سریالی که امروز براتون معرفی میکنم خوب طرفدارای خاص خودش رو داره و چیزایی که قراره بگم ممکنه به مذاق ( دیکتش همینه دیگه ؟! :biggrin1: از ذوق میاد ؟! ) طرفدارای دو آتیشش خیلی خوش نیاد اما من میخوام این متنم یه چیزی تو مایه های لاست از آب در بیاد و به تمام جزئیات سریال از دید یه آدم بی طرف نیگا میکنم . اگه هم کسی مخالف بود با نظرم میتونه نظرشو بگه ولی من واسه تک تک حرفام دلیل میارم .
این سریال هم یکی دیگه از کارای خوب شبکه NBC هست که تا حالا دو تا سیزنش کامل پخش شده . تو متنی که الان واستون در میکنم دارم از دید یه ایرانی یا در کل یه غیر امریکایی به قضیه نیگاه میکنم پس ممکنه چیزایی که من میگم با حرفای خیلی از سایتای مختلف فرق بکنه ولی حرفای منو گوش کنین دیگه . کارشناس از این بالاتر ؟! :biggrin1: ( چقدر شکسته نفسم )
اول یه شمه ای از داستان بگم واسه اونایی که هیچی از این سریال نمیدونن . در طول متن سعی میکنم نکات مثبت و منفی سریال رو به صورت پر رنگ مشخص کنم . علامت :arrowd: بغل هرکدوم بود یعنی این نکته ی منفی سریاله . اگه هم علامت نداشت که نکته ی مثبته .
این سریال هم در ادامه ی سایر فیلم ها و سریال های Super Hero مانند ، قبل از تولید مشخص بود که توجه تمامی جوامع امریکا رو به خودش جلب میکنه . تم این سریال یه چیز تو مایه های XMEN هست که یه نموره باکلاس تر شده . داستان از این قراره که ... میره و ... میشه و بعدش ... اونوقت .... :biggrin1:
خوب آخه سخته داستان رو بگم اما لو ندم . اما سعی خودمو میکنم . داستان از این قراره که یک سری قابلیت خاص در درون یه سری آدما در سرتاسر جهان مشاهده میشه ( مجهول گفتم که روند داستان لو نره ) که بسیاری از این قابلیت ها کنترلشون از دست صاحباشون خارجه . بعضی از این قابلیت ها مخرب و بعضیا مفیدن . همین قضیه باعث میشه که تیم آدم خوبا و تیم آدم بدا در مقابل هم صف آرایی کنن . این سریال هم مانند لاست تیمی متشکل از بازیگران خوب داره که باعث میشه
سریال متکی به یه بازیگر نباشه و داستان روی تک تک افراد سریال بچرخه . این همیشه به نظر من یه فاکتور مهم توی سریال به شمار میاد . چرا که فیلم دو ساعته و اگه هم یه قهرمان داشته باشه قابل تحمله اما سریال چون ساعت ها طول میکشه اگه متکی به فرد باشه بالاخره یه روزی خسته کننده میشه . هر کدوم از شخصیت های داستان یک قابلیت منحصر به فرد دارن که واقعا خلاقانه این قابلیت ها انتخاب شده و در کنار هم قرار گرفتن . توی این قدرت ها هم قدرت هایی رو میبینیم که قبلا بارها و بارها دیدیم ، مثل پرواز و نامرئی شدن و هم قدرت هایی رو میبینیم که این سریال به زیبایی اونارو ساخته و پرداخته مثل regenerate شدن و دستکاری تو زمان ( استپ آزاد کردن زمان :biggrin1: ) .
واقعا نامردیه که بگیم قدرت های نشون داده شده در این سریال باکلاس ساخته نشدن . جلوه های ویژه خیلی زیبا تو این سریال به نمایش درومده جوری که حتی چیزهایی که به نظر مسخره میان مثل پرواز ، تو این سریال جوری بهشون پرداخته شده که شما احساس نمیکنین که دارین کارتون میبینین یا کامیک استریپ میخونین . قبلا هم سریال ها و فیلم های دیگه ای به سبک super Hero ای ساخته شده بوده ولی خوب در خیلی از اونا کارهای مسخره ای از سوی قهرمانان انجام میشد تا جایی که در برخی سریالا آدم فکر میکنه داره بازی مورتال کامبت میبینه !! از این جهت باید یه آفرین به متخصصین جلوه های ویژه ی سریال گفت .
بدون شک وقتی این سریال برای اولین بار پخش شد ، توجه هر کسی که سریالهای تلویزیونی امریکا رو دنبال میکرده رو به خودش معطوف کرد . سیزن اول این سریال فوق العاده زیبا ساخته شد اما با نشون داده شدن سیزن دوم حقه که بگیم خواهرم بوقققققققققققققققق .
داستان این سریال در کل
سرگرم کننده هست . این توش شکی نیست . فاکتور وحشی پروری رو بالاخره داره . فاکتوری که اگه نزدیک امتحانا شروعش کنین به افتادن در دروس ختم میشه :biggrin1: اما چیزای دیگه ای هم تو یه سریال اهمیت داره .
حالا بذارین بدیای این سریال رو بگم . این سریال مثل تمامی فیلم ها و سریال های این سبکی جون میده واسه طبع هندی آمریکایی ها !!! اصلا امریکایی ها میمیرن واسه اینکه یه نفر بیاد دنیا رو نجات بده و :arrowd:
اون کس یا کسایی که دنیا رو نجات میدن همیشه امریکایی ها هستن . واسه همین هم هست که یه چیزی مثل Spiderman 3 با وجود اینکه چیز خاصی نداشت و واقعا از نظر ارزش هنری خیلی پایین تر از کلی فیلم دیگه ی پارسال بود ، پر فروش ترین فیلم سال شد . این سریال هم نخواسته سنت شکنی کنه و توش همش صحبت از نجات دادن جهان هست و ناجیان هم که همه امریکایی .
اما اون چیزی که بیشتر زجرتون میده :arrowd:
ناهماهنگی دیوانه کننده بین سیزن اول و دوم هست . ببینین اگه Heroes در انتهای سیزن اول تموم میشد ، به نظر من موفقیتش خیلی موندگار تر بود . داستان تو سیزن اول کاملا جمع شده بود و واقعا نیازی به ساخت سیزن دوم وجود نداشت . مثل روز روشنه که اهداف تجاری و هدف نگه داشتن میلیون ها تماشاچی تلویزیونی باعث شد که 5 دقیقه آخر سیزن اول اضافه بشه که جا رو برای سیزن دوم باز بکنه . من به شخصه واقعا از سیزن اول راضی بودم اما در سیزن دوم : 1) :arrowd:
قانون سمبَلیزم به صورت استثنایی اجرا شد جوری که کاملا از دست نویسنده ها درومد . با این افتضاحی هم که در مورد اعتصاب نویسنده ها پیش اومد رسما اعلام کردن که ما داریم سمبل میکنیییم . چرا ؟! چون سریالی که قرار بود هر سیزنش 24 قسمتی یا همون حدودا باشه ، با رسیدن به قسمت 12 تو سیزن دوم جمع و جور شد تا بره واسه سیزن 3 .
2) :arrowd:
سوتی های وحشتناکی در داستان وجود داره که بیشماره . درسته که گفتن زمان عقب جلو میره و بالاخره یه چیزایی که در ترتیب پخش ما میبینیم قراره برای آینده یا گذشته باشه ولی بلانسبت شما ، تماشاچی که خر نیست . هر چی تو لاست نویسنده ها زحمت کشیده بودن که جزئیات مو به مو رعایت بشه و هیچ چیزی متناقض با سکانس دیگه ای از سریال نباشه ، بچه ها تو Heroes مرامی حال کردن و کلا گفتن مهم نیته . کاشکی همتون لاست رو کامل دیده بودین تا میتونستم قدرت واقعی این سریال رو بهتون نشون بدم . اما حالا یه نمونه دقت فوق العاده سازندگان لاست رو میگم . در مقابلش یه نمونه سوتی وحشتناک Heroes رو . اگه دقت بکنین ، توی لاست زنهای سریال حتی بعد یه مدت موهای ریزی رو دستاشون درومده . حتی اینا دقت کردن که تو اون جزیره اینا نمیتونن آرایشگاه برن ! اما Heroes . اونایی که سریال رو کامل دیدن منظور منو بهتر متوجه میشن . اگه هم دقیق نفهمیدن بگن آدرس بدم . خوب تو داستان سریال این قهرمانا همدیگرو میبینن و یه سری کارا در کنار هم انجام میدن . جالب اینجاست که همین قهرمانایی که تو سیزن اول در کنار هم جنگیدن ، تو سیزن دوم اصلا همدیگرو نمیشناسن !!!! شاید یکی که خیلی مقیده به این سریال تندی بگه نه این مثلا تو یه زمان دیگه ای بوده که اونا همدیگرو ندیده بودن هنوز ، ولی خود اون کسی که این رو احیانا بگه هم میدونه که از این تابلو تر امکان نداره سوتی داده بشه . از این سوتیا اگه بگردین فراوون تو سریال دیده میشه .
ببینین درسته که من لیست سریالام رو واسه فروش گذاشتم و با گفتن این چیزا ممکنه یه درصد فروشم کم بشه ولی خوب این تاپیک رو برای معرفی سریالا گذاشتم و توش سعی میکنم واقعیتهارو بگم نه تبلیغ الکی برای فروش سریالم .
در یک جمع بندی Heroes سریالیه فوق العاده سرگرم کننده ، با تصاویر و جلوه های ویژه ی بسیار جذاب که با نگاه کردنش ، اصلا خسته نمیشین و براتون یکنواخت و کسل کننده نمیشه ولی خب بیشتر فکر محبوبیتش بوده تا فکر اصولی بودن کارش . اگه خیلی به جزئیات توجه میکنین ممکنه یه سری کم کاریای نویسنده های سریال اذیتتون کنه . اما اگه به چشم یه سریال برای پر کردن اوقات فراغتتون بهش نیگاه کنین ، خیلی هم لذتبخشه و حتما دیدنش رو پیشنهاد میکنم .
با این اوصاف من Heroes رو در زمره ی سریال های خوب و دیدنی دسته بندی میکنم اما نه جزو سریال های ماندگار و خوش ساخت .
امیدوارم از این متنم خوشتون اومده باشه . خداییش اگه راضی بودین نشون بدین . چون من احساس میکنم بیننده هام خیلی کم شدن و واقعا نوشتن این متنا وقت میگیره ازم . اگه بدونم زیاد علاقه ای ندارین ادامه نمیدم و همینجوری کارمو ادامه میدم . سایت رو هم شلوغ نمیکنم .
خوش باشین