معرفي بازي هاي جديد ايراني !!

این عصر پهلوانان خوب بود ولی زره جدید که میگرفتی دیگه فناناپذیر میشدی.
من بیچاره یک بار این دارو های گیاهی رو جمع کردم بعد تو یک مرحله ازم دارو میخواست همه جا رو گشتم پیدا نکردم چون قبلا چیده بودمشون(آخه این انصافه:((:(( ) یکبار جواب اشتباه دادم دوباره مجبور شدم از اول برم(دوباره آخه این انصافه:((:((:(( )بازی های ایرانی باید این ضعف هاشون درست شه نه چیز دیگه ای.
موفق باشید

اين سوشيانت عجب بازيه!:eek: ايراني ها هم يه چيز ميزنن در حد GOW :biggrin1:
سلام دوستان.
تازه باحالتر گیم پلی که نسخه قاطی شده پرنس و کریتوس.گرافیک عالی فکر نکنم تو ایران تا حالا بازی با این گرافیک دیده شده باشه.
بازی اینقدر بزرگ هست که توجه سایت ها و نمایشگاه های خارجی رو اینقدر جلب کرده.

تاریخ عرضه سوشیانت ؟؟؟

سلام
کسی می دونه که بازیه سوشیانت کی عرضه می شه ؟؟؟ :confused:
در ضمن منم فقط لطفعلی خان زند رو بازی کردم و بنظر من در اون زمان و در اون شرایط پیشرفت خوبی داشت !
راستی ایرادهای بنی اسرائیلی نگیرید ، اگه می خواید از بازی انتقاد کنید ، انتقاد های سازنده کنید و اینقدر بازی ساز های ایرانی رو نا امید نکنید !!!!!!!!!!!!!!!:cool:

تاوری دنیای
دنیای تاوری، دنیایی بی همتاست، جایی كه در آن ماجراهایی را كه تاكنون هیچگاه تجربه نکرده اید را خواهید داشت.
این یك دنیای است در آینده ای دنیای تاوری با سقوط سنگ آسمانی تونگوس در آغاز قرن بیستم شروع ‌می شود و هزاران سال بعد به پایان می رسد.
ابتدا به نمای ساده‌ای از اولین جزیره خود و اولین مركز شهر كوچك آن دست خواهید یافت.
اما این تنها آغاز راه است . . .
در دنیای تاوری می توانید بیش از ۲۰ نوع ساختمان و بیش از ۲۵ نوع واحد - سیستمهای دفاعی - هواپیما و واحدها نظامی را دراختیار داشته باشید.
یک سیستم واحد برای مستعمره سازی ایجاد شده تا به بازیکنان این فرصت داده شود که در ۲۴ جزیره و ۳ سیاره ساکن شوند.دور كه بر اساس اختراعات لئوناردو داوینچی الگوسازی شده، دنیایی پر از كشتی های باشكوه كه بر روی هزاران جزیره از سیاره آرچیپلاگو شناورند،‌ سیاره ای كه آلوده به كریستال اسرارآمیز است.
شاید شما اسرار آن را كشف کنید، یا فاتح این دنیا شوید.
بازی استراتژی آنلاین و رایگان دنيای تاوری

دنیای تاوری، دنیایی بی همتاست، جایی كه در آن ماجراهایی را كه تاكنون هیچگاه تجربه نکرده اید را خواهید داشت.
این یك دنیای است در آینده ای دنیای تاوری با سقوط سنگ آسمانی تونگوس در آغاز قرن بیستم شروع ‌می شود و هزاران سال بعد به پایان می رسد.
ابتدا به نمای ساده‌ای از اولین جزیره خود و اولین مركز شهر كوچك آن دست خواهید یافت.
اما این تنها آغاز راه است . . .
در دنیای تاوری می توانید بیش از ۲۰ نوع ساختمان و بیش از ۲۵ نوع واحد - سیستمهای دفاعی - هواپیما و واحدها نظامی را دراختیار داشته باشید.
یک سیستم واحد برای مستعمره سازی ایجاد شده تا به بازیکنان این فرصت داده شود که در ۲۴ جزیره و ۳ سیاره ساکن شوند.دور كه بر اساس اختراعات لئوناردو داوینچی الگوسازی شده، دنیایی پر از كشتی های باشكوه كه بر روی هزاران جزیره از سیاره آرچیپلاگو شناورند،‌ سیاره ای كه آلوده به كریستال اسرارآمیز است.
شاید شما اسرار آن را كشف کنید، یا فاتح این دنیا شوید.
www.tauri.ir

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or