معرفي بازي هاي جديد ايراني !!

يعني عرضه ميشه؟

والا امپرور(همون صنوبر) قراره که عرضه بکنه
بازی خیلی درمیاره
بازی ادونچر اول شخص هستش
به نام secret of tomb
من خودم این بازی رو کردم بازی خوبی هستش
معماهای جالبی هم داره
امیدوارم این شرکت هرچه زودتر بازی رو عرضه کنه

تو بازی های ایرانی که داره ساخته میشه فعلا عصر پهلوانان از بقیه خوف تره..
به عنوان اولین بازی نقش آفرینی ایرانی خیلی قویه..
داستان بازی مربوط به شخصی به نام آتار میشه که برادر رستمه و بازی هم تو سیستان انجام میشه ولی هیچ ربطی به شاهنامه نداره.. در کل بازیه خوبیه
اره دوست ما حق دارد عصر پهلوانان واقعا بازی قشنگی است

ایا خبر از بازی ایرانی به سبک ادونچر مثل شرلوک هولمز هست یا نه؟
چوم سبکش طوری هست که هوش مصنوئی زیاد گرافیک بالایی نمیخواد و یک ایرانی میتونه یک بازی در سطح جهانی بسازه. من نمیدونم چرا همه دنبال بازی های اکشن هستند

چوم سبکش طوری هست که هوش مصنوئی زیاد گرافیک بالایی نمیخواد و یک ایرانی میتونه یک بازی در سطح جهانی بسازه. من نمیدونم چرا همه دنبال بازی های اکشن هستند

اين مشكل رو بايد تو گيمرا جستجو كني نه بازي سازا ، چون سبك ادونچر طرفدار خيلي كمي بين گيمرها داره و ساخت همچين بازي اي سود مادي و معنوي نداره.

اكثر گيمرها دوست دارن بزنن و بشكنن و بكشن كه اين موضوع با بازي هاي ادونچر جور در نمياد

اره یک بازی هست که ایرانیه و به سبک ادونچر داره ساخته . جالب است که مثل شرلوک هولمز از روی فیلمش ساخته شده ( سریالش ) . اسمشم کارآگاه علوی ؟

من دمو رو گرفتم . روی سایتش یک دمو برای اونای که می خوان تست کنن گذاشته :demo: . این سایتشه :

alavi.aanimator.com

کارکتراش موقعه حرف زدن صدا ندارن :( . خود سازندش گفته که به خاطر این که حجم بازی برای دانلود کمتر بشه :confused:. آخر نسخه آزمایشی گفته برای گرفتن نسخه های آزمایشی دیگه به بلاگ سایتش سر بزنن . من به بلاگش رفتم اما هنوز نسخه آزمایشی دیگی رو عرضه نکرده .:-"
این آدرس بلاگ است :
blog.aanimator.com

آخرین ویرایش:
خورشید پنجم & شمشیر نادر !!!!!!!!!

سلام
حتما تا حالا فیلم های ماه رمضان امسال رو دنبال کردید ؟!
یکی از از این فیلم ها از کانال 3 پخش میشه ، منظورم خورشید پنجمه !!!!
دیدید که محسن با یه لوح میره به آینده و بر می گرده ؟!
حتما تریلر بازی شمشیر نادر رو هم دیدید ؟؟؟ آره احتمالا دیدید !!!!
یه پسری از آینده میاد به گذشته ، اونم با یه لوح (به 1:25 فیلم برید و نگاه کنید ) ، پسره یکم شبیه حمید گودرزیه !!!
حالا می خواستم بگم که فکر می کنم این فیلمه و بازیه ایرانیه شمشیر نادر شباهت هایی با هم دارن و به هم ریط دارن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :biggrin1:

مي دونيد چرا بازي هاي ايراني هميشه مشكل دارند و هيچ وقت سي تموم نمي شن ؟
چون خيلي از مراحل بازيسازي رو رعايت نمي كنن .
خم رنگرزي نيست كه ... اصول و قوانين و مراحل خاص خودش رو داره
اولين و مهمترين مرحله اش هم شماي كلي و چارت اصلي بازي هست كه متاسفانه بازي سازاي ايراني اكثرا نمي دونند اصلا چي هست ....
به اميد پيشرفت

بازی های ایرانی یه مشکل اساسی که دارن فیزیک ضعیف بازی و انیمیشن های خشک و مصنوعی کرکترهاست. ولی بعضیاشون بازی های خوبین مثل عصر پهلوانان که خریدمش(نکته منفی اینه که رو 3تا pc بیشتر نصب نمیشه). ولی صدا گذاری و انیمیشن بازی خیلی تابلو بود. مخصوصا انیمیشن راه رفتن و دویدن آتار که دیگه بد جور توی ذوق میزد. گرافیکش برای اولین بازی RPG ایرانی خوب بود. در مورد صداگذاری هم کمکاری احساس میشد. مثلا برای نگهبان های بازی فقط 2-3 خط دیالوگ نوشته بودن. یا مثلا وقتی میخوردی به خدمتکارهای قصر میگفتن: به ما رحم کنید.:eek: انگار میخواستم سرشون رو ببرم.:biggrin1:

بین بازی های ایرانی که در آینده میان منتظر سوشیانت هستم. به نظرم عنوان خوبی از آب درمیاد.:love:

آخرین ویرایش:
بازی های ایرانی یه مشکل اساسی که دارن فیزیک ضعیف بازی و انیمیشن های خشک و مصنوعی کرکترهاست. ولی بعضیاشون بازی های خوبین مثل عصر پهلوانان که خریدمش(نکته منفی اینه که رو 3تا pc بیشتر نصب نمیشه). ولی صدا گذاری و انیمیشن بازی خیلی تابلو بود. مخصوصا انیمیشن راه رفتن و دویدن آتار که دیگه بد جور توی ذوق میزد. گرافیکش برای اولین بازی RPG ایرانی خوب بود. در مورد صداگذاری هم کمکاری احساس میشد. مثلا برای نگهبان های بازی فقط 2-3 خط دیالوگ نوشته بودن. یا مثلا وقتی میخوردی به خدمتکارهای قصر میگفتن: به ما رحم کنید.:eek: انگار میخواستم سرشون رو ببرم.
بین بازی های ایرانی که در آینده میان منتظر سوشیانت هستم. به نظرم عنوان خوبی از آب درمیاد.:love:
منم فكر مي كنم سوشيانت عنوان خوبي از آب در بياد
ديشب تريلرهاش رو از GT گرفتم
باورم نمي شد يه بازي ايراني تو E3 باشه و GT هم ازش تريلر و مصاحبه بزاره
در كل وقتي بياد من يكي كه خريدارم ببينم چي شده !:smile:

منم فكر مي كنم سوشيانت عنوان خوبي از آب در بياد
ديشب تريلرهاش رو از GT گرفتم
باورم نمي شد يه بازي ايراني تو E3 باشه و GT هم ازش تريلر و مصاحبه بزاره
در كل وقتي بياد من يكي كه خريدارم ببينم چي شده !:smile:

منم منتظر بازی هستم , خفن!:biggrin1:
فقط بازی کی ریلیز میشه؟:confused:
دوستان اگه میدونید دریغ نکنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند