حالا این بازی مبارز از لحاظ گیم پلی چجوریه ؟
فایتینگ مثل تکن ه ؟ یعنی میرید با رفیقت 2 نفر انتخاب میکنید با هم میجنگید ؟
یا با مشت و لگد توی خیابون میفتی به جون آدم بد ها ؟
تفنگ هم داره ؟
لطفا اگه اطلاعاتی دارید بطور کامل در اختیار بقیه بذارید که نخوایم یکی یکی سوال بپرسیم.
درسته امکاناتش نیست ولی خب مجبور نیستن که بازی بسازن...هیچ کدوم از ما انتظار نداریم که mgs ببینیم ولی لا اقل میخوایم یه بازی که میاد نسبت به بازی قبلی یه کم پیشرفت کرده باشه..خوب بازی رو ازش میگرفتی یه دور میزدی ! :cheesygri
یا توی مغازه . . . یا قرض میگرفتی میاوردی خونه . . .
حالا گرافیک که هیچی . . . بطور منطقی اصلا انتظار گرافیک بالا و قابل مقایسه با بازی های روز از بازی های ایرانی تا چند سال آینده نباید داشته باشیم . . . به هر حال موتور های قوی از لحاظ گرافیک ، نیروی تحقیقاتی بسیار زیاد و تیم خیلی قوی و گسترده ای میخواد که فعلا توی ایران مقدور نیست . . . ولی عنصر گیم پلی چیزیه که با یه کم خلاقیت میشه بازی خیلی خوبی ازش ساخت . . .
مثل همین بازی motorama که با اینکه گرافیک نداره و حتی 2 بعدیه ، بسیار جذب کننده و اعتیاد آوره و کار یک نفر هم هست . . .
تفنگ هم داره ؟
لطفا اگه اطلاعاتی دارید بطور کامل در اختیار بقیه بذارید که نخوایم یکی یکی سوال بپرسیم.
باشه بابا چرا میزنی:biggrin1:خوب بازی رو ازش میگرفتی یه دور میزدی ! :cheesygri
یا توی مغازه . . . یا قرض میگرفتی میاوردی خونه . . .
حالا گرافیک که هیچی . . . بطور منطقی اصلا انتظار گرافیک بالا و قابل مقایسه با بازی های روز از بازی های ایرانی تا چند سال آینده نباید داشته باشیم . . . به هر حال موتور های قوی از لحاظ گرافیک ، نیروی تحقیقاتی بسیار زیاد و تیم خیلی قوی و گسترده ای میخواد که فعلا توی ایران مقدور نیست . . . ولی عنصر گیم پلی چیزیه که با یه کم خلاقیت میشه بازی خیلی خوبی ازش ساخت . . .
مثل همین بازی motorama که با اینکه گرافیک نداره و حتی 2 بعدیه ، بسیار جذب کننده و اعتیاد آوره و کار یک نفر هم هست . . .
تفنگ هم داره ؟
داداش شما هم گیر دادیا.حالا این بازی مبارز از لحاظ گیم پلی چجوریه ؟
تفنگ هم داره ؟
اتفاقا بوده . شرکت طراح رایانه پارس.ناشر HI-VUدر مورد بی سر و صدا اومدنش آخه کار یه شرکت ایرانیه معتبر نبوده.. یه عده ای از برابچس بیکار بودن یه بازی ساختن..یعنی در این حده..
اصلا قبل از انتشار بازی هیچ شاتی از گیم پلی بازی نذاشته بودن فقط شات از فیلمهای بازیسلام
هیچ کدوم از مدلها رو خودشون نساختن همه از توی پوزر لود شدن و مدل رو هیچ تغییری ندادند.
یکی این پست رو پاک کنه تا ابروی سایت نره!دقیقا.. مثل استریت فایترز...
داداش حسام!شما دیگه چرا تاریخ پستی که نقل قول کردی رو نخوندین؟کسی که این پست رو نوشته الان زن و بچه دار شده رفته سر زندگیش!عوض اینکه منتظر مبارز2 هم باشه منتظر بچه دومشه!:biggrin1:داداش شما هم گیر دادیا.
گرافیک بازی در حد PSone شایدم ده سال قبلش.
هوش مصنوعی در حد گربه به طوریکه در یک متریت هم نمی بیننت.
گیم پلی هم که نگو ماشاا... وقتی مشت یا لگد میزنی انگار که داری با یک ادم اهنی یا عروسک لگد میزنی.طراحی کاراکتر ها در حد تیم ملی مالدیو.تمامی کاراکتر ها از شخصیت اصلی گرفته تا دشمنان کاملا کاریکاتور طراحی شده.
در کل بهتره اینو نگیری و منتظر مبارز 2 باشی.
چون از همه نظر بخصوص گرافیک و هوش مصنوعی و گیم پلی پیشرفت کرده.
طراح یارانه پارس که شرکت نیست!یه مغازه اس که چهارتا سی دی برنامه و قطعات کامپیوتر میده اسمشو گذاشته شرکت!شرکت یعنی EA یعنی UBISOFT و غیره:biggrin1:اینا رو بقالی صدا کنی بهتره!شرکت طراح رایانه پارس.ناشر HI-VU
سایتشون پکیده ولی خودشون نپکیدن!چند روز پیشها تو یکی از مغازه های عهد بوقی دیدم ابتکار بخرج دادن و بازی های پلی1 مثل درایور2وتکن و کرش و اینا رو با قیمت299تومان!:biggrin1:همراه پک ارم پلی استیشن3 دار!دادن بیرون!می خوام یکی از بازیاشونو بخرم و از پکش یه عکس بگیرم تو گیم اسپات اپلود کنم اهل عالم به هوش این جماعت بخندن!:biggrin1:سایتشون فعلا پکیده.
...
کمی صبر کنید. منتظر هستید تا قدرت واقعی ایران در عرصه بازیهای رایانه ای رو ببینید. پس صبر کنید تا وقتی که بازی ( سوشیانت ) رلیز بشه. این بازی فوق العاده هستش. از هر لحاظ یه سرو گردن از بازیهای ایرانی بالاتره. من خودم چند وقت پیش با گروه سازندش که حرف میزدم میگفتن که سبک بازی رو از POP و GOW الحام گرفتن. میدونم دارین به چی فکر میکنید که این هم یه چیز مسخره هستش ولی عمرا از من سخت گیر تر توی این موضوع نمیتونید باشید ولی وقتی من بازی رو دیدم خیلی حال کردم. داستان بازی مربوط به یک افسانه ی قدیمی با همین نام هستش که الان کتابش هم توی کتاب فروشیا هستش. ولی واقعا بازی قشنگی هستش. دوربین سوم شخص که با جای گیری فوق العاده ای که داره به بازی قشنگی خاصی داده. در کل میشه گفت که بازی سوشیانت یک گام جدید در عرصه ی گیم برای ایران هستش. متاسفانه سازندگان این بازی رو فقط در نمایشگاه رسانه های دیجیتال امسال به نمایش گذاشتن و یک دموی غیر قابل بازی به صورت تریلر پخش میشد و الان که داشتم نگاه میکردم انگار عکسی هم از این بازی توی اینترنت نیست ولی به محض اینکه عکسی ازین بازی بدست بیارم توی اینجا میذارم تا شما هم به صحت حرفام پی ببرید.
نخیر شک نکن. اون اوایل به لطفعلی خان هم شک داشتن. به نظرتون واقعا این عکس برای یه بازیه ایرانی شاهکار نیست ؟ (در ضمن دوست من اینو واقعا میگم آخرین بازی باشه که می بینم داری اینطوری مسخره می کنی عرضه داری خودتونم درست کنین. همینه که هیچ وقت پیشرفت نمی کنین و در جا می زنین.)