معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

این سطح ناهموار چطوری ایجاد شده؟!
منظورم این بود که با چکش و یا وسیله تیز روی هتسینک خراش ایجاد شده باشه که در اینصورت سمباده میخواد .علاوه بر سمباده از پولیشهای مخصوص فلز برای صافی سطح باید استفاده شود .
والله من خودمم نميدونم چه جوري ايجاد شده بود.
امروز سمباده زدم وقشنگ صاف شد ولي باز هم همونجوري هستش!!!:(:biggrin1:

سلام دوستان
به دوست ناراحتتان (که من باشم)
کمک کنید و فن کنسولتان را به قیمت خوبی بفروشید :((

اقا سلام راست میگن که فن کنسول فالکون فقط بایدفالکون باشه؟جایی نیست بتونم بخرم

سلام دوستان
به دوست ناراحتتان (که من باشم)
کمک کنید و فن کنسولتان را به قیمت خوبی بفروشید :((

اقا سلام راست میگن که فن کنسول فالکون فقط بایدفالکون باشه؟جایی نیست بتونم بخرم

برو توی بازارچه تاپیک بزن . قیمت هم باید زیر 10 تومن باشه . نه فرقی ندارن همشون یکیه.

سلام
یه چند تا سوال دارم
در روش SDمقوایی که داریم میکشیم روGPUضخامتش چقدر باشه هرچه کلفت تر بهتره یا هرچه نازک تر؟؟
در روش SDلازمه که مقوا را تا اخر GPUبکشونیم یا تا اواسطش کافیه؟؟
ایا هیتیسنک ای که به رم ها وصل میکنیم باید با هیت سینک GPUمتصل کنیم یا جدا؟؟
و اینکه بهترین جایی که میتونیم کنسولو (قاب فلزی)رو سوراخ کنم و فن بزارم کجاست؟؟؟؟/
ممنون

درود.
یه سوال داشتم... کنسول من 2-3 روزه سه چراغ شده :bored: . می خواستم بپرسم اگر بدم تعمیر کنم چقدر احتمال داره دوباره خراب بشه؟ کنسولم یه سال کار کرده و تاریخ ساختش 2007 ـه
ممنون
بدجوری تو کف BF: Bad Company ام... بد موقع سه چراغ داد...

xboxclub خوبه شما واسه بتلفیلد 3 چراغ دادی من واسه سر نینجا گیدن و gta iv سه چراغ داد اگه می تونی بفروش یه falcon بگیر 12 ولت کن با خیال راحت بشین بازی کن

درود.
یه سوال داشتم... کنسول من 2-3 روزه سه چراغ شده :bored: . می خواستم بپرسم اگر بدم تعمیر کنم چقدر احتمال داره دوباره خراب بشه؟ کنسولم یه سال کار کرده و تاریخ ساختش 2007 ـه
ممنون

هم خودت میتونی تعمیر کنی هم میتونی بدی بیرون
99% هم درست میشه و میتونی راحت بازی کنی باهاش;)

درود.
ممنون
كنسولي كه 3 چراغ داده يه جورايي ديگه كنسول نيست.حالا اين 3 چراغ شما دليلش چي بوده؟اروري كه داده چي بوده؟چون ببين اگه از سوختن رمها باشه بايد كنسولتو بندازي دور!يا مثلا اگه ارور0001 داده باز هم بايد بندازي دور.اما اگه اروري داده كه مربوط به gpu بوده به قول علي جان 99% درست ميشه اما باز هم خراب ميشه اما ممكنه يك هفته ديگه خراب بشه يا 2 سال ديگه!
قبل از اينكه كنسول 3 چراغ بده فريز كرد؟چه حالتي براش پيش اومد؟

كنسولي كه 3 چراغ داده يه جورايي ديگه كنسول نيست.حالا اين 3 چراغ شما دليلش چي بوده؟اروري كه داده چي بوده؟چون ببين اگه از سوختن رمها باشه بايد كنسولتو بندازي دور!يا مثلا اگه ارور0001 داده باز هم بايد بندازي دور.اما اگه اروري داده كه مربوط به gpu بوده به قول علي جان 99% درست ميشه اما باز هم خراب ميشه اما ممكنه يك هفته ديگه خراب بشه يا 2 سال ديگه!
قبل از اينكه كنسول 3 چراغ بده فريز كرد؟چه حالتي براش پيش اومد؟

اره درسته
Error مربوط به gpu رو میشه به راحتی درست کرد
ولی 0001 و ارور مربوط به رمهارو .................
ولی میشه 99% جلوگیری کرد ....... مثلا برای رم سینک بزاریم کلی دماش میاد پایین .........
0001 اگر کیفیت x-clamp بالا باشه مثلا تعداد واشر......... که اگر زیر و روی برد لاستیکی به کار ببریم تا فشار روی برد کم شه احتمال 0001 واقعا کم میشه
قبل از x-clamp هم 0001 به وجود میاد که مشکل از فشار روی برد هست
مثلا یکی از دوستان اینتر کولر رو زیاد به داخل فشار داده بود که باعث 0001 شده بود ولی درست شد :دی

سلام بچه ها یکی به ما کمک کنه لطفا من ارور 0110 دادم مر بوط به رم هست و به xclamp کاری نراره یکی از دوستام می گفت که با سشوآر صنعتی احنمال زیاد درست می شه آقا خلیل یا مهدی که تو تعمیر وارد هستید آیا اصلا امیدی به درست شدن دستگاه هست راستی به نکست هم دادم نتونست درست کنه بد تو کفم جان من یکی کمک کنه:((:(

سلام بچه ها یکی به ما کمک کنه لطفا من ارور 0110 دادم مر بوط به رم هست و به xclamp کاری نراره یکی از دوستام می گفت که با سشوآر صنعتی احنمال زیاد درست می شه آقا خلیل یا مهدی که تو تعمیر وارد هستید آیا اصلا امیدی به درست شدن دستگاه هست راستی به نکست هم دادم نتونست درست کنه بد تو کفم جان من یکی کمک کنه:((:(

منم فکر کنم تنها راحی که باقی مونده سشوار صنعتیه و اگه واقعا مشکل از رم باشه احتمال زیاد با این روش حل میشه منتها باید خیلی دقت کنید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or