدر است؟ قیمت کارت مموری چقدر است؟شماره هومن را بدهید؟
منظور از حافظه همون هارد هست ديگه !! :laughing: قيمتش حدود 96 تومن !!قیمت حافظه 20gb چقدر است؟ قیمت کارت مموری چقدر است؟شماره هومن را بدهید؟
همشهری عزیز تو اصفهان مغازه ی خوبی واسه خرید X360 پیدا نمیشه . یعنی اصلا نرو دنبالش چون همشون گرون فروش و بی انصاف هسن مخصوصا پاسکال تو مجتمع پارک
شما اگه میخوای X360 بخری یا از اقا هومن بخر یا از NextGen . (از طریق پست)
این 2 جا بهرین جاها و مطمئن ترین جاها واسه خرید X360 هسن (تو کل ایران)
چه از نظر سلامت و چه از نظر قیمت کنسول
ممنون اما چطوری باید خرید!!!! و هزینه ی پست چقدر هست!؟
تلقنشونو هم بده
ممنون
مشکلی نداره اخه اونموقع بعضی ها ساعت 12 شب هم زنگ میزدند یا SMS میدادند من فقط برای فروش و زنگ رو جواب میدم چون مشاوره برای مشکلات نیستم امیدوارم بدونید چی میگم.دوست عزیز
شاید هومن خان دوست نداشته باشه که شمارشو به کسی بدی
شما باید اول از خودش اجازه بگیری بعد
اخه یه بار ایشون بسیار ناراحت بودن از اینکه دوستان مرتب به موبایلشون زنگ میزنند
وقت و بی وقت
اگه هومن جان میخواست خودش شمارشو میداد به بچه ها
این تاپیک اقا هومن (Grooss) : بهترین قیمت برای کنسولها را از من بخواهید
اینم شماره موبایلش : 09121640753
اینم تاپیک NextGen : فروشگاه NextGen.ir
اینم سایتش : NextGen.ir
چه جوری نداره دیگه !!
شما میری تو تاپیک هر کدوم از این 2 تا که خواستی و شماره حسابشونو ازشون میگیری.
بعدش پولو میریزی به حساب و اونام دستگاه رو با پست واست میفرسن
(هزینشم بستگی به نوع پستت داره مثلا اگه با پیشتاز باشه حدود 9 تومن در میاد اگرم از طریق ترمینال باشه یه 2-3 تومن پات میفته)
Jump in Quick Pirates
تمام فروشگاه هايي كه 360 ميفروشن معرفي كنيدبا سلام به تمامی دوستان
آقا من بالاخره این یگانه نامرد رو شناختم و فهمیدم چرا شما میگید بده . واقعا باید از شما عذر خواهی کنم که حرفتون رو باور نمیکردم .
من قبلا یه بار رفته بودم که اصلا یادم نیست اون دفعه کی بود و یارو چه شکلی بود .
چند روز پیش زنگ زدم که گفت الایت 500 تومن و پرمیوم 450 . امروز رفتم ببینم که آیا صحیت اون دوستی که گفته بود الکی گفته و بری پیشش میگه نه اشتباه شده اینا قیمتش بالاتره درسته یا دیدم درسته .
عین حرفای این دوستمون رو زد .
اول موشخصات رو نوشتم و دادم بهش 360 با رجین جی آسیا و درایو سامسونگ گفت دارم .
گفتم چند ؟
گفت : 520 تومن !!!!!!!!
گفتم من چند رو پیش زنگ زدم گفتید 450 گفت نه اشتباه شده !!! کور پک ها 450 هست !!!!!!!!!!
( بی وجدان کو پک ها رو که 320 میداد 450 !!!!! )
بعدشم هی میگفت من بهت اصل میدم درایو اصل سامسونگ تولید 2007 !!!!!!!!!!!!!! ( این بیشعور حتی نمیدونه که از سال 2007 دیگه سامسونگ برا 360 درایو نمیزنه !!!!!!!!! )
خلاصه گفتم گرون میدی و گفت بخوای بهت تخفیف میدم !!!!!
گفتم چقدر؟؟؟؟؟
گفت حداکثر 10 تومن !!!!!!!!!!!!!!!!
گفتم لازم نکرده !!!! ( البته پیش خودم)
گفتم من 490 بیشتر ندارم .
گفت حالا برو یه دور بزن بیا !!!! ( یه چند تا فحش 3 نقطه ای و 4 نقطه ای بهش دادم )
( دور زدن تو سرش بخوره مرتیکه کلاش از این کلاش تر و دزدتر وجو نداره ! هر چی فحش بهش بدین حقشه . )
خلاصه این بود ماجرا از این آدم بیشرف هیچی نباید خرید .
در آخر میبخشید که سرتون رو در آوردم این رو بیشتر برا اون دوستانی نوشتم که مثل من باور نمی کردند که این آدم حسابی نیست . باور کنید این ادم واقعا دزد و کلاشه .
بهترين تاريخ 360 كي است؟تمام فروشگاه هايي كه 360 ميفروشن معرفي كنيد
به نظر من بهترین تاریخ 29/9/2006بهترين تاريخ 360 كي است؟