StaR
کاربر سایت
سلام به همه
کجایید بابا ؟! تاپیک داره میره تو ارشیو ؟ حتما نباید این دوستمون سریال معرفی کنند شما هم میتونید نمایشی از سریال ها بزارید تا بچه ها در انتخاب سریال مشکل نداشته باشند
من که چشام واقعا نمیبینه ! چرا ؟ باورتون نمیشه من از صبح تا الان دارم LOST نگاه میکنم :cheesygriاما هنوز سیزن اول تموم نشده . سریال که مثل فیلم نیست 2 ساعت وقت ببره پدرتون درمیاد تا بخوای یک سیزن رو تموم کنی
حالا اگه بخوای مثلا American IDOL رو ببینی که هیچی ! چون هر قسمتش حدود یک ساعت نیم
وقت میبره
باورتون نمیشه اینقدر داستان LOST گیراست که ادم نمیتونه از پاش بلند شه . داستان تازه از قسمت 4 به بعد جذاب میشه یک اتفاقاتی میافته که اصلا تو خواب هم انتظارشو ندارید ببینید
در مورد فلش بک ها هم که دگه صحبتی نیست چون جذابیت فیلم رو 2 برابر کرده . و این جذابیت مدیون نویسنده ی ماهری نیست جز J.J Abrams
که واقعا بیننده رو سوپرایز میکنه
من به شخصه از Sawyer خیلی خوشم میاد چون دیالوگ هاش حرف نداره ولی واقعا نمیشه بازیگر خاصی رو
انتخاب کرد چون به هر بازیگری که نگاه میکنی یک جوری ازش خوشت میاد .
میدونم باورتون نمیشه ولی اگه خودتون سریال رو نگاه کنید...
مگه سیزن 4 هم اومده
GOOD LUCK
کجایید بابا ؟! تاپیک داره میره تو ارشیو ؟ حتما نباید این دوستمون سریال معرفی کنند شما هم میتونید نمایشی از سریال ها بزارید تا بچه ها در انتخاب سریال مشکل نداشته باشند

من که چشام واقعا نمیبینه ! چرا ؟ باورتون نمیشه من از صبح تا الان دارم LOST نگاه میکنم :cheesygriاما هنوز سیزن اول تموم نشده . سریال که مثل فیلم نیست 2 ساعت وقت ببره پدرتون درمیاد تا بخوای یک سیزن رو تموم کنی
حالا اگه بخوای مثلا American IDOL رو ببینی که هیچی ! چون هر قسمتش حدود یک ساعت نیم
وقت میبره باورتون نمیشه اینقدر داستان LOST گیراست که ادم نمیتونه از پاش بلند شه . داستان تازه از قسمت 4 به بعد جذاب میشه یک اتفاقاتی میافته که اصلا تو خواب هم انتظارشو ندارید ببینید
در مورد فلش بک ها هم که دگه صحبتی نیست چون جذابیت فیلم رو 2 برابر کرده . و این جذابیت مدیون نویسنده ی ماهری نیست جز J.J Abrams
که واقعا بیننده رو سوپرایز میکنه من به شخصه از Sawyer خیلی خوشم میاد چون دیالوگ هاش حرف نداره ولی واقعا نمیشه بازیگر خاصی رو
انتخاب کرد چون به هر بازیگری که نگاه میکنی یک جوری ازش خوشت میاد .
تا حالا دقت کردین اون یارو چاقه از 10 کلمه ای که میگه 9 تاش با ...DUDE شروع میشه:biggrin1:
مگه سیزن 4 هم اومده
GOOD LUCK

SERIAL CENTER)