معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

دوستان اگه میشه اموزش 12 ولت کردن فنها رو با اداپتور بزارین چون اینی که تو بازی سنتر پیدا کردم عکس هاش پریده بود و برای من بدون عکسی این کار غیر ممکن هست

خیلی آسون هستش و احتیاج به عکس نداره...

یه آداپتور یک آمپر متغییر 12 ولت بخر چینی نباشه بهتره...
یه سیم از آداپتور رو مثبت در نظر بگیر...
بعد کانکتور فن 360 رو از سیم جداکن...
چهار عدد سیم به رنگ های قرمز آبی سیاه و قهوه ای میبینی...
سیم های مربوط به یه فن رو در نظر بگیر (آبی و قهوه ای)و بعد به سیم های آداپتور بزن...
توجه کن که سیم ها به هم اتصال پیدا نکنن...
بعد مشخص کن که از این دو سیم کدام مثبت هستش با توجه به سیمی که از آداپتور به عنوان مثبت در نظر گرفتی...
این کار رو برای دو سیم دیگر هم انجام بده تا مثبت و منفی رو مشخص کنی...
بعد سیم های مثبت از هر فن رو به هم و سیم های منفی از هر فن رو به هم اتصال داده...
دو سیم مثبت رو به سیم مثبت آداپتور و دو سیم منفی رو هم به سیم منفی آداپتور بزن و با چسب برق بپوشون...مراقب باش که به هیچ وجه سیم های مثبت و منفی به هم اتصال پیدا نکنند...

در ضمن پیشنهاد من این است که یه فن دست دوم ولی نه درب و داغون از سه چراغه ها تهیه کنی و اول با این فن تست کنی که اگه مشکلی پیش اومد فن نو و فابریک سالم باشه...

در حد توانم راهنمایی کردم البته اینارو از معلومات این تایپک و آقا خلیل&مهدی یاد گرفتم و اگه اشکال یا نقصی درش بود خلیل&مهدی راهنماییت میکنن:cool:

یعنی باید بعد که فنها رو 12 ولت کردم فنها به اداپتور وصل باشه؟در ضمن نحویه تشخیص مثبت و منفی رو نفهمیدم واضح تر میشه توضیح بدین چون من تا حالا اصلا از این کارا نکردم البته خراب کاری زیاد کردما:cheesygri

یعنی باید بعد که فنها رو 12 ولت کردم فنها به اداپتور وصل باشه؟در ضمن نحویه تشخیص مثبت و منفی رو نفهمیدم واضح تر میشه توضیح بدین چون من تا حالا اصلا از این کارا نکردم البته خراب کاری زیاد کردما:cheesygri

ببین آداپتور دو تا سیم داره که معمولا رو یکیشون یه خط سفید هستش...
اون رو مثبت در نظر بگیر...حالا هر فن دو عدد سیم داره که یکی مثبت ویکی منفی...
برای تشخیص یه سیم مثلا آبی رو به اون سیم مثبت ویکی دیگه مثلا قهوه ای رو به سیم دیگر آداپتور بزن از عدم اتصال سیم ها اطمینان حاصل کن چون اگه +و-به هم اتصال پیدا کنن فن میسوزه... آداپتور رو به برق بزن اگه کار نکرد کلیدی که رو آداپتور قرار داره و یه طرف +و یه طرف-
هستش...اون رو جا به جا کن اگه بازم فن ها کار نکرد باید سیم ها رو جابه جا کنی(جای آبیو قهوه ای)...این کار رو هم برای دو عدد سیم دیگر انجام بده تا +و- مشخص بشه...
امیدوارم متوجه شده باشی:biggrin1:

تو انجام کار ها هم دقت کن و سعی کن یه فن دیگه تهیه کنی و این کارها هم اختیاری...
اینارو گفتم که اگه خدایی نکرده مشکلی برای فنت پیش اومد نیای یقه ما رو بگیری و بگی این تایپک نه بدرده...

آخرین ویرایش:
والا من چندجا تا حالا تو شیراز شنیدم 12 ولت تاثیر نداره و اس ام هم بچه بازی هستو اینتر کولر های جدید بهتره ما موندیم این وسط لطفا یه دلیل قانع کننده برای تایید یا تکذیب هر کدوم بیارین ممنون میشم چون من خریدم ولی الان تنها دغدغم همین هست

والا من چندجا تا حالا تو شیراز شنیدم 12 ولت تاثیر نداره و اس ام هم بچه بازی هستو اینتر کولر های جدید بهتره ما موندیم این وسط لطفا یه دلیل قانع کننده برای تایید یا تکذیب هر کدوم بیارین ممنون میشم چون من خریدم ولی الان تنها دغدغم همین هست

شما مطمعن باش اون کسی که این حرف رو زده میخواسته یک سودی ببره و 99% مغازه دار به شما گفته
چون از فن به راحتی میشه سود کرد
به فروم های خارجی هم سر بزن ;)
شما اگر در کنسول رو باز کنی متوجه فضای خالی بین MB و cASe میشی و متوجه میشی تا فن خود کنسول از تونل مکش کامل رو انجام نده 3000 تا فنم پشتش بزاری جز مکش هوای مکیده شده از فن 360 کار دیگه انجام نمیده
باز نظر خودت هست ........اینجا نه کسی از 12 ولت کردن شما سود میبره نه از خرید اینتر کولر شما
ولی حدا اقل یک سری به xbox-scene بزن تا ببینی اینتر کولر بیشتر تاثیر داره یا 12 ولت

آخرین ویرایش:
حالا اگه من هم هت سینک اضافه کنم هم 12 ولت کنم اس ام کنم هم یدونه اینتر کولر خوب بگیرم چی میشه؟خوبه یا بده؟
خیلی داری سخت میگیری...12ولت وشروود مد کافی هستش...
اونقدر هم حساسیت نشون نده...مایکروسافت خوب قیمت کم میکنه:biggrin1:

سلام به همه دوستان

بعد از 7 روز مرخصی برگشتم الان انرژی بیشتری دارم
از دوستانی که در طی این مدت تاپیک رو بالا نگه داشتند تشکر میکنم
و از سایر دوستان عذر میخوام که توی این مدت جواب پست کسی رو ندادم
بیشتر یک خواننده تاپیک بودم :cool:

LEERY 360
اگه زحمتي نيست واگه لطف كني ممنون ميشم اين مطالب رو بذاري

درست نمیدونم هنوز مشکل شما برطرف شده یا نه ولی به هر حال چیزی که قرار بود بگم رو میگم

درباره این خطا 0030 چیزهایی بسیار کمی موجود هستش و مطالب زیادی در موردش گفته نشده
چیزهایی که به صورت سطحی خوندم و فهمیدم اینه که مشکل از اتصالات بین قطعات اصلی کنسول
هستش بیشتر این موضوع هستش که مشکل از ارتباط بین GPU و RAM کنسول باشه.
و یا مشکل در ارتباط بین GPU و CPU باشه.

برای حل این مشکل همونطور که گفتم راه حل درستی پیدا نشده ( البته تا اینجا که من گشتم )
این رو هم فهمیدم که این مشکل بی ارتباط با خطای 0020 هم نیستش.

کلاً این خطا درباره means it's a temperature control problem. هستش

حالا اگر بخواید بازم هم میگردم ( فعلاً سرم خلوت هستش تازه از مرخصی امدم :biggrin1: )

امروز سمباده زدم وقشنگ صاف شد ولي باز هم همونجوري هستش!!!

حدس رو میزدم که نشه

مهدی جان درباره سینک و اون سطح ناهموارش باید بگم که به صورت عادی تا اونجا
که من دیدم سینکش پراز شیار های بسیار زیر هستش که تمام سطح سینک رو گرفته

sinasafari
یه چند تا سوال دارم
در روش SDمقوایی که داریم میکشیم روGPUضخامتش چقدر باشه هرچه کلفت تر بهتره یا هرچه نازک تر؟؟
در روش SDلازمه که مقوا را تا اخر GPUبکشونیم یا تا اواسطش کافیه؟؟
ایا هیتیسنک ای که به رم ها وصل میکنیم باید با هیت سینک GPUمتصل کنیم یا جدا؟؟
و اینکه بهترین جایی که میتونیم کنسولو (قاب فلزی)رو سوراخ کنم و فن بزارم کجاست؟؟؟؟/

مقوای و کلفتی اون زیاد مهم نیستش. یکی از بهترین گزینه ها میتونه مقوای در کارتون شیرینی باشه.

درباره اینکه چه مقدار از سطح سینک پوشیده بشه بستگی داره به کار خودت داره، اگر سینک نصب کرده باشید
بهتره که تا 80 درصد از سطح سینک رو بیشتر مقوا نزنی که مکش از بالا هم صورت بگیره
چون سینک ها مانع مکش هوا میشند و درجه پردازنده دو درجه بالاتر میره.

در مورد فاصله ای که باید بین سینک ها باشه. اونها اه هم ارتباط مستقیم نداشته باشند بهتره،
بهتر اینه که یک حائل بین اونها باشه مثلا مقداری چسب دوقلو.

در صفحات قبلی تاپیک نگاه کنید توضیح کاملی داده شده
من فقط تصویر قسمتی از مطلب رو میزارم که قبلا گذاشته بودم

18.jpg

altair_7khat
سلام بچه ها یکی به ما کمک کنه لطفا من ارور 0110 دادم مر بوط به رم هست و به xclamp کاری نراره یکی از دوستام می گفت که با سشوآر صنعتی احنمال زیاد درست می شه آقا خلیل یا مهدی که تو تعمیر وارد هستید آیا اصلا امیدی به درست شدن دستگاه هست راستی به نکست هم دادم نتونست درست کنه بد تو کفم جان من یکی کمک کنه

بله میشه با HeatGun یک کاریش کرد ولی سشوار صنعتی همنطور که قبلا گفتم همین طوری
نیستش و باید از روی یک قاعده خاص انجام بشه که کیفیت خوبی داشته.

اگر توی همین تالار بگردید آموزشش هستش تقربباً کامل هستش :-"

Lolo جان
فکر کنم دوستان به اندازه کافی جواب صحبت های شما رو داده باشند
( من دیگه تاپیک رو نحرف نمیکنم )

danijon_2006

مقایسه بین سیستم های Watercooler، Intercooler و روش های Cooling

عزیز شما این رو بخون و اگر هم به بنده و اطلاعاتی که از سطح NET جمع آوری میکنم
اعتماد دارید حتماً نظرتون تغییر خواهد کرد درباره Intercooler

+-------------------------------------+

مقایسه بین سیستم های Watercooler، Intercooler و روش های Cooling

سلام به همه خوانندگان

کنسول Xbox 360 از لحاظ ساختار و فرایند تولید دارای معایب و اشکلاتی است.
یکی از مشکلات اصلی کنسول Xbox 360 نوع ساختار، چیدمان و قرار گیری قطعات و وسایل در کیس بسیار باریک آن است
به طوری که فضا بسیار محدود شده و تهویه به خوبی صورت نمی گیرد.
از این رو کاربران با آزمون و خطاهای بسیاری راه های متعددی برای حل و برطرف کردن مشکل تهویه کنسول انجام داده اند.
کاربران این نوع کنسول هر چند که می دادند با انجام این روش ها و دستکاری های غیر قانونی در کنسول، کنسول خود را از ضمانت شرکت خارج می کنند،
ولی با این وجود همچنان به انجام این روش ها و ابداع روش های جدید تر برروی کنسول خود مشغول هستند.

در آن سوی این روش های دستی Cooling کنسول، دستگاه های طراحی و ساخته شده است که در برخی از موارد مورد استقبال شدید
کاربران این نوع کنسول قرار گرفته است Watercoolerو Intercooler.

در این مقاله سعی شده است نگاهی نزدیکتر به این روش ها و دستگاه ها داشته باشیم و از لحاظ کیفیت کار این وسایل و روش ها مقایسه ای کوچکی انجام دهیم.

ادامه مطلب

+---------------------------------------+

آموزش باز کردن دسته کنسول Xbox 360

ContollerPIC1.jpg

دسته کنسول Xbox 360 طوری طراحی و ساخته شده است که می توان به سادگی تمام قطعات آن را باز و از هم جدا نمود.
در مورادی از قبیل: خراب شدن دسته، بروز مشکل در کلید ها، رنگ کردن دسته و یا سایر موارد ممکن است نیاز به باز کردن کامل دسته داشته باشید،
که اگر قبل از باز کردن دسته با مراحل آن آشنایی نداشته باشید ممکن است کمی دچار مشکل شوید.

در این آموزش سعی شده است که تمامی مراحل باز کردن توضیح داده شود.

ادامه مطلب

آخرین ویرایش:
altair_7khat

بله میشه با HeatGun یک کاریش کرد ولی سشوار صنعتی همنطور که قبلا گفتم همین طوری
نیستش و باید از روی یک قاعده خاص انجام بشه که کیفیت خوبی داشته.

اگر توی همین تالار بگردید آموزشش هستش تقربباً کامل هستش :-"
خلیل جان دستت درد نکنه ولی یه چیزی من باید 90 صفحه رو بگردم بابا به جوونیم رحم کن :laughing: بی خیال اگه یه تاپیکی در این رابطه هست یا اگه می دونی حدود کدوم صفحه ست ممنون می شم چون با این اینترنت باقالی نشان که من دارم فکر کنم 40 سالم بگردم پیدا نکنم:-"

خلیل جان دستت درد نکنه ولی یه چیزی من باید 90 صفحه رو بگردم بابا به جوونیم رحم کن :laughing: بی خیال اگه یه تاپیکی در این رابطه هست یا اگه می دونی حدود کدوم صفحه ست ممنون می شم چون با این اینترنت باقالی نشان که من دارم فکر کنم 40 سالم بگردم پیدا نکنم:-"

یه روش دیگه هم هستش به نام حوله پیچ...من چند باری با این روش درستش کردم...
ولی روش خوبی به نظر نمیاد ولی بهتر از سشوار صنعتی هستش...
با خلیل جون مشورت کن ببین میتونی که قبل از سشوار این روش رو هم امتحان کنی؟

دوستان من بازم تکرار میکنم ایا استفاده از اس م و 12 ولت و اینتر کولر های جدید با هم ضرری برای کنسول داره؟ایا توی فالکون ها بازم میشه هت سینک اضافه کرد
در ضمن راستش متوجه حرفتون نشدم از اینکه میکروسافت خوب قیمت کم میکنه اقای کی اس تروپر؟

دوستان من بازم تکرار میکنم ایا استفاده از اس م و 12 ولت و اینتر کولر های جدید با هم ضرری برای کنسول داره؟ایا توی فالکون ها بازم میشه هت سینک اضافه کرد
در ضمن راستش متوجه حرفتون نشدم از اینکه میکروسافت خوب قیمت کم میکنه اقای کی اس تروپر؟
نه هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه فقط مایکروسافت چند ماه پیش به طوررسمی اعلام کرد
اونایی که فنشو رو 12 V کنن از Live بن میشن
دیگه تو فالکون لازم نیست Heat Sink بزاری
قیمت هم تو E3 تایید میشه و همون موقع ها هم تاریخش رو اعلام می کنن ولی هیچ تاثیری رو بازار ایران نداره
تازه شانس بیاری گرون تر نشه :laughing:

danijon_2006
دوستان من بازم تکرار میکنم ایا استفاده از اس م و 12 ولت و اینتر کولر های جدید با هم ضرری برای کنسول داره

همه اینها که گفتد رو اگر با هم روی کنسول انجام بدید عمل معکوس داره برای کنسول ( احتمال بالارفتن گرما هستش )

روش های دستی و دستگاهی برای بالا بردن سرعت فن ها هر کدوم به تنهایی روی کنسوا اعمال بشند کارایی دارند

مثلا شما هم 12 ولت کنید و هم Intercooler نتیجه کار منفی میشه

اگر با 12 ولت کردن مشکل دارید از Intercooler استفاده کنید و سه گانه SDM رو انجام بدید با نصب سینک
و اگر دوست داشتی بریدن توری فن های کنسول. (البته تا الان ندیدم کسی با Intercooler این کار رو انجام بده )

اگر با 12 ولت مشکلی ندارید بهتره که از شیوه های دستی استفاده کنید که وقتی با هم مچ
بشند قدرت خودشون رو خوب نشون میدند.

در کل Intercooler تنها زیاد توصیه نمیشه.

ایا توی فالکون ها بازم میشه هت سینک اضافه کرد

خوب منظور شما چه جاهایی از کنسول هستش.؟
تا الان روی جاهای اصلی و پر حرارت سینک نصب کردند و یا روش هایی برای دفع
حرارت اونها ابداع و انجام شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or