معرفی سریالهای پرطرفدار جهان

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
One Tree Hill خدا میشود

اگه فکر کردین میخوام یه پست جدید بدم سخت در اشتباهین . چون اولا معلومه که هنوز خیلیا که پای ثابت نوشته ها بودن وقت نکردن این متن آخرو بخونن . ثانیا اگه بخوام همینجوری شتری بنویسم که یه ماه دیگه هیچی نمیمونه واسه گفتن . مطلب بعدی اینه که من باید یه اعاده ی حیثیت بکنم از One Tree Hill . اگه یادتون باشه تو پست مربوط به معرفیش یه سری مشکلات این سریال رو اشاره کردم و گفتم دو قسمت از سری جدیدش هم نشون داده . قسمت سومش هم رسیده و من دیشب دیدم . آقااااااااااااااااا . به این میگن پیشرفت . یعنی سریالای دیگه باید بیان یاد بگیرن . اصلا سریال از این رو به اون رو شده . باور کنین میارزه آدم حتی اگه خوشش نمیاد چهار تا سیزن اول رو ببینه تا فقط برسه به این سیزن 5 . شاهکاره . دیگه هیچ اشکالی بهش وارد نیست . ببینم شما تا حالا حتما به این مورد تو فیلما برخوردین که یه صحنه انقدر زیبا و ماندگار ساخته شده باشه که مو به تنتون سیخ بشه و حتی گریه کنین . صحنه هایی مثل وایسادن جک و رز جلوی کشتی تایتانیک یا تم آخر فیلم Armageddon جایی که میخواست دکمه ی بمب رو بزنه . یا مثلا تو کارتون ها ، مثل صحنه ای که همه به مولان تعظیم میکردن . حتما شده . حالا اینو بگم تو هر سه قسمت سیزن جدید One Tree Hill همچین چیزایی میبینین . باعث روم به دیواریه ولی هر سه قسمت اشک منو درورد . فوق العاده فیلمبرداری و موسیقی و صحنه پردازی تقویت شده . دیگه تعریف بیشتر از این نمیتونم بکنم .

آخرین ویرایش:
سلام به همه ی دوستان
بالاخره ما هم تاپیک دار شدیم .این دو تا تاپیکی که تو امضام گذاشتم رو سر بزنین . اول تاپیک اولی بعدش پایینی . مطمئنم خوشتون میاد

So You Think You Can Dance

سلام به همه ی دوستان که مارو محبت بارون کردن . تشکرات فطیرتون رسید . آره اون ماچه هم که شما فرستادی رسید :-" دمت گرم .
1) ببخشید که به خاطر زدن تاپیک اختصاصیم یکی دو روزی درگیر بودم و نتونستم اینجا رو آپدیت کنم .
2) اول که این تاپیک رو زدم اصلا فکر اقتصادی نداشتم . فقط میخواستم چیزایی که از هر سریالی دیده بودم رو در اختیار دوستان بذارم . ولی تو این دو سه روز چندین تا Pm محبت آمیز از سوی دوستان رسید به همراه چندین تا سفارش نسبتا بزرگ که واقعا سرم رو شلوغ کرد . واسه همه ی اون دوستان هم فرستادم کاراشونو . ایشالا که همه راضی بوده باشن ( البته بعضیا که با پست فرستاده شد شنبه یکشنبه دستشون میرسه ) .
خوب استراتژیک بسه . بریم سراغ معرفی

ببینم شده شما تو یه فیلمی به یه تیکه ی رقصی چیزی برسین بعد بزنین بره جلو ؟! ( نه تو رو نمیگم آهای اون که خودت میدونی که خودش کیه . چون میدونم تو فقط دنبال همین صحنه هایی و هی میزنی عقب دوباره میبینی :biggrin1: ) نشده ؟ چاخان ماخان نداریما . حتما شده . خود منم خیلی وقتا حوصله ی این جور چیزا رو نداشتم .
پارسال یهو تب رقص تو هالیوود زد بالا و سه چهار تا فیلم مربوط به رقص یهو بیرون اومد که معروف ترینشون step up و اون فیلم آنتونیو باندراس که الان اسمش یادم رفته بودن . من به شخصه فوق العاده از step up خوشم اومد و الانم شدیدا منتظر اومدن کیفیت خوب شماره دوشم ( به هر کی ندیده دیدنش رو توصیه میکنم ) . اما اگه واقعا با دیدن این فیلم 2 ساعتی رو حال کردین ، باید بگم که تازه اصل زیبایی رقص و جادوش رو ندیدین چون so you think you can dance رو ندیدین .

BlakeSYTYCD.jpg

این برنامه هم مثل American Idol و America's got talent یه Reality Tv Show هست که بازم دست پخت شبکه ی Fox هست . خداییش این Fox خیلی کارش درسته . سریالاشم که همه تاپن که اینجا بحث اونا نیست . بگذریم . این مسابقه در اصل از دل American Idol بیرون اومد و یکی از تهیه کنندگان و سازندگان Idol بعد از چند سیزن از پخش اون تصمیم گرفت با یه همچین ایده ای یه برنامه ی جدید بسازه . این آدم ، Nigel Lythgow هست که در کل مسابقه یکی از داورای ثابت برنامه هم هست . طبق روال نون قرض دادن انگلیس و امریکا به هم این مسابقه هم مثل دو تا مسابقه ی قبلی که معرفی کردم حتما یه انگلیسی دبش توش پیدا میشه . اصولا امریکایی هم از این سه تا داور انگلیسی که تو این سه تا مسابقه هستن زیاد خوششون نمیاد ( به اصطلاح زیاد اونا رو boo میکنن ) و اینم یه دلیل بیشتر نداره و اون اینه که هر سه تای این آدما ( که حتی باعث میشه آدم فکر کنه کل انگلیسیا اینجورین ) آدمای رکی هستن و البته حرفه ای و بدون تعارف . در جایی که همه ی حضار مسابقه به اجرایی نه چندان خوب ابراز احساسات میکنن و دو تا داور امریکایی دیگه هم به به و چه چه میکنن ، معمولا این داورای انگلیسی هستن که به شغلشون عمل میکنن و ایرادات رو میگن . تو این مسابقه هم این کار توسط خود خالق برنامه صورت میگیره . من به شخصه ، درسته که به شدت 10 ریشتر از لهجه british متنفر و بلکه منزجرم ولی خوب این سه تا داور رو اساسی قبول دارم و ازشون خوشم میاد چون حرف حساب میزنن . ولی متاسفانه این مسابقه یه نموره نون بیشتری به انگلیس قرض داده و یه انگلیسی دیگه رو هم از سیزن دو به برنامش اضافه کرده . خوشبختانه طرف نقش چندان پررنگی تو مسابقه نداره . فقط مجریه !!!!
اینم قیافش . این تنها اشکالیه که میتونم به این برنامه بگیرم چون واقعا به درد این کار نمیخوره طرف ( با اون لهجش ) و خودتونم اگه ببینین با من هم نظر میشین که مجری سری اول بهتر بود

so-you-think-you-can-dance-300a0607.jpg

بسه دیگه :sick: بذارین یه کم جزئی تر در مورد مسابقه صحبت کنم . این مسابقه هم مثل American Idol با Auditions یا همون اجراهای عمومی شروع میشه . ملت بازم تو صفای طویل پشت سر هم وای میستن تا بالاخره نوبتشون شه و برن و اجرا کنن هنرشونو . نکته ی جالب اینه که نمیدونم چرا ولی همیشه این بخش از مسابقه وسط زمستون انجام میشه . ملتم با پتو و بخاری و اینا میان تو صف وای میستن که جالبه . بعد از اینکه نوبتشون شد ، تو یه سالن تئاتر مانندی یه رقص solo به انتخاب خودشون انجام میدن . برخلاف American Idol که ستاره هاش اکثرا بدون آموزش قبلی اومدن ، تو این مسابقه تعداد زیادی معلم و هنرآموز رقص شرکت میکنن که باعث میشه خیلی از Audition ها هم فوق العاده زیبا از آب دربیاد . در کنار افرادی که از نظر تکنیک در سطح بالایی هستن ، افرادیم میان که اصطلاحا به اونا b-boy میگم و به زبون خودمونی رقاص خیابونی هستن . این افراد رقصایی که ما عمدتا اونا رو به عنوان break dance میشناسیم رو به صورت وحشیانه ای انجام میدن که اینم فوق العاده دیدنیه . چیزایی تو این اجراها میبینین که نه تنها ندیدین ، عمرا تصور نمیکردین که تو عمرتون هم ببینین . مثال میخواین : یه نفر هست که شگردش اینه که از پشت میپره و با سر فرود میاد :eek: کله پا :arrowd:
دیگه چی ؟! .... نمیشه گفت که آخه . لوس میشه . خلاصه این بخش از مسابقه واقعا سره به امریکن آیدل ، چون واقعا بعضی وقتا Audition های Idol خسته کننده میشن ( البته زیبایی مراحل بعد آیدل به حدی هست که آدم بخواد بیشتر و بیشتر دنبالش کنه ) .

بعد از اینکه این بخش تموم شد ، داورا یه سری از رقصنده ها رو که به نظرشون استعداد و پتانسیل حضور جلوی میلیون ها تماشاگر تلویزیونی رو دارن ، مستقیم میفرستن به مرحله ی بعد . اما اونایی که به نظر یه بعدی میان باید یه مقداری بیشتر تست پس بدن .

حالا بگذریم که این تستا چین و چجورین و سایر موارد ولی بدونین تک تک مراحل جداسازی بهترین ها ، فوق العاده زیبا طراحی شده و ابدا خسته کننده نیست .

در نهایت 10 پسر و 10 دختر به مرحله ی نهایی میرسن . از اینجای کار یه فرقی بین سری اول این مسابقه و سری دوم و سوم وجود داره . من توضیحی که میدم در مورد شیوه ی برگزاری مسابقه تو سری دوم و سوم هست که جذاب تر شده .

چیزی که به شدت به این مسابقه جذابیت میده اینه که این مسابقه جایزه به کسی نمیده که مثلا باحالترین ، خوشگل ترین ، یا مثلا عجیب ترین کار در دنیای رقص رو انجام بده . بلکه به کسی جایزه میده که به اصطلاح Versatile باشه ( همون همه فن حریف خودمون ) . واسه همین مسابقه جوری طراحی شده که هر کسی نتونه فقط با اتکا به یک حرکت که میتونه احساسات حساس !! امریکایی ها رو تحریک کنه ، برنده بشه . شیوه اینجوریه . در ابتدای مرحله ی نهایی ، این 10 زوج به صورت کاملا رندم ، گروه بندی میشن . یعنی دختر و پسر هایی باید با هم همگروه بشن که شاید تا حالا با هم نرقصیده باشن . بعد اون باید یه رقص رو باز به صورت رندم انتخاب کنن که دوباره به احتمال زیاد تو عمرشون حتی اسمشم نشنیدن ( اینو جدی دارم میگم . بعضیا حتی تلفظ اسم اون رقص رو هم نمیدونن ) . بدتر اینکه فقط 5 ساعت و نیم در یک هفته به اونا اختصاص داده میشه که روتین یک مربی رقص حرفه ای در مورد رقص انتخاب شده رو یاد بگیرن . واسه همین کسایی که تو این مسابقه چهره میشن واقعا حقشونه . چون فوق العاده هستن .

حالا این مربیای رقص کیان ؟ کسایی روتین های مسابقه رو برای شرکت کنندگان طراحی میکنن که مثلا رقصای کلیپ های بریتنی ، کریستینا ، جوستین ، فیلمای هالیوودی و خیلی رقصای معروف دیگه رو طراحی کردن . همشون معروف و پر از افتخارات هستن و هیچکدومشونم حساب نمیکنن که اینا یه مشت آماتور هستن . سخت ترین چیز ممکن رو طراحی میکنن ولی واقعا این شرکت کننده ها خوب از پسش بر میان .

تو این مسابقه هر رقصی که فکر کنین به چشم میخوره . از hip/hop و pop و jazz و brodway و رقص افریقایی بگیر تا رقصای آرومی که مشابهش رو تو کارتونای والت دیسنی دیدین .

dance-taniec.jpg

موسیقی های انتخاب شده برای هر رقص هم بینهایت همگام با رقصا هست . حالا من نمیتونم به جزئیات زیادی اشاره کنم ولی باور کنین با دیدن این مسابقه تصویر ذهنیتون از رقص عوض میشه . یعنی چیزایی که شما تا حالا میدیدین رقص محسوب نمیشه جلوی اینا . چنان lift ها و حرکات ترکیبی تو این مسابقه میبینین که دهنتون وا میمونه و بعضی وقتا مو به تن آدم سیخ میشه .
بعد از هر مسابقه هم به یه ترتیبی که دیگه نمیگم ( تا لوس نشه ) یه پسر و یه دختر شوت میشن بیرون تا در نهایت یه نفر بشه American Favorite Dancer و همه ی جایزه ها رو مال خودش کنه .

من که طرفدار پرو پا قرص این برنامم و فعلا به جای سریال دارم اونو میبینم . الانم آخرای سیزن آخرش ( سه ) هستم . البته فکر کنم به زودی سیزن جدیدشم شروع بشه . تازه خیلیا رو هم طرفدار کردم از جمله مادر خودم که هر چند وقت یه بار میاد و میگه یدونه قشنگشو بذار ببینینم
:biggrin1:

من میخواستم تیکه هایی از این مسابقه رو جدا کنم و تو Sp0 بذارم که متاسفانه هم وقت نشد و هم نرم افزاری که باهاش یه جای avi رو کات میکردم در ویندوز شمیخ ویستا ( که برای صدمین بار میگم : ویستا خر است ، گاو من است ) قاط میزنه . خلاصه باید به حرفای من بسنده کنین ولی این رو رسما تضمینی پیشنهاد میکنم . چون ببینین معتادش میشین . از ما گفتن

Heroes

سلام به همه ی دوستان
حالا ما سرمون شلوغ شده اما اینجا که پابرجاست . چرا انقدر کم رونق شده اینجا . شاید دلیلش من باشم . یکی از دوستان گفت که بیشتر سریال معرفی کنم تا Reality Show چون اونا بیشتر طرفدار داره . شاید حق با این دوستمون بوده چون از آمار پست و بازدید و تشکر برمیاد که خیلی تو این یکی دو پست اخیر خوشتون نیومده از کار .
خوب حالا واسه اینکه دوباره یه جونی به اینجا بدیم بذارین یه چیز تپل معرفی کنم ... اممم .... چی بگم ؟! خوب Heroes رو میگیم به مناسبت اینکه پریروزا تو جدول بازدید کننده اول بود .

بدون شک وقتی این سریال برای اولین بار پخش شد ، توجه هر کسی که سریالهای تلویزیونی امریکا رو دنبال میکرده رو به خودش معطوف کرد . سیزن اول این سریال فوق العاده زیبا ساخته شد اما ....
:biggrin1: اینجا آخرای متن بود . خواستم تیریپ لاست و Saw بیام :cheesygri خوب بریم سراغ اول متن :-"

Heroes

auction_nbc_heroes_main.jpg

سریالی که امروز براتون معرفی میکنم خوب طرفدارای خاص خودش رو داره و چیزایی که قراره بگم ممکنه به مذاق ( دیکتش همینه دیگه ؟! :biggrin1: از ذوق میاد ؟! ) طرفدارای دو آتیشش خیلی خوش نیاد اما من میخوام این متنم یه چیزی تو مایه های لاست از آب در بیاد و به تمام جزئیات سریال از دید یه آدم بی طرف نیگا میکنم . اگه هم کسی مخالف بود با نظرم میتونه نظرشو بگه ولی من واسه تک تک حرفام دلیل میارم .
این سریال هم یکی دیگه از کارای خوب شبکه NBC هست که تا حالا دو تا سیزنش کامل پخش شده . تو متنی که الان واستون در میکنم دارم از دید یه ایرانی یا در کل یه غیر امریکایی به قضیه نیگاه میکنم پس ممکنه چیزایی که من میگم با حرفای خیلی از سایتای مختلف فرق بکنه ولی حرفای منو گوش کنین دیگه . کارشناس از این بالاتر ؟! :biggrin1: ( چقدر شکسته نفسم )
اول یه شمه ای از داستان بگم واسه اونایی که هیچی از این سریال نمیدونن . در طول متن سعی میکنم نکات مثبت و منفی سریال رو به صورت پر رنگ مشخص کنم . علامت :arrowd: بغل هرکدوم بود یعنی این نکته ی منفی سریاله . اگه هم علامت نداشت که نکته ی مثبته .

این سریال هم در ادامه ی سایر فیلم ها و سریال های Super Hero مانند ، قبل از تولید مشخص بود که توجه تمامی جوامع امریکا رو به خودش جلب میکنه . تم این سریال یه چیز تو مایه های XMEN هست که یه نموره باکلاس تر شده . داستان از این قراره که ... میره و ... میشه و بعدش ... اونوقت .... :biggrin1:
خوب آخه سخته داستان رو بگم اما لو ندم . اما سعی خودمو میکنم . داستان از این قراره که یک سری قابلیت خاص در درون یه سری آدما در سرتاسر جهان مشاهده میشه ( مجهول گفتم که روند داستان لو نره ) که بسیاری از این قابلیت ها کنترلشون از دست صاحباشون خارجه . بعضی از این قابلیت ها مخرب و بعضیا مفیدن . همین قضیه باعث میشه که تیم آدم خوبا و تیم آدم بدا در مقابل هم صف آرایی کنن . این سریال هم مانند لاست تیمی متشکل از بازیگران خوب داره که باعث میشه سریال متکی به یه بازیگر نباشه و داستان روی تک تک افراد سریال بچرخه . این همیشه به نظر من یه فاکتور مهم توی سریال به شمار میاد . چرا که فیلم دو ساعته و اگه هم یه قهرمان داشته باشه قابل تحمله اما سریال چون ساعت ها طول میکشه اگه متکی به فرد باشه بالاخره یه روزی خسته کننده میشه . هر کدوم از شخصیت های داستان یک قابلیت منحصر به فرد دارن که واقعا خلاقانه این قابلیت ها انتخاب شده و در کنار هم قرار گرفتن . توی این قدرت ها هم قدرت هایی رو میبینیم که قبلا بارها و بارها دیدیم ، مثل پرواز و نامرئی شدن و هم قدرت هایی رو میبینیم که این سریال به زیبایی اونارو ساخته و پرداخته مثل regenerate شدن و دستکاری تو زمان ( استپ آزاد کردن زمان :biggrin1: ) . واقعا نامردیه که بگیم قدرت های نشون داده شده در این سریال باکلاس ساخته نشدن . جلوه های ویژه خیلی زیبا تو این سریال به نمایش درومده جوری که حتی چیزهایی که به نظر مسخره میان مثل پرواز ، تو این سریال جوری بهشون پرداخته شده که شما احساس نمیکنین که دارین کارتون میبینین یا کامیک استریپ میخونین . قبلا هم سریال ها و فیلم های دیگه ای به سبک super Hero ای ساخته شده بوده ولی خوب در خیلی از اونا کارهای مسخره ای از سوی قهرمانان انجام میشد تا جایی که در برخی سریالا آدم فکر میکنه داره بازی مورتال کامبت میبینه !! از این جهت باید یه آفرین به متخصصین جلوه های ویژه ی سریال گفت .
بدون شک وقتی این سریال برای اولین بار پخش شد ، توجه هر کسی که سریالهای تلویزیونی امریکا رو دنبال میکرده رو به خودش معطوف کرد . سیزن اول این سریال فوق العاده زیبا ساخته شد اما با نشون داده شدن سیزن دوم حقه که بگیم خواهرم بوقققققققققققققققق .
داستان این سریال در کل سرگرم کننده هست . این توش شکی نیست . فاکتور وحشی پروری رو بالاخره داره . فاکتوری که اگه نزدیک امتحانا شروعش کنین به افتادن در دروس ختم میشه :biggrin1: اما چیزای دیگه ای هم تو یه سریال اهمیت داره .
حالا بذارین بدیای این سریال رو بگم . این سریال مثل تمامی فیلم ها و سریال های این سبکی جون میده واسه طبع هندی آمریکایی ها !!! اصلا امریکایی ها میمیرن واسه اینکه یه نفر بیاد دنیا رو نجات بده و :arrowd: اون کس یا کسایی که دنیا رو نجات میدن همیشه امریکایی ها هستن . واسه همین هم هست که یه چیزی مثل Spiderman 3 با وجود اینکه چیز خاصی نداشت و واقعا از نظر ارزش هنری خیلی پایین تر از کلی فیلم دیگه ی پارسال بود ، پر فروش ترین فیلم سال شد . این سریال هم نخواسته سنت شکنی کنه و توش همش صحبت از نجات دادن جهان هست و ناجیان هم که همه امریکایی .
اما اون چیزی که بیشتر زجرتون میده :arrowd: ناهماهنگی دیوانه کننده بین سیزن اول و دوم هست . ببینین اگه Heroes در انتهای سیزن اول تموم میشد ، به نظر من موفقیتش خیلی موندگار تر بود . داستان تو سیزن اول کاملا جمع شده بود و واقعا نیازی به ساخت سیزن دوم وجود نداشت . مثل روز روشنه که اهداف تجاری و هدف نگه داشتن میلیون ها تماشاچی تلویزیونی باعث شد که 5 دقیقه آخر سیزن اول اضافه بشه که جا رو برای سیزن دوم باز بکنه . من به شخصه واقعا از سیزن اول راضی بودم اما در سیزن دوم : 1) :arrowd: قانون سمبَلیزم به صورت استثنایی اجرا شد جوری که کاملا از دست نویسنده ها درومد . با این افتضاحی هم که در مورد اعتصاب نویسنده ها پیش اومد رسما اعلام کردن که ما داریم سمبل میکنیییم . چرا ؟! چون سریالی که قرار بود هر سیزنش 24 قسمتی یا همون حدودا باشه ، با رسیدن به قسمت 12 تو سیزن دوم جمع و جور شد تا بره واسه سیزن 3 .
2) :arrowd: سوتی های وحشتناکی در داستان وجود داره که بیشماره . درسته که گفتن زمان عقب جلو میره و بالاخره یه چیزایی که در ترتیب پخش ما میبینیم قراره برای آینده یا گذشته باشه ولی بلانسبت شما ، تماشاچی که خر نیست . هر چی تو لاست نویسنده ها زحمت کشیده بودن که جزئیات مو به مو رعایت بشه و هیچ چیزی متناقض با سکانس دیگه ای از سریال نباشه ، بچه ها تو Heroes مرامی حال کردن و کلا گفتن مهم نیته . کاشکی همتون لاست رو کامل دیده بودین تا میتونستم قدرت واقعی این سریال رو بهتون نشون بدم . اما حالا یه نمونه دقت فوق العاده سازندگان لاست رو میگم . در مقابلش یه نمونه سوتی وحشتناک Heroes رو . اگه دقت بکنین ، توی لاست زنهای سریال حتی بعد یه مدت موهای ریزی رو دستاشون درومده . حتی اینا دقت کردن که تو اون جزیره اینا نمیتونن آرایشگاه برن ! اما Heroes . اونایی که سریال رو کامل دیدن منظور منو بهتر متوجه میشن . اگه هم دقیق نفهمیدن بگن آدرس بدم . خوب تو داستان سریال این قهرمانا همدیگرو میبینن و یه سری کارا در کنار هم انجام میدن . جالب اینجاست که همین قهرمانایی که تو سیزن اول در کنار هم جنگیدن ، تو سیزن دوم اصلا همدیگرو نمیشناسن !!!! شاید یکی که خیلی مقیده به این سریال تندی بگه نه این مثلا تو یه زمان دیگه ای بوده که اونا همدیگرو ندیده بودن هنوز ، ولی خود اون کسی که این رو احیانا بگه هم میدونه که از این تابلو تر امکان نداره سوتی داده بشه . از این سوتیا اگه بگردین فراوون تو سریال دیده میشه .

Heroes_-_Cast_3.jpg

ببینین درسته که من لیست سریالام رو واسه فروش گذاشتم و با گفتن این چیزا ممکنه یه درصد فروشم کم بشه ولی خوب این تاپیک رو برای معرفی سریالا گذاشتم و توش سعی میکنم واقعیتهارو بگم نه تبلیغ الکی برای فروش سریالم .

در یک جمع بندی Heroes سریالیه فوق العاده سرگرم کننده ، با تصاویر و جلوه های ویژه ی بسیار جذاب که با نگاه کردنش ، اصلا خسته نمیشین و براتون یکنواخت و کسل کننده نمیشه ولی خب بیشتر فکر محبوبیتش بوده تا فکر اصولی بودن کارش . اگه خیلی به جزئیات توجه میکنین ممکنه یه سری کم کاریای نویسنده های سریال اذیتتون کنه . اما اگه به چشم یه سریال برای پر کردن اوقات فراغتتون بهش نیگاه کنین ، خیلی هم لذتبخشه و حتما دیدنش رو پیشنهاد میکنم .
با این اوصاف من Heroes رو در زمره ی سریال های خوب و دیدنی دسته بندی میکنم اما نه جزو سریال های ماندگار و خوش ساخت .

امیدوارم از این متنم خوشتون اومده باشه . خداییش اگه راضی بودین نشون بدین . چون من احساس میکنم بیننده هام خیلی کم شدن و واقعا نوشتن این متنا وقت میگیره ازم . اگه بدونم زیاد علاقه ای ندارین ادامه نمیدم و همینجوری کارمو ادامه میدم . سایت رو هم شلوغ نمیکنم .
خوش باشین

یه ایراد بزرگ heroes اینه که همه تو سریال یه قدرتی دارن ! و این باعث میشه یکم لوس بشه ماجرا تعداد ادمای عادی از قهرمانها کمتره!!!!

تو سریال 4400 ادم میدونست تعداد اونایی که قدرت خارق العاده دارن چند تاس ولی تو heroes اصلا معلوم نیست

ولی در کل صحنه های جالبی تو سریال هست که باعث میشه تا اخر سریال رو دنبال کنید من به سریال از 10 نمره 7 میدم

پ.ن:دستت درد نکنه دوست من کارت خیلی خوبه ادامه بده:love:

سلام
دوست عزیز اومدم یه تشکر جانانه (!) بکنم از نوشته هاتون مخصوصآ از LOST . من خیلی وقته 3 تا Season اول این مجموعه رو دارم ( یعنی برادرم داره ! ) ولی از اونجایی که توی عمرم هیچ سریالی ندیده بودم , این یکی رو هم ندیدم. ولی هرجا میرفتم همه فقط و فقط تعریف میکردن از این سریال. توی تاپیک شما که اومدم و نوشته هاتون رو راجع به LOST خوندم دیگه به خودم گفتم بزار فقط یه قسمتشو ببینیم , شاید فرجی شد ! همون قسمت اول رو که گذاشتم توی DVD Player دیگه ....
فقط میتونم بگم که کل Season 1 رو به عنوان کسی که اصلآ سریال نمیبینه توی کمتر از 1 هفته تموم کردم و ایشالله از پس فردا هم میرم سراغ Season 2 . البته این وسط به یه عالمه از امتحانا هم لطمه خورد ! ولی فدای سر LOST !
اگه میخواین ببینین یه سریال ( یا کلآ میشه با خیلی از بهترین فیلمهای هالیوودی مقایسه ش کرد نه فقط سریالا ) تا چه حد میتونه آدم رو جذب کنه , حتمآ سراغ LOST برین. شخصیت پردازی این سریال رو توی 99% فیلمهای سینمایی درجه یک هم ندیدم واقعآ. هر شخصیتی به قول دوستمون با Flash Back هایی که نشون داده میشه انقدر خوب معرفی میشه که ... من خودم همیشه با بی خیالی فیلما رو نگاه میکنم ولی توی LOST وقتی یه نفر توی یه گرفتاری می افته میخوام بشینم براش دعا بخونم که بلایی سرش نیاد ! یا اتفاقاتی در این سریال می افته که فکر آدم رو برای مدتها مشغول خودش میکنه.
خلاصه این دو تا امتحان باقی مونده رو دیگه میخوام واقعآ بخونم و دو روز از LOST جدا بشم و بعدش شاید تا 1 ماه دیگه نبینمتون ! :biggrin1:

شخصیت پردازی این سریال رو توی 99% فیلمهای سینمایی درجه یک هم ندیدم واقعآ. هر شخصیتی به قول دوستمون با Flash Back هایی که نشون داده میشه انقدر خوب معرفی میشه که ...
البته من هنوز LOST رو ندیدم،همون 400 اپیزود سیمپسن بدبختم کرد به تنهایی:دی ولی شخصیت پردازی سریال رو با فیلم مقایسه،سریال هر قسمتش نزدیک نیم ساعته هر سیزنش هم حدودا 20 اپیزود که میشه 10-12 ساعت یه فیلم فقط دو ساعته!

البته من هنوز LOST رو ندیدم،همون 400 اپیزود سیمپسن بدبختم کرد به تنهایی:biggrin1: ولی شخصیت پردازی سریال رو با فیلم مقایسه،سریال هر قسمتش نزدیک نیم ساعته هر سیزنش هم حدودا 20 اپیزود که میشه 10-12 ساعت یه فیلم فقط دو ساعته!
خب راست میگی البته عماد ! ولی شخصیت پردازی LOST حرف نداره ! انقدر عالیه که خواستم یه مقایسه کنم اینو گفتم !
راستی هر قسمت LOST حدود 42 دقیقه اینا هست و هر سیزن 24 اپیزود و اپیزود آخر هم 1:30 هست !
ولی پیشنهاد میکنم فعلآ Simpsons رو ول کن چون تا آخر زندگیت تموم نمیشه (!!!) و بشین LOST ببین. من الآن توی فکر اون زمانی هستم که همه اپیزودها رو دیدم و برای هر اپیزود جدید باید یه هفته ( اوووووووووه ) صبر کنم.

من الآن توی فکر اون زمانی هستم که همه اپیزودها رو دیدم و برای هر اپیزود جدید باید یه هفته ( اوووووووووه ) صبر کنم.

صبر ما که دیگه تموم شد :biggrin1: این هفته اپیزود اول سیزن چهار رو قراره بده . من که دیگه کف کردم از بی لاستی :p

خوب ديديم همه دارن از اين سريال (Lost) تعريف مي كنن گفتيم ما هم بي يام و يه نظري بدم اول جا داره از Serialcenter جان به خاطر معرفي سريالها و برنامه هاي مختلفشون و همچنين از بابت خريد سريالها و ... تشكر كنم . (كيفيت سريالها هم بسيار عالي بود و نقصي نداشت) واقعا وقتي براي اولين بار كه قسمت اول اين سريال رو شروع به ديدن كردم خيلي دلم مي خواست بدونم اين چه سريالي هستش كه اين همه ازش تعريف ميشه و پيش خودم قبل از ديدن اين سريال رو با سريالهاي ديگه مقايسه مي كردم (توي فكرم) ولي بعد از ديدن قسمت اول اون فهميدم كه چه كار اشتباهي مي كردم اين سريال اصلا با هيچ سريالي قابل مقايسه نيست واقعا توي اين سريال رازهايي و صحنه هايي وجود داره كه حتي در هنگام نديدن سريال هم يك لحظه فكر شمارو راحت نمي زاره و ديدن اين سريال در زمان امتحانات اصلا توصيه نميشه :) . من او با خودم قرار گذاشتم كه روزي يه قسمت از اين سريالو ببينم البته روز اول و دوم مشكلي نداشتم و متاسفانه از قسمت سوم كه داستان و ماجراها شروع به شكلگيري كردن بايد اعتراف كنم ديگه نتونستم جلوي خودمو بگيرم و الان كه پنج روزه كه شروع به ديدن سريال كردم بايد بگم سيزن يك رو به كل تموم كردم :blushing: . واقعا نمي دونم اين سريال رو چطوري توصيف كنم فكر نكنم كلمه اي باشه براي اين كار . واقعا صحنه هايي توي اين سريال وجود داره كه واقعا وقتي بيننده با اونها مواجه ميشه واقعا معناي واقعي شوكه شدن رو ميفهمه . با غم انگيزترين صحنه هاش گريستيم و با زيباترين صحنه هاش به وجد اومديم و با جالبترين و خنده دارترين صحنه هاش خنديدم . داستان اين سريال اصلا يكنواخت نيست و اصلا قابل پيش بيني نيست كه توي قسمت بعد آيا داستاني كه مثلا توي اي قسمت نيمه كاره مونده در قسمت بعد ادامه پيدا كنه كه واقعا بايد دست يه همچين نويسنده اي رو بوسيد واقعا زيركانه كار كرده . يجورايي فكر مي كنم Lost تنها سريالي بود كه من از تمام شخصيتهاش خوشم اومد و اينطوري نبود كه مثلا سريال فقط يه قهرمان داشته و اون قهرمان هم توي سريال فقط دستور و همه كارهارو بكنه و بقيه ازش پيروي كنن توي اين سريال همه قهرمان بودن و به قول معروف همه نقش اول اين سريال بودن و نقش دومي وجود نداشت . :) ولي من از شخصيت ساوير بيشتر از همه خوشم اومد واقعا شخصيتي جالبي و داره مخصوصا صحبت كردنش كه ديالوگهاي واقعا جالب و پخته اي داره واقعا شخصيت جالب و مرموزي داره ،(به قول خودش : I'm a Complex guy ) حالا دوستان ميگن سيزن سوم خيلي بهتر از بقيه كار شده بايد بگم ما كه با سيزن يكش اينطور به وجد اومديم ديگه توي سيزن سوم بايد چيكار كنيم اميدوارم تو زمان ديدن سيزن سوم و ادامش هنوز در قيد حياط باشم . خيلي زياد حرف زدم فقط مي خواستم بگم كسانيكه كه حتي توي عمرشون سريال نديدن يا حتي علاقه اي به ديدن سريال ندارن Lost رو از دست ندن . كسانيكه هم كه هيجان خونشون پايين اومده Lost مرهم دردشونه . موفق باشيد

سلام
بالاخره ما هم چشممون به جمال سریال lost روشن شد :eek: واقعا سریال رودستش نیومده
چی؟! باور نمیکنید ! فقط کافی سیزن اولش رو تازه نه همش فقط 3 قسمتش رو ببینید تا بفهمید سریال چیه؟
شخصیت پردازی تو این سریال به بهترین وجه ممکن انجام شده و یکی از نقاط قوت سریال همینه
دیگه خودتون میدونید . با تعاریفی که دوستانمون کردن دیگه جای شکی باقی نمیمونه... lost از دست ندید

من هم از serial center عزیز خرید کردم و واقعا از خریدم راضیم چون تو این همه سریال و فیلم HD که گرفتم
هیچ کم و کسری ندیدم .
کیفیت هم که صحبتشو نکنید چون محشر بود :love: من فکر نمیکنم هیچ جای دیگه همچین سریال هایی رو با این کیفیت و قیمت پیدا کنید ! همه اینا بکنار سی دی ها دقیقا 24 ساعته رسید دستم . نه تو تهران تو شهرستان که نشون از خوش قولی ایشونه . حالا dvd های جایزه هم بکنار

Prison Break

دوباره سلام به همه ی دوستان . قبل از شروع یه چند تایی استراتژیک ول بکنم :
1) بازم ممنون از همتون که اینهمه لطف دارین بهم
2) ببخشید که یه خورده دیرتر دارم مینویسم متن جدیدرو . ولی سه تا دلیل داره اینکارم :
اول اینکه من هفته ی آینده امتحان تافل دارم و حسابی سرم شلوغه . ایشالا از هفته ی دیگه free free هستم . راستی دعا کنین برام . گرچه همچین چیز خاصیم نیست :p
دوم اینکه دیدم بچه ها شدیدا گرم گرفتن تو بحث لاست . البته فکر کنم دلیل اینکه با کلی تاخیر این بحث راه افتاد این بود که خیلیا این سریال رو ندیده بودن و تازه از من گرفتن و خوششون اومده و اومدن اینجا بحث راه انداختن . خیلی خوبه . تاپیک فعال میشه . فقط ایشالا بعد از اینکه لاست رو دیدین سریالای دیگه رو هم ببینین و در مورد اونا هم صحبت بشه .
سومم اینکه من نباید تند تند بنویسم که یهو ته بکشه نوشته هام . باید حواسم باشه که مطلب کم نیارم . چون واسه نوشتن اینا نمیرم سایت ترجمه کنم و سریالایی که توضیح میدم رو خودم دیدم . اگه قرار باشه تند تند بنویسم بالاخره یه جایی میرسه که دیگه سریال دیده شده ی تعریف نکرده نداشته باشم و دیگه واویلا .
3) از این دفعه یه فکر توپ کردم که اونایی که سریال رو دیدن هم بیشتر براشون جذاب بشه متنام . از این به بعد یه سری چیزای جانبی در مورد سریال ( مثل اخبار و حواشی ) رو هم در انتهای کار مطرح میکنم و اونایی که به داستان مربوطه رو هم تو spoiler میذارم .

خوب دیگه بسه استراتژیک . بریم سراغ برنامه ی امشب :
PRISON BREAK

prison_break_ver4_poster.jpg

اگه شاهکاری به نام LOST در سال 2004 بیرون نیومده بود ، الان داشتیم در مورد Prison Break بحث میکردیم . درسته که لاست واقعا بدون نقصه ولی خوب تو زمان خوبی هم بیرون اومد . شاید این عقب افتادن از لاست تقصیر خود شبکه Fox سازنده ی این سریال باشه . ایده ی Prison Break در سال 2003 در شبکه ی Fox مطرح شد اما طی بحثی که اون سال به عمل اومد گویا مسئولین شبکه از پیروزی این سریال در بلند مدت اطمینان نداشتن . لذا پروژه مسکوت موند . بعد از یه مدت قرار شد که این سریال به عنوان یه سریال کوتاه ( یه چیز تو مایه های سریال های تهیه شده واسه دهه فجر و محرم و عید :biggrin1: ) تولید بشه و تو این حین اسمایی چون اسپیلبرگ و بروس ویلیس برای همکاری با این پروژه به میون اومد . اما کلنگ این پروژه هم تو خاک گیر کرد تا اینکه بعد از دو سال و وقتی سریالایی مثل LOST و 24 که سبک درام داشتن ، اینقدر مورد توجه قرار گرفتن تصمیم گرفته شد که یه سریال 13 قسمتی از داستان Prison Break بیرون بیاد . غافل از اینکه انقدر این سریال مورد علاقه قرار خواهد گرفت که به جای 13 قسمت تا سه سیزن 24 قسمتی هم ادامه پیدا کنه .

prison_break_tv_show.JPG

در مورد داستان Prison Break مجبورم یه کوچولو بیشتر از بقیه ی سریالا توضیح بدم . البته هر چی بگم تو همون 10 15 دقیقه ی قسمت اول میبینین . حساب کنین دارین تریلر سریال رو میبینین . مطمئن باشین حواسم هست که گند نزنم .
به طور کلی داستان سریال از این قراره که برادر بزرگتر سریال ( Lincoln ) که نفر پایینی تو تصویر بالاست ، متهم به قتل یه آدم مهم تو مملکت هست ( مملکت شیطان جهانخوار :biggrin1: ) و هیچ کسی هم کاری از دستش بر نمیاد . اینجاست که داداش اتوکشیدش ( Micheal ) که یه بچه خوشگل تحصیل کرده مامانی هست ، تصمیم میگیره شخصا داداشی رو از زندون در بیاره !!!
بقیه ی داستان رو هم بیخیال ... همینقدرم فکر کنم جذابیت کار معلوم شد .
داستان بدون شک ایده ی فوق العاده قشنگیه . این ایده هم بینهایت قشنگ پرداخت میشه در طول سریال . شخصیت پردازی این سریال هم با کمی ارفاق خیلی خوب عمل شده البته :arrowd: تا حدودی سریال متکی به قهرمان اصلی یعنی مایکل هست و از این لحاظ نمیشه اونو مثل لاست سریالی با مثلا 10 نقش اول دونست . اما اون چیزی که بیشتر به این سریال جنبه ی تجاری میده تا اثر هنری اینه که :arrowd: داستان ، بخصوص در سیزن اول مشخصه که قراره به کجا برسه . یعنی هدف معلومه . حالا چرا این یه نکته ی منفی به حساب میاد از نظر من ؟! جدیا ؟ چرا ؟!! :biggrin1: چون شما میدونین که قراره 23 قسمت سرکار باشین . مثلا برفرض اگه قراره در سیزن اول فرار کنن ، شما میدونین که اگه تو قسمت 15 دم در زندون هم رسیدن ، از درم بیرون رفتن ، قرار نیست فرار کنن ، چون اونوقت سریال تموم میشه :biggrin1: حالا اینی که گفتم مثاله ها . تو سریال همچین اتفاقی نمیفته . نکته ی بسیار جالب در این سریال هوشمندی نویسنده در زمانبندی سریال هست . درسته که لاست هم دقیقا هم فاکتور رو داشت ( منظورم اینه که مثلا دقیقا در لحظه ی آخر قسمت 1 یه اتفاقی میفته که تو کف میمونین تا قسمت بعدی رو ببینین ) اما این نکته رو واسه این اشاره نکردم که از این لحاظ Prison Break دیوانه کننده رو اعصابه . هیجان بدجوری استاده . میخواین قشنگ براتون جا بندازم که آخر هر قسمت Prison Break چجوری تموم میشه ؟!!! مثل آخر هر قسمت فوتبالیستها !!!!! :biggrin1: یادتونه ؟! قدیما ؟! جوون بودین . آخر قسمتهای فوتبالیستها قبل از دیدیدیدیدن دین ... کاپیتان سوبا ، کله پا ، شصت متر رو هوا ، یه لنگه پا ، یه هفته وای میستاد تا شوت بزنه .. ما هم یه هفته سیخ وای میستادیم تا ببینیم آقا چجوری شوت میزنه :-"
دقیقا نسبت همون نسبته . هیجان اساسی استاده .
چیز دیگه ای که در مورد این سریال و سریالای مشابه اون یعنی 24 وجود داره ، که از نظر من سطح اونارو پایین میاره اینه که مثل همون چیزی که گفتم ، قراره یه داستانی تو یه سیزن اتفاق بیفته . قرار هم هست مثلا 24 قسمت طول بکشه . بخاطر همین :arrowd: از زمین و آسمون اتفاق میباره سر شخصیت های داستان بخصوص شخصیت اصلی . به نظر من اینگونه نویسندگی هنر نیست ؟ چرا ؟ چون هر کسی میتونه یه جور بلایی سر شخصیت خیالیش بیاره . ببینین اصلا نمیخوام از ارزش این سریال کم کنم . خود منم طرفدار پروپاقرصشم ولی بعضی وقتا اتفاقا انقدر غیر منتظره رخ میده که واقعا از ته دل لعنت خدارو نصار میکنین به سازندگان . این قضیه در میانه ی سیزن دو دیگه به وضوح دیده میشه و رسما آب بندی شروع میشه . گرچه بازم میگم ، حتی در اون پایین ترین نقطه ی نمودار قوت Prison Break هم شما با هیجان هرچه تمام تر میشینین پاش و جم هم نمیخورین اما اگه یکی مثل من 140 تا سریال داشته باشه و کلی رو هم نشسته باشه و دیده باشه ، یه نکاتی واسش به چشم میاد که شاید خیلیا براشون مهم نباشه . البته از حق نباید گذشت که بعد از یه دوره ی نسبتا سرکاری در انتهای سیزن دوم و شروع مفتضحانه ی سیزن سوم ، پس از 6 7 قسمت از سیزن سوم ، سریال دوباره جون گرفته و تو هفته های اخیر واقعا دوباره شده همون Prison Break ی که دلتون میخواد وحشیانه 5 قسمتشو پشت سر هم ببینین . با این تفاوت که الان من بدبخت نه تنها یه هفته باید صبر کنم بلکه خیلی وقتا چندین هفته هم به خاطر این اعتصاب پخش سریال عقب میفته . :(

Prison_Break_Wanted.jpg

اما این چیزایی که گفتم نکات خیلی ریز و دقیقی بود که شاید خیلیا بهش دقت نکنن ، یا برای خیلیا مهم نباشه . اگه از اینا چشمپوشی کنیم ، بعد لاست ، هیچ سریال اکشن یا درامی نمیتونه به اندازه ی Prison Break ذهنتون رو مشغول کنه . درسته که گفتم داستان نویسی بعضی وقتا فقط به صورتیه که یه حادثه ی موقت ، رسیدن به هدف رو تا انتهای سیزن به تعویق بندازه ، ولی در طول سیزن ، بارها و بارها اتفاقاتی میفته که واقعا میخواین دست نویسنده رو ببوسین . این جنبه هاشم هست که Prison Break رو همیشه در بالای جدول بهترین سریالا نگه داشته .
و اما به جز نکات ریزی که بالا اشاره کردم ، یه سری هم از حواشی سریال براتون بگم :

* این سریال در یک زندان واقعی فیلمبرداری شده . حتی یکی از شخصیت های سریال ، دقیقا از شخصیتی به همون نام که تو اون زندان ، زندانی بوده اقتباس شده .

* آهنگساز این سریال آقای رامین جوادی هست ! که اتفاقا کاندید بهترین آهنگساز کل سریالای امریکا در Emmie's Award پارسال بود .

* رئیس زندان در این سریال ، برای آشنایی با شخصیت یک زندانبان شش ماه رو در یک زندان در انگلستان سپری کرده .

* چندین شخصیت در این سریال قرار بوده نقش های کوتاهی داشته باشن و به نوعی از سریال بیرون برن اما به دلیل استقبال مردم ، خیلی از اونا تا همین الان هم موندگار شدن .

* 13 زندان پخش این سریال را تحریم کردن ، چرا که واقعا ممکنه زندانیا بخوان با راه های مشابه از زندان فرار کنن .

* نقش اول این سریال ( شخصیت مایکل ) در آخرین لحظات ( یه هفته قبل از شروع فیلمبرداری) برای این نقش انتخاب شد .

lgfp1719+michael-schofield-with-blue-print-tattoo-prison-break-tv-series-poster.jpg

* در نهایت در مورد تاتوی معروف مایکل که قضیش رو در سریال میبینین » اگر کسی واقعا بخواد یه همچین تاتویی رو رو بدنش هک کنه ، یه چیز تو مایه های 200 ساعت باید زیر تیغ باشه و 15 تا 20 هزار دلار هم پیاده بشه . حتی برای گریم مایکل هم 4.5 ساعت وقت صرف این تاتو میشده و اینکار هر هفته باید صورت میگرفته .

با تمامی اوصاف ذکر شده در مورد این سریال ، باید بگم که این سریال هم ازون سریالایی هست که نبینین از دستتون رفته . اینم مثل لاست میره رو مختون و حتی تو دستشویی هم فکرش ولتون نمیکنه :biggrin1: مخصوصا کسایی که دنبال سریال اکشن میگردن ، حتما این سریال رو از دست ندن . موفق و پیروز باشین . پیشاپیش از تشکرهای احتمالی کمال امتنان را میجوییم :cheesygri

خوب به سلامتی LOST Premiere هم به وقوع پيوست. گرچه خيلی نکات خاصی نشون داده نشد اما تکه های قابل توجه ، داشت.به هر حال اين event رو به همه ی " LOST دوستان " تبريک ميگم.:)

خوب به سلامتی LOST Premiere هم به وقوع پيوست. گرچه خيلی نکات خاصی نشون داده نشد اما تکه های قابل توجه ، داشت.به هر حال اين event رو به همه ی " LOST دوستان " تبريک ميگم.:)

فکر کنم شما قسمت 4x00 رو دیدی . بعدش قسمت 4x01 هم پخش شده ها . اون دیگه داستان جدیده . البته من حدس میزنم . چون این یکی دوروز سرم خیلی شلوغ بود ، دسترسی به اینترنت سرعت بالا هم نداشتم که دانلود کنم . تندی میرم میگیرم ببینم چیه . حالی بکنیما ... ( البته فکر کنم فقط دو ماه حال بکنیم چون 8 قسمت بیشتر ساخته نشده گویا و با این قضیه ی اعتصاب شاید حالا حالا ها طول بکشه تا قسمت 9 به بعد پخش بشه . ولی فعلا همین 8 قسمتم عشقه )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or