معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

كنسولي كه 3 چراغ داده يه جورايي ديگه كنسول نيست.حالا اين 3 چراغ شما دليلش چي بوده؟اروري كه داده چي بوده؟چون ببين اگه از سوختن رمها باشه بايد كنسولتو بندازي دور!يا مثلا اگه ارور0001 داده باز هم بايد بندازي دور.اما اگه اروري داده كه مربوط به gpu بوده به قول علي جان 99% درست ميشه اما باز هم خراب ميشه اما ممكنه يك هفته ديگه خراب بشه يا 2 سال ديگه!
قبل از اينكه كنسول 3 چراغ بده فريز كرد؟چه حالتي براش پيش اومد؟
قبل از اینکه سه چراغ بده... وسط بازی صفحه شطرنجی می شد و فریز می کرد... بعد یه بار تو دشبورد همینجوری شد... بعد هم سه چراغ شد...

قبل از اینکه سه چراغ بده... وسط بازی صفحه شطرنجی می شد و فریز می کرد... بعد یه بار تو دشبورد همینجوری شد... بعد هم سه چراغ شد...

کنسولت رو اگه بدی دکتر جوابش میکنه...
مال من هم دقیقا همین طوری بود که انداختمش دور...
حالا شاید هم درست بشه اونم به احتمال 20%...
خیلی ازش کار کشیدی؟

البته نمیشه گفت باید بندازی دور
معمولا قبل از 3 چراغ هنگ و فریز طبیعی هست
ولی خوب تا ارور رو پیدا نکردی نمیشه گفت چه مشکلی داره ................

کنسولت رو اگه بدی دکتر جوابش میکنه...
مال من هم دقیقا همین طوری بود که انداختمش دور...
حالا شاید هم درست بشه اونم به احتمال 20%...
خیلی ازش کار کشیدی؟
داداش حداقل یه جوری پست می دادی ما سکته نکنیم... من اصلا ازش کار نکشیدم... فقط یه بار پارسال 8 ساعت مدام باهاش بازی کردم...
لبته نمیشه گفت باید بندازی دور
معمولا قبل از 3 چراغ هنگ و فریز طبیعی هست
ولی خوب تا ارور رو پیدا نکردی نمیشه گفت چه مشکلی داره ................
خدا کنه تعمیر بشه ... وگرنه این تابستون رو بی کنسول می مونیم... شاید حتی نتونم GEOW2 بازی کنم...

داداش حداقل یه جوری پست می دادی ما سکته نکنیم... من اصلا ازش کار نکشیدم... فقط یه بار پارسال 8 ساعت مدام باهاش بازی کردم...

خدا کنه تعمیر بشه ... وگرنه این تابستون رو بی کنسول می مونیم... شاید حتی نتونم GEOW2 بازی کنم...

حالا شما کد ارور رو در بیار بعد در مورد تعمیرش میشه صحبت کرد

بابت اون پست ازت معذرت میخوام...
ولی تو فکر خرید یه آرکید باش اونم از دبی...الان آرکید 850 (اگه درهم رو 260 تومن بگیریم میشه 221 هزار تومن) درهم با یه گیم تو دبی زیاد ریخته...
گمرک و این جور چیزا نداره بده یکی برات بیاره

کنسول سه چراغ شده هم زیاد به درد نمیخوره میشه ازش کار کشید ولی اذیت میکنه...

ولی اگه میخوای ارور رو بگیری چند بار این کار رو انجام بده تا ببینی که ارورت ثابت هستش یا نه...

برو توی بازارچه تاپیک بزن . قیمت هم باید زیر 10 تومن باشه . نه فرقی ندارن همشون یکیه.

سلام:)
این فن ها یکمی با هم فرق دارن...فرقشون هم تو اون فیش سفید رنگی که باید به مادر برد بزنی...
من یه پرمیوم لانچ داشتم که این فیشش پهن و بزرگ بودش و به شکل مکهب مستطیل ولی تو ارکید فالکون این فیش سفید رنگ کوچکتر و جمع و جور تر و به شکل مکعب است...

سلام:)
این فن ها یکمی با هم فرق دارن...فرقشون هم تو اون فیش سفید رنگی که باید به مادر برد بزنی...
من یه پرمیوم لانچ داشتم که این فیشش پهن و بزرگ بودش و به شکل مکهب مستطیل ولی تو ارکید فالکون این فیش سفید رنگ کوچکتر و جمع و جور تر و به شکل مکعب است...

درسته من این نکته رو امروز فهمیدم که کانکتور فنهای بورد فالکون با لانچ فرق داره البته زیفرها رو نمیدونم ولی در صورتی که بخواهید 12 ولت کنید دیگه تفاوتشون مهم نیست .

الان قیمت کولر های inter چنده؟

قیمتشون بین 20-40 تومن باید باشه ولی بدرد نمیخورن...سعی کن 12 ولت و شروود مد کنی البته خیلی سر صدا داره به طوری که اگه بدون هدست بازی کنی سر درد میگیری:laughing:
ولی خیلی خوبه...اینتر کولر ها هم مثل پارازیت برای فن اصلی کنسول میمونن...
.
.
.
حالا یه سوال از اساتید...من 12 ولت کرده بودم شب باش بازیکردم صبح که دوباره روشنش کردم فن سوخته بود!!!:confused:حالا دلیلش چی بوده الله اعلم:eek:(سیم ها هیچ اتصالی نداشتن)

قیمتشون بین 20-40 تومن باید باشه ولی بدرد نمیخورن...سعی کن 12 ولت و شروود مد کنی البته خیلی سر صدا داره به طوری که اگه بدون هدست بازی کنی سر درد میگیری:laughing:
ولی خیلی خوبه...اینتر کولر ها هم مثل پارازیت برای فن اصلی کنسول میمونن...
.
.
.
حالا یه سوال از اساتید...من 12 ولت کرده بودم شب باش بازیکردم صبح که دوباره روشنش کردم فن سوخته بود!!!:confused:حالا دلیلش چی بوده الله اعلم:eek:(سیم ها هیچ اتصالی نداشتن)

از کجا فهمیدی سوخته!!!!!!!؟
شاید + و - رو جا به جا زدی عوض کنی درست میشه
مال منم اینجوری شده بود(+و- اداپتور)

از کجا فهمیدی سوخته!!!!!!!؟
شاید + و - رو جا به جا زدی عوض کنی درست میشه
مال منم اینجوری شده بود(+و- اداپتور)

انقدر باش ور رفتم درست نشد که نشد:(حتی با یه آداپتور دیگه تست کردم بازم درست نشد...
مطمئنم که سوخته...
الان من تنها کارهایی که برای کواینگ کردم اینا هستن:
1-بریدن پشت کنسول
2-بریدن کیس قسمت بالای هیت سینک اضافی
12-3 ولت کردن فن پلی 2 و نصب بر روی قسمت بریده شده ی کیس(بالای هیت اضافی برای خارج کردن هوای گرم)
4-این کار کولبنگ نیست ولی خیلی خوبه-->قرار دادن پنکه جلوی کنسول تا دمای محیط و دمای کیس رو کمتر منه:biggrin1:
.
.
.
به نظتون کافیه؟مادر برد فالکون هستش...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or