guardian
کاربر سایت
يعني كسي از ساخت اين بازي خبر نداره؟اصلا كسي بازي رو ميشناسه؟
این بازی ساختش تموم شده و به زودی در بازار توزیع میشه
يعني كسي از ساخت اين بازي خبر نداره؟اصلا كسي بازي رو ميشناسه؟
يعني عرضه ميشه؟
اره دوست ما حق دارد عصر پهلوانان واقعا بازی قشنگی استتو بازی های ایرانی که داره ساخته میشه فعلا عصر پهلوانان از بقیه خوف تره..
به عنوان اولین بازی نقش آفرینی ایرانی خیلی قویه..
داستان بازی مربوط به شخصی به نام آتار میشه که برادر رستمه و بازی هم تو سیستان انجام میشه ولی هیچ ربطی به شاهنامه نداره.. در کل بازیه خوبیه
ایا خبر از بازی ایرانی به سبک ادونچر مثل شرلوک هولمز هست یا نه؟
چوم سبکش طوری هست که هوش مصنوئی زیاد گرافیک بالایی نمیخواد و یک ایرانی میتونه یک بازی در سطح جهانی بسازه. من نمیدونم چرا همه دنبال بازی های اکشن هستند
ایا خبر از بازی ایرانی به سبک ادونچر مثل شرلوک هولمز هست یا نه؟
چوم سبکش طوری هست که هوش مصنوئی زیاد گرافیک بالایی نمیخواد و یک ایرانی میتونه یک بازی در سطح جهانی بسازه. من نمیدونم چرا همه دنبال بازی های اکشن هستند
منم فكر مي كنم سوشيانت عنوان خوبي از آب در بيادبازی های ایرانی یه مشکل اساسی که دارن فیزیک ضعیف بازی و انیمیشن های خشک و مصنوعی کرکترهاست. ولی بعضیاشون بازی های خوبین مثل عصر پهلوانان که خریدمش(نکته منفی اینه که رو 3تا pc بیشتر نصب نمیشه). ولی صدا گذاری و انیمیشن بازی خیلی تابلو بود. مخصوصا انیمیشن راه رفتن و دویدن آتار که دیگه بد جور توی ذوق میزد. گرافیکش برای اولین بازی RPG ایرانی خوب بود. در مورد صداگذاری هم کمکاری احساس میشد. مثلا برای نگهبان های بازی فقط 2-3 خط دیالوگ نوشته بودن. یا مثلا وقتی میخوردی به خدمتکارهای قصر میگفتن: به ما رحم کنید. انگار میخواستم سرشون رو ببرم.
بین بازی های ایرانی که در آینده میان منتظر سوشیانت هستم. به نظرم عنوان خوبی از آب درمیاد.
منم فكر مي كنم سوشيانت عنوان خوبي از آب در بياد
ديشب تريلرهاش رو از GT گرفتم
باورم نمي شد يه بازي ايراني تو E3 باشه و GT هم ازش تريلر و مصاحبه بزاره
در كل وقتي بياد من يكي كه خريدارم ببينم چي شده !:smile: