معرفي كاربران آندروئيد

من HTC Inspire 4G دارم.
مصرف باتریش یک مقدار به دلیل صفحه نماییش و روی شبکه به قول خودشون 4G یک مقدار زیاده.

هنوز نرسیدم به این مشکل مرورگرش با زبان فارسی.. حروف رو جدا مینویسه.

مثلاً مینویسه "ب ا ز ی س ن ت ر" البته بدون فاصله .

شاید عوض کردم به Motorola Atrix ولی باید صد دلار بیشتر داد.

استاد شما می تونید با کمک نرم افزار Mirsal ، اس ام اس فارسی بخونید و بفرستید و با کمک browser های persian browser/firefox/opera mini به سایت های فارسی برید

• Like
Reactions: TyRaX
استاد شما می تونید با کمک نرم افزار Mirsal ، اس ام اس فارسی بخونید و بفرستید و با کمک browser های persian browser/firefox/opera mini به سایت های فارسی برید

sms فارسی که اینجا به کارم نمیاد .. ولی میرم از این مرورگرهای دیگه استفاده می کنم ببینم مشکل حل میشه یا نه . ممنون

مثل اینکه سامسونگ دوباره از یک اژدهای دیگه رونمایی کرده!
باید ببینیم میتونه مثل گلکسی بازار رو منفجر کنه یا نه؟
اسم این مدل Samsung I9100 Galaxy S2 هست.یک سرچ کنید اطلاعات جالبی ازش پیدا می کنید.

به به همه اندرویدی ها جمع شدن که.
منم یه Galaxy s دارم.هر بلایی که تونستم سر این بیچاره اوردم از تست های خشن روی صفحه نمایش گرفته تا انواع رام های مختلف...
هنوز مثل روز اولشه.
احتمالا هم یه Galaxy tab 10.1 میگیرم.خیلی باحال شده.

من هم HTC Desire دارم

خیلی هم قویه من باهاش هیچ مشکلی نداشتم به جز بازی modrn combat که یه ذره لگ میزنه
الان من با این پاسخ شما به اطلاعات پایه ی خودم شک کردم. GPS چیه دقیقا؟ و چه ربطی به اجرای بازی داره؟!

بنده هم با اجازه NEXUS ONE دارم. کلا با گوشی همه کار کردم.تا لب گور بردمشو برگردوندم. سوالی بود در خدمتم.
کنکور رو هم که بدیم NEXUS S میگیرم.
به نظر شخصی من ، برند هایی مثل HTC و SAMSUNG به تنهایی ارزش خرید ندارن. وقتی اسم گوگل میخوره پشتشون ، ارزش پیدا میکنن. حالا این نظر شخصی من بود.

مصرف باتریش یک مقدار به دلیل صفحه نماییش و روی شبکه به قول خودشون 4G یک مقدار زیاده.

هنوز نرسیدم به این مشکل مرورگرش با زبان فارسی.. حروف رو جدا مینویسه.

مثلاً مینویسه "ب ا ز ی س ن ت ر" البته بدون فاصله .

شاید عوض کردم به Motorola Atrix ولی باید صد دلار بیشتر داد.
گوشیتو روت کن بعد فارسی ساز مخصوص اگه براش هست بگیر درست میشه! چون این مشکل همس!
منم نکسز وان دارم + رام 2.3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or