معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

وای دیشب تا مرز سکته رفتم !!
وقتی کنسول رو روشن کردم چند ثانیه بعد 3 چراغ قرمز دیدم :eek:
خاموشش کردم بعد که روشن کردم بازم 3 چراغ قرمز بود !
بعد یه نگاه به آداپتورش کردم به جای اینکه چراغش سبز یا نارنجی باشه ، قرمز بود :cheesygri
از برق درش اوردم دوباره جا زدم ، کنسول رو روشن کردم دیگه 3 چراغ نیومد ، درست شد :-"

اگر باز تکرار شد بشه، باید کنسول تحت نظر قرار بگیره
ولی فکر نکنم چیز زیاد خاصی بودش.

میتوانید چندتا از علائم سه چراغه قرمز قطعی رو ببنید اینجا
http://www.forum.fanaei.com/viewtopic.php?f=82&t=450
و مقایسه کنید با وضعیتی که برای شما رخ داد

سلام
روش SDM چیه؟؟:((

Shroud Heatsink & Divider Fan Mod

سلام
ببخشید هیچکدوم از روش های کولینگ باعث بن شدن از لایو نمیشه؟؟
آخه من یه جا تو این سایت خوندم 12 ولت کنی باید دور لایو رو خط بکشی:((
روش SDM چیه؟؟:((

سلام

------------------
من يادمه كه موتورم بنزين تموم كرد و مايكروسافت بهم sms زد كه اگر يه روزيxbox360 بخري(آخه اونموقع نداشتم) حتما بن ميشي.من sms زدم چرا؟
جواب اومد كه چون شما مسلمون هستين وقتي بنزين موتورتون تموم ميشه بايد از لايو بن بشي.
-----------------

داستان بالا گوشه اي بود از ديوان بزرگ ندانندگان XBOX360 .

بچه ها يه ذره فقط يه ذره اون حس راحت طلبي تون رو بزارين كنار و در مورد مسائل فكر كنين ، خيلي از مسائلتون حل ميشه.
مايكروسافت چجوري ميخواد بفهمه كه ولتاژ شما 9 ولته يا 12 ولته يا ولتاژ نداري يا اصلا فن شما سوخته يا gain ولتاژ شما كم شده يا زياد.ما ديسك كپي ميزاريم توي كنسولمون ميريم لايو 100 ساعت بازي ميكنيم بن نميشيم.با اين همه قفل و رهگيري نرم افزاريو و هزار كوفت و زهر مار بازم بن نميشيم.
مثل قضيه ps3 كه يه بابايي اومده بود ميگفت اگر فرمور كنسول رو آپديت نكني به مدت خيلي زياد ديگه سوني بهت اجازه نميده كه فرمورت رو آپديت كني و در نتيجه بازي هاي جديد رو ديگه نميتوني بازي كني.خوب من به اين عزيز چي بگم.
يا اون قضيه كنسول رو افقي بزارم يا عمودي كه بعضي وقتا ديوونه ام ميكردبا اون نظرات و پيشنهادات.بعضي اصلا توي كنسول رو تا حالا نديدن اونوقت ميومدن نظر ميدادن كه اگر عمودي بزاريم كنسولو ، خمير سيليكون آب ميشه و ميچكه پايين و كنسول رو خراب ميكنه و ديگه زير هيت سينكها هيچي نميمونه.واي خدا.
يا يكي ديگه از دوستان كه ادعايي داشت مبني بر اجراي بازي بدون ديسك.من دو سال تمام وقت صرف كردم.با تمام هكر هاي كله گنده دنيا كه روي 360 كار ميكنن مكاتبه كردم.ازشون سورس گرفتم و روشون كار كردم.تمام فرمور XTREME و iXtreme رو قورت دادم.شايد 14 هزار خط برنامه نوشتم ولي آخرش فهميدم كه بدون داشتن سورس مايكروسافت هيچ راهي براي bound كردن فرمور نيست.هيچ وقت چنين ادعايي رو نميتونم قبول كنم.اصلا تو كت من نميره.اجراي بازي بدون ديسك يعني اينكه كنسول رو بدون ديسك روشن كني و يه راست بري تو بازي.يعني از دوستت 10 تا بازي بگيري بريزي تو هارد و هر وقت خواستي بازي كني.

يا ......

بچه ها يه ذره فكر كنيد و مطمئن باشيد خيلي از جوابها رو خودتون بدست مياريد

من خودم در مورد 360 هيچي نميدونستم.فقط 2 ماه بود كه اومده بود تو ايران رفتم خريدم وبازي ميكردم ولي از همون روز اول xclamp و الباقي كارا رو كردم چون توي اينترنت ميگشتم و مطلب ميخوندم.از همون ماه هاي اول هم به فكر كپي خور كردن و اجراي بازي روي هارد و اين خزعولات بودم.در مورد سخت افزارش هم يكساله كه وقتم رو روش گذاستم و دارم به چيزهاي جالبي ميرسم.
دليل اينا اينه كه هر چيزي رو راحت قبول نميكنم و در موردش فكر ميكنم.و مطلب ميخونم.
بچه ها فقط يه ذره تامل كنين.
عاجزانه ازتون خواهش ميكنم كه در مورد مسائلي كه ميخونين يا ميشنوين فكر كنيد.

يا حق

سلام
کسایی که PC دارن برای اینکه سیستم داغ نشه در های کیس رو بر میدارن تا هوا به خوبی رد و بدل بشه (مثل خودم)

حال سوال من اینه که :
چون خودم 360 ندارم (در روزهای اتی میگیرم ) نمیدونم جوری هست که بشه قابش رو برداشت وو باهاش بازی کرد ؟؟؟؟

ممنون :rose:

میثم جان واقعا دل پری از دست این جور افراد دارید.
کاملاً الان حس شما رو درک میکنم، بعضی از موارد ادم با خودش میگه بیخال همه چیز شو برای این گروه
ولی برای خودم و باور هایی که به آنها ایمان دارم همیشه سعی بر تغییر این اوضاع داشتم.

حال اینکه وضعیت شما بسیار بسیار شدید تر هستش و بیشتر سرو کار دارید با این دست گروه
بنده هم در کار خودم در کافی نت موضوعات عجیب رو به وضوح میشه دید.

حرف از اجرای بازی بدون دیسک افتاد یاد این افتادم، عجب داستانی بودش
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=18660&page=14

به نظرم حل اینجور مشکلات فقط با فرهنگ سازی درست قابل حل هستش
فرهنگ سازی که در نظر گرفتم فقط با انتقال اطلاعات از نسلی به نسلی دیگر هستش
این کنسول X360 واقعاً پتانسیل بسیار بالای داره و می توان در هر قسمت آن اطلاعات بسیار زیادی کسب کرد.

سعی دارم با بیشتر کردن مطالب و اشتراک گذاری بیشتر اطلاعات این مشکل در نسل فعلی و نسل بعدی
دارندگان کنسول X360 بر طرف و یا کم رنگ کنم ( هدف والا )

بگذریم، ایشلا کنسول بخرم

سلام
کسایی که PC دارن برای اینکه سیستم داغ نشه در های کیس رو بر میدارن تا هوا به خوبی رد و بدل بشه (مثل خودم)

حال سوال من اینه که :
چون خودم 360 ندارم (در روزهای اتی میگیرم ) نمیدونم جوری هست که بشه قابش رو برداشت وو باهاش بازی کرد ؟؟؟؟

ممنون :rose:

باز گذاشتن در کیس برای خارج شدن گرما در PC با توجه به باوری که وجود دارد کار اشتباهی هستش
چون با این کار گردش هوایی صحیحی توی کیس دیگر وجود ندارد.

شما با ساخت یک مسیر گردش هوایی مناسب و ساخت یک کولینگ خوب و بسیار ارزان قیمت
می توانید دمای قطعات دورن کیس در حد بسیار مطلوبی پایین بیارود.

بنده خودم حتی برای درایور های دورن کیس ام زمانی تهویه قرار دادم و اون رو مربوط کردم به پاور کیس
و خروجی پاور رو بیشتر کردم.

از فن هارد گرفته تا قرار دادن فن اضاف برروی چیپ ست شمالی و سایر کارها سیستم PC ام همیشه
روشن هستش و حتی به ندرد ریست می شود.

نمونه کارهای بسیار جالبی هم درباره کانال کشی فضای داخلی PC دارم با ابزار بسیار ساده
و یا ساخت تونل هوایی برای فن ها.

بگذریم

باز گذاشتن در کیس کنسول X360 به معنای دادن قطره قطره زهر به کنسول هستش
و یک نوع مرگ تدریجی رو برای کنسول در بر خواهد داشت.

سابقاً هم کسانی چنین کارهایی کرده بودند و حتی قرار دادن کنسول در مجاور باد کولر
که باز هم به شکست و از دست دادن کنسول شان رو به رو شدند.

در نهایت کنسول X360 اینطور که فکر می کنید نیست

xbox360hot2.jpg

تا بعد حق نگهدار

آخرین ویرایش:
دوستان من یه پرمیوم فالکون دارم .امروز 3چراغه شد:(.
اینطوری شد که داشتم فیفا بازی میکردم یه دفعه وسط بازی در حد 1ثانیه یه بوق زد بعد هنگ کرد .بعد خاموشش کردم باز روشنش کردم دیدم بله 3چراغه. واقعا خیلی بی وفا بود اینهمه روش زرر کردم اینهمه بهش رسیدم این بود جوابم؟!!!
حالا میخواستم بدونم بخوام با 2تا دسته بفروشمش چند بخرن سرم کلا نرفته احتمال اینم هست که تعمیرش کنن درست بشه.

دوستان من یه پرمیوم فالکون دارم .امروز 3چراغه شد.
اینطوری شد که داشتم فیفا بازی میکردم یه دفعه وسط بازی در حد 1ثانیه یه بوق زد بعد هنگ کرد .بعد خاموشش کردم باز روشنش کردم دیدم بله 3چراغه. واقعا خیلی بی وفا بود اینهمه روش زرر کردم اینهمه بهش رسیدم این بود جوابم؟!!!
حالا میخواستم بدونم بخوام با 2تا دسته بفروشمش چند بخرن سرم کلا نرفته احتمال اینم هست که تعمیرش کنن درست بشه.
شما از کجا مطمینی کنسولت مشکل پیدا کرده؟ کد 3 چراغ رو درآوردی؟
چون خیلی پیش اومده با نوسان برق وسط بازی 3 چراغ داده!

آقا این ارور 20 چیه؟
دستگام واسه دومسن بار سه چراقه شد بعد بردم یارو گفت که ارور 20 میده.
گفت شاید دیگه درست نشه که من اون لحضه حالم رو به موت بود
ارور 20 یک مدل هست یا چند مدل؟
:(:((:(:((:(:((:(:((

آقا این ارور 20 چیه؟
دستگام واسه دومسن بار سه چراقه شد بعد بردم یارو گفت که ارور 20 میده.
گفت شاید دیگه درست نشه که من اون لحضه حالم رو به موت بود
ارور 20 یک مدل هست یا چند مدل؟
:(:((:(:((:(:((:(:((

هیچ پیغام خطایی به نام 20 وجود ندارد، تمامی کد های خطا کنسول در سه چراغه 4 رقمی هستند
حتی در یک چراغ قرمز هم که کد خطا به E شروع می شود.

احتمالاً منظور ایشون باید 0020 باشه، که جزء بدترین کد خطا های موجود هستش
کد 0020 بسیار نزدیک به کد خطای 0022 هستش، که یکی مربوط به GPU و دیگری مربوط به CPU هستش

بهتر اسن کنسول به صورت تخصصی تری تعمیر شود و به دست این تعمیر کاران سشوار صنعتی و با X-Clamp ساده ها نیوفتد.

پیغام خصوصی خودتون رو چک کنید

دوستان یک سوال داشتم
این فن های اکسترنالی که سه تا فن دارند و پشت دستگاه وصل میشند و صدای پنکه می دند!! ، تاثیرشون به اندازه 12 ولت کردن فن و بریدن توری هست یا نه ؟

دوستان یک سوال داشتم
این فن های اکسترنالی که سه تا فن دارند و پشت دستگاه وصل میشند و صدای پنکه می دند!! ، تاثیرشون به اندازه 12 ولت کردن فن و بریدن توری هست یا نه ؟
اگه منظورتون اینتر کولر هست خلیل جان یکی دو صفحه پیش بود راجبش توضیح داد که اینها هیچ تاثیری روی گرمای برد ندارن و فقط تاثیرشون روی جیب شماست!:biggrin1:
بهترین کار 12 ولت و انجام sdm هست که شما اگه عضو پرمیوم سایت بشید میتونید آموزشهاش رو که برای افراد مبتدی هست رو کامل بخونید!
من خودم این روشها رو انجام دادم و xbox ام که مدله لانچ بود 2 سال تموم دووم آورد! دیگه جاسپر که شاید اصلا خراب نشه

اگه منظورتون اینتر کولر هست خلیل جان یکی دو صفحه پیش بود راجبش توضیح داد که اینها هیچ تاثیری روی گرمای برد ندارن و فقط تاثیرشون روی جیب شماست!:biggrin1:
بهترین کار 12 ولت و انجام sdm هست که شما اگه عضو پرمیوم سایت بشید میتونید آموزشهاش رو که برای افراد مبتدی هست رو کامل بخونید!
من خودم این روشها رو انجام دادم و xbox ام که مدله لانچ بود 2 سال تموم دووم آورد! دیگه جاسپر که شاید اصلا خراب نشه
ببخشید اگه دارم یکم خنگ بازی در می آرم من عکس فن هایی که منظورم هست پایین می ذارم چون درست نمی دونم بهش چی میگند

آخه به نظرم به این ها نمی شه گفن اینتر کولر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or