xbox360club
کاربر سایت
جهت اطّلاع شما بگم این کارها همون وسواسه و آخر عاقبت نداره.

مگه فالکون هم تا حالا خبری از سه چراغ شدنش شده؟... گفتن دیگه فالکون بخری راحتی...
من یه آرکید فالکون خریدم تازگی ها میخوام ببینم باید چیکار کنم 3 چراغ نشه ! لطفا راهنمایی کنید ! (ببخشد صفه های دیگه رو نخوندم ماشااله انقدر صفحه ها زیاده نتونستم برم بخونم )

ممنون از دلسوزی شما !من خواستم بقیه نرن تو چاه همین
خواهش میکنم قابل شما رو نداشت.
من معتقدم شما اگر در این رشته تحصیلی تحصیل نکرده باشی هر تغییری در وسیله ای که کارخونه ی معتبری داده بیرون بدی یعنی با کلّه پریدی تو چاه.حالا چه یکی چه 10000 تا.
منم نگفتم بیاین حرف منو گوش کنین که فقط نظرم رو گفتم.همین.
شما فکر میکنی خود ماکروسافت عقلش به اندازه ما نمیرسه که بیاد 12 ولته کنه و ...

من که با شما دعوا ندارم که باور کن تک تک روش ها رو هم همینجا خوندم و ازتون هم متشکّرم.
هر 360 ای بالاخره یه روز سه چراغ میده و منم به مال خودم مطمئن نیستم.
نظر شما هم محترمه.
ممنون
اولا که ماکروسافت کارخونه نیست فقط یه شرکت نرم افزاریه که مدت کمیه وارد عرصه سخت افزار شده اونم نه بصورت مستقیم بلکه طراحی از خودش و ساخت از دیگر شرکتها .خواهش میکنم قابل شما رو نداشت.
من معتقدم شما اگر در این رشته تحصیلی تحصیل نکرده باشی هر تغییری در وسیله ای که کارخونه ی معتبری داده بیرون بدی یعنی با کلّه پریدی تو چاه.حالا چه یکی چه 10000 تا.
منم نگفتم بیاین حرف منو گوش کنین که فقط نظرم رو گفتم.همین.
شما فکر میکنی خود ماکروسافت عقلش به اندازه ما نمیرسه که بیاد 12 ولته کنه و ...
دوستان خواهش میکنم کمک کنین من زنگ زدم پرتو گفت sm نمیکنیم در ضمن شنیدم 12 ولت داخلی میکنن و فقط 1 فن رو 12 ولت میکنن.یه جایی معرفی کنین که هم sm کنه هم 12 ولت کامل و هر دو تا فن رو انجام بده
یعنی نکست جن هم اس ام میکنه هم 12 ولت کامل؟