وضعیت گرمایی چه طوریه؟؟؟؟؟
عاليه .هيچ مشكلي نيست.اصلا دستگاه ديگه گرم نيست.مگر در مواردي كه يك بازي با حجم و گرافيك بالا در حال پردازش باشه.كه اون موقع هم گرماي نورمالي از پشت دستگاه حس ميشه.حتي در اون موقعها هم سرعت فنها افزايش پيدا نميكنه.
واقعا که..
اینقدر زحمت کشیده توی این تاپیک که کسی هزینه نکنه بده بیرون براش تعمیر کنند
و یا شیوه های Cooling رو انجام بدند حال شما امدی برای خودت بازار درست میکنی توی این تاپیک
یه روز نبودم چه خبر شده :biggrin1: چه روشای جالبی:cheesygri
اسم اون آقا رو که این روش عجیب و غریب رو انجام داده نمیدونم ولی هیچ تحلیل منطقی نمیتونه داشته باشه . در ضمن قرار نیست اینجا کارو کاسبی راه بیفته .
من نميدونم مشكل شما چيه ولي من كار بدي نكردم و براي خودم هم كار و كاسبي راه
ننداختم و بازار هم درست نكردم.شايد تا سال ديگه هم كسي از من درخواست اين كار رو نكنه . بنابر اين انقدر به خودتون فشار نياريد.در ضمن اگر عكسها رو ديده باشي LCDي منو احتمالا ديدي پس بدونيد احتياج به پولش ندارم كه بخوام كاسبي كنم.ارزش كاري كه ميكنم و وقتي كه براش ميزارم رو با قيمت گفتم.شما نبايد توقع داشته باشي كه همه اونايي كه 360دارند حتما دست به اچارند و نترس.خيليها قدرت ريسك پذيريشون پايينه و خيليها هم اجازه ندارند از اين كارا بكنند و بعضيها هم اصلا حالشو ندارند.پس منو شما كه ميتونيم چرا انجام نديم براي بقيه.بازهم ميگم من فقط ارزش كارم ووقتي رو كه براش ميزارم رو با پول نشون دادم.همين.
بهتره كمي با دقت تر و بدون غرض ورزي جواب بدهيد
اسم اون آقا رو که این روش عجیب و غریب رو انجام داده نمیدونم ولی هیچ تحلیل منطقی نمیتونه داشته باشه .
ميثم هستم.لطف كنيد كمي احترام قائل باشيد و وقتي ميخواهيد در مورد يك نفر پستي بزنيد حداقل اسم طرف رو بنويسيد تا اون طرف پيش خودشفكر كنه پستش كامل خونده شده و انقدر سرسري جواب پست نديد.
بهتره كمي با دقت تر و بدون غرض ورزي جواب بدهيد
برای این جور کارها راه است و مکان های خاص برای تبلیغات اینجا جاش نیست.
لطفاً ادامه ندهید.
ممنون از راهنماييت

در مورد ادامه دادن پست زدنها توي تاپيكها هم شما نميتوني بگي ادامه ندم.اگر مسئولين كار خطايي بكنم و اون رو ببينند حتما خودشون بهم اخطار ميدند.
در مورد شیوه Cooling هیچ نظری ندارم که بگم
شیوه های بهتری از این هست که شما اجرا کردید در کل زیاد هم دقیق و اصولی نبوده.
حال ممکنه که بگید ملاک ساعت بازی هستش
و تاثیر شیوه شما در بالا بردن زمان بازی
البته قبول دارم شما درست ميگي ميشه بهتر كار كرد.
ولي من جواب گرفتم.خودم به شخصه احتياجي به زمان بيشتر از 14 ساعت بازي يك ضرب ندارم.اونهم گاهي اوقات.
البته باز هم با شما موافقم ميشد بهتر كار كرد.
یکی دیگر از کارهای غیر اصولی قرار دادن دو تا فن بزرگ که فکر کنم 120 باشند
قرار دادن فن اون طوری در اون مکان 100 درصد کار کرد و عمل کرد خوب و مفیدی نداره
اگر اینها رو در جا و مکان دیگری نصب میکردید قطعاً نتیجه بهتری میگرفتید
با نظرتون موافقم البته در مورد يكي از فنها
ميشد جاي بهتري نسبش كرد

اوني كه بر روي سي پي يو نصب شده جاش خوبه.
در کل باز هم ابتکار عمل داشتید و دست به عمل شدید خیلی عالی است.
ممنون
باز كردن دستگاه كاملا كار خودم بود بدون هيچ كمكي(اگر نميتونستم خيلي برام افت داشت):blushing:
ولي براي x-clamper از تاپيك شما و دو تا از سايتهاي خارجي استفاده كردم
باز هم ممنون
بايد بگم كه من با اين كارهايي كه كردم كاملا جواب گرفتم
و ديگه هيچ مشكلي ندارم .
پس : هركسي ان درواد عاقبت كار كه كشت