معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

برادر عزیز شما پستهای قبل رو نمیبینید یا اینکه دوست دارید بی خودی تاپیک رو شلوغ کنید ؟
اینهمه توضیخ داده شد دوباره اومدید میگید پنکه بذارم یا نذارم!!!!
تقصیر دوست عزیزم خلیله که میاد وقت میذاره و جواب میده و گرنه انقدر سوال بی مورد و تکراری نمیکردید . من خودم خیلی وقته که دیگه اینجا ها نمیام چون میدونم اکثر سوالات تکراری و از روی تنبلیه . از خلیل جان و دوستان دیگه هم میخوام که جواب این سوالات رو ندن تا خود کاربرا تاپیک رو خوب بخونن چون تاپیک به اندازه کافی پر بار و کامل هست .
-----------------------------
دوستمون میثم خان حرف خوبی زد بعضیا دیگه دارن خود ازاری میکنن بجای لذت بردن از بازی کردن با کنسول . الان که کنسول خیلی ارزون شده و خریدش واسه خیلیا راحته . دو سه سال پیش کنسول رو میخریدیم حدود 500 تومن(500 تومنه دو سال پیش ) تازه با کلی دوندگی که کنسول رو از جای مطمئن بگیریم و سفارش بدیم و ... الان یه کنسول میخری زیر 300 تومن خیلی راحت سفارش میدی میارن در خونه . نمیگم واسه پولی که میدید ارزش قائل نشید ولی انقدر هم خودتون رو اذیت نکنید . کنسول من لانچه و جز سری اول بردهای کنسول 360 ولی مراقبت کردم و تا بحال خراب نشده در عوض بعضی فالکون و یا حتی جسپر گرفتن که همه میگفتن خراب نمیشه و ... ولی خیلی زودتر از چیزی که فکرشو کنن خراب شد شاید بعضیاشون از کنسولشون درست استفاده نکردن و کارهای پیشگیرانه انجام ندادن و شید هم انجام دادن ولی بهر حال وسیله الکترونیکی هر لحظه امکان خرابیش هست .پس مته به خشخاش نذارید .

تا الان از خودتون سوال کردید که اون پنکه میخواد چی کار کنه
حداقل یک بار کنسول رو باز کنید ببنید داخل اون، ببنید چطوری هستش

توصیه مهدی جان رو گوش کنید، برای یک بار هم که شده سه ساعت وقت بگذارید
و پست های این تاپیک رو بخونید، کمی ذهنتان در مورد این حرف های گول زننده در مورد
روش های عیجب و بیفایده باز میشه.

من از اول خوندم که این سوال رو کردم !
میتونستید به جای اینکه انگشت هاتون رو خسته و بهش فشار بیارید

3 تا کلمه بگید :
آره / نه / تاثیر نداره !
همین

3 تا کلمه بگید :
آره / نه / تاثیر نداره !
همین

تا الان از خودتون سوال کردید که اون پنکه میخواد چی کار کنه
حداقل یک بار کنسول رو باز کنید ببنید داخل اون، ببنید چطوری هستش
یعنی تاثیر نداره !
من خودم تست کردم یه دفعه با پنکه بازی کردم دستم پشت کنسول گزاشتم دیدم یکم باد گرم خارج می کنه و با بدون پنکه فرقی نکرده
ولی با کولر (دوتیکه) بازی کردم بعد از سه ساعت بازی کردن باد خنک در می اومد! (البته من روشهای کولینگ را انجام دادم)

3 تا کلمه بگید :
آره / نه / تاثیر نداره !
همین

من شخصا دوست ندارم اینطوری که شما میگید جواب بدم چون فکر میکنم که باید دلیل هر ادعایی رو بصورت کامل توضیح داد و برای سوال دوستان ارزش قائل شد و طوری جواب داد که قانع شوند کاری که الان خلیل داره بصورت متناوب برای تمام سوالات از جمله سوالات تکراری انجام میده و من ازش میخوام که اینکار رو نکنه .
الان هم دوباره داره تمام حرف و حدیثها شروع میشه و بهتره دیگه اینجا نیام .

3 تا کلمه بگید :
آره / نه / تاثیر نداره !
همین

ببینید دوست عزیز شما اولین نفری نیستید که توی این تاپیک امدید
مهدی جان خودش از بنیانگذاران این تاپیک بوده و بنده هم شاگرد ایشون بودم.

میتوانستم به قول شما بگم که نه تاثیر ندارد، همین جواب قطعاً برای شما جواب سوال نمی شد
و در پس ذهنتان قطعاً سوال هایی ایجاد می شد و به دنبال دلیل آن بودید، با توجه به تصویری که از
این عملکرد در ذهنتان داشتید.

بنده بهترین جواب رو به شما دادم، الان هم میگم که کنسول رو باز کنید، درون آن را ببنید
و با نوع ساختار تهویه آن آشنا بشید و ببنید که مسیر حرکتی هوایی کنسول به چه شکل است
و آیا پنکه چگونه می توانید جریان هوایی درست کند که هوا بتواند درون کنسول وارد.

هوایی که پنکه ایجاد میکنه، با دمای هوای اتاق تقریباً یکسان است و در این حالت فقط
پنکه قادر است که هوا را به دور کنسول بگرداند، فایده ای اون در هیچی است.

هوایی مطابق دمایی اتاق به دور کنسول در حال گردش است و فن های کنسول، با توجه به
نیاز خودشان از راه هوایی کنسول، هوای لازمه را مکش میکنند.

باز پایین کردن دمای اتاق با کولر گازی گزینه ی بهتری است ولی این کار فقط به عنوان یک مکمل
باید استفاده شود نه به عنوان یکی از کارهای اساسی که باعث شود انجام کارهای اساسی کم رنگ شود.

یکی از دوستان این روشهارو پیشنهاد کرد
1. 12 ولت
2. xclamp
3. shradin
4.devider
به نظرتون باسه جاسپر چتوره ! میخوام این قضیرو نهایی کنم تو این هفته

دو صفحه قبل در پست اول اون توضیح دادم که چه کارهایی خوبه.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8667&page=114

X-Clamp رو نکنید، احتمال درست بودنش و خوب X-Clamp کردن توسط کاربران عادی کنسول یک سوم هستش که صحیح انجام بگیره.

این shradin اسمش Shroud هستش.
این devider اسمش Divider هستش.

تمام این کارها رو هم خودتان می توانید انجام بدید، نیازی نیست به صرف هزینه بدید بیرون

سلام بچه ها
امروز بعد از مدت هااااا رفتم سراغ این کنسول 360 خوشکل ، البته تقریبا هفته ای یکی 2 بار رو روشن میکردم ولی به اندازه مثلا نیم ساعت ( اینهو یه ماشین که استارت میزنیم باطریش نخوابه )
مثل همیشه که با دسته ( کنترل) روشن میکردم کنسول رو ، روشن کردم . خندم گرفت ، دیدم 3 چراغ قرمزش روشن شد بعد یهو خاموشش کردم از برق هم کشیدمش تعجب کردم ولی وقتی دوباره زدم برق و روشن کردم دیگه اونجور نشد ، همونجور مثل قبلا روشن شد 1 ساعتی هم چندتا بازی تست کردم ولی دیگه 3 چراغ قرمز روشن نشد .
کنسول من Elite مادربورد فالکونه . یعنی علت چی میتونه باشه ؟ علائم 3چراغ شدن بوده ؟ یا چیزی دیگه ؟؟

سلام بچه ها
امروز بعد از مدت هااااا رفتم سراغ این کنسول 360 خوشکل ، البته تقریبا هفته ای یکی 2 بار رو روشن میکردم ولی به اندازه مثلا نیم ساعت ( اینهو یه ماشین که استارت میزنیم باطریش نخوابه )
مثل همیشه که با دسته ( کنترل) روشن میکردم کنسول رو ، روشن کردم . خندم گرفت ، دیدم 3 چراغ قرمزش روشن شد بعد یهو خاموشش کردم از برق هم کشیدمش تعجب کردم ولی وقتی دوباره زدم برق و روشن کردم دیگه اونجور نشد ، همونجور مثل قبلا روشن شد 1 ساعتی هم چندتا بازی تست کردم ولی دیگه 3 چراغ قرمز روشن نشد .
کنسول من Elite مادربورد فالکونه . یعنی علت چی میتونه باشه ؟ علائم 3چراغ شدن بوده ؟ یا چیزی دیگه ؟؟

خوب، نمیشه برای بار اول تشخیص داد ممکنه که مشکل از برق بوده و یا از جای دیگه ای
که خودش را به صورت لحظه ای نشون داده اینطور.

ولی اگر بخواهیم کمی به جنبه ی سه چراغ بودن نزدیک شویم و جزء علائم شوم آن حساب کنیم
بله میتواند نزیدک باشد، بهتر میبینم که مطلبی را برای شما لینک کنم از مثیم جان در یک فروم دیگر
نشانه هاي سه چراغ شدن (Alarm For RROD)
پست 5 رو بخوانید ( سكته ناقص )

سابقاً هم گزارش شده بود که چند هفته ای با کنسول بازی نکردن بعد از روشن کردن سه چراغه شده
البته به علت کم بودن چنین مواردی، نشد به خوبی موضوع رو بررسی کرد و صحت آن را دید.

یکی از دوستان این روشهارو پیشنهاد کرد
1. 12 ولت
2. xclamp
3. shradin
4.devider
به نظرتون باسه جاسپر چتوره ! میخوام این قضیرو نهایی کنم تو این هفته

X-Clamp رو نکنید، احتمال درست بودنش و خوب X-Clamp کردن توسط کاربران عادی کنسول یک سوم هستش که صحیح انجام بگیره.

این shradin اسمش Shroud هستش.
این devider اسمش Divider هستش.

تمام این کارها رو هم خودتان می توانید انجام بدید، نیازی نیست به صرف هزینه بدید بیرون

سلام
اين پيشنهاد رو من به ايشون دادم.تلفني هم دادم.البته اگر اشتباه نكرده باشم و اين آقا هموني باشه كه به من زنگ زده بود.
در ضمن گفتم اين كارها رو خودت ميتوني انجام بدي به غير از xclamp كه بايد هم حرفه اي انجام بشه و هم تجربه لازم رو براي اينكه ببيني كمال و تمام انجام شده ،بايد داشته باشي.
البته ايشون فقط براي 12 ولت تماس گرفته بودن.و بعد سوالات ديگه پيش اومد.

يا حق

سلام
اين پيشنهاد رو من به ايشون دادم.تلفني هم دادم.البته اگر اشتباه نكرده باشم و اين آقا هموني باشه كه به من زنگ زده بود.
در ضمن گفتم اين كارها رو خودت ميتوني انجام بدي به غير از xclamp كه بايد هم حرفه اي انجام بشه و هم تجربه لازم رو براي اينكه ببيني كمال و تمام انجام شده ،بايد داشته باشي.

يا حق

ممنون از شفاف سازی
میثم جان مشکل از این هستش که سطح اطلاعاتی اولیه بعضی از دوستان X360 پایین هستش
و از حرف هایی که می شوند فقط بخش های که دوست دارند را جذب می کنند.
( شخص صحبتم ایشون نیستد، کلی میگم که طی این مدت دیدم )

برای کاربران اماتور کنسول

نباید انتظار داشت که کاربران اماتور کنسول برد کنسول رو خارج کنند
و آن را X-Clamp کنند، در صد بالایی ممکن هستش که یا شل ببند
که باعث عدم انتقال صحیح حرارات از چیپ ها به سطح سینک شود
و یا ممکن هستش زیاد سفت کنند و باعث بروز مشکلات دیگری همچون
تاب برداشتن برد و یا فشار زیاد بر سطح BGA و ایجاد اتصال های ناگهانی.

فقط یک حالت وجود دارد که صحیح انجام دهند و هیچ مشکلی پیش نیاید
و وضعیت ایده عال باشد.

وضعیت 2 به 1 ، قابل پیشنهاد نیست برای یک کاربر
اماتور کنسول که برای اولین بار هستش که قصد دارد دست به کنسول بزند.

همانطور هم که میثم جان گفتند اینجا و قبلاً هم به ایشون:
فقط برای افرادی که حرفه ای هستند و چندین بار X-Clamp کردند و با خمو چم های آن
به خوبی اشنا هستند بیاد صورت بگیرد.

حتی خود بنده هم توانایی تضمین چنین کاری را حتی برای خودم هم نمی دهم
چون میدانم که تجربه ام بسیار کم و مجازی است.

سلام

يا حق

سلام بر شما میثم عزیز
خوب شد جواب دادی چون شمارو نمیشناختم
درسته من بودم که باهات تماس گرفتم
12 ولت کردن رو پرسیدم این روشهایی که دادا خلیل گفته رو هم میتونی شما انجام بدی ؟
. دوازده ولت خارجی 2. انجام روش SDM و در نهایت بریدن توری پشت فن کنسول
ایا Airflow برروی کنسول Xbox 360 هم جزوه این وسایلی که گفتید میشه ؟( یعنی Shroud و Divider )
البته شاید این روشهایی که گفتید همین رشا باشه

و اینکه چه مدت طول میکشه که این روشا رو انجام بدید ؟

(دلیله اینکه اسمی از شما نیو وردم هم دلیلش این بود که نمیخواستم به هر دیدلی سوء تفاهم پیش نیاد)

ممنون از شفاف سازی
میثم جان مشکل از این هستش که سطح اطلاعاتی اولیه بعضی از دوستان X360 پایین هستش
و از حرف هایی که می شوند فقط بخش های که دوست دارند را جذب می کنند.
( شخص صحبتم ایشون نیستد، کلی میگم که طی این مدت دیدم )

برای کاربران اماتور کنسول

همانطور هم که میثم جان گفتند اینجا و قبلاً هم به ایشون:
فقط برای افرادی که حرفه ای هستند و چندین بار X-Clamp کردند و با خمو چم های آن
به خوبی اشنا هستند بیاد صورت بگیرد.

حتی خود بنده هم توانایی تضمین چنین کاری را حتی برای خودم هم نمی دهم
چون میدانم که تجربه ام بسیار کم و مجازی است.

:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
واقعا اینو قبول دارم که تجربه توی xbox360 ندارم
ولی میخوام این روشهارو انجام بدم تا به قوله شما همش حواسم به ساعت نباشه که وای یوقت 1 ساعت نشه کنسولم داغ شه !

+-------------------------+

قوانین سایت
قانون شماره 5) لطفا در هنگام ارسال پست٬ در صورت مطرح کردن و یا پاسخ دادن به چند مطلب آنها را در یک پست ارسال نمایید و از زدن چند پست خودداری فرمایید. اگر مطلبی را ارسال کرده اید و بعد از ارسال پست با مطلب جدیدی رو به رو شدید پست قبلی را ویرایش و مطلب جدید را به آن اضافه کنید ولی اگر مدتی از زمان ارسال پست گذشته بود و یا مطلب مهم بود آن را جداگانه ارسال کنید.

آخرین ویرایش:
اینم برای منه:biggrin1: :
تو یه تاپیک دیگه نوشته بودم که گرفتم به کل کیس رو در آوردم ، بعد دیدم زشت شده ، اینجوریش کردم:

البته به خاطر کمبود جا درایو تو کیس جا نشد:biggrin1: مجبور شدم بزارمش بیرون
و یه فن تقریبا اندازه خود درایو گذاشتم جاش و دو فن کوچیک هم اول کانل سفیده

1246307683.jpg

1246278736.jpg

با توجه به این چیز هایی که من خوندم این نتیجه گیری رو گرفتم :
1)افرادی که زیاد وقت بازی کردن ندارن و هم خیلی میترسن فقط با یه 12 ولت کارشون حله و تقریبا تا آخر عمر کنسول باهشونه .

2)کسانی مثل خودم که میخوان هر 2 ساعت یه بار بازی کنند
سه روش توسط خلیل جان گفته شد و با انجام اونها میشه 3 ساعت مداوم بازی کرد و بهش استراحت هم داد که فکر کنم کنسول 3 /4 سالی میمونه (درسته؟)

3) افرادی هم هستند که به قصد 3 چراغ بازی میکنند که با همون روشی که خلیل جان گفت گفت کارشون حله

این نتیجه گیری من بود
شاید به درد بعضی افراد مِن جمله خودم بخوره

یا حق

اینم برای منه:biggrin1: :
تو یه تاپیک دیگه نوشته بودم که گرفتم به کل کیس رو در آوردم ، بعد دیدم زشت شده ، اینجوریش کردم:

البته به خاطر کمبود جا درایو تو کیس جا نشد:biggrin1: مجبور شدم بزارمش بیرون
و یه فن تقریبا اندازه خود درایو گذاشتم جاش و دو فن کوچیک هم اول کانل سفیده

1246307683.jpg

1246278736.jpg

خوب این بسیار از چیزی که قبلاً تعریف کردید بهتر شده

سلام،
من گرفتم به کل کیس رو در آوردم ، و هفت تا فن چسبوندم بهش (به صورتی که همه باد رو به یه سمت میدن)
یعنی الان مادربرد رو زمینه با چندتا فن که داره روش میچرخه!!!! (یه چیز عجیب شده:biggrin1:)

حالا فرقی میکنه یا نه؟ (اینهمه الکی زحمت نکشیده باشم)

قبلاً هم در گذشته این تاپیک چند تا از دوستان دیگر هم چنین کارهایی کرده بودند
ولی اکثر اونها فن رو برروی سینک ها نصب کرده بودند که ظاهر زیاد خوشی نداشته
و بعضی از دوستان تجربه ی خوبی ازش نداشتند ( قصد ته دل خالی کردن رو ندارم )

قطعاً فکر نکنم کانال کشی کرده باشید انجام بدید بد نیستش ( نمونه کار دارم ولی باید حسابی بگردم توی آرشیو )

یک سری نمونه کار قرار میدم که فن رو برروی کیس نصب کردند

http://p0lic3110sil2.googlepages.com/1_194659798l.jpg

http://p0lic3110sil2.googlepages.com/360casemod09te6.jpg
http://p0lic3110sil2.googlepages.com/360casemod10wa6.jpg
http://p0lic3110sil2.googlepages.com/360casemod11ww2.jpg

http://p0lic3110sil2.googlepages.com/2352469431_fbae73910e.jpg
http://p0lic3110sil2.googlepages.com/2353297314_e1afb70b9c.jpg
http://p0lic3110sil2.googlepages.com/2352474525_e5dcee6e94.jpg
http://p0lic3110sil2.googlepages.com/2353302532_9a0451772f.jpg

http://p0lic3110sil2.googlepages.com/Afbeelding263.jpg
http://p0lic3110sil2.googlepages.com/Afbeelding264.jpg

اولی خیلی ساده هستش به ترتیب حرفه ای تر میشه، ترنسفر زیادی برام باقی نمانده باید برم
تمدید کنم برای همین این تصایور رو که قبلاً اپلود کرده بودم رو لینک کردم.

™SHADOW

کلاً برای هر کسی که بخواد چه با کنسول زیاد بازی که کم بازی کنه، اون کار ها پیشنهاد میشه
کارهای زیادی سخت و مشکلی نیست، یک اداپتور، کمی مقوا و کمی چسب و یک سیم چین و یک فن 60 میل چیزی نیست.

آموزش های اون هستش توی سایت و الگوهای کاری بسیاری قرار داده شده در این تاپیک در طی این مدت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or