سلام به همه دوستان
بعد از 7 روز مرخصی برگشتم الان انرژی بیشتری دارم
از دوستانی که در طی این مدت تاپیک رو بالا نگه داشتند تشکر میکنم
و از سایر دوستان عذر میخوام که توی این مدت جواب پست کسی رو ندادم
بیشتر یک خواننده تاپیک بودم
LEERY 360
اگه زحمتي نيست واگه لطف كني ممنون ميشم اين مطالب رو بذاري
درست نمیدونم هنوز مشکل شما برطرف شده یا نه ولی به هر حال چیزی که قرار بود بگم رو میگم
درباره این خطا 0030 چیزهایی بسیار کمی موجود هستش و مطالب زیادی در موردش گفته نشده
چیزهایی که به صورت سطحی خوندم و فهمیدم اینه که مشکل از اتصالات بین قطعات اصلی کنسول
هستش بیشتر این موضوع هستش که مشکل از ارتباط بین GPU و RAM کنسول باشه.
و یا مشکل در ارتباط بین GPU و CPU باشه.
برای حل این مشکل همونطور که گفتم راه حل درستی پیدا نشده ( البته تا اینجا که من گشتم )
این رو هم فهمیدم که این مشکل بی ارتباط با خطای 0020 هم نیستش.
کلاً این خطا درباره means it's a temperature control problem. هستش
حالا اگر بخواید بازم هم میگردم ( فعلاً سرم خلوت هستش تازه از مرخصی امدم :biggrin1: )
امروز سمباده زدم وقشنگ صاف شد ولي باز هم همونجوري هستش!!!
حدس رو میزدم که نشه
مهدی جان درباره سینک و اون سطح ناهموارش باید بگم که به صورت عادی تا اونجا
که من دیدم سینکش پراز شیار های بسیار زیر هستش که تمام سطح سینک رو گرفته
sinasafari
یه چند تا سوال دارم
در روش SDمقوایی که داریم میکشیم روGPUضخامتش چقدر باشه هرچه کلفت تر بهتره یا هرچه نازک تر؟؟
در روش SDلازمه که مقوا را تا اخر GPUبکشونیم یا تا اواسطش کافیه؟؟
ایا هیتیسنک ای که به رم ها وصل میکنیم باید با هیت سینک GPUمتصل کنیم یا جدا؟؟
و اینکه بهترین جایی که میتونیم کنسولو (قاب فلزی)رو سوراخ کنم و فن بزارم کجاست؟؟؟؟/
مقوای و کلفتی اون زیاد مهم نیستش. یکی از بهترین گزینه ها میتونه مقوای در کارتون شیرینی باشه.
درباره اینکه چه مقدار از سطح سینک پوشیده بشه بستگی داره به کار خودت داره، اگر سینک نصب کرده باشید
بهتره که تا 80 درصد از سطح سینک رو بیشتر مقوا نزنی که مکش از بالا هم صورت بگیره
چون سینک ها مانع مکش هوا میشند و درجه پردازنده دو درجه بالاتر میره.
در مورد فاصله ای که باید بین سینک ها باشه. اونها اه هم ارتباط مستقیم نداشته باشند بهتره،
بهتر اینه که یک حائل بین اونها باشه مثلا مقداری چسب دوقلو.
در صفحات قبلی تاپیک نگاه کنید توضیح کاملی داده شده
من فقط تصویر قسمتی از مطلب رو میزارم که قبلا گذاشته بودم
altair_7khat
سلام بچه ها یکی به ما کمک کنه لطفا من ارور 0110 دادم مر بوط به رم هست و به xclamp کاری نراره یکی از دوستام می گفت که با سشوآر صنعتی احنمال زیاد درست می شه آقا خلیل یا مهدی که تو تعمیر وارد هستید آیا اصلا امیدی به درست شدن دستگاه هست راستی به نکست هم دادم نتونست درست کنه بد تو کفم جان من یکی کمک کنه
بله میشه با HeatGun یک کاریش کرد ولی سشوار صنعتی همنطور که قبلا گفتم همین طوری
نیستش و باید از روی یک قاعده خاص انجام بشه که کیفیت خوبی داشته.
اگر توی همین تالار بگردید آموزشش هستش تقربباً کامل هستش
Lolo جان
فکر کنم دوستان به اندازه کافی جواب صحبت های شما رو داده باشند
( من دیگه تاپیک رو نحرف نمیکنم )
danijon_2006
والا من چندجا تا حالا تو شیراز شنیدم 12 ولت تاثیر نداره و اس ام هم بچه بازی هستو اینتر کولر های جدید بهتره ما موندیم این وسط لطفا یه دلیل قانع کننده برای تایید یا تکذیب هر کدوم بیارین ممنون میشم چون من خریدم ولی الان تنها دغدغم همین هست
مقایسه بین سیستم های Watercooler، Intercooler و روش های Cooling
عزیز شما این رو بخون و اگر هم به بنده و اطلاعاتی که از سطح NET جمع آوری میکنم
اعتماد دارید حتماً نظرتون تغییر خواهد کرد درباره Intercooler
+-------------------------------------+
مقایسه بین سیستم های Watercooler، Intercooler و روش های Cooling
سلام به همه خوانندگان
کنسول Xbox 360 از لحاظ ساختار و فرایند تولید دارای معایب و اشکلاتی است.
یکی از مشکلات اصلی کنسول Xbox 360 نوع ساختار، چیدمان و قرار گیری قطعات و وسایل در کیس بسیار باریک آن است
به طوری که فضا بسیار محدود شده و تهویه به خوبی صورت نمی گیرد.
از این رو کاربران با آزمون و خطاهای بسیاری راه های متعددی برای حل و برطرف کردن مشکل تهویه کنسول انجام داده اند.
کاربران این نوع کنسول هر چند که می دادند با انجام این روش ها و دستکاری های غیر قانونی در کنسول، کنسول خود را از ضمانت شرکت خارج می کنند،
ولی با این وجود همچنان به انجام این روش ها و ابداع روش های جدید تر برروی کنسول خود مشغول هستند.
در آن سوی این روش های دستی Cooling کنسول، دستگاه های طراحی و ساخته شده است که در برخی از موارد مورد استقبال شدید
کاربران این نوع کنسول قرار گرفته است Watercoolerو Intercooler.
در این مقاله سعی شده است نگاهی نزدیکتر به این روش ها و دستگاه ها داشته باشیم و از لحاظ کیفیت کار این وسایل و روش ها مقایسه ای کوچکی انجام دهیم.
ادامه مطلب
+---------------------------------------+
آموزش باز کردن دسته کنسول Xbox 360
دسته کنسول Xbox 360 طوری طراحی و ساخته شده است که می توان به سادگی تمام قطعات آن را باز و از هم جدا نمود.
در مورادی از قبیل: خراب شدن دسته، بروز مشکل در کلید ها، رنگ کردن دسته و یا سایر موارد ممکن است نیاز به باز کردن کامل دسته داشته باشید،
که اگر قبل از باز کردن دسته با مراحل آن آشنایی نداشته باشید ممکن است کمی دچار مشکل شوید.
در این آموزش سعی شده است که تمامی مراحل باز کردن توضیح داده شود.
ادامه مطلب