معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

دوستان اساتید برای کولینگ کردن ایکس باکس ارکید جاسبر می خواسم چند روش رو با هم انجام بدم برای گرفتن نتیجه همه مطالب رو خوندم اما واقیعت هنگ کردم حالا کدام روشها با هم خو ب جواب می ده چند روش رو می نویشم شما اساتید هم نظرتون بگین ممنون می شم
. انجام روش 12 ولت کردن فن های کنسول به صورت خارجی
2. انجام روش های Airflow Mod که شامل Divider و درز گیری می شود
3. نصب سینک برروی دو چیپ Ram و چیپ های Southbridge، HANA و TSOP (NAND)
4. بریدن توری فلزی و پلاستیکی پشت فن های کنسول
5. نصب فن 80mm برروی سینک دوم GPU و سینک CPU به گونه ای که هر دوی این سینک ها رو به خوبی ساپورت کنه.
6. انجام روش X-Clamp Replacement
7. بریدن کامل قسمت X-Clamp پشت برد و نصب یک فن 60mm و یا 80mm
8. خارج کردن DvD-Rom از کنسول
9. نصب یک فن 60mm برروی قاب کنسول در مقابل Heatsinks GPU به صورت کمی مایل که کانال کشی شده باشه برای متمرکز شدن جریان هوا
10. نصب سینک برروی 4 چیپ Ram در پشت برد کنسول
11. نصب پایه فلزی در زیر قاب کنسول برای فاصله داشتن کنسول از زمین در حالت افقی و یا عمودی
حالا ممنون مسشم کمک و راهنمایی کنید
شما اصلا لازم نیست هیچ کدوم از این کار‌ها را انجام
احتمال چرغ دادن جسپر خیلی کمه
اما اگر می‌خوای 12 ولت و بریدن توری ها و نصب پایه زیر کنسول را انجام بده
بریدن توری که یه سیم چین می‌خواد
12 ولت هم ببری بیرون ازت 5 هزار تومن می‌گیرن و توی 10-15 انجام می‌دن
پایه هم که کاری نداره
دو تا لیوان بزار زیر کنسول:d
بقیش لازم نیست و بعضیاش اگر ماهر نباشی کار دستت می‌ده

رفع مشکل سه چراغ(ارور کد 0110)

اولین کار قبل از هر جیز برای 3 چراغه شدن چک کردن کد ارور است اگر روی صفحه کد ارور ظاهر نشد دکمه پیدا کردن دسته را روی xbox نگه داشته و دکمه بیرون امدن سیدی را بزتید چراغ ها تغییر می کنند اولین عدد کد را مطابق زیر بنویسید دوباره دکمه باز شدن درب سیدی را بزنید و دومین کد را یاداشت کنید و همین طور ادامه دهید تا به قسمت اول 3 چراغ قرمز باز گردید

اگر 1 چراغ قرمز چشمک میزد =1
اگر 2 چراغ قرمز چشمک میزد =2
اگر 3 چراغ قرمز چشمک میزد =3
اگر 4 چراغ قرمز چشمک میزد =0

یکی از ارورهایی که معمولا برای مادربوردهای فالکون و مدلهای قدیمی تر پیش میاد ارور 0110 هست که من قصد دارم با روشی که خودم امتحان کردم و برای چندتا از دوستامم انجام دادم و بسیار هم خوب جواب داده را براتون بذارم که بعد از این کار اگه دستتون رو جلوی فن پشت کنسول بگیرید خودتون متوجه میشین که هوای گرم کمتری از اون خارج میشه.

مواد مورد نیاز :

1- یک پاکن نا قابل
2 - یک چاقوی ناقابل تر
3-یک نوار چسب خیلی ناقابلتر
4- یک دستگاه Xbox باز شده ..

این عکس از پشت مادر بورد Xbox هست ! توی این عکس 4 تا شی سفید می بینید که روی 4 تا چیپ نصب شدند

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.
Imagem003.jpg

حالا این چیز سفید ها را بکنید ( چیپ را نگفتم ! چیز های روش ) !! تا مثل عکس زیر بشه :

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.
Imagem004.jpg

حالا پاکن خود را طوری به چهار قسمت تقسیم کنید که ارتفاع هر کدام از قسمت ها 4 میلی متر و طول و عرض هم 1 میلیمتر از چیپ ها بیشتر باشه !!

حالا پاکن ها را با استفاده از نوار چسب به چیپ ها بچسبانید !!! ( مثل شکل زیر )

wol_error.gif
Imagem005.jpg

حالا کنسول را ببنید ! حالا روشنش کنید ! هنوز 3 چراغ قرمز فعاله نه ؟ بزارید 20 دقیقه روشن بمونه بعد خاموش کنید ! حالا 2 دقیقه صبر کنید(بعد از 2 دقیقه حتما دستگاه رو روشن کنید) ! حالا روشنش کنید و لذت ببرید .....
خیالتون از بابت اب شدن چسبها هم راحت باشه.اب نمیشه.;)

سلام
ایا با x-clamp replacement مشکل سه چراغ تا ابد حل میشه یا دوباره ممکن سه چراغ بشه یعنی ارزش داره 45000 تومن واسه این کار بدیم یا کنسول نو بخریم بهتره؟ مدل دستگاه من پرمیوم 2007 است
ممنون

آخرین ویرایش:
اگه نظر منو بخوای(چون وضعیتم مثه خودته)و اگه پولشا داری درستش کن و ردش کن بره و یه arcade jasper بخر.اگرم پولشا نداری درستش کن و ازش استفاده کن تا وقتی که پول دستت بیاد.:>

سلام دوستان من تازگی یک x360 arcade falcon بهم انداختن میخوام یدونم کدوم این روش هایی که تو انجمن هست رو به ترتیب بنویسید و اگه راه های بهتری به غیر از این ها بشه لینکشو بذارین اگه انگلیسی باشه مشکلی نیست.

چرا هیشکی جواب نمیده من روش هایی که تو انجمن مطرح شد رو همشو انجا دادم آیا اینها تضمین میکنه که کنسولی با برد فالکون براحتی بتونه 5-10 بازی کنه اگه راهه دیگری به غیر از این ها وجود داره ممنون میشم اگه لینکشو بذارین انگلیسی هم شد اشکالی نداره.در شم دقیقا همون قسمت توری فن که هک فلزی هست و هم پلاستیکی باید حتما بریده بشه؟اینجوری که فن ها به جایی وصل نیستن

چرا هیشکی جواب نمیده من روش هایی که تو انجمن مطرح شد رو همشو انجا دادم آیا اینها تضمین میکنه که کنسولی با برد فالکون براحتی بتونه 5-10 بازی کنه اگه راهه دیگری به غیر از این ها وجود داره ممنون میشم اگه لینکشو بذارین انگلیسی هم شد اشکالی نداره.در شم دقیقا همون قسمت توری فن که هک فلزی هست و هم پلاستیکی باید حتما بریده بشه؟اینجوری که فن ها به جایی وصل نیستن

والا من که بیشتر از سه ساله که کنسولم رو با همین روشهایی که خودم اول همین تاپیک توضیح دادم سالم دارم و هنوز داره عین روز اول کار میکنه . نیازی هم به بریدن توریهای پشت کنسول نیست البته من بریدم ولی اگه براتون سخته بیخیالش بشید . در ضمن فنها به اون توریها وصل نیست که با بریدنشون جدا بشه .
--------------------------------
خیلی وقت بود پست نداده بودم ولی دیدم هیچکی به این بنده خدا جواب نمیده ;)
یه ذره همکاری کنید با بچه های تازه وارد >:d<

ممنون دوست عزیز پس الان کنسولمو میبندم باخیال راحت بازی میکنم ولی من فن زیر کنسول نصب نکردم اگه بخوام فن وصل کنم همونجا کافیه؟جاهای دیگه لازم نیست؟فن چند میلی باشه بهتره؟در ضمن توری هارو بریدم درسته وصل نبود.در ضمن توی متدهای پیشنهادی توسط آقا خلیل نصب سینک من نمیدونم اون چیپ های Nand & Tsop کجاست؟آیا لازمه؟سینک دوم GPU کدومه؟(آون بزرگه یا اونی که از بقیه کوتاهتره یا اونی که لوله ی مسی داره؟)

آخرین ویرایش:
ممنون دوست عزیز پس الان کنسولمو میبندم باخیال راحت بازی میکنم ولی من فن زیر کنسول نصب نکردم اگه بخوام فن وصل کنم همونجا کافیه؟جاهای دیگه لازم نیست؟فن چند میلی باشه بهتره؟در ضمن توری هارو بریدم درسته وصل نبود.در ضمن توی متدهای پیشنهادی توسط آقا خلیل نصب سینک من نمیدونم اون چیپ های Nand & Tsop کجاست؟آیا لازمه؟سینک دوم GPU کدومه؟(آون بزرگه یا اونی که از بقیه کوتاهتره یا اونی که لوله ی مسی داره؟)

نمیخواد زیرش فن نصب کنی. بنظر من نصب سینک فقط روی دو تا رم جلوی سینک gpu کافیه . منم روی اون دو تا سینک نصب کردم . سینک دوم منظور همونه که یه لوله مسی داره .
فقط یه توصیه اکید بهت میکنم اونم اینکه حتما یه چیزی مثل چوب کبریت لای درپوش های ورودی usb جلوی کنسول بذار تا درزشون باز بمونه و هوا به داخل کشیده بشه .

دیدم سینک اضافه اومد روی یک چیپ رم همونی که کنار لوله مسی است نه اونی که زیرش چون سینکی با اون ارتفاع کم پیدا نکردم و روی SouthBridge& HANA البته سینک هارو چون اندازشون خیلی بزرگ بود با فرس!!!بریدم که هم بی ریخت شد هم خیلی ناصاف.به نظرتون که اشکالی نداره؟پس نصب هیچگونه فنی لازم نیست دیگه؟چوب کبریت لازم نیست چون بچه ها زحمت کشیدن اون هارو شکستن!!!!!راستی انجام روش X-Clamp Replacemet که مال من اصلا روی چراغ قرمز هم ندیده لازمه یا نه؟

دیدم سینک اضافه اومد روی یک چیپ رم همونی که کنار لوله مسی است نه اونی که زیرش چون سینکی با اون ارتفاع کم پیدا نکردم و روی SouthBridge& HANA البته سینک هارو چون اندازشون خیلی بزرگ بود با فرس!!!بریدم که هم بی ریخت شد هم خیلی ناصاف.به نظرتون که اشکالی نداره؟پس نصب هیچگونه فنی لازم نیست دیگه؟چوب کبریت لازم نیست چون بچه ها زحمت کشیدن اون هارو شکستن!!!!!راستی انجام روش X-Clamp Replacemet که مال من اصلا روی چراغ قرمز هم ندیده لازمه یا نه؟

نه مشکلی نداره . . فن دیگه نمیخواد همون 12 ولت بهترین کاره . نه ایکس کلمپ اصلا لازم نیست فعلا .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or