جالبه BSG بعد از يه مدت طولانی دوباره پخش شد، کسی هم چيزی نگفته.(يا لااقل من نديدم)
بد نبود ، ولی به نظرم داره به سمتی ميره که داستان خراب بشه. اميدوارم اينطور نباشه.
سلام
تنها اشاره ای که به شروع سیزن جدید این سریال تو سایت شده رو میتونین تو امضای سیاوش پیدا کنین که از چند وقت پیش روز شمار شروع سیزن جدید رو تو امضاش گذاشته بود.
یا علی مدد
دوستان این سریال HEROES چطوریاست؟ می دونید من دنبال یه سریال میگردم. که زیاد مافیایی و اکشن و نباشه...اگه تخیل توش باشه مهم نیست....ولی همش بکش بکش نباشه..سیاسی نباشه..مثلن لاست خوبه. نه سیاسی و زیاد اکشنه...یه موضوع جالب داشته باشه...مدت زایدی هم ازش گذشته باشه...مثلن کلی دیسک بشه خریدنش.
heroes از نظر من سریال متوسطیه !
داستانش هم در مورد یه گروه از ادم هاست که عادی نیستن و خصوصیت هایی دارن که کم کم باهاش اشنا میشن و سعی میکنن که اونها رو کنترل کنن
به نظر میرسید میشد با تموم شدن سیزن 1 ماجرا رو تموم کنن ولی خب سود تجاری کار باعث شد سیزن های بعدی هم ساخته بشه که سیزن 2 ش رو به شخصه خیلی ضعیف میدونم
ولی برا یه بار نگاه کردن خوبه !
میتونید از سریال کمدی و جذاب
How i met your mother
استفاده کنید الان سیزن 4 اش داره پخش میشه
داستان یه پدریه که روابط خودش رو قبل از ازدواج با مادر بچه ها ( خانمش ) برای بچه های خودش تعریف میکنه
سریال کمدی و جذابیه پیشنهاد میکنم که حتما ببینید. من الان فصل 19ش رو دانلود کردم دارم میبینیم. یه فیلم سینمایی هم پارسال ازش ساختن و رو سینماها پخش شد.
اینجا یکم درباره سریال توضیح داده: لینک
من سریال اسم من ارله را تهیه کردم.ولی فایل زیرنویسش خراب هست.یعنی یک چیزای عجیب غریب مینویسه.
من از کجا میتونم زیرنویس فارسی را تهیه کنم و از اینترنت دونلود کنم.
در ضمن فایل زیرنویسی که داره به صورت srt هست.شاید به خاطر این هست که نمیگیره.
من نیاید تنضیمی انجام بدم تا زیرنویسش درست بشه.