خبر رسمی معرفی ریمیک بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion در ماه آینده. [رسمی تایید شد : رونمایی کامل 22 آپریل ۱۸:۳۰]

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

رسمی: ریمیک بازی محبوب The Elder Scrolls IV: Oblivion فردا به صورت رسمی معرفی خواهد شد.
1000015465.jpg

بتسدا اعلام کرده که در تاریخ ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۲۲ آوریل ۲۰۲۵) ساعت ۱۹:۳۰ به وقت ایران، یک اعلامیه درباره‌ی "IV" خواهد داشت. با توجه به شایعات و تصویر منتشرشده، احتمال زیاد این اعلامیه مربوط به ریمستر بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion است. اطلاعات و تصاویری از این نسخه اخیراً در وب‌سایت استودیوی Virtuos لو رفته بود.

بازی Oblivion اولین‌بار در سال ۲۰۰۶ برای PC و ایکس‌باکس منتشر شد​

آخرین ویرایش:
هیچکسی نمی‌تونه منو متقاعد کنه که در این نسل نیاز به مارکتینگ قدیمی برای فروش واجب است.

جای این که ما شما رو قانع کنیم
مایکروسافته که باید بازار رو قانع کنه محصولاتش رو بخرن
اون وقت ما روش های نوین فروش کمپانی رو می پذیریم :دی

ما اتفاقا خیلی منتظر قانع شدنیم این جا :دی

• Like
Reactions: pouria.sh
جای این که ما شما رو قانع کنیم
مایکروسافته که باید بازار رو قانع کنه محصولاتش رو بخرن
اون وقت ما روش های نوین فروش کمپانی رو می پذیریم :دی

ما اتفاقا خیلی منتظر قانع شدنیم این جا :دی
این بازی معرفی رسمی نشده، لیک شده. و وقتی با این لیک گسترده واکنشی نشون نمیدن یعنی برنامه برای همون شدو دراپ هست و تریلر های Available Now رو واسه اون موقع گذاشتند. اینجا میشه فهمید انتظار یه شرکت برای فروش محصول خودش تا چقدر هست.

بزگترین بیلبورد برای تبلیغات یه بازی، خود اون بازی هست مثل بالدورز گیت ۳ یا هاگوارتس لگسی که اون همه بایکوت قبل عرضه پشتش بود.

این بازی معرفی رسمی نشده، لیک شده. و وقتی با این لیک گسترده واکنشی نشون نمیدن یعنی برنامه برای همون شدو دراپ هست و تریلر های Available Now رو واسه اون موقع گذاشتند. اینجا میشه فهمید انتظار یه شرکت برای فروش محصول خودش تا چقدر هست.

بزگترین بیلبورد برای تبلیغات یه بازی، خود اون بازی هست مثل بالدورز گیت ۳ یا هاگوارتس لگسی که اون همه بایکوت قبل عرضه پشتش بود.
فکر کنم خیلی میخوای در این مورد بحث کنی :D

ولی جواب نوع نگاهی که داری تو خود حرفهاته.

در مورد هاگوارتس لگسی هیچ حرکتی از سمت تیم مارکتینگ وارنر انجام نشد؟
تیترهای خبری تو انجمنها ، سایتها ، رسانه های دیگه کار نشد که آنتی وک ها رو تریگر کنه که همه در مورد بازی حرف بزنن؟
فکر میکنی همه اون حرکت خودجوش بوده و بهش مسیر ندادن؟

یا میخوای بگی BG3 با اون لایو قبل انتشار و صحنه جنجالی رمانس با خرس که مثل بمب همه جا ترکید جزو مارکتینگ نبود؟
لارین از ماه ها و سالها قبل با لایوهای دوره ای و نمایشهای از داخل استودیو داشتن بازی رو تبلیغ میکردن.
تو اون مراسم آخر که کل رسانه ها ، یوتوبرها ، سلبریتی ها رو هم دعوت کرده بودن.
========
این بازی میخواد شدودراپ بشه ولی عملا الان شرایط اون شکل از انتشار رو از دست داده و حتی تاریخ انتشارش رو همه میدونن.

بیشتر مواقع تو همچین شرایطی کمپانی ها هم همراه میشن و میان اعلام رسمی میکنن.
اگه نمایشی آماده ندارن میتونن با یه لایو چند دقیقه ای این کار رو انجام بدن.

میگیم حالا که همش لو رفته چرا همچنان فکر میکنن میتونن ملت رو سورپرایز کنن؟
با دو خط توییت اکانت رسمی بتسدا یا الدرسکرولز میتونن کار چندتا تریلر رو انجام بدن.

فکر کنم خیلی میخوای در این مورد بحث کنی :D

ولی جواب نوع نگاهی که داری تو خود حرفهاته.

در مورد هاگوارتس لگسی هیچ حرکتی از سمت تیم مارکتینگ وارنر انجام نشد؟
تیترهای خبری تو انجمنها ، سایتها ، رسانه های دیگه کار نشد که آنتی وک ها رو تریگر کنه که همه در مورد بازی حرف بزنن؟
فکر میکنی همه اون حرکت خودجوش بوده و بهش مسیر ندادن؟

یا میخوای بگی BG3 با اون لایو قبل انتشار و صحنه جنجالی رمانس با خرس که مثل بمب همه جا ترکید جزو مارکتینگ نبود؟
لارین از ماه ها و سالها قبل با لایوهای دوره ای و نمایشهای از داخل استودیو داشتن بازی رو تبلیغ میکردن.
تو اون مراسم آخر که کل رسانه ها ، یوتوبرها ، سلبریتی ها رو هم دعوت کرده بودن.
========
این بازی میخواد شدودراپ بشه ولی عملا الان شرایط اون شکل از انتشار رو از دست داده و حتی تاریخ انتشارش رو همه میدونن.

بیشتر مواقع تو همچین شرایطی کمپانی ها هم همراه میشن و میان اعلام رسمی میکنن.
اگه نمایشی آماده ندارن میتونن با یه لایو چند دقیقه ای این کار رو انجام بدن.

میگیم حالا که همش لو رفته چرا همچنان فکر میکنن میتونن ملت رو سورپرایز کنن؟
با دو خط توییت اکانت رسمی بتسدا یا الدرسکرولز میتونن کار چندتا تریلر رو انجام بدن.
والا من فقط واسه بحث تو این فروم هستم چون متاسفانه از گروه های تلگرامی گیمینگ‌ بن شدم.

منظور بنده رو بد متوجه شدید. من از نبود مارکتینگ صحبت نمی‌کنم من دارم از مارکتینگ دهان به دهان و این که خود اون بازی باید خودشو نشون بده صحبت می‌کنم.

فکر نمی‌کنم وارنر نیاز داشته باشه تا پول بده براش مقاله جنجالی بنویسند چون مردمان اون ور به اندازه کافی ذهنشون از دست رفته بود و رولینگ هم از خیلی قبل‌تر در خصوص اون موارد صحبت میکرد که بیان تعداد کپک های دیوار اتاق رو بشمارند.

بالدورز گیت ۳ هم اگر بازی خوبی نبود هیچ تریلر رومنس با حیواناتی نمیتونست باعث بشه که بعد از ۲ سال هنوز تو استیم بالای 50K بازیکن همزمان داشته باشه.

وضعیت ریمستر ابلیوین هم مشخصه. گفتم که اهمیتش نزد سازنده اینه که شدو دراپ بشه وگرنه همون گیمیک های همیشگی بتزدا رو داره که واسه مخاطب جدید همچنین هم جالب نیست.

• Like
Reactions: Big Band
والا من فقط واسه بحث تو این فروم هستم چون متاسفانه از گروه های تلگرامی گیمینگ‌ بن شدم.

منظور بنده رو بد متوجه شدید. من از نبود مارکتینگ صحبت نمی‌کنم من دارم از مارکتینگ دهان به دهان و این که خود اون بازی باید خودشو نشون بده صحبت می‌کنم.

فکر نمی‌کنم وارنر نیاز داشته باشه تا پول بده براش مقاله جنجالی بنویسند چون مردمان اون ور به اندازه کافی ذهنشون از دست رفته بود و رولینگ هم از خیلی قبل‌تر در خصوص اون موارد صحبت میکرد که بیان تعداد کپک های دیوار اتاق رو بشمارند.

بالدورز گیت ۳ هم اگر بازی خوبی نبود هیچ تریلر رومنس با حیواناتی نمیتونست باعث بشه که بعد از ۲ سال هنوز تو استیم بالای 50K بازیکن همزمان داشته باشه.

وضعیت ریمستر ابلیوین هم مشخصه. گفتم که اهمیتش نزد سازنده اینه که شدو دراپ بشه وگرنه همون گیمیک های همیشگی بتزدا رو داره که واسه مخاطب جدید همچنین هم جالب نیست.
پس داریم در مورد بدیهیات صحبت میکنیم؟
خب مشخصه که اگه بازی ، فیلم و یا هر سرگرمی دیگه ای واقعا کیفیت لازم رو داشته باشه دیده میشه و ملت میان دنبالش.
ولی خب اینکه ثابت نمیکنه اون اثر نیاز به تبلیغات و مارکتینگ نداره!

برای فصل دوم اگه ریمستر یا ریمیک فال اوت 3 میومد هم خیلی خوب میشد، فصل اول همراه با اپگرید نسل 9 فال اوت 4 واقعا چسبید...

*یعنی باید عادت کنیم از این به بعد لیکر ها جریان اصلی خبری (اولیه) رو دست بگیرند؟ ای کاش میشد یکجوری اینارو از هستی و دنیای گیمینگ ساقط کرد...

آنریل با بافت جنگلی و تراکم بالای درخت ها از بیخ مشکل داره بهینه سازیش کار هر کسی نیست
شخصا خواستم یه محیط جنگلی بسازم 20 تا درخت اضافه کردم فریم یک سوم شد
به سلامتی اینم به لطف آنریل به یه بازی بی هویت و قهوه ای رنگ تبدیل شد :D

این چیه وجدانا؟ اصلا هیچ اعتقادی به تم و استایل نداشتن تو بازسازیش :))

View attachment 375059

آنریل قشنگ برای نسل جدید سازنده ها توسعه پیدا کرده. یه نسل سطحی و بی استعداد و بدون فکر.

حجم بازی گویا ۱۲۰ گیگ هست

View attachment 375715
Screenshot 2025-04-21 011308.jpg
:)) :))

=============
صفحه توئیچ بازی هم درست شد :

https://www.igdb.com/games/the-elder-scrolls-iv-oblivion-remastered

فردا احتمالا چند ساعت قبل رو نمایی یـ استریم Countdown دو سه ساعت داریم بعدم رونمایی کامل بعدم حوالی 7-8 شب Shadowdrop
این شدودراپ بخوره تو سرشون.
این آفتاب دراپ هم نیست بس که همه ماهها و سالهاست که میدونن.

این ابرنواختر دراپه :D

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or