™SHADOW
کاربر سایت
برادر عزیز شما پستهای قبل رو نمیبینید یا اینکه دوست دارید بی خودی تاپیک رو شلوغ کنید ؟
اینهمه توضیخ داده شد دوباره اومدید میگید پنکه بذارم یا نذارم!!!!
تقصیر دوست عزیزم خلیله که میاد وقت میذاره و جواب میده و گرنه انقدر سوال بی مورد و تکراری نمیکردید . من خودم خیلی وقته که دیگه اینجا ها نمیام چون میدونم اکثر سوالات تکراری و از روی تنبلیه . از خلیل جان و دوستان دیگه هم میخوام که جواب این سوالات رو ندن تا خود کاربرا تاپیک رو خوب بخونن چون تاپیک به اندازه کافی پر بار و کامل هست .
-----------------------------
دوستمون میثم خان حرف خوبی زد بعضیا دیگه دارن خود ازاری میکنن بجای لذت بردن از بازی کردن با کنسول . الان که کنسول خیلی ارزون شده و خریدش واسه خیلیا راحته . دو سه سال پیش کنسول رو میخریدیم حدود 500 تومن(500 تومنه دو سال پیش ) تازه با کلی دوندگی که کنسول رو از جای مطمئن بگیریم و سفارش بدیم و ... الان یه کنسول میخری زیر 300 تومن خیلی راحت سفارش میدی میارن در خونه . نمیگم واسه پولی که میدید ارزش قائل نشید ولی انقدر هم خودتون رو اذیت نکنید . کنسول من لانچه و جز سری اول بردهای کنسول 360 ولی مراقبت کردم و تا بحال خراب نشده در عوض بعضی فالکون و یا حتی جسپر گرفتن که همه میگفتن خراب نمیشه و ... ولی خیلی زودتر از چیزی که فکرشو کنن خراب شد شاید بعضیاشون از کنسولشون درست استفاده نکردن و کارهای پیشگیرانه انجام ندادن و شید هم انجام دادن ولی بهر حال وسیله الکترونیکی هر لحظه امکان خرابیش هست .پس مته به خشخاش نذارید .
تا الان از خودتون سوال کردید که اون پنکه میخواد چی کار کنه
حداقل یک بار کنسول رو باز کنید ببنید داخل اون، ببنید چطوری هستش
توصیه مهدی جان رو گوش کنید، برای یک بار هم که شده سه ساعت وقت بگذارید
و پست های این تاپیک رو بخونید، کمی ذهنتان در مورد این حرف های گول زننده در مورد
روش های عیجب و بیفایده باز میشه.
من از اول خوندم که این سوال رو کردم !
میتونستید به جای اینکه انگشت هاتون رو خسته و بهش فشار بیارید
3 تا کلمه بگید :
آره / نه / تاثیر نداره !
همین