با سلام خدمت همه بچه های سخت کوش (در زمینه .....)

) و اونم استفاده کردن از "بازگشت انسان از کارهای بد گذشته" و این صحبتاست .
برنده میشه (خدا شانس بده) :worthy: و اینجا ست که در همون لحظه تصمیم میگیره از این به بعد دیگه پسر خوبی بشه؛ چون معتقده که این یه هدیه از طرف "کارما" هست و ازش می خواد (به زبون بی زبونی) که ازاین به بعد کارایی که انجام داده اصلاحشون کنه؛ آخه نمیدونین این اِرل چه جونوری بوده و چه کارایی که نکرده...........
:crying1:
!!

به جای اينکه اينقدر بشينی کال بازی کنی 4 تا سريال معرفی کن!:cheesygriبچه ها به خدا شرمنده ی همتونم . میدونم عادت کرده بودین به معرفی سریالا اما واقعا دیگه وقت نمیکنم . از وقتی سر کار ثابت رفتم خیلی سرم شلوغ شده اما بازم سعی میکنم یه وقتی باز کنم چند وقت یه بار یه سریالی معرفی کنم . اما بازم اگه کسی میخواد سریالی ببینه و نمیدونه چیه بیاد از خودم بپرسه . براش توضیح میدم که به درد میخوره یا نه . الان 170 80 تا سریال توپ دارم تو لیستم . واسه هر سلیقه ای . خلاصه بی سریال نمیمونین . اگه توضیحم خواستین چشم . اینجارم سعی میکنم دوباره راه بندازمش . از دوستانی هم که این وسط زحمت کشیدن و چند تا معرفی سریال گذاشتن ممنون
بابا ضایع نکن دیگه . بعد یه صبح تا عصر کار اگه گذاشتی یه ساعت استراحت کنیم !به جای اينکه اينقدر بشينی کال بازی کنی 4 تا سريال معرفی کن!:cheesygri