™PersiaWar کاربر سایت Sep 11, 2011 #63 منم یدونه HTC Incredible S دارم و سه ماهه خریدمش و خیلی هم راضم.رام اصلیش 2.3.3 هم فارسی رو ساپورت میکنه. آخرین ویرایش: Sep 11, 2011
منم یدونه HTC Incredible S دارم و سه ماهه خریدمش و خیلی هم راضم.رام اصلیش 2.3.3 هم فارسی رو ساپورت میکنه.
Xenon360 کاربر سایت Oct 8, 2011 #65 سلام به بچه های گل آندرویدی...منم عرفان هستم و اینکه 1دونه Galaxy S دارم... آخرین ویرایش: Oct 8, 2011
merci0111 کاربر سایت Oct 8, 2011 #66 سلام به بچه های گل بنده هم یه s یعنی همون گلگسیش یدونه هم hd2 دارم که خیلی عالیین حرف ندارن دوتاشون....
سلام به بچه های گل بنده هم یه s یعنی همون گلگسیش یدونه هم hd2 دارم که خیلی عالیین حرف ندارن دوتاشون....
mb-21 کاربر سایت Nov 8, 2011 #73 سلام گوشی اصلی من htc incredible s دارم .لازم به ذکر هست که galexy s2 هم دارم (گوشی اصلی خودم نیست اما تو خونم وجود داره)
سلام گوشی اصلی من htc incredible s دارم .لازم به ذکر هست که galexy s2 هم دارم (گوشی اصلی خودم نیست اما تو خونم وجود داره)
.Evanescence. کاربر سایت Nov 11, 2011 #74 نیلو هستم LG p970 دارم :d میخواستم s II بگیرم که به خاطره ویتا بیخیال شدم :d Spoiler
God_of_game کاربر سایت Nov 11, 2011 #75 حالا یکمی هم صبر کنی ، بهتره بیخیال ویتا هم بشی ! چون نسل بعد گوشی ها از پردازنده های 4 هسته ای استفاده می کنند که دیگه ... برای مثال پردازنده های Tegra 3 که گفته شده می تونه قدرت یک کامپوتر معمولی رو داشته باشه !!!
حالا یکمی هم صبر کنی ، بهتره بیخیال ویتا هم بشی ! چون نسل بعد گوشی ها از پردازنده های 4 هسته ای استفاده می کنند که دیگه ... برای مثال پردازنده های Tegra 3 که گفته شده می تونه قدرت یک کامپوتر معمولی رو داشته باشه !!!