معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

میگم برا کسی که روزی 12 ساعت با کنسولش بازی کنه:-" ( کنسول جدید باشه و همین تازگیا گرفته باشه ;)) این ضروریه نه ؟ :confused:

یکی از پست های قدیمی ام توی همین تاپیک

همیشه انجام روش های کولینگ جزء دسته کارهای برای بهینه سازی تهویه ی بهتر و سریعتر کنسول معمولاً پیشنهاد میشه.
http://www.bazicenter.com/forums/sho...postcount=1774
این کارها یک مکمل برای تهویه ی اصلی کنسول هستش و هیچ وقت جنبه ی توصیه ای نداشته است.
یعنی با انجام اون فقط به قدرت تهویه ی کنسول کمک میکنید در تمام برد ها* و عملاً هیچ گونه ضرری برای کنسول در بر نخواهد داشت
و به نحوی شما درجه حرارت کنسول رو کنترل و ثابت می کنید و میتوانید ساعات بیشتری بازی کنید.

*در تمام بردها: در تمام بردهای کنسول تهویه ی کنسول بدون تغییرات اصلی در چهارچوب خودش باقی مانده...پس شرایط تهویه ای که در برد 4 سال پیش بوده الان تقریباً در برد های جدید هم چنین است.
تفاوت اصلی که میان برد جدید و بردهای قدیمی وجود داره، قرار دادن نوع سینک های بهتر و تکنولوژی جدید قسمت های سخت افزاری کنسول و دو پردازنده های اصلی کنسول می باشد(65nm که حرارت کمتری دارند)، سایر شرایط محیطی کنسول تقریباً دست نخورده است.

در نهایت اگر دوست دارید که با اطمینان بیشتری بازی کنید و ساعات بیشتری از کنسول خود لذت ببرید
میتوانید با انجام چند روش ساده کولینگ توسط یک فرد خبره، بیشتر از قبل و با اطمینان خاطر از کنسول لذت ببرید.

در غیر این صورت، همان تهویه ی استاندارد کنسول میتواند برای شما کافی باشد و با توجه به تفاوت اصلی بردهای جدید که دربالا عرض کردم میتوانید کنسول همیشه پایداری داشته باشید.

سلام
میدونم که سوالم حتما تکراریه :cheesygri
من صبحا 2 ساعت،بعد از ظهر 2 ساعت و آخر شبم 2 ساعت با دستگاهم (مادر بورد جسپر) بازی میکنم . لازمه که این روش ها رو انجام بدم .

سلام
میدونم که سوالم حتما تکراریه :cheesygri
من صبحا 2 ساعت،بعد از ظهر 2 ساعت و آخر شبم 2 ساعت با دستگاهم (مادر بورد جسپر) بازی میکنم . لازمه که این روش ها رو انجام بدم .

پست بالای پست خودتون رو بخوانید

سلام
من دستگاهمو 12 ولت و S&D رو روش انجام دادم میخواستم بدونم چند درصد رو تهویه بهتر تاثیر داشته؟
و اینکه با انجام این کارا احتمال خرابی از 2 3 درصد به صفر می رسه؟

سلام
من دستگاهمو 12 ولت و S&D رو روش انجام دادم میخواستم بدونم چند درصد رو تهویه بهتر تاثیر داشته؟
و اینکه با انجام این کارا احتمال خرابی از 2 3 درصد به صفر می رسه؟

Shroud Heatsink & Divider Fan همراه با 12 ولت کردن تاثیر بسیار خوب و قابل توجهی در تهویه ی بهینه و هچنین کاهش دمای سینک و پردازنده ی کنسول داره.

اگر بتوانید دمای محیط رو بین 20 درجه تا 18 درجه ثابت کنید...کولینگی که انجام دادید میتونه با حداکثر کیفیت کار خودش رو انجام بده
اصلا باد کولر رو مستقیم نکنید روش...دمای محیط اطراف کنسول رو در اون حد ثابت کنید...یعنی اگر یک دما سنج رو قرار بدید کنار کنسول بعد از چند دقیقه دمای مورد نظر رو نشون بده

همچنین بریدن توری های پشت کنسول تاثیر بسیار زیادی در خروجی هوای کنسول دارم...چیزی بیش از 60 درصد افزایش خروجی هوا دارید.
بریدن هر دو توری پشت کنسول با کمک یک سیم چین ساده امکان پذیر هستش...اگر کمی دقت کنید...حتی نیازی به باز کردن کنسول و یا حتی بیرون آوردن برد کنسول نیست.

Shroud Heatsink & Divider Fan همراه با 12 ولت کردن تاثیر بسیار خوب و قابل توجهی در تهویه ی بهینه و هچنین کاهش دمای سینک و پردازنده ی کنسول داره.
یه سوال دیگه
بعد انجام این 2 کار طبیعیه هوای گرم تری نسبت به قبل از کنسول خارج بشه به خصوص از فن مربوط به gpu؟

سلام آقا یه سوال روی چیپ nand هم لازمه هتسینگ قرار بدیم چون یه عکس دیدم رو همه چیپها هتسینگ گذاشته بود به جز nand .برای رم های که زیر هتسینگ gpu هست هم باید هتسینگ بزاریم اگه آره چه جوری چون نمیشه جلوی هتسینگ gpu گرفته میشه.

دوستان من تمام روشها رو رویه کنسولم پیاده کردم . هیتسینگم بستم . الان که تست کردم یه نیم ساعتی بازی کردم اصلا هوایه گرم بیرون نمیاد خیلی خنک شده مشکلی نداره . کنسولم تازه گرفتم الایته جاسپره

دوستان من تمام روشها رو رویه کنسولم پیاده کردم . هیتسینگم بستم . الان که تست کردم یه نیم ساعتی بازی کردم اصلا هوایه گرم بیرون نمیاد خیلی خنک شده مشکلی نداره . کنسولم تازه گرفتم الایته جاسپره

نه چرا مشکل داشته باشه این روش های کولینگ عمدا خیر دارن تا شر

سلام آقا یه سوال روی چیپ nand هم لازمه هتسینگ قرار بدیم چون یه عکس دیدم رو همه چیپها هتسینگ گذاشته بود به جز nand .برای رم های که زیر هتسینگ gpu هست هم باید هتسینگ بزاریم اگه آره چه جوری چون نمیشه جلوی هتسینگ gpu گرفته میشه.
لازم نیست برای چیپ نادا هیت سینک بزارین چون این چیپ به صورت سوزنی به برد متصل شده(مثل بقیه ای سی ها).ولی گذاشتنش هم خالی از لطف نیست.

سلام دوستان بعد از حدودا 2 سالی بازم پست میدم اینجا
همونطور که یادتون هست (البته اگر:cheesygri) من روی رم هام سینک گزاشتم + خمیر سیلیکون
تازگی ها alan wake رو گرفتم بعد از حدود 20 دقیقه ای بازی کردن هنگ کرد بازم روشن کردم 20 دقیقه بازم هنگید
به نظر شما مشکل از سینک نیست؟! به نظر شما خمیرسیلیکون بعد از حدود 1.5 سال نیاز به تعویض نداره؟! یا این هنگ اتفاقی بوده ؟
اگر عوض کنم خمیرو چطوری باید از جاش در بیارم با توجه به اینکه سینک با چسب دوقلو به سینک gpu چسبیده چه راهی رو برای تعویض خمیر پیشنهاد میدید؟ یا کلا ربطی نداره و نیاز به تعویض نیست؟!
ممنون

سلام دوستان بعد از حدودا 2 سالی بازم پست میدم اینجا
همونطور که یادتون هست (البته اگر:cheesygri) من روی رم هام سینک گزاشتم + خمیر سیلیکون
تازگی ها alan wake رو گرفتم بعد از حدود 20 دقیقه ای بازی کردن هنگ کرد بازم روشن کردم 20 دقیقه بازم هنگید
به نظر شما مشکل از سینک نیست؟! به نظر شما خمیرسیلیکون بعد از حدود 1.5 سال نیاز به تعویض نداره؟! یا این هنگ اتفاقی بوده ؟
اگر عوض کنم خمیرو چطوری باید از جاش در بیارم با توجه به اینکه سینک با چسب دوقلو به سینک gpu چسبیده چه راهی رو برای تعویض خمیر پیشنهاد میدید؟ یا کلا ربطی نداره و نیاز به تعویض نیست؟!
ممنون

این مشکل رو فقط توی این بازی دارید و یا جدیداً با سایر بازی ها هم همین مشکل رو پیدا کردید؟
معمولاً چطوری با کنسول بازی میکنید، طی این چند وقت اخیر بیکار بوده و یا ازش استفاده میکردید؟
فکر نکنم مشکل ربط داشته باشه به سینک و یا خیمر اون

ببنید وقتی در بازی هستید و هنگ میکنه، روی کلید داشبورد و یا Eject کنسول فشار بدید، به داشبورد برگشت میخورده یا نـــه!
چون اگر فقط توی همین بازی این مشکل رو داشته باشید و با این کار به داشبورد سویچ بخورید، میشه گفت که مشکل از بازی هستش

در نهایت علی جان من با همون ID قدیمی انلاین هستم، اگر خواستید صحبتی کنیم باهم

خلیل جان این چند وقت بیکار بوده شدید
دقیق 25-30 دقیقه هنگ میکنه و با روشن خاموش کردن دوباره 30 دقیقه کار میکنه
حالا روی بازی های قبلی اینطوری نبود یعنی روی bioshock 2 خوب بود ولی نمیدونم تازگی اینطور شده یا روی این بازیه فقط
اخه با دوستم از یک جا گرفتیم ماله اون مشکل نداره
Cach رو خالی کردم مدت زمان از 15 دقیقه شد 30 دقیقه !!
دستگاه کلا هنگ میکنه فقط درایوش eject میشه همین !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or