معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

با سلام خدمت دوستان
من تا دستگاهم رو روشن میکنم سه چراغ میشه !
ارورشم 0102 هستش
دل رو دشم باز کردم و 2تا فن هم اضافه کردم ، زیرشم پایه گذاشتم ، خلاصه همه کاری کردم
ولی تا روشنش میکنم سه چراغ میشه :(

سلام دوستان
من 360 ام مشکل greenfreeze پیدا کرده
به نظرتون با این روش حوله پیچ کردن تعمیر میشه ؟ من خودم چشام 4 تا شد وقتی این روشو دیدم :d
بعدش بعد تعمیر به نظرتون 12 ولتش کنم ؟ توری پشتش رو هم ببرم ؟ توری فلزی رو فقط دیگه نه ؟

سلام
من این مشکل رو تو بخش مشکلات کنسول مطرح کردم جواب درستی نگرفتم. حاال اینجا میگم شاید یکی کمک کنه:
کنسول مال دوستمه. داشت بازی میکرد یه دفعه کنسول خاموش شد. روشن که کردیم سه چراغ شده بود. در ضمن جسپره. 5 قیقه ای هم بیشتر روشن نبود. بعد از برق کشیدیمش و بعد از حدودا 10 دقیقه زدیم و روشنش کردیم کنسول کاملا درست بود و هیچ اروری نداد!!! میخوام ببینم مشکل از چی بوده؟ کنسول گرم هم نشده بود چه برسه به داغ کردن که 3 چراغ شه. موردی داره الان؟ کاملا خوب کار میکنه.

سلام
من xbox Jasper elite دارم.سال پيش خريدمش.بعد از يك سال سه چراغش امروز صبح روشن شد.البته بعد يه بار خاموش روشن كردن مشكل حل شد.مي خواستم بپرسم الان بايد چي كار كنم؟احتمال خراب شدن كامل xbox وجود داره؟
بعد از روش coling مشكل حل مي شه يا بازم احتمال خاموش شدن برا هميشه وجود داره؟

سلام
من xbox Jasper elite دارم.سال پيش خريدمش.بعد از يك سال سه چراغش امروز صبح روشن شد.البته بعد يه بار خاموش روشن كردن مشكل حل شد.مي خواستم بپرسم الان بايد چي كار كنم؟احتمال خراب شدن كامل xbox وجود داره؟
بعد از روش coling مشكل حل مي شه يا بازم احتمال خاموش شدن برا هميشه وجود داره؟

بعضی از سه چراغ ها به علت نوسان برق یا خوب جا نرفتن کابلهای برق هست..
اگر دوباره سه چراغ داد که بعید میدونم کد اخطارش رو بگیر و بیا اینجا بگو تا بیشتر راهنمایت کنیم
بای گرفتن کد هم صفحه اول این تاپیک توضیح داده

کدهای خطا در XBox 360 و دلایل بروز آن ها

با سلام خدمت دوستان
من تا دستگاهم رو روشن میکنم سه چراغ میشه !
ارورشم 0102 هستش
دل رو دشم باز کردم و 2تا فن هم اضافه کردم ، زیرشم پایه گذاشتم ، خلاصه همه کاری کردم
ولی تا روشنش میکنم سه چراغ میشه :(

دوستان منم همین مشکلو دارم
لطفا کمک
راستی یه بارم e79 و یه بارم یه چراغ داد!!!!!

دوستان منم همین مشکلو دارم
لطفا کمک
راستی یه بارم e79 و یه بارم یه چراغ داد!!!!!

در حال حاظر آخرین خطایی که میده چی هستش...اگر همون E79 هستش باید از هارد کنسول باشه...هارد رو خارج و کنسول رو مجدد روشن کنید، اگر درست نشد، ممکنه که مشکل از Southbridge مادربورد کنسول باشه.

کد چراغ قرمز رو هم در بیارید.

در حال حاظر آخرین خطایی که میده چی هستش...اگر همون E79 هستش باید از هارد کنسول باشه...هارد رو خارج و کنسول رو مجدد روشن کنید، اگر درست نشد، ممکنه که مشکل از Southbridge مادربورد کنسول باشه.

کد چراغ قرمز رو هم در بیارید.

ممنون که جواب دادید
اون e 79 رو که یه بار داد ولی الان مشکل اصلیم 3 چراغ هستش همون 0102
موندم چکار کنم #:-s
دستگارو هم باز کردم هیتسینک ها رو هم باز کردم
میخوام X-Clamp Replacemet کنم ولی میترسم مشکل از جای دیگه باشه
راستی کدوم روش X-Clamp Replacemet بهتره
ممنون

ویرایش:
من x های cpu رو در اوردم و با پیچ به مادربورد بستم خوب شد
ولی وقتی روشن میکنم به محض اینکه میاد تو داشبورد زودی 2 چراغ میده (همون 0012) که فک کنم به خاطر گرمای cpu هست
موندم کجای کار ایراد داره؟؟!!!!!
فنها هم یدفه سرعتشون میره بالا بعد یدفه میاد پایین و 2 چراغ میده و یه متن طولانی تو صفحه میاد که من یخوردشو فهمیدم:میگه اتوماتیک شات دان میشه یه هم چین چیزایی بعد هم خاموش میشه و 2 چراغ میزنه
ممنون میشم جواب بدبد
ی

آخرین ویرایش:
ممنون که جواب دادید
اون e 79 رو که یه بار داد ولی الان مشکل اصلیم 3 چراغ هستش همون 0102
موندم چکار کنم #:-s
دستگارو هم باز کردم هیتسینک ها رو هم باز کردم
میخوام X-Clamp Replacemet کنم ولی میترسم مشکل از جای دیگه باشه
راستی کدوم روش X-Clamp Replacemet بهتره
ممنون

ویرایش:
من x های cpu رو در اوردم و با پیچ به مادربورد بستم خوب شد
ولی وقتی روشن میکنم به محض اینکه میاد تو داشبورد زودی 2 چراغ میده (همون 0012) که فک کنم به خاطر گرمای cpu هست
موندم کجای کار ایراد داره؟؟!!!!!
نگید خوب از گرمای cpu هست

حتماً خوب سطح CPU و GPU رو تمیز کنید و بدون هیچ گونه خمیر سیلیکون باشه...بعد بهترین نمونه خمیر سیلیکون بازار شهر خودتون رو تهیه کنید و برای CPU و GPU ازش استفاده کنید.

همون روش X-Clamp سابق...معمولاً بهترین نتیجه رو داره

page0_blog_entry2_2.jpg

در نهایت به خوبی تا حد مجاز پیچ ها رو سفت کنید، مرحله به مرحله پیش برید که کاملاً سینک ها در جای خودشون ثابت بشند...اگر بالانس خوب نباشه و یا بیش از شل باشه..کنسول سریعاً دو چراغ قرمز میده...در حین سفت کردن پیچ ها برد به صورت ایستاده قرار بدید که با دقت به پشت برد حواستون باشه که زیرش شکم نکنه و خم نشه..

P.S
حتماً از خمیر سیلیکون استفاده کنید..تا حد چشم گیری از گرمای پردازنده ها کم میکنه.
P.SS
0012 از طرف GPU هستش..بیشتر به بالانس سینک ها توجه کنید

:-/سلام و عرض خسته نباشید
اقا این xbox ما دو روز بود که هنگ میکرد فقط بازی fable3 امروز دیگه هنگ کرد من xbox رو خاموش کردم ولی بعد از اینکه روشن کردم سه چراغ داد اگر کاری از دستتون بر میاد متشکر میشم اگر بگویید:((

اقا کد خطای دستگاهمو فهمیدم 0102 چه کنم:hurted:​

آخرین ویرایش:
:-/سلام و عرض خسته نباشید
اقا این xbox ما دو روز بود که هنگ میکرد فقط بازی fable3 امروز دیگه هنگ کرد من xbox رو خاموش کردم ولی بعد از اینکه روشن کردم سه چراغ داد اگر کاری از دستتون بر میاد متشکر میشم اگر بگویید:((

اقا کد خطای دستگاهمو فهمیدم 0102 چه کنم:hurted:​

رفیق شما هم مشکل منو داری دیگه
منم 0102 داشتم که با X-Clamp Replacemet فعلا خدا رو شکر درستش کردم

:(:(:(:(:(:(
سلام
یه 13 14 روزی 360م کار کرد و یه بازیم تموم کردم بعد از X-Clamp Replacemet کردن ولی باز مثل قبل شد و 0102 و 0011 میده
ببینم این سشوار صنعتی رو کی داره؟؟خودم میتونم کاریش کنم
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or