معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

یه سوال دیگه راه حل این ارور 0020 همین xclamp هست؟ و چقدر کار میکنه اگر تعمیر بشه ؟
اگر میشه تمامی دوستان وارد مثل خلیل و پدرام و مهدی جان نظر بدن
خیلی ممنون

والا من زیاد وارد نیستم ولی جواب میدم :دی
0020 طبق اررورهای خطا میشه مربوط به CPU و جای دیگه من خوندم GPU در هر صورت به نظر من هم GPU وCPU رو X-CLAPM کنه +12 ولت +SD
99% میشه تا 1 سال هم روش حساب کرد البته بگزریم از سایت x-clamp که نوشته SAVE CONSOLE تا 10 سال/:) البته مراقبت و ساعات بازی کردن خودش 100% مهمه
وارد گفتی جواب سخت شد :biggrin1:
NKO
ببخشید ولی الان بهترین و موثر ترین روش x-clamp هست و نسبت درست شدن اون 9 از 10 هست اونوقت میگی سشوار؟! حتما یک سر به فروم های خارجی بزن که میبینی بهترین روش و عملی ترین روش x-clamp هست !

آخرین ویرایش:
البته من كي بباشم !
ولي0020 طوريه كه 5 دقيقه بيش تر روشن نمي مونه بس xclamp ‎فايده نداره تازه من كفتم راه 2 سشواره
من تقريبا سايتاي خارجي رو جويدم تا 360 خودمو تعمير كنم ولي نشد الانم به اميد سشوارم تا درستش كنم اكه كمكي ميتونين بكنين خوشحال ميشم

سلام به بخشید من یه خورده تاپیک منحرف میکنم
اقا من بیشتر کارار روی 360 انجام دادم مثل x-clampو 12 ولت کردن(توسط نکسجن) حالا با نوشتهایی که کامل من اینجا خوندم از اقا خلیل و اقا مهدی و در گذشته دور از نکسجن میخوام روش بریدن پشت کنسول و 12 ولت کردن با یه ترانس که اگر دشتگاهم خاموش بود هم بتونه فن کار کنه و گرما رو بده بیرون و روش sm و گذاشتن هیتسنگ انجام بدم من کامل مقالات اقا خلیل خوندم حس میکنم بتونم انجامشون بدم اما خواستم ببینم از همشهریام کسی اینکارا رو کرده که بیاد کمکم و باهم انجام بدیم اگر این کار کرده لطفا بگه تا از تجربیاتش استفاده کنم ممنون
در ضمن من بچه زاهدانم کسی از همشهریام احیانا اینجا نیست؟:confused:

دوستان یک هلپی به من بدن :biggrin1:
من سینک گیر اوردم ولی......
ولی اینکه سایزش ضایع هست یک نگاه کنید
13yjp1w.jpg
29zzoz.jpg
حالا این رو میخوام بدونم کدوم رو روی رم ها بزارم ایا ببرم اگر اره با چی و نیز من گفتم خمیر سیلیکون به من چسب سیلیکون داده! که روش نوشته واسه درز گیری ظرفشویی و غیره :biggrin1: حالا این چسب مناسبه اگر مناسبه چون این چسب هست باز هم نیاز هست هست به سینک گرافیک بچسبونم ؟
البته میدونم عکس هارو بد گرفتم:(
این هم لینک عکس ولی بزگتر http://i31.tinypic.com/2el42l4.jpg

آخرین ویرایش:
حالا این رو میخوام بدونم کدوم رو روی رم ها بزارم ایا ببرم اگر اره با چی و نیز من گفتم خمیر سیلیکون به من چسب سیلیکون داده! که روش نوشته واسه درز گیری ظرفشویی و غیره حالا این چسب مناسبه اگر مناسبه چون این چسب هست باز هم نیاز هست هست به سینک گرافیک بچسبونم ؟
فلزی به نظر من بهتر هست !
هیت سینک پلاستیکی رو با اره مویی یا تیغ موکت بُر(خیلی سخت میشه)
هیت سینک فلزی رو با فِرز مچی !
زیاد به نوع سیلیکون حساسیت نشون نده !

سلام دوستان من ميخوام يك xbox360 arcade pal ميخوام بگيرم به من گفتند كه چون پال 220 هست نيازي به ترانس نداره درسته؟
در ضمن براي كنسولي كه تازه خريده شده و فالكون هم هست چه راههايي براي بقاي اين كنسول مانند 12 ولت كردنفنها پيشنهد ميكنيد (لطفا هميه ي روش ها را پيشنهد كنيد)

دوستان یک هلپی به من بدن :biggrin1:
من سینک گیر اوردم ولی......
ولی اینکه سایزش ضایع هست یک نگاه کنید
حالا این رو میخوام بدونم کدوم رو روی رم ها بزارم ایا ببرم اگر اره با چی و نیز من گفتم خمیر سیلیکون به من چسب سیلیکون داده! که روش نوشته واسه درز گیری ظرفشویی و غیره :biggrin1: حالا این چسب مناسبه اگر مناسبه چون این چسب هست باز هم نیاز هست هست به سینک گرافیک بچسبونم ؟
البته میدونم عکس هارو بد گرفتم:(
این هم لینک عکس ولی بزگتر http://i31.tinypic.com/2el42l4.jpg

علی جان سینک طلائیه بهتره و در مورد اون چسب من نمیتونم نظری بدم چون تا بحال باهاش کار نکردم و خاصیتشو نمیدونم ولی اگه خمیر بگیری و بچسبونیش به سینک گرافیک بهتره .با اره آهن بر هم بریده میشه .

حسام جان روشش همینه . خدا میدونه چقدر کار میکنه ، شاید اصلا درست نشه ، شاید یکی دو روز کار کنه و یا ممکنه دیگه خراب نشه .نمیشه روش حساب کرد .

سینا جان خودت باید کنسولو باز کنی تا همه چی دستت بیاد .این عکس از کنسوله خودمه (برد لانچ)(زیر اون دو تا هتسینک کوچیک رمها قرار دارن )
30m4soz.jpg

:confused:مهدی جان چرا روی رم های کنسول من از این هتسینگ ها نیست؟
یه مشکل:(اگه میشه فوری جواب بدید:)
من کنسولم رو که سه چراغ شده بود x-clamp کردم. حالا که روشن میکنم دور فن خیلی زیاد میشه رفته رفته و بعد 30 ثانیه خاموش میشه.:( مشکل از چیه؟ چطوری درستش کنم؟

سلام دوستان من ميخوام يك xbox360 arcade pal ميخوام بگيرم به من گفتند كه چون پال 220 هست نيازي به ترانس نداره درسته؟
در ضمن براي كنسولي كه تازه خريده شده و فالكون هم هست چه راههايي براي بقاي اين كنسول مانند 12 ولت كردنفنها پيشنهد ميكنيد (لطفا هميه ي روش ها را پيشنهد كنيد)

uc که ترانس ممیخواد ولی پال رو نمیدونم ولی اگه 220 هستش دیگه ترانس نمیخواد . روشهای کولینگ مثل 12 ولت sd حتما پیشنهاد میشه .

:confused:مهدی جان چرا روی رم های کنسول من از این هتسینگ ها نیست؟
یه مشکل:(اگه میشه فوری جواب بدید:)
من کنسولم رو که سه چراغ شده بود x-clamp کردم. حالا که روشن میکنم دور فن خیلی زیاد میشه رفته رفته و بعد 30 ثانیه خاموش میشه.:( مشکل از چیه؟ چطوری درستش کنم؟

چون این سینکا رو خودم گذاشتم .
احتمالا زیادی به بورد فشار آورذید و باعث ایجاد اشکال در سیستم برق کنسول شدید . البته ممکنه فنها دچار مشکل شدن .
دوستانی که ایکس کلمپ میکنن حواسشون باشه که به بورد زیاد فشار نیارن که باعث میشه مشکلات بیشتری بوجود بیاد .

آخرین ویرایش:
با تشکر از همگی دوستان
پس سینک طلای رو استفاده میکنم
اون مشکیه به نظر شما واسه اون چیپ soutch bridg اگر اشتباه نکنم مناسب نیست؟
چرا طلای بهتره ؟

با تشکر از همگی دوستان
پس سینک طلای رو استفاده میکنم
اون مشکیه به نظر شما واسه اون چیپ soutch bridg اگر اشتباه نکنم مناسب نیست؟
چرا طلای بهتره ؟
اگه منظورت همونی هست که روش آرم 360 هست می تونی بذاری (با دنگ و فنگ) ولی آقا مهدی میگه کاری باهاش نداشته باش و روی اون قسمت رو چسب نزن (در حین انجام روش SM) !

قصد مخالفت ندارم ولی اینجا سینک گذاشته
360-126.jpg
اولا من کی باشم که شما میگی قصد مخالفت ندارم !
دوما من که نگفتم نذار ,گفتم گذاشتن هیت سینک روش سخته(نه خیلی) ولی شما برای اینکار باید قسمتی از قاب پلاستیکی رو ببرید !
عکست نمیاد

اون پست قبلی رو پاک کردم این عکسی که میگم
2qd6hom.jpg

و دیگر اینکه به نظر شما این سینک زیادی کوچیک نیست واسه نصف کردن و روی 2 تا رم گزاشتن
34q0e2t.jpg
حالا اگر کسی اینجا چسب سیلیکون هم زده یک ندایی بده
فکر نکنم :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or