معرفی سریالهای پرطرفدار جهان

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همه
کجایید بابا ؟! تاپیک داره میره تو ارشیو ؟ حتما نباید این دوستمون سریال معرفی کنند شما هم میتونید نمایشی از سریال ها بزارید تا بچه ها در انتخاب سریال مشکل نداشته باشند ;)

من که چشام واقعا نمیبینه ! چرا ؟ باورتون نمیشه من از صبح تا الان دارم LOST نگاه میکنم :cheesygriاما هنوز سیزن اول تموم نشده . سریال که مثل فیلم نیست 2 ساعت وقت ببره پدرتون درمیاد تا بخوای یک سیزن رو تموم کنی
حالا اگه بخوای مثلا American IDOL رو ببینی که هیچی ! چون هر قسمتش حدود یک ساعت نیم :eek:وقت میبره
باورتون نمیشه اینقدر داستان LOST گیراست که ادم نمیتونه از پاش بلند شه . داستان تازه از قسمت 4 به بعد جذاب میشه یک اتفاقاتی میافته که اصلا تو خواب هم انتظارشو ندارید ببینید
در مورد فلش بک ها هم که دگه صحبتی نیست چون جذابیت فیلم رو 2 برابر کرده . و این جذابیت مدیون نویسنده ی ماهری نیست جز J.J Abrams :love: که واقعا بیننده رو سوپرایز میکنه
من به شخصه از Sawyer خیلی خوشم میاد چون دیالوگ هاش حرف نداره ولی واقعا نمیشه بازیگر خاصی رو
انتخاب کرد چون به هر بازیگری که نگاه میکنی یک جوری ازش خوشت میاد .
تا حالا دقت کردین اون یارو چاقه از 10 کلمه ای که میگه 9 تاش با ...DUDE شروع میشه:biggrin1:
میدونم باورتون نمیشه ولی اگه خودتون سریال رو نگاه کنید...
مگه سیزن 4 هم اومده
GOOD LUCK

فکر کنم شما قسمت 4x00 رو دیدی . بعدش قسمت 4x01 هم پخش شده ها . اون دیگه داستان جدیده . البته من حدس میزنم . چون این یکی دوروز سرم خیلی شلوغ بود ، دسترسی به اینترنت سرعت بالا هم نداشتم که دانلود کنم . تندی میرم میگیرم ببینم چیه . حالی بکنیما ... ( البته فکر کنم فقط دو ماه حال بکنیم چون 8 قسمت بیشتر ساخته نشده گویا و با این قضیه ی اعتصاب شاید حالا حالا ها طول بکشه تا قسمت 9 به بعد پخش بشه . ولی فعلا همین 8 قسمتم عشقه )

دست شما درد نکنه ديگه:)
شوخی ميکنم...کل برنامه اي که نشون داده شد ، 2 ساعت بود که ساعت اولش يه چيزی تو مايه های ياد آوری بود که همون 4x00 باشه.ساعت دوم episode جديد بود که من ديدم.منظورم از نکته ی خاص اين بود که اتفاق خيلی مهمی نيفتاد که البته خيلی هم مهم نيست چون تازه Episode اول Season هست.فقط يه معمای جديد شروع شد که جالب بود.

مگه سیزن 4 هم اومده
GOOD LUCK

آره دیروز قسمت 00 و 01 رو نشون داده :biggrin1:
بعد بابا انصافتم خوب چیزیه بابا . من همین دیروز یه متن به این طویلی دادم . دیگه چجوری باید پست بدم که بشم فعال !!!! نیگاه کن ببین زمان باز شدن تاپیک کی هست ;) خداییش فکر نکنم کسی با rate من تو این سایت مقاله در کرده باشه از خودش . هستن کسایی که زیاد پست میدن ولی خوب خیلیا نظره . حالا من از خودراضی نیستم ولی پدرم در میاد سر هر متن . واقعا زودتر از این نمیشه

آقا ببينم اين قسمت 00 چيزخاصي نداره اگه فقط يادآوري من دانلود نكنم چون براي ما كه داريم پشت سرهم و بدون وقفه سريالو نگاه مي كنيم نياز به يادآوري نيست . ممنون . ;)

آقا ببينم اين قسمت 00 چيزخاصي نداره اگه فقط يادآوري من دانلود نكنم چون براي ما كه داريم پشت سرهم و بدون وقفه سريالو نگاه مي كنيم نياز به يادآوري نيست . ممنون . ;)
من فردا میخوام دانلود کنم ببینم . اگه عجله نداشتی که خودم فردا اینجا اعلام میکنم . اما این دوستمونم که دیده میتونه کمکت کنه . ازش بپرس

آقا من سيزن يك رو گرفتم كيفيتش خوبه فقط Serialcenter جان شما اگه اون 00 رو دانلود كردي بگو كه اگه به داستان جديد مربوط نميشه دانلود نكنم . ممنون ;)

سلام به همه
کجایید بابا ؟! تاپیک داره میره تو ارشیو ؟ حتما نباید این دوستمون سریال معرفی کنند شما هم میتونید نمایشی از سریال ها بزارید تا بچه ها در انتخاب سریال مشکل نداشته باشند ;)

من که چشام واقعا نمیبینه ! چرا ؟ باورتون نمیشه من از صبح تا الان دارم LOST نگاه میکنم :cheesygriاما هنوز سیزن اول تموم نشده . سریال که مثل فیلم نیست 2 ساعت وقت ببره پدرتون درمیاد تا بخوای یک سیزن رو تموم کنی
حالا اگه بخوای مثلا American IDOL رو ببینی که هیچی ! چون هر قسمتش حدود یک ساعت نیم :eek:وقت میبره
باورتون نمیشه اینقدر داستان LOST گیراست که ادم نمیتونه از پاش بلند شه . داستان تازه از قسمت 4 به بعد جذاب میشه یک اتفاقاتی میافته که اصلا تو خواب هم انتظارشو ندارید ببینید
در مورد فلش بک ها هم که دگه صحبتی نیست چون جذابیت فیلم رو 2 برابر کرده . و این جذابیت مدیون نویسنده ی ماهری نیست جز J.J Abrams :love: که واقعا بیننده رو سوپرایز میکنه
من به شخصه از Sawyer خیلی خوشم میاد چون دیالوگ هاش حرف نداره ولی واقعا نمیشه بازیگر خاصی رو
انتخاب کرد چون به هر بازیگری که نگاه میکنی یک جوری ازش خوشت میاد .
تا حالا دقت کردین اون یارو چاقه از 10 کلمه ای که میگه 9 تاش با ...DUDE شروع میشه:biggrin1:
میدونم باورتون نمیشه ولی اگه خودتون سریال رو نگاه کنید...
مگه سیزن 4 هم اومده
GOOD LUCK

heh اومده؟! :دی من از دیشب تاحالا 3 بار اپیزود اول رو نشستم دیدم. The Beginning of The End. راستش خیلی هیجان زدم 5 شنبه اپیزود بعدی میاد روی آنتن و احتمالاً جمعه صبح یاد نهایتاً بعد از ظهر در دسترس برای دانلود هست :دی... من خیلی خوشحالم که یکی از دو سریال محبوبم بالاخره شروع شدن که البته از یکطرفم ناراحتم چون بنظر میاد هردوشون سیزن آخرشون باشه. خلاصه فرهنگ الان درک میکنه من چه حالی دارم :دی لحظه شماری برای اپیزود بعدی.. یای...

در مورد کاراکتر ها هم همشون به نحوی وجودشو لازمه تو با تک تکشون ارتباط برقرار میکنی و این خیلی خوبه نشون میده که شخصیت پردازی چقدر خوب بوده. من جک رو از همه بیشتر دوست دارم بعدش سعید و دزمند و فورد. از جولیت و مرحومه آنا لوسیا و کیت هم خوشم میاد ... هیگو هم که جای خود داره اصلاً بدون اون نمیشه.

آخرین ویرایش:
سلام
KATE که دیگه اخرت بازیگر :love: من در کل با همه حال میکنم
وقتی دارم سریال رو نگاه میکنم به اخراش که میرسه خدا خدا میکنم که یک تموم نشه ولی این J.J بد جوری
ادم رو میزاره تو کف ... بیچاره اوناکه باید یک هفته صبر کنند ما که سریع میزنیم بعدی
در مورد سوال
ببخشید چارلی نه اون زن حامله ی که میره پیش کسی که از اینده با خبره و ... جریانش چیه
لطفا یک توضیح مفصل بدین ؟
وای اونجاش که سعید از دست اون زنه فرار میکنه و به بقیه اطلاع میده که کسای دیگه هم تو جنگلند ... چه هیجانی داره :shrewd::blink:

من خیلی خوشحالم که یکی از دو سریال محبوبم بالاخره شروع شدن که البته از یکطرفم ناراحتم چون بنظر میاد هردوشون سیزن آخرشون باشه. خلاصه فرهنگ الان درک میکنه من چه حالی دارم :biggrin1: لحظه شماری برای اپیزود بعدی.. یای...
نگران نباش آقا...Lost تا سيزن 6 ادامه دارد (2010 ):shrewd:
من هم همه ی سريال های مورد علاقه رو Countdown شو تو Bookmark دارم ، هر روز نگاه ميکنم ، حسرت ميخورم .:) الان هم دارم حسرت House رو ميخورم که فردا مياد.:)

سلام
KATE که دیگه اخرت بازیگر :love: من در کل با همه حال میکنم
وقتی دارم سریال رو نگاه میکنم به اخراش که میرسه خدا خدا میکنم که یک تموم نشه ولی این J.J بد جوری
ادم رو میزاره تو کف ... بیچاره اوناکه باید یک هفته صبر کنند ما که سریع میزنیم بعدی
در مورد سوال
ببخشید چارلی نه اون زن حامله ی که میره پیش کسی که از اینده با خبره و ... جریانش چیه
لطفا یک توضیح مفصل بدین ؟
وای اونجاش که سعید از دست اون زنه فرار میکنه و به بقیه اطلاع میده که کسای دیگه هم تو جنگلند ... چه هیجانی داره :shrewd::blink:
آها منم تعجب كردم چون اصلا هيچي توي اين سيزن درباره آينده چارلي صحبت نمي كنه :)
حالا در كلير : قضيه اين بود كه وقتي ميره پيش اون يارو با دوستش ازش ميخواد كه يه چيزايي در مورد آيندش بهش بگه بگه طرف هم يه چيزايي رو مي بيني و بهش ميگه تا يهو در مورد آينده بچش كه توي شكمشه يه چيزايي مي بينه كه توي دفعه اول طرف از گفتن اون به كلير منصرف ميشه و حتي پولشم پس ميده بعد از اون كلير دوباره ايندفعه تنها ميره پيش طرف و ازش ميخواد در مورد اون چيزي كه نگفته توضيح بده و طرف هم بهش ميگه كه آينده بچش در خطره چون كلير قصد داره سرپرستي بچه رو به كس ديگه اي واگذار كنه براي همين طرف بهش ميگه نبايد اين كارو بكنه وگرنه اون بچه در آينده خوشبخت نخواهد شد و بايد حتما خودت بچتو بزرگ كني و كسي ديگه اي نبايد اينكارو بكنه خلاصه كلير حرف طرف رو زياد جدي نمي گيره و ميره بعد از اون طرف چندباري بهش زنگ ميزنه و ميگه كه من يه نقشه خوب براي اين موضوع دارم ولي كلير بازم به حرفاش گوش نميده تا اينكه با اون خانواده كه قراره سرپرستي بچشو به اونا واگذار كنه ميرن براي انجام اينكارو (قرار بود سرپرستي بچه رو در ازاي 20000 هزار دلار به اونا بده ) كه در حين امضا كردن قرارداد و همون طور كه ديدي با هيچ خودكاري نتونست اونو امضا كنه كه يهو از اين كار پشيمون ميشه و برمي گرده پيش اون طالع بينه :) و ميگه كه نقشتو برام بگو طرف هم بهش ميگه من يه زوج خوب براي اين بچه پيدا كردم كه مي توني سرپرستي بچه رو به اونا واگذار كني بعد هم بهش ميگه اونا توي لس آنجلس منتظرن و قراره براي اينكار بهش 12000 هزار دلار بدن (شش هزار اينجا شش هزار توي لس آنجلس بعد از امضاي قرارداد) بعد بليط پرواز كذايي رو بهش ميده (پرواز 815) و تاكيد مي كنه كه حتما بايد با اين پرواز بره به لس آنجلس و بقيه ماجرا . بعدا زمانيكه درحال صحبت با چارلي هست متوجه ميشه طرف كاملا در مورد عاقبت اين پرواز خبر داشته و براي اين اونو با اين پرواز فرستاده تا خودش مجبور بشه بچشو بزرگ كنه و اصلا اون زوجي كه قرار بود توي لس آنجلس بچرو تحويل بگيرن اصلا وجود نداشتن و فقط براي اين به كلير دروغ گفت تا اونو با اين پرواز بفرسته . واقعا يكي از صحنه هاي زيباي اين سريال هم اين صحنه بود فكر كنم كلشو گفتم البته همچين خلاصه هم نشد و تقريبا كاملا گفتم اگه كم و كاستي داشت ببخشيد :) (راستي اسم شما من نمي دونم) ;)

دمت گرم خوب متوجه شدم
راستی امضات کو :confused:(SERIAL CENTER)
اسم ..... امیر حسین هستم
عجب سریالی این طوری شدم :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:بچه ها از کدوم شبکه پخش میشه ؟
من سیزنس 1 با زیر نویس فارسی نگاه کردم
اقا لینک دانلود زیر نویس فارسی رو بزار اگر امکان داره . شدید دنبالشم

آخرین ویرایش:
دمت گرم خوب متوجه شدم
راستی امضات کو :confused:(SERIAL CENTER)
اسم ..... امیر حسین هستم

اقا لینک دانلود زیر نویس فارسی رو بزار اگر امکان داره . شدید دنبالشم

اقا من روی دیویدی بود میگردم پیدا میکنم تازه 3شنبه سیزنس 2 زیرنویس میاد دستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or