معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

با سلام

كنسول من هر دو ساعت يه بار سه چراغ ميشد و بايد نيم ساعت خاموشش ميكردم تا دوباره بتونم بازي كنم ولي با دستكاري توي اون مشكلم حل شد.

توري پشت قاب فلزي و جلوي فن ها رو كامل بريدم.
x-clampها رو برداشتم و پيچي كردم.
دو تا فن دمنده روي قاب گزاشتم.
كانال هوا رو انداختم دور.

الان ديگه هيچ مشكلي ندارم و 14 ساعت يه ضرب دستگاهم روشن بود و داركنس و دارك سكتور بازي كردم و اصلا ديگه سه چراغ نشدم.
يكي از دوستان هم همين مشكل رو داشت البته اون هر يه ساعت سه چراغ ميشد ولي الان كه براش اين كار رو انجام دادم خودش گفته تا 5 ساعت هم بازي كرده و سه چراغ نشده.

به هر حال هر كس خواست براش انجام ميدم.
لازم به ذكره كه من سال سوم الكترونيك هستم و كارم هم تعمير ups,power و درايو نوريه
هزينه اش 15 هزار تومنه

هركي خواست تلفن بزنه.09123933166
ميثم قرباني
ميتونيد تصوير كارم رو ببينيد تو پيوست زير:
دوست عزیز عکس هارو دیدم
ولی یه اشتباهی که کردین در جریان هوای داخل کنسول( با برداشتن اون کانال و گذاشتن اون فنها) اختلال ایجاد کردی
اگه تو انجمن های خارجی بگردی تقریبا تو هیچ کدوم از روشهای کولینگ که با کمک فنهای خود کنسول انجام می شن کانال رو بر نداشتن ( تنها روشی که در اون می شه کانال هارو برداشت استفاده از خنک کننده های آبی هستش) اون 2تا فن هم تو کار فن های خود کنسول اختالا ایجاد می کنن
حالا فرض کنیم که فن ها موثر هستن و لی اگه توجه کنید تاثیرشون فقط روی هیتسینک cpu هستش و برای gpu هیچ کاری نکردین
اگه هم تا حالا برای کنسولتون مکلی بوجود نیومده ممکنه بخاطر x clamp باشه
البته این نظر منه
باید آقا مهدی و آقا خلیل نظر بدن
موفق باشید

آقا خلیل اگه منظورت بنده هستم شما یک سر به این تاپیک بزن (و صفحه ی بعدش) بعد می فهمیم به چه کسانی توصیه میشه و نمیشه ;)
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=381&page=843

دوست عزیز بنده اصلا منظور و قصدم شما نبودید
نقل قول من کلی بودش.

اگر نگاهی به این تاپیک بندازید و رویه آن را دنبال کنید ( که فکر کنم دنبال کرده باشید )
سعی اعضای فعال این تاپیک بر این است که شیو های آسان و راحت و در نهایت کم خرج را به کاربران
و خواننده گان این تاپیک معرفی کنند.

و در پی توصیه های این چنینی نیستند الا در جا و تاپیک های دیگر.

فکر کنم در همان تاپیک، مورد بحث همان جا تمام شده و تنیجه گیری هم شده
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=381&page=843

در کل باز هم بگم که کسانی که این تاپیک رو می گردانند همیشه در فکر انجام شیوه های
خوب و مفید و کم هزینه هستند و شیو های پر خرج را به کسی توصیه نمی کنند.
چون با اهداف تاپیک مغایرت دارد.

باز هم عرفان جان منظورم شخصاً شما نیستند
خواستم کمی در مورد روند کار و یک سری مسائل مطلبی عرض کرده باشم

یه روز نبودم چه خبر شده :biggrin1: چه روشای جالبی:cheesygri
اسم اون آقا رو که این روش عجیب و غریب رو انجام داده نمیدونم ولی هیچ تحلیل منطقی نمیتونه داشته باشه . در ضمن قرار نیست اینجا کارو کاسبی راه بیفته .
خلیل جون در رابطه با آمپر آداپتور واسه فن 360 باید عرض کنم که سرعتشون با اداپتور 150 ma و 500ma و پاور تست کردم ولی با 500 ma از همشون rpm بیشتری داشت .

آقا خلیل
جای کاربرهای فعالی مثل شما روسر بنده خوبه !
هدف من از دادن این لینک به شما این بود که بگم وقتی یکی مثل آقا پدرام(console)(کاربر فعال) که نمی خواد کنسولش رو دست کاری کنه یا شخص دیگه که نمیتونه 12 ولت کنه(شاید پیش خودش فکر کنه نکنه بزنم بسوزونمش) چه توقعی از یک تازه کار باید داشت که این کارهایی رو که شما و آقا مهدی و سایرین توصیه کردین بتونه انجام بده!
در ضمن من هم نگفتم که پیشنهادهای این تاپیک مشکل داره

آخرین ویرایش:
خیلی خوشحالم که کنسول شما درست شده
یک سوال: مگر نگفتید که با پیچ گوشتی خطی رو برد انداختید.؟
[/QUOTE]

سلام ممنون خلیل جون ولی دوباره سه چراغ شد ایندفعه ارور 0001 میده واصلا داغ نمیکنه به فن ها هم برق نمی رسه و چراغ اداپتور هم سبز نمیشه وقتی روشن می کنم اول قرمز میشه بعد زرد میشه سریع. از ترانس یا اداپتور هم نیست چون با یه 360 دیگه امتحان کردم جواب داد ودر مورد سوالت هم من 2 تا 360 3 چراغ دارم اون یکی که کا ملا مرخص شده

وضعیت گرمایی چه طوریه؟؟؟؟؟

عاليه .هيچ مشكلي نيست.اصلا دستگاه ديگه گرم نيست.مگر در مواردي كه يك بازي با حجم و گرافيك بالا در حال پردازش باشه.كه اون موقع هم گرماي نورمالي از پشت دستگاه حس ميشه.حتي در اون موقعها هم سرعت فنها افزايش پيدا نميكنه.

واقعا که..
اینقدر زحمت کشیده توی این تاپیک که کسی هزینه نکنه بده بیرون براش تعمیر کنند
و یا شیوه های Cooling رو انجام بدند حال شما امدی برای خودت بازار درست میکنی توی این تاپیک

یه روز نبودم چه خبر شده :biggrin1: چه روشای جالبی:cheesygri
اسم اون آقا رو که این روش عجیب و غریب رو انجام داده نمیدونم ولی هیچ تحلیل منطقی نمیتونه داشته باشه . در ضمن قرار نیست اینجا کارو کاسبی راه بیفته .

من نميدونم مشكل شما چيه ولي من كار بدي نكردم و براي خودم هم كار و كاسبي راه
ننداختم و بازار هم درست نكردم.شايد تا سال ديگه هم كسي از من درخواست اين كار رو نكنه . بنابر اين انقدر به خودتون فشار نياريد.در ضمن اگر عكسها رو ديده باشي LCDي منو احتمالا ديدي پس بدونيد احتياج به پولش ندارم كه بخوام كاسبي كنم.ارزش كاري كه ميكنم و وقتي كه براش ميزارم رو با قيمت گفتم.شما نبايد توقع داشته باشي كه همه اونايي كه 360دارند حتما دست به اچارند و نترس.خيليها قدرت ريسك پذيريشون پايينه و خيليها هم اجازه ندارند از اين كارا بكنند و بعضيها هم اصلا حالشو ندارند.پس منو شما كه ميتونيم چرا انجام نديم براي بقيه.بازهم ميگم من فقط ارزش كارم ووقتي رو كه براش ميزارم رو با پول نشون دادم.همين.
بهتره كمي با دقت تر و بدون غرض ورزي جواب بدهيد

اسم اون آقا رو که این روش عجیب و غریب رو انجام داده نمیدونم ولی هیچ تحلیل منطقی نمیتونه داشته باشه .

ميثم هستم.لطف كنيد كمي احترام قائل باشيد و وقتي ميخواهيد در مورد يك نفر پستي بزنيد حداقل اسم طرف رو بنويسيد تا اون طرف پيش خودشفكر كنه پستش كامل خونده شده و انقدر سرسري جواب پست نديد.

برای این جور کارها راه است و مکان های خاص برای تبلیغات اینجا جاش نیست.
لطفاً ادامه ندهید.

ممنون از راهنماييت:eek:در مورد ادامه دادن پست زدنها توي تاپيكها هم شما نميتوني بگي ادامه ندم.اگر مسئولين كار خطايي بكنم و اون رو ببينند حتما خودشون بهم اخطار ميدند.

در مورد شیوه Cooling هیچ نظری ندارم که بگم
شیوه های بهتری از این هست که شما اجرا کردید در کل زیاد هم دقیق و اصولی نبوده.
حال ممکنه که بگید ملاک ساعت بازی هستش
و تاثیر شیوه شما در بالا بردن زمان بازی

البته قبول دارم شما درست ميگي ميشه بهتر كار كرد.
ولي من جواب گرفتم.خودم به شخصه احتياجي به زمان بيشتر از 14 ساعت بازي يك ضرب ندارم.اونهم گاهي اوقات.
البته باز هم با شما موافقم ميشد بهتر كار كرد.

یکی دیگر از کارهای غیر اصولی قرار دادن دو تا فن بزرگ که فکر کنم 120 باشند
قرار دادن فن اون طوری در اون مکان 100 درصد کار کرد و عمل کرد خوب و مفیدی نداره
اگر اینها رو در جا و مکان دیگری نصب میکردید قطعاً نتیجه بهتری میگرفتید

با نظرتون موافقم البته در مورد يكي از فنها
ميشد جاي بهتري نسبش كرد;)اوني كه بر روي سي پي يو نصب شده جاش خوبه.

در کل باز هم ابتکار عمل داشتید و دست به عمل شدید خیلی عالی است.

ممنون
باز كردن دستگاه كاملا كار خودم بود بدون هيچ كمكي(اگر نميتونستم خيلي برام افت داشت):blushing:
ولي براي x-clamper از تاپيك شما و دو تا از سايتهاي خارجي استفاده كردم
باز هم ممنون

بايد بگم كه من با اين كارهايي كه كردم كاملا جواب گرفتم
و ديگه هيچ مشكلي ندارم .

پس : هركسي ان درواد عاقبت كار كه كشت

من نميدونم مشكل شما چيه ولي من كار بدي نكردم و براي خودم هم كار و كاسبي راه
ننداختم و بازار هم درست نكردم.شايد تا سال ديگه هم كسي از من درخواست اين كار رو نكنه . بنابر اين انقدر به خودتون فشار نياريد.در ضمن اگر عكسها رو ديده باشي LCDي منو احتمالا ديدي پس بدونيد احتياج به پولش ندارم كه بخوام كاسبي كنم.ارزش كاري كه ميكنم و وقتي كه براش ميزارم رو با قيمت گفتم.شما نبايد توقع داشته باشي كه همه اونايي كه 360دارند حتما دست به اچارند و نترس.خيليها قدرت ريسك پذيريشون پايينه و خيليها هم اجازه ندارند از اين كارا بكنند و بعضيها هم اصلا حالشو ندارند.پس منو شما كه ميتونيم چرا انجام نديم براي بقيه.بازهم ميگم من فقط ارزش كارم ووقتي رو كه براش ميزارم رو با پول نشون دادم.همين.
ميثم هستم.لطف كنيد كمي احترام قائل باشيد و وقتي ميخواهيد در مورد يك نفر پستي بزنيد حداقل اسم طرف رو بنويسيد تا اون طرف پيش خودشفكر كنه پستش كامل خونده شده و انقدر سرسري جواب پست نديد.
ا
1- من هیچ مشکلی نه با شما و نه با هیچ موجود دیگه ای ندارم .در ضمن به من فشار نیومده (این جملت رو به حساب ... میذارم)
2- شما کارو کاسبی راه انداختی ، نکنه پولی رو که میگیری صرف امور خیریه میکنی ! اینجا رو محل کار و کاسبی نکن اگه میخوای هر کاری کنی یه تاپیک مجزا بزن .
3- ما هم نگفتیم شما دچار فقر مالی هستید ولیبه احتمال 99.9 درصد ال سی دی مال خانوادس نه شما پس لطف کن با وسیله ای که با پول خودت نخریدی کلاس نذار . تازه اگر هم مال خودت باشه که دلیل پولدار بودن و غنای مالی شما نیست ، الان با 200 هزار تومن پول پیش و ماهی 30 یا 40 تومن هم میشه یه ال سی دی خوب خرید .
4-پس فکر کردی دوستان واسه چی اینهمه زحمت میکشن و راهنمایی میکنن ؟ میخوان افرادی رو که شما میفرمایید میترسن و اجازه ندارن و حال ندارن رو به حال بیارن و کمکشون کنن تا خودشون انجام بدن . من فکر کنم اکثر بچه ای اینجا بتونن چهار تا سیم و پیچ و مهره رو بهم وصل کنن . شما اومدی تا کار تعمیرگاهها رو به نوع دیگه ای و با هزینه کمتری انجام بدی پس کاملا با اهداف متعالی این تاپیک مغایرت داره (از نظر دوستان نه مدیران محترم )
5- موقعی که من میخواستم پست بدم یادم رفت اسم شما رو که توی صفحه قبل بود ببینم و بخاطر همین اسمتون رو نمیدونستم و قصد جسارت به ساحت حضرتعالی رو نداشتم .پستت رو هم کامل خوندم عکسات هم دیدم (بیشتر جنبه تبلیغاتی داشتن )
5- مگه من شما رو میشناسم که غرض ورزی کنم ؟ فکر کردی این تاپیک و این پستها واسه غرض ورزی داده شده ؟
در ضمن هر کی دوست داره مختاره میتونه بده واسش درست کنی ایشا ا... که واست بگیره .
مثلا من خودم اگر آقا مهدی این کار رو میکرد حاضر بودم با کله کنسول رو بهشون بدم.
؟

دوست عزیز اگه توی یه شهر زندگی میکردیم بدون هیچ چشمداشتی و با کمال میل واست انجام میدادم همونطور که واسه چند تا از همشهریام انجام دادم.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان براي 12 ولته كردن فن آداپتور ميخواد اگه ميخواد مشخصات آداپتورو بگيد.12 ولته كردن فن مشكلي ديگه اي براي پيش نمياره؟

سلام دوستان براي 12 ولته كردن فن آداپتور ميخواد اگه ميخواد مشخصات آداپتورو بگيد.12 ولته كردن فن مشكلي ديگه اي براي پيش نمياره؟

من نمیدونم دوستان چرا یه ذره زحمت نمیکشن تاپیک رو مطالعه کنن تا ابهاماتشون بر طرف بشه و به جواب سوالاتشون برسن . یه سوال ساده شاید صدها بار پرسیده میشه!
دوست عزیز یه آداپتور 12 ولت متغیر 1 آمپر .
جمله آخرت هم ناقصه . 12 ولت کردن هیچ مشکلی واسه هیچ چیزی پیش نمیاره و باعث خنک شدن کنسولت میشه .

من نمیدونم دوستان چرا یه ذره زحمت نمیکشن تاپیک رو مطالعه کنن تا ابهاماتشون بر طرف بشه و به جواب سوالاتشون برسن . یه سوال ساده شاید صدها بار پرسیده میشه!
دوست عزیز یه آداپتور 12 ولت متغیر 1 آمپر .
جمله آخرت هم ناقصه . 12 ولت کردن هیچ مشکلی واسه هیچ چیزی پیش نمیاره و باعث خنک شدن کنسولت میشه .
ببخشيد من يك آركيد پال ميخواستم بگيرم كه ميگن به آداپتور نيازي نداره درسته؟

با سلام

ولی با احترام به شما میخواستم یه مقدار بهتر انجام بدید جون همون طور که خودتون گفتید جای یکی از فن ها یه مقدار بد جوره و باید جلوی gpu باشه.
یه چیز کلی هم بگم،درسته اینجا برای صرفه جویی تو کارهای تعمیری درست شده ولی حداقل از نظر من این که یکی حاضره این کار ها رو با دست مزد معقول(نه نجومی مثل مغازه ها)انجام بده اصلا چیز بدی نیست مثلا من خودم اگر آقا مهدی این کار رو میکرد حاضر بودم با کله کنسول رو بهشون بدم.

فقط یه سوال هم دارم،مگه کانال هوا روی cpu , gpu رو نمیپوشون؟

چشم
موقع انجام دادن حتما باهات مشورت ميكنم تا جاي بهتري براش پيدا كنيم.البته همين جوري هم جواب ميده خيلي عالي.

كانال هوا روي اونها رو نميپوشونه مي چسبه به لبه اونها و ارتفاع اون به اندازه ارتفاع هيتسينكهاي روي اونها است اگر تاپيك خليل رو ديده باشي يه عكس هست كه كاملا نشون داده.(عكس از تاپيك خليل برداشته شده است)با عرض معذرت از اقا خليل.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=13816
2u8fju8.jpg

1- من هیچ مشکلی نه با شما و نه با هیچ موجود دیگه ای ندارم .در ضمن به من فشار نیومده (این جملت رو به حساب ... میذارم)
2- شما کارو کاسبی راه انداختی ، نکنه پولی رو که میگیری صرف امور خیریه میکنی ! اینجا رو محل کار و کاسبی نکن اگه میخوای هر کاری کنی یه تاپیک مجزا بزن .
3- ما هم نگفتیم شما دچار فقر مالی هستید ولیبه احتمال 99.9 درصد ال سی دی مال خانوادس نه شما پس لطف کن با وسیله ای که با پول خودت نخریدی کلاس نذار . تازه اگر هم مال خودت باشه که دلیل پولدار بودن و غنای مالی شما نیست ، الان با 200 هزار تومن پول پیش و ماهی 30 یا 40 تومن هم میشه یه ال سی دی خوب خرید .
4-پس فکر کردی دوستان واسه چی اینهمه زحمت میکشن و راهنمایی میکنن ؟ میخوان افرادی رو که شما میفرمایید میترسن و اجازه ندارن و حال ندارن رو به حال بیارن و کمکشون کنن تا خودشون انجام بدن . من فکر کنم اکثر بچه ای اینجا بتونن چهار تا سیم و پیچ و مهره رو بهم وصل کنن . شما اومدی تا کار تعمیرگاهها رو به نوع دیگه ای و با هزینه کمتری انجام بدی پس کاملا با اهداف متعالی این تاپیک مغایرت داره (از نظر دوستان نه مدیران محترم )
5- موقعی که من میخواستم پست بدم یادم رفت اسم شما رو که توی صفحه قبل بود ببینم و بخاطر همین اسمتون رو نمیدونستم و قصد جسارت به ساحت حضرتعالی رو نداشتم .پستت رو هم کامل خوندم عکسات هم دیدم (بیشتر جنبه تبلیغاتی داشتن )
5- مگه من شما رو میشناسم که غرض ورزی کنم ؟ فکر کردی این تاپیک و این پستها واسه غرض ورزی داده شده ؟
در ضمن هر کی دوست داره مختاره میتونه بده واسش درست کنی ایشا ا... که واست بگیره .

اولا سلام
دوما گل پسر من به راحتي 5 سال از تو بزرگترم و در ضمن متاهل هستم پس اون چيزي كه نوشتي "به حساب ... ميزارم" رو نديده ميگيرم
سوما اگر معني متاهل رو بدوني ميفهمي كه وسايل مال خودمه نه خانواده
چهارما ...... ديگه تاپيك داره منحرف ميشه ارزش جواب دادن نداره.(هرچي دلت ميخواد پست بده)"هركسي از ضن خود شد يار من"

بابت منحرف شدن تاپيك از همه معذرت ميخوام شرمنده

عزیز دل مگه فهمیدی من بجای ... میخواستم چی بنویسم ؟
با 35 سال سن هنوز نمیتونی انتقاد پذیر باشی ، از سن و سال شما بعیده ! (بهتره سنتون رو به مشخصاتتون اضافه کنید تا همه بدونن بزرگترید)
نه تنها معنی تاهل رو میدونم بلکه خودمم متاهلم (بازهم جوابم در مورد ال سی دی صادقه)(حالت دومی هم در نظر گرفته بودم).
بهر حال خوش باشی.
-------------
ببخشید وقت دوستان رو گرفتم .(باید جواب پست بالا رو میدادم تا بعضیا خیال ورشون نداره )

آخرین ویرایش:
به به همه کهنسال و متاهل مثل اینکه ما این وسط فقط بچه ایم حالا یکی نیست به این والدین محترم ما بگه که هی نگن خاک تو سرت با این سن و سالت داری اتاری(360) بازی می کنی17 سالته
اقا شوخی بود ها کسی نا راحت نشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or