درباره ی فن mm 60 که گفته بودین روی سینک دوم GPU بذارم برای سینک اول مشکلی پیش نمیاره؟ مثلا تکون دادنش یا اینکه ترازشو به هم بزنه؟ یادم میاد اقا مهدی تو صفه های اول تاپیک روی سینک اول اینکارو کرده بودو کنسول سه چراغ داده بود .
حالا میخواستم ببینم روی این سینک هم احتمال اون اتفاق هست؟
درسته . ولی اگر اشتباه نکنم کنسول شما لانچ هست و سینک دوم GPU رو نداره .من شخصا تجربه خوبی از گذاشتن فن روی هتسینکها ندارم مخصوصا gpu که بنظر من در حرکت هوا از روی سینک اختلال بوجود میاره . بنظر من که این کار لازم نیست و بهتره که این کار رو انجام ندید .
درسته . ولی اگر اشتباه نکنم کنسول شما لانچ هست و سینک دوم GPU رو نداره .
حالا سوال من اینه که کسی تجربه ی گذاشتن فن روی سینک دوم رو داره؟ ایا نتیجه بخش بوده ؟
یا اینکه کار سینک اول رو مختل کرده؟
در ضمن اقا مهدی ازتون خواهش میکنم اگر براتون مقدور هست چند تا عکس جدید از مین برد کنسول تون و کلا فن هایی که برای کولینگ کنسول دارین بذارین چون بعضی از عکس هایی که توی صفحه های قبلی گذاشته بودین نشون داده نمیشن ممنون میشم اگر چند تا عکس جدید بذارین.

مرسی از عکسهایی که زحمت کشیدی گذاشتی . ولی قبلا من این عکسارو دیده بودم .
خواهش میکنم .مرسی از عکسهایی که زحمت کشیدی گذاشتی . ولی قبلا من این عکسارو دیده بودم .
شما توی چند تا از صفحه ها یه سری عکس گذاشته بودی که باز نمیشدن.
این عکسایی که الان گذاشتی قبلا باز میشدن.
ولی باز هم از زحمتی که کشیدی ممنون.
ولی شما بعد از این همه مدت این کنسولو داری؟ واقعا تبریک میگم بهت.
میشه بپرسم بطور معمول چند ساعت بازی میکنی؟ یا کلا بیشترین ساعتی که باهاش بطور ممتد بازی کردی چقدر بوده؟
و به جز کولینگ چه کارهای دیگه یی کردی که تا الان زنده نگهش داشتی؟
بله 100% مشکل از x-clmap و GPU کنسول شماست.آقا کسی که جواب ما رو نداد خودم x clamp کردم و کنسول 3 چراغش را بر طرف کردم ولی الان تصویر نمیاد صدا همه چیزی میاد حتی با دسته کار که میکنم صدای منو میاد ولی تصویر نمیاد همه کابل ها را هم چک کردم آیا این به خاطر x clamp هست
اقا خلیل ممنون میشم اگر شما هم نظرتونو بدین.درباره ی فن mm 60 که گفته بودین روی سینک دوم GPU بذارم برای سینک اول مشکلی پیش نمیاره؟ مثلا تکون دادنش یا اینکه ترازشو به هم بزنه؟ یادم میاد اقا مهدی تو صفحه های اول تاپیک روی سینک اول اینکارو کرده بودو کنسول سه چراغ داده بود .
حالا میخواستم ببینم روی این سینک هم احتمال اون اتفاق هست؟